- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #436.641
Evet canım ne güzel şarkı degilmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ne güzel şarkı degilmi
Yemek ye bulaşık yıka banyoya girdim çıktım yarın oruca niyetlenecegim inşallah yatsı teravih derken yenice oturdum ki küçük ingilizce ödevini getirdi ödev yaptık ancak teli elime aldım canimUcmelekannesi haticammm nirdesin hadi bacın iftarda sen napıyorsun?
Bunu mutlaka deneyeceğimAynen minik minik dofruyorum tavuk sote yapiyorum. Haşlanmış kabağın arasini doldurup fırına uzerine kaşar tercih
Yarın hafiflersin canim bence böyle dediğin bir hafta güzel ekşi ile gelmiştin. Umudunu yitirmeKızlar bugün tartıldım artıydım( pazartesiye göre ) +500 .Ama çok iyi biliyorum ki kesinlikle kilo değil çünkü en ufak bir kaçamak yok belki 1 köfte fazla yedim ve sebzelerim yağlıydı ama kızartma değil belki 1 yk en fazla bardakla yağ içsem +500 gelirim . Bu hafta rekor bir eksi bekliyordum çok güzeldi menülerim inşallah şu sindirim sistemim çalışır ya![]()
Gayet güzel diyecektim piko ya gerek varmiymis bilemedim. Regl mi yaklasti canim tatlı krizimiKahvaltı 09:30
2 dilim kızarmış mayasız ekmek
2 yk menemen
5 top peynir
1 tk bal
Ara öğün: 13:00
1 yeşil elma
Akşam yemeği 18:00
4-5 parça tavuk şiş
1 kase Salata
3 yk yoğurt
Ara öğün 18:40
Piko 5 diyet bar ( 94 kalori)
Geçmiş olsun canım. İns oftar sonrası iyi olmussundurSaol canim iyi olmaya ugrasiyorum niyet liyim bugun asiri bir Karin ve bas agrim migrenim tuttu yine Saol canim allah raziolsun
Gayet güzel bence canim afiyet olsun21 Nisan menüm
Sahur :
1dilim erimiş kaşar
Çeyrek kk peynir
Domates, salatalık
1 közlenmiş kırmızı biber
1 közlenmiş köy biberi
Maydanoz
1dilim tambugday ekmeği
İftar:
1kepce tarhana çorbası
4yk kıymalı kabak
Salata
1hurma
Su:3 litre
Spor:15 dk kardio
45 dk yürüyüş
U UcanSupurge G Goklerce
Gayet güzel menü canim afiyet olsun21 nisan menü
Sahur yok
İftar 19.25
Bir kase tarhana çorbası
Bir kase cacık
Büyük bi kase salata
4 kaşık bulgur pilavı
Yemek bile yemedim canımın sıkıntısından
Bir ltye yakın su içtim sahura kadar 3ü geçer
Şimdide çay içiyoruz şekersiz zaten yıllardır şekersiz içiyorum
Güzel menü canim afiyet olsun21.04.2021
Sahur
1 sb sut,4 yk yulaf,2 kayisi,2ceviz ile lapa
Iftar
1 kepce mercimk corbasi,2 servs kasigi kuru biber kavurmasi,yogurt, 3 hurma,2 ceviz
Su: 2lt
Spor: 7 bin adm 70p U UcanSupurge
Güzel canim afiyet olsun21 Nisan Çarşamba Menüm
Sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
Salata
İftar
2 küçük kepçe yoğurt çorbası
4 kaşık tavuk sote
3 kaşık yoğurt+keteh tohumu+ 1 k chia (kabızlık için )
1 dilim ekmek (biliyorum özellikle akşam ekmek yememem lazım ama bilinçli sindirim sistemi için yedim)
Yarım saat sonra 1 bardak rezene 1 hurma +1 kuru erik yeme planım var
2 .5 litre su
U UcanSupurge
İspanaktaki pirinç azdır diye düşündüğüm için menun güzel bence canim afiyet olsun21 Nisan
9.00 limonlu su
11.00. 2 yumurta kırma şeklinde
2 kaşık köy peyniri
3.00 bir kase çilek
7.30. Bir kase pirinçli ve yoğurtlu ıspanak
3 litre su
![]()
Neyseki akşamı hafif tutup.hashasliyi telafi etmeye çalışmışsin09.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilim ekmek,5 zeytin
11. Sütlü kahve
13.00 1 haşhaşlı
18.00 1 tabak karnıbahar yemegı
Baklava 1 taneymis olmasa iyi olurmuş menun güzel canim afiyet olsunKızlar menümü yazıp kaçayım alintım var bı sürü ama hiç halim enerjim yok yorumlamaya her zaman aynı terane sinir küpü olup geliyorum onları görünce enerjimi sömürduler yine
21 Nisan Çarşamba
Sahur
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 küçük kase yoğurt
2 ceviz
Domates-salatalık
Yarım elma
Bolca ot
Rezenell-biberiyeli çay
İftar
1 kepçe bamya çorbası
1 kaşık pilav
1 kaşık haşlanmış tavuk
