- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #436.921
Tamsm canım izinli olduğun için bi önceki hafta tartı şartın yok zatenBu arada tartım pek iç acıcı degil di haftaya bildirim yapayim en iyisi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamsm canım izinli olduğun için bi önceki hafta tartı şartın yok zatenBu arada tartım pek iç acıcı degil di haftaya bildirim yapayim en iyisi![]()
Aaaa moral bozmak yok canım elbet düzelecek düzene girecek her şey sabırlı ol sana hangi beslenme şekli iyi geliyorsa ona devam et benceKızlar ben 3 öğün beslenirken daha güzel kilo verebiliyordum. Hem de WC sorunum olmuyordu. Bu hafta çok az yedim ve WC sorunum oldu bütün hafta. acayip moralim bozuk sabahtan beri.
teşekkürler canım.Ikinize de cok tesekkur edeirm kizlarrr
Cok guzel eksi canim tebrik ederim
Cok sag ol canimmm, sana da cok gecmis olsun sevindim aramiza donmene
Super eksiler kizlar tebrik ederim
Cok sag ol canim tesekkur ederim
Cok guzel eksiler canlar tebrik ederim
Cok gecmis olsun canim
Kuru fasulye ve wcdendr canim uzulme
Evet canm benm de ayni sikntim vardi probiyotik aldim ama sahurda yedigm yulaf cok iyi geldi bana
Dun ki menun olmasa daha guzel sonuc gelirdi
Cok guEl kizlar tebrikler
Canim isminin ve tarihn oldugu foto lazm xanm
Mezubiyetin hayırlı olsun elifcim tebriklerSelamlaaarrr günaydınlar canlarım nasılsınız? Bu hafta uğrayamadım buralara ama aklım gönlğm hep sizdeydi, ara ara U UcanSupurge zehram ile mesajlaştık, kilo bildirimimi yapayım , bikaç güne yine buralardayım inş
Geçen cuma:67.9
Bu cuma:66.9
Fark:-1
Yüzde:1.472
Daha yeni atlattın hastalığı hemen diyete mi başlıyacaksın.Kendini çok aç bırakma başlasanda.Tekrar geçmiş olsun canımKuzum çok şükür çok daha iyiyim
Dün doktora gittim, tomografi çekildim bi de kan verdim
Ciğerlere inmiş ama kortizon vermeyi gerektirecek kadar değil dedi kan değerlerim de gayet iyi çok şükür2-3 ay etkileri devam eder dedi yine vitaminlerinize devam edin dedi
bu arada ben listeye girsem olur mu ki canım
Zaten sabah bi tartılayım dedim ben şok
İştahsızlıktan bişe yiyemedim ya epey bi kilo vermişim![]()
Çok geçmiş olsun Aslım bir an önce sağlıkla dön aramıza inşallahMerhaba canım, çok halsizimellerim, kollarım kalkmıyor . Ayakta zor duruyorum. Az önce zor tartıldım
tartı bildirimimi yapmak için geldim. Aklım sizde ama gelemiyorum. Halim yok
![]()
Waaaawww bu ne ya ne yaptın bacım sen aç mu kaldın sporun gözünü mü patlattın bu nasıl eksi
Eşin ne diyor boş ver hayatım gel bi çay içip yanına da tatlı yiyelim rahatlarsın demiyor değil miKızlar o kadar asabım bozuk ki. Bütün hafta aç gezdim resmen, açlıktan halsiz kaldım bi çok kere. Sabah tartıda gördüğüm şey beni hiç memnun etmedi. Pazartesiyle aynı. Şimdi sade Türk kahvesi içtim tuvalete çıkmaya çalışıyorum. Sinirden deliye döndüm resmen. Eşim sakinleştirmeye çalışıyor![]()
Gelsin 7 leeerrr sakın ama sakın bırakma kendimden daha çok istiyorum senin mezun olmanı . Yaza fıstıkul mualla olacaksın unutma
Son haftalarda ne kadar harika eksilerin var maşallah kuzum sana gerçekten gaza bastınMaalesef dün kötü geçti ama şu regl düzensizliği de etkiliyor sanırım leke geliyor devamı yok kasıklarim ağrıyor bu haftalik hedefim tutmadı sağlık olsun ikinci hedefim 80
Geçen hafta: 85.75
Bu hafta: 85.00
Fark: -750
Yüzde: %0.875
Biz iki dertli eküri hem de aynı zamanlarda regl olarak tartıda hayal kırıklığına uğradık değil mi? ama en fazla bu kadar verilebilirdi bence harika hem kendimi hem seni kutluyorum
Çiğdemcim bu aralar aşırı hurma yemen tatlı krizi gibi mi ?vücudunda mineral vitamin birşeyler mi eksik acaba hurma gerçekten keser insanı en tatlı canavarların bile .Çarşamba
İftar 19.15
Arkadaşlar o gün hurmanın gözüne vurdum, sayısını yazmıycam kusura bakmayın
1 kepçe çorba
1 büyük tabak salata peynirli vs
1 kepçe etli kabaklı patatesli yemek
3-4 yk makarna
1 avuç çekirdek
Bugün fazla oldu herşey eve ama perşembe dengeledim, bakabilirsiniz aşağıya
Perşembe
İftar 19.15
Büyük tabak salata bu kez sadece sebze ve pey nir vardı.
