• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Y’a d’un bende yogurt yaptim yatmadan once cok uykum vardi sut sicakti biraz mayayi koyarken ilk defa boyle bir hata ettim bakiyom simdi tam tutmamis ne yapiyim ben bu yogurdu peynire cevirebilirmiyim kizlar ziyan olsun isyemiyorum
Temiz bez torban var mi canım yoksa da elek gibi olan ince telli süzgeç de olur temiz bezin varsa onunla da torba yapabilirsin onlara koy süzsün suyunu süzme yoğurt olsun öyle daha iyi oluyor

Kızlar o kadar asabım bozuk ki. Bütün hafta aç gezdim resmen, açlıktan halsiz kaldım bi çok kere. Sabah tartıda gördüğüm şey beni hiç memnun etmedi. Pazartesiyle aynı. Şimdi sade Türk kahvesi içtim tuvalete çıkmaya çalışıyorum. Sinirden deliye döndüm resmen. Eşim sakinleştirmeye çalışıyor 😂

Kızlar o kadar asabım bozuk ki. Bütün hafta aç gezdim resmen, açlıktan halsiz kaldım bi çok kere. Sabah tartıda gördüğüm şey beni hiç memnun etmedi. Pazartesiyle aynı. Şimdi sade Türk kahvesi içtim tuvalete çıkmaya çalışıyorum. Sinirden deliye döndüm resmen. Eşim sakinleştirmeye çalışıyor 😂
Tuvaleti hallettikten sonra tekrar tartıl canım muhtemelen ondan kaynaklıdır

bazen olur boyle vucut direniyodur
sonrada bi bakmissin birden gitmis
moralini bozma

94B5A74F-A916-471D-BC87-3AD2B1FE33E1.jpeg @UcanSupurge en son 62.2 sanırım

Selamlaaarrr günaydınlar canlarım nasılsınız? Bu hafta uğrayamadım buralara ama aklım gönlğm hep sizdeydi, ara ara U UcanSupurge zehram ile mesajlaştık, kilo bildirimimi yapayım , bikaç güne yine buralardayım inş🥰🥰🥰
Geçen cuma:67.9
Bu cuma:66.9
Fark:-1
Yüzde:1.472
Tebrikler canım 🤩👏 mezuniyetin hayırlı olsun
Tartı bildirimi yapacağım ama baş dönmesi bırakmadı beni midem bulanıyor yine saat kaça kadar bildirim yapabilirim
Geçmiş olsun canım
Kuzum çok şükür çok daha iyiyim
Dün doktora gittim, tomografi çekildim bi de kan verdim
Ciğerlere inmiş ama kortizon vermeyi gerektirecek kadar değil dedi kan değerlerim de gayet iyi çok şükür 🤲🏻 2-3 ay etkileri devam eder dedi yine vitaminlerinize devam edin dedi

bu arada ben listeye girsem olur mu ki canım
Zaten sabah bi tartılayım dedim ben şok 😳
İştahsızlıktan bişe yiyemedim ya epey bi kilo vermişim 😃
İyi olmana sevindim canım 🤗😘 eksi görmende moral olmuş
Merhaba canım, çok halsizim 😔 ellerim, kollarım kalkmıyor . Ayakta zor duruyorum. Az önce zor tartıldım 😔 tartı bildirimimi yapmak için geldim. Aklım sizde ama gelemiyorum. Halim yok 🥺😔
Rabbim şifa versin canım insAllah bı sağlık ocağında bari gitme şansın varsa gözük canım istersen
23 Nisan Kilo Bildirimi

16 Nisan : 69,45
23 Nisan : 68,90

Fark : 550 gram
Yüzdeliği : 0,791 gram
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2832574
Tebrikler canım🤩👏
Tünaydın kızlar

cuma:71.4
Bugün :69.8
Fark :-1600
Yüzde:2.24

Eki Görüntüle 2832592
Süper eksi canım tebrikler 🤩👏
Galiba yoğurt kıtlığı var 4 kg sütten yoğurt mayaladım :KK70:

Eki Görüntüle 2832596
Eline sağlık canım Afiyetle yiyin insAllah bende her Mayaladigimfa 5 kg yapıyorum anca yetiyor
WC sorunundan kaynaklıdır canım insAllah halledersen eksi görürsün😉

GEÇEN CUMA: 76,4
BUGÜN: 76,2
FARK: 0,2
YÜZDE: % 0,2617

kızlar moralimin ne kadar düşük olduğunu anlatamam. Gerçekten hiç kaçamak yapmadım. Menülerimi gördünüz. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Çarşamba günü 75,9dum. Çok mutlu olmuştum Cuma’ya tam 1 kilo gidecek diye. Fakat bugünkü sonuç ortada. Menülerim kalabalıkken daha fazla kilo veriyordum. Öğle yemeklerini kaldırınca acaba vücut kendini korumaya mı aldı hiç bilmiyorum.

Eklentiler

• 2299B3B4-B886-4AE6-A6FD-E2A05E37CB9C.webp
    2299B3B4-B886-4AE6-A6FD-E2A05E37CB9C.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba canım, çok halsizim 😔 ellerim, kollarım kalkmıyor . Ayakta zor duruyorum. Az önce zor tartıldım 😔 tartı bildirimimi yapmak için geldim. Aklım sizde ama gelemiyorum. Halim yok 🥺😔
Vitamin kullanıyorsun degilmi canım.Rabbim şifa versin.

tunaydin kizlar
dunki davetten kosturmadan yorulmusum gec kalktim dun hic gelemedimde buraya
bugun basladim bende oruca
sahur yaptim aksama dogru tartilirim
Allah kabul etsin canım oruçlusun zaten beklemende sıkıntı yok
Korkuyorum ya evden çıkmıyorum ama eczaneden Demir ve d vitamini aldıracağım zaten genetik kansızlık var
Aldır canım inşallah onlar fayda eder bari
Eki Görüntüle 2832657 @UcanSupurge en son 62.2 sanırım
Tamam canım bi bakayım kaçla ayrılmışsın hadi bu defa ikinci mezuniyet gelsin

Düşünsene paylaşıma bizim liste paylaştığımızi :KK70: :KK70:
Ezo nün çikolata provakasyonlarina yeminli olmasam gelebilirdim😂😂😂

Gayet güzel ekşi tebrikler canim

İyi olmana çok sevindim canım. İns daha da iyi olursun 🥰

Çok geçmiş olsun canım. İns bı an evvel toparlarsin güzel ekşi tebrikler
Sana yetişmem için gelmem gerek😛 bitter 1 kare ye aksam benim için ,sana cuma ödülü 🤗🤣

GEÇEN CUMA: 76,4
BUGÜN: 76,2
FARK: 0,2
YÜZDE: % 0,2617

kızlar moralimin ne kadar düşük olduğunu anlatamam. Gerçekten hiç kaçamak yapmadım. Menülerimi gördünüz. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Çarşamba günü 75,9dum. Çok mutlu olmuştum Cuma’ya tam 1 kilo gidecek diye. Fakat bugünkü sonuç ortada. Menülerim kalabalıkken daha fazla kilo veriyordum. Öğle yemeklerini kaldırınca acaba vücut kendini korumaya mı aldı hiç bilmiyorum.
Ramazan'ın ilk haftası kilo aldım nedensiz canım.vucudun alışmaya çalışıyor.Haftaya çok güzel bir eksiyle gelirsin ❤️

Back
X