1 bardak limonata
3 tane yaprak sarma
1 baklava
Su 1 lt anca içtim bugün evde olmayınca
Spor yok temizlik yaptım![]()
İftardan sonra yeşil çayımı içerken hergun dinliyorum.Cok rahatlatıyor çok seviyorumEvet canım ne güzel şarkı degilmi![]()
Yaa bazı şarkılar öyle gerçekten. Bende hergun 1.kere mutlaka dinliyorumİftardan sonra yeşil çayımı içerken hergun dinliyorum.Cok rahatlatıyor çok seviyorum![]()
Cocuktan ne istiyolar anlamadım niye ağlatıyolarkiYa bazı konularda bosveriyorum artık ama çocuklarıma karşı yapılan davranışlar delirtiyor küçücük çocukları sinir edip ağlatmaktan zevk alan insanlar laftan anlamıyorlar gitmeyelim diyorum eşimin hatri için gidiyoruz her seferinde ama pişman olup geliyorum küçük olanı ağlattılar diye kızımın yüzü akşam hep asıktı herşeye fevri cevap verdi falan hiç huzurla oturamiyoruz dedim ramazanda sakın bana bı daha gidelim deme bu abdestle baya namaz kılarız gittik yeter dedim![]()
Afiyet olsun canim21.04.2021
Sahur
Iftar
1 kepce mercimk corbasi,2 servs kasigi kuru biber kavurmasi,yogurt, 3 hurma,2 ceviz
Insallah canim cumaya kadar cozulse bile yine sislik olucak insallah az da olsa ekside oluruzBenimde regl yaklaştı canım ayak seslerini duymaya başladımhem kabızlık hem o inşallah bir haftalık emeğim heba olmaz
![]()
Migrenle savasiyodum canim allaha sukur iftardan sonra kendime geldimNerdeydin bugün canım tahliller çıkmıştır herhalde iyisin değil mi ?
Afiyet olsun canim21 Nisan Çarşamba Menüm
Sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
Salata
İftar
4 kaşık tavuk sote
1 dilim ekmek (biliyorum özellikle akşam ekmek yememem lazım ama bilinçli sindirim sistemi için yedim)
2 .5 litre su
U UcanSupurge
Afiyet olsun21 Nisan
9.00 limonlu su
2 kaşık köy peyniri
3.00 bir kase çilek
3 litre su
![]()
Afiyet olsun09.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilim ekmek,5 zeytin
11. Sütlü kahve
13.00 1 haşhaşlı
Afiyet olsun canimKızlar menümü yazıp kaçayım alintım var bı sürü ama hiç halim enerjim yok yorumlamaya her zaman aynı terane sinir küpü olup geliyorum onları görünce enerjimi sömürduler yine
21 Nisan Çarşamba
Sahur
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 küçük kase yoğurt
2 ceviz
Domates-salatalık
Yarım elma
Bolca ot
Rezenell-biberiyeli çay
İftar
1 kepçe bamya çorbası
1 kaşık pilav
1 kaşık haşlanmış tavuk
1 bardak limonata
3 tane yaprak sarma
1 baklava
Afiyet olsun canim21 Nisan Çarşamba
11.00
2 buçuk tam buyday ekmeği
2 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
1 domates
16.00
1 kare dlm yalancı tavuk göğsü
19.35 civarı
Evdekiler makarna yedi
1 kase salata
2 YK kadar soslu tavuk
Şu bugün icemedim 1.5 litre
Daha iyim canim Saol ilac iyi geldi iftardan sonraGeçmiş olsun canım. İns oftar sonrası iyi olmussundur
Sadistlik var sanırım ciddiyim normal bı şekilde sevemiyorlar çocukları illa sinir edip ağlatiyolar niye adam gibi sevmiyorsun dendiğinde yeğenimiz-torunum değil mi nasıl seversem severim oluyorCocuktan ne istiyolar anlamadım niye ağlatıyolarki![]()
Ben de tavuktan bıktımKabak yemeğinden sıkıldım zor yiyorum.Onu da evdekilere musakka pişirdim patlıcanlar kızartma diye yemek istemedim.ic harcından iki kabakla yemek yaptım.Yarina da var.evdeki kabak bitsin bir müddet almam kabak artık.Evde tek ben yiyorum zaten![]()
Afiyet olsun canım gayet güzel21.04.2021
Sahur
Iftar
Afiyet olsun canım21 Nisan Çarşamba Menüm
Sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
Salata
İftar
4 kaşık tavuk sote
2 .5 litre su
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım21 Nisan
9.00 limonlu su
2 kaşık köy peyniri
3.00 bir kase çilek
3 litre su
![]()
Kız afyonlu musun?09.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilim ekmek,5 zeytin
11. Sütlü kahve
13.00 1 haşhaşlı