3 yk kadar dünden kalan etli kabaklı patatesli yemek
Bugün hurma yemedim
Tabiki bugün kalkınca farkı gördüm ama tutamıyorum kendimiTamam bugün de yemiycem inşallah
Arkadaşlar sularımı arttıramadım hala üzgünüm. 1.5 zorluyorum ancak
Yine harika bir eksi çok çok tebriklerEki Görüntüle 2832884 Eki Görüntüle 2832884 Eki Görüntüle 2832884
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 77.2
Fark -1
Yüzde %1.278
44 al ve 2 hafta içinde giyeceğim diye hedef koy benceEki Görüntüle 2832891 kızlar uzun zamandır kendime bir şey almadım.Bu etek hoşuma gitti sizce nasıl?
Bir de ben şuan 46 ya rahat giriyorum 44 henüz dar geliyor.Bu eteği alırsam 44 alayım diyorum. Akıl verin![]()
Tebrikler melek güzel eksi
Çok güzel zayıflamışsın ama pek sevinemedim neler çektin de böyle eridin kimbilir
Efffsaaaneee güzell tebriklerKizlar anca geldim ama super geldimm benceee
Gecen hafta:65.0
Bugn:63.600
Fark: -1.400
Yuzde: 2.154
Eki Görüntüle 2832943
iş görüşmelerine giderken yürümek dışında spor da yapmadım canımMezubiyetin hayırlı olsun elifcim tebrikler
Daha yeni atlattın hastalığı hemen diyete mi başlıyacaksın.Kendini çok aç bırakma başlasanda.Tekrar geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun Aslım bir an önce sağlıkla dön aramıza inşallah
Waaaawww bu ne ya ne yaptın bacım sen aç mu kaldın sporun gözünü mü patlattın bu nasıl eksimaşallah ve çok çok tebrikler
Eşin ne diyor boş ver hayatım gel bi çay içip yanına da tatlı yiyelim rahatlarsın demiyor değil miöyle teselli verenler de var
Çok yaşadım bu durumu daha ne yapayım ben diye çığlık atmak istiyordum muhtemelen birden gidecek ama mutlaka gidecek üzülme.
Gelsin 7 leeerrr sakın ama sakın bırakma kendimden daha çok istiyorum senin mezun olmanı . Yaza fıstıkul mualla olacaksın unutma
Son haftalarda ne kadar harika eksilerin var maşallah kuzum sana gerçekten gaza bastın
Biz iki dertli eküri hem de aynı zamanlarda regl olarak tartıda hayal kırıklığına uğradık değil mi? ama en fazla bu kadar verilebilirdi bence harika hem kendimi hem seni kutluyorum
Çiğdemcim bu aralar aşırı hurma yemen tatlı krizi gibi mi ?vücudunda mineral vitamin birşeyler mi eksik acaba hurma gerçekten keser insanı en tatlı canavarların bile .
