• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

o kadar moralim bozuk ki. sabah wc çıktıktan sonra tartılayım dedim ve sadece -200 geldi. pazartesi günü de aynıydı. -200 gelmiştim.
bütün hafta aç gezdim, asla kaçamak yapmadım. ona rağmen neden böyle geldi aklım almıyor. motivasyonum düştü resmen. bakalım yarın ne olacak kızlar

bugun kv leri cagirdim
degisiklik olsun hep ben cikiyorum yukari
bugunde onlar insin😂
Oh iyi yapmışsın Allah kabul etsin canım kolay gelsin
o kadar moralim bozuk ki. sabah wc çıktıktan sonra tartılayım dedim ve sadece -200 geldi. pazartesi günü de aynıydı. -200 gelmiştim.
bütün hafta aç gezdim, asla kaçamak yapmadım. ona rağmen neden böyle geldi aklım almıyor. motivasyonum düştü resmen. bakalım yarın ne olacak kızlar
Canım sahur yaptıysan erken tartildigin içindir belki bozma moralini

Evet o zaman bugün başliyim 3 günlük olarak zira akşama tel kadayıf tatlısı var 😞🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Pazar günü de güllaç istiyor canim güllaç giyim 1 dilimcik😂😂😂 hala aklım tatlida
O zaman 1 dilim güllaç dışında şekere yemin ediyorum 3 gün de 😂

Ödem olabilir canım.uykuna dikkat et.bol maydanoz yeşil çay suyunu da iç yarın güzel bir eksiyle geleceksin inşallah 😘

O zaman 1 dilim güllaç dışında şekere yemin ediyorum 3 gün de 😂
Perşembe cuma cumartesi tatlıya yemin Ettim🤭🤭 pazar iftara yeminim yok zaten 1 dilimcik gullactan bişey olmaz bence. Baktım bu üç gün iyi geçti pazartesiden cumaya ederim😂😂😂

Korkudan tartılamıyorum :110:

Perşembe cuma cumartesi tatlıya yemin Ettim🤭🤭 pazar iftara yeminim yok zaten 1 dilimcik gullactan bişey olmaz bence. Baktım bu üç gün iyi geçti pazartesiden cumaya ederim😂😂😂
Hayır sadece tatlıya etme bak örnek yemin metni "cumaya kadar diyete mani en ufak bir kaçamak yapmayacağıma yemin ediyorum eğer yeminimi bozarsam üç gün oruç tutacağım "😂 böyle yapınca eriyorsun 😊

Aklım yiyemediklerimde 😂😂
3 günlük yeminimi ettim iyi olacak iyi😍
Ahahahah ahh bizm bu aklimz yok mu ne geliyorsa ondam geliyor
Bozma moralini hemen bugun bol yesilcay ve su ic insallah yarina daha cok eksi gelir

Kızlar menümü yazıp kaçayım alintım var bı sürü ama hiç halim enerjim yok yorumlamaya her zaman aynı terane sinir küpü olup geliyorum onları görünce enerjimi sömürduler yine 😏
21 Nisan Çarşamba
Sahur
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 küçük kase yoğurt
2 ceviz
Domates-salatalık
Yarım elma
Bolca ot
Rezenell-biberiyeli çay

İftar
1 kepçe bamya çorbası
1 kaşık pilav
1 kaşık haşlanmış tavuk
1 bardak limonata
3 tane yaprak sarma
1 baklava

Su 1 lt anca içtim bugün evde olmayınca
Spor yok temizlik yaptım 😌
afiyet olsun canım
:kızgın:bazen eşimin kafasını böyle duvara vurasım geliyor ne zmn akillanacak acaba çokta ümidim yok aslında 😏 sinirimden yine kendime ettim gittim çikolatalı gofret yedim :sinirli:tam sopalığım vala bugün zaten attiydim pazartesiye göre nedense adet olamadım karnım kasıklarım dolu dolu hissediyorum
mevsim geçişlerinden olabilir canım
21 Nisan Çarşamba
11.00
2 buçuk tam buyday ekmeği
2 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
1 domates

16.00
1 kare dlm yalancı tavuk göğsü

19.35 civarı
Evdekiler makarna yedi

1 kase salata
2 YK kadar soslu tavuk

Şu bugün icemedim 1.5 litre
afiyet olsun canım.

21 Mart menum
Sahur 02:30
3 yk meyveli yulaf
1 cay bardagi sut

Iftar
1 servis kasigi ispanak
1 yk yogurt
1 kucuk dilim pizza
1 corba kasesi yesil salata

2,5 litre su

500 ip 100 p
Adim 7 bin 70 p
Toplam 170 p
Basimin agrisindan fazla spora yer veremedim kizlar U UcanSupurge G Goklerce
afiyet olsun canım. baş ağrısı herkeste var ya dün bende ölüyordum başımın ağrısından mevsim geçişlerinden midir nedir
U UcanSupurge miz gelecek.Salmıyoruz kendimizi.Bugun Perşembe iftarı ve sahuru hafif atlatmaya özen gösterelim . Yarın tartı günü unutmayalım canlarım 😍😘
ban mı yedi ucansupurge

Back
X