Baklava ve gofret olmasaymış iyi olurmuş canım. Sinirlendikçe su iç iyi gelirKızlar menümü yazıp kaçayım alintım var bı sürü ama hiç halim enerjim yok yorumlamaya her zaman aynı terane sinir küpü olup geliyorum onları görünce enerjimi sömürduler yine
21 Nisan Çarşamba
Sahur
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 küçük kase yoğurt
2 ceviz
Domates-salatalık
Yarım elma
Bolca ot
Rezenell-biberiyeli çay
İftar
1 kepçe bamya çorbası
1 kaşık pilav
1 kaşık haşlanmış tavuk
1 bardak limonata
3 tane yaprak sarma
1 baklava
Tavuk göğsünün içinde un, tereyağ ve şeker var değil mi?21 Nisan Çarşamba
11.00
2 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
1 domates
16.00
19.35 civarı
Evdekiler makarna yedi
1 kase salata
2 YK kadar soslu tavuk
Akşam azıcık karbonlu olmuş canım onun dışında güzel21 Mart menum
Sahur 02:30
3 yk meyveli yulaf
1 cay bardagi sut
Iftar
1 servis kasigi ispanak
1 yk yogurt
1 kucuk dilim pizza
1 corba kasesi yesil salata
2,5 litre su
500 ip 100 p
Adim 7 bin 70 p
Toplam 170 p
Basimin agrisindan fazla spora yer veremedim kizlar U UcanSupurge G Goklerce
Bak simdi neden kendini sisirp sinir ediyorsun sen onlari sinir et, belki de hoslarina gidiyor seni sinir etmek ama neyse unut bu aksami yarina guzel baslabazen eşimin kafasını böyle duvara vurasım geliyor ne zmn akillanacak acaba çokta ümidim yok aslında
sinirimden yine kendime ettim gittim çikolatalı gofret yedim
tam sopalığım vala bugün zaten attiydim pazartesiye göre nedense adet olamadım karnım kasıklarım dolu dolu hissediyorum
Ay yok artik deli mi bunlarYa bazı konularda bosveriyorum artık ama çocuklarıma karşı yapılan davranışlar delirtiyor küçücük çocukları sinir edip ağlatmaktan zevk alan insanlar laftan anlamıyorlar gitmeyelim diyorum eşimin hatri için gidiyoruz her seferinde ama pişman olup geliyorum küçük olanı ağlattılar diye kızımın yüzü akşam hep asıktı herşeye fevri cevap verdi falan hiç huzurla oturamiyoruz dedim ramazanda sakın bana bı daha gidelim deme bu abdestle baya namaz kılarız gittik yeter dedim![]()
Tavuk gogsu harici guzel ama suyun da cok az canm21 Nisan Çarşamba
11.00
2 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
1 domates
16.00
19.35 civarı
Evdekiler makarna yedi
1 kase salata
2 YK kadar soslu tavuk
Pizza disinda hafif ama keske pizzayi cuma yeseydin canim21 Mart menum
Sahur 02:30
3 yk meyveli yulaf
1 cay bardagi sut
Iftar
1 servis kasigi ispanak
1 yk yogurt
1 kucuk dilim pizza
1 corba kasesi yesil salata
2,5 litre su
500 ip 100 p
Adim 7 bin 70 p
Toplam 170 p
Basimin agrisindan fazla spora yer veremedim kizlar U UcanSupurge G Goklerce
Evet canim ama kucuktu pizzaAkşam azıcık karbonlu olmuş canım onun dışında güzel
Cocuklar isteyince menude pizza vardi canim kendimede ayri yemek yapacak gucum kalmamisti yarin dengelerim artikPizza disinda hafif ama keske pizzayi cuma yeseydin canim
Neden banlansinki y’a giremiycekmi simdiU UcanSupurge ne oldu? Neden Uzgunsun anlamadim banlandin mi?
Dengelersin muhakkak canim ama mideni cok yorma dikkat et, evet sanirm banlanms ama insallah en kisa zamanda girerEvet canim ama kucuktu pizza
Cocuklar isteyince menude pizza vardi canim kendimede ayri yemek yapacak gucum kalmamisti yarin dengelerim artik
Neden banlansinki y’a giremiycekmi simdi
Malaesef ya poff tmm cnm öyle yaparım ne diye yedim bilmiyorumBaklava ve gofret olmasaymış iyi olurmuş canım. Sinirlendikçe su iç iyi
Susuyorum yapmayın desem iyice yapacaklar biliyorum ama bı gün fena patliycamBak simdi neden kendini sisirp sinir ediyorsun sen onlari sinir et, belki de hoslarina gidiyor seni sinir etmek ama neyse unut bu aksami yarina guzel basla
Ay yok artik deli mi bunlarne istiyorlar kucuck cocuktan yani aglatinca mi sevme oluyor bu ? Luzumsuz hareketler yaa