• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya çok tatlısınız hepiniz dünkü o birbirinizi motiveniz listeye ek atma çabanız ezonun çikolata çikolata diye sizi baltalaması takım budur :KK36: Gereksiz bir konu yüzünden hem ban hem hakaret yedim tek tesellim o günün Cuma’ya denk gelmemiş olması idi 🙃
Düşünsene paylaşıma bizim liste paylaştığımızi :KK70: :KK70:
Ezo nün çikolata provakasyonlarina yeminli olmasam gelebilirdim😂😂😂
Selamlaaarrr günaydınlar canlarım nasılsınız? Bu hafta uğrayamadım buralara ama aklım gönlğm hep sizdeydi, ara ara U UcanSupurge zehram ile mesajlaştık, kilo bildirimimi yapayım , bikaç güne yine buralardayım inş🥰🥰🥰
Geçen cuma:67.9
Bu cuma:66.9
Fark:-1
Yüzde:1.472
Gayet güzel ekşi tebrikler canim
Kuzum çok şükür çok daha iyiyim
Dün doktora gittim, tomografi çekildim bi de kan verdim
Ciğerlere inmiş ama kortizon vermeyi gerektirecek kadar değil dedi kan değerlerim de gayet iyi çok şükür 🤲🏻 2-3 ay etkileri devam eder dedi yine vitaminlerinize devam edin dedi

bu arada ben listeye girsem olur mu ki canım
Zaten sabah bi tartılayım dedim ben şok 😳
İştahsızlıktan bişe yiyemedim ya epey bi kilo vermişim 😃
İyi olmana çok sevindim canım. İns daha da iyi olursun 🥰
23 Nisan Kilo Bildirimi

16 Nisan : 69,45
23 Nisan : 68,90

Fark : 550 gram
Yüzdeliği : 0,791 gram
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2832574
Çok geçmiş olsun canım. İns bı an evvel toparlarsin güzel ekşi tebrikler

Merhaba canım, çok halsizim 😔 ellerim, kollarım kalkmıyor . Ayakta zor duruyorum. Az önce zor tartıldım 😔 tartı bildirimimi yapmak için geldim. Aklım sizde ama gelemiyorum. Halim yok 🥺😔
Çok geçmiş olsun canım,bu ara grupta aktif değilim,Corona mi oldun?

Tünaydın kızlar

cuma:71.4
Bugün :69.8
Fark :-1600
Yüzde:2.24

8D2A7F66-85DC-4CA1-8ECD-E1C515888A00.webp

Merhaba canım, çok halsizim 😔 ellerim, kollarım kalkmıyor . Ayakta zor duruyorum. Az önce zor tartıldım 😔 tartı bildirimimi yapmak için geldim. Aklım sizde ama gelemiyorum. Halim yok 🥺😔
Canım ya 😕 Allah şifa versin inşallah dikkat et kendine kuzum
23 Nisan Kilo Bildirimi

16 Nisan : 69,45
23 Nisan : 68,90

Fark : 550 gram
Yüzdeliği : 0,791 gram
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2832574
Tebrik ediyorum cancağzım inşallah gelecek Cuma’ya sağlığına kavuşmuş olursun
Düşünsene paylaşıma bizim liste paylaştığımızi :KK70: :KK70:
Ayy çok güldüm ona sorma 🤣

hoş geldin canım

Allah şifa versin canım ya toparlanamadın demek kan değerlerine baktırsan keşke

hoşbulduk canım biliyorum elbette canım :KK68:

şükürler olsun canım gelmiş geçmiş olsun sağlık nedeniyle ayrıldığın için bu hafta alabiliriz canım zaten eksideymişsin
Hoşbuldum canım elim ayağım buz kesiyor bembeyaz kan değerlerime baktırsam iyi olur da nasıl edeyim bilmiyorum kafamı kaldıramıyorum 😕

Tünaydın kızlar

cuma:71.4
Bugün :69.8
Fark :-1600
Yüzde:2.24

Eki Görüntüle 2832592
Ok süper ekşi tebrikler canim
Galiba yoğurt kıtlığı var 4 kg sütten yoğurt mayaladım :KK70:

Eki Görüntüle 2832596
Afiyet şifa olsun yenir yenir ev yoğurdu guzeldir
Hoşbuldum canım elim ayağım buz kesiyor bembeyaz kan değerlerime baktırsam iyi olur da nasıl edeyim bilmiyorum kafamı kaldıramıyorum 😕
Allah Allah kendini iyi hissettigin bir gün mutlaka bı tahlil ver canım geçmiş olsun

Ok süper ekşi tebrikler canim

Afiyet şifa olsun yenir yenir ev yoğurdu guzeldir

Allah Allah kendini iyi hissettigin bir gün mutlaka bı tahlil ver canım geçmiş olsun
teşekkür ederim canım :) geçen hafta yaptım koca bir tencere tek başıma yedim :D evdekiler bize vermedin diyorlar :D

Back
X