• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gecen hafta 57,8
Fark -500
Yuzde 0,8 cikti dogrumu bilmiyom
34E59CCB-1919-4B02-A273-C24CC5CA0E38.jpeg

E ela_2019 eloş bugün bildirim yaparsın artık 😅
Gülsem mi aglasam mi hangi emojiyi koysam bilemedim 😂😂 ya oruçlu değilim sabahta kahvaltı yaptim. Ama birazdan bibakayim . Belki haftaya girerim 😂🤔
Tamam canım 😊 Benim kız da bi yandan bacağıma yapışıyor 😂 2 günde 200 gr gitmiş çarşamba 94.500 dü az sanki ya. Kızların dedigi gibi kuru fasulyeden mi oldu Acaba dünden beri de wcye cıkmadım daha. Hic kaçamak yapmıyorum ama sahurda yapmıyorum 😏
Benim başladığım kilolardasin. Cok iyi verirsin aslinda başlarda 2 3 garanti gidiyor.
Tamam canım dikkat ederim😉😘
Tatlının yaninda ılık bir bardak süt akşam da tercih edeniliyorsan et yada tavuk ye canim. Bu şekilde tatlınin kalorisi yarıya iniyor.

Gülsem mi aglasam mi hangi emojiyi koysam bilemedim 😂😂 ya oruçlu değilim sabahta kahvaltı yaptim. Ama birazdan bibakayim . Belki haftaya girerim 😂🤔

Benim başladığım kilolardasin. Cok iyi verirsin aslinda başlarda 2 3 garanti gidiyor.

Tatlının yaninda ılık bir bardak süt akşam da tercih edeniliyorsan et yada tavuk ye canim. Bu şekilde tatlınin kalorisi yarıya iniyor.
Tamam canım teşekkür ederim 💕

Gecen hafta 57,8
Fark -500
Yuzde 0,8 cikti dogrumu bilmiyom
Eki Görüntüle 2832812
Çok güzel cancağzım yüzdeleri hata olmasın diye ben bi daha kontrol ediyorum yine de yazayım nasıl hesapladığımı geçen haftanın kilosundan bu haftaki kiloyu çıkarıyorum farkı geçen haftanın kilosuna bölüp 100 ile çarpıyorum ( tabi hesap makinesi ile )
57.8 - 57.3 = 0.5
0.5 / 57.8 = 00865052
00865052 x 100 = %0,865
Daha fazla beklemek isterdim ama dunde iftarda yediklerim az geldi cok acikmistim disarida cikicaktim fazla beklemedim adetimden dolayi galiba anca bu kadar malesef
Kuzum daha ne olsun maşallah adım adım hedefe ilerliyorsun

Artık gel ve mezun ol elom

Çarşamba
İftar 19.15
Arkadaşlar o gün hurmanın gözüne vurdum, sayısını yazmıycam kusura bakmayın🙈
1 kepçe çorba
1 büyük tabak salata peynirli vs
1 kepçe etli kabaklı patatesli yemek
3-4 yk makarna
1 avuç çekirdek
Bugün fazla oldu herşey eve ama perşembe dengeledim, bakabilirsiniz aşağıya 😂

Perşembe
İftar 19.15
Büyük tabak salata bu kez sadece sebze ve pey nir vardı.
3 yk kadar dünden kalan etli kabaklı patatesli yemek
Bugün hurma yemedim 🙈😂
Tabiki bugün kalkınca farkı gördüm ama tutamıyorum kendimi 🤦‍♀️Tamam bugün de yemiycem inşallah😘
Arkadaşlar sularımı arttıramadım hala üzgünüm. 1.5 zorluyorum ancak

Çarşamba
İftar 19.15
1 kepçe çorba
3-4 yk makarna
1 avuç çekirdek

Perşembe
İftar 19.15
Bugün hurma yemedim 🙈😂
Tabiki bugün kalkınca farkı gördüm ama tutamıyorum kendimi 🤦‍♀️Tamam bugün de yemiycem inşallah😘
Çarşamba kalır çevik ama Perşembe dengelemissin suyu hatırlatıcı kur canım şişe taşı yanında unutuyorsan hurma konusunda biraz dinginlemelisin sanırım çok yiyorsun şu sıra 🤭

Vardır illa bir sebebi canim. Belki duraklama haftandaydin bu hafta güzel ekşi gelir bence sıkma canini

Yeni başlangıçlar iyidir hoşgeldin canim

Olsun canım ekşi eksidir artıda olabilirdin.

Tebrikler canım guzel eksi

Yeminim var 😂😂😂

Geçmiş olsun canım şimdi iyimi. Düştü falanmi kolunun üzerine acaba

Az yeme canim sahursuzda tutuyorsan. En azından tartıdan bir gün önce yememeye çalış canim. Sebzeni corbani iç bolca
Ya bu yemin nerden cıktı ya, hem gereksız yere yemin etmek günah söylıyım:))))))

Çarşamba
İftar 19.15
1 kepçe çorba
3-4 yk makarna
1 avuç çekirdek

Perşembe
İftar 19.15
Bugün hurma yemedim 🙈😂
Ah Çiğdem ah tam liste düşündüğün hafta oldu mu bu çoğunlukta iftarların çok kalabalıktı tartını merak ediyorum
Vayyy vayyy takmış vitese durmak bilmiyor maşallah 🧿 maşallah 🧿
Eki Görüntüle 2832891 kızlar uzun zamandır kendime bir şey almadım.Bu etek hoşuma gitti sizce nasıl?
Bir de ben şuan 46 ya rahat giriyorum 44 henüz dar geliyor.Bu eteği alırsam 44 alayım diyorum. Akıl verin😍
Leopar 🐆 30umdan sonra ilgimi pek çekiyor 42 al sen 🙃 biraz zayıflayınca 44 üstünden düşecek ara kiloda aldıklarımı pek giyememiştim ben
Geçen cuma 77=6
Bu cuma. 76.7
Fark. 900
Eki Görüntüle 2832894
Süper ilerliyorsun canım maşallah 🧿 :KK9:

Back
X