Yine harika bir eksi çok çok tebrikler
44 al ve 2 hafta içinde giyeceğim diye hedef koy bence
Çok güzel zayıflamışsın ama pek sevinemedim neler çektin de böyle eridin kimbilir![]()
İnşallahBak bu mesajını da kaydediyorum bi iki hafta sonra sana hatırlatacağım bi mesajın var bunu da hatırlatırım inşallah
Az yemek yaramıyor canım sanırım 3 öğün beslenirken herşeyden daha yeterli alıyordun demekKızlar ben 3 öğün beslenirken daha güzel kilo verebiliyordum. Hem de WC sorunum olmuyordu. Bu hafta çok az yedim ve WC sorunum oldu bütün hafta. acayip moralim bozuk sabahtan beri.
Fıstık ül muaalla beni gaza getiriyor sağol canım benimMezubiyetin hayırlı olsun elifcim tebrikler
Daha yeni atlattın hastalığı hemen diyete mi başlıyacaksın.Kendini çok aç bırakma başlasanda.Tekrar geçmiş olsun canım
Waaaawww bu ne ya ne yaptın bacım sen aç mu kaldın sporun gözünü mü patlattın bu nasıl eksimaşallah ve çok çok tebrikler
Eşin ne diyor boş ver hayatım gel bi çay içip yanına da tatlı yiyelim rahatlarsın demiyor değil miöyle teselli verenler de var
Çok yaşadım bu durumu daha ne yapayım ben diye çığlık atmak istiyordum muhtemelen birden gidecek ama mutlaka gidecek üzülme.
Son haftalarda ne kadar harika eksilerin var maşallah kuzum sana gerçekten gaza bastın
Çiğdemcim bu aralar aşırı hurma yemen tatlı krizi gibi mi ?vücudunda mineral vitamin birşeyler mi eksik acaba hurma gerçekten keser insanı en tatlı canavarların bile .
Çok güzel zayıflamışsın ama pek sevinemedim neler çektin de böyle eridin kimbilir![]()
Ahhh canım benim Rabbim acil şifanı versinMerhaba canım, çok halsizimellerim, kollarım kalkmıyor . Ayakta zor duruyorum. Az önce zor tartıldım
tartı bildirimimi yapmak için geldim. Aklım sizde ama gelemiyorum. Halim yok
![]()
Sağol kuzum inşallahDüşünsene paylaşıma bizim liste paylaştığımızi![]()
Ezo nün çikolata provakasyonlarina yeminli olmasam gelebilirdim
Gayet güzel ekşi tebrikler canim
İyi olmana çok sevindim canım. İns daha da iyi olursun
Çok geçmiş olsun canım. İns bı an evvel toparlarsin güzel ekşi tebrikler
sağol canım benimTebrikler canımmezuniyetin hayırlı olsun
Geçmiş olsun canım
İyi olmana sevindim canımeksi görmende moral olmuş
Rabbim şifa versin canım insAllah bı sağlık ocağında bari gitme şansın varsa gözük canım istersen
Tebrikler canım
Süper eksi canım tebrikler
Eline sağlık canım Afiyetle yiyin insAllah bende her Mayaladigimfa 5 kg yapıyorum anca yetiyor
WC sorunundan kaynaklıdır canım insAllah halledersen eksi görürsün![]()
Allahım bi daha yaşatmasın böyle bi hastalık ama bana bi artısı olmadı değilSevineyim mi üzüleyim mi bilemedim kuzum hastalıktan zayıflamış olmana üzüldüm elbette ama ekside olman da harika
Heyyy maşallah bir de beğenmiyor kız senin kilondaki biri için çok harika sonuç iki paket margarin demek bi daha düşün demek sonunda kavuştuk 5lere![]()
Sağol kuzumTebrikler canım süper
Güzelmiş 44 al tabiki cnm
Tebrikler güzel eksi canım
Süper canım öncelik sağlık tabi iyi olda artı olsanda toparlardın
Çok güzel cnm tebrikler5lerdesin
Ben de çok mutluyum döndüğüm içinIkinize de cok tesekkur edeirm kizlarrr
Cok guzel eksi canim tebrik ederim
Cok sag ol canimmm, sana da cok gecmis olsun sevindim aramiza donmene
Super eksiler kizlar tebrik ederim
Cok sag ol canim tesekkur ederim
Cok guzel eksiler canlar tebrik ederim
Cok gecmis olsun canim
Kuru fasulye ve wcdendr canim uzulme
Evet canm benm de ayni sikntim vardi probiyotik aldim ama sahurda yedigm yulaf cok iyi geldi bana
Dun ki menun olmasa daha guzel sonuc gelirdi
Cok guEl kizlar tebrikler
Canim isminin ve tarihn oldugu foto lazm xanm
Süpersin kuzum tebriklerKizlar anca geldim ama super geldimm benceee
Eki Görüntüle 2832943
Haklısın kuzum, hem çok iştahsızdım hem herşeyden midem bulanıyordu o yüzden yemekten çok sürekli bişeler içebiliyordumMezubiyetin hayırlı olsun elifcim tebrikler
Olma mı ya sırada 65 vartartıda 6'ları görmek çok güzel motive etti beni![]()
Kaçak çayın aroması bende de aynı etkiyi yapıyor biliyor musun ? Bu arada listeye alıyorum seni devam değil mi ?iş görüşmelerine giderken yürümek dışında spor da yapmadım canımsanırım en geç 6da mutfağı kapatmanın faydası oldu :) üstelik reglimin 3. günündeyim bu rakam çıktığında :) birde bu aralar feci kaçak çaya sardım akşamları yemekten sonra çay içiyorum 2-3 bardak allah ne verdiyse
yemek aklıma gelmiyor :)
Sağol canımSon haftalarda ne kadar harika eksilerin var maşallah kuzum sana gerçekten gaza bastın![]()
Bence yinede gayet güzel eksi canimMaalesef dün kötü geçti ama şu regl düzensizliği de etkiliyor sanırım leke geliyor devamı yok kasıklarim ağrıyor bu haftalik hedefim tutmadı sağlık olsun ikinci hedefim 80
Geçen hafta: 85.75
Bu hafta: 85.00
Fark: -750
Yüzde: %0.875
Tebrikler canım
Perşembe gayet güzel canim çarşambayı telafi etmişsin.Çarşamba
İftar 19.15
Arkadaşlar o gün hurmanın gözüne vurdum, sayısını yazmıycam kusura bakmayın
1 kepçe çorba
1 büyük tabak salata peynirli vs
1 kepçe etli kabaklı patatesli yemek
3-4 yk makarna
1 avuç çekirdek
Bugün fazla oldu herşey eve ama perşembe dengeledim, bakabilirsiniz aşağıya
Perşembe
İftar 19.15
Büyük tabak salata bu kez sadece sebze ve pey nir vardı.
3 yk kadar dünden kalan etli kabaklı patatesli yemek
Bugün hurma yemedim
Tabiki bugün kalkınca farkı gördüm ama tutamıyorum kendimiTamam bugün de yemiycem inşallah
Arkadaşlar sularımı arttıramadım hala üzgünüm. 1.5 zorluyorum ancak
Gayet güzel ekşi tebrikler canimEki Görüntüle 2832884 Eki Görüntüle 2832884 Eki Görüntüle 2832884
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 77.2
Fark -1
Yüzde %1.278
Zehra nin da dediği gibi 42 al canim sonuçta kilo vermeye devam edeceksin sonra bol gelecekEki Görüntüle 2832891 kızlar uzun zamandır kendime bir şey almadım.Bu etek hoşuma gitti sizce nasıl?
Bir de ben şuan 46 ya rahat giriyorum 44 henüz dar geliyor.Bu eteği alırsam 44 alayım diyorum. Akıl verin![]()
Tebrikler canım güzel eksi
Güzel ekşi canim
Tebrikler canım
Uyumuşum canim yaptım bildirimimiUcmelekannesi nerde bildirim ?
Demi bende öyle diyecektim M Manolya15 kız sağlığıma kavusmak için bedenime de zararlı olan şeyleri yemeyecegime yemin ediyorum günah değildir yaNeden gereksiz olsun kız kilo demek hastalık demek vücuda eziyet demek. bu şekilde sağlıklı vücutlara kavuşuyoruz şekercim![]()
Ooo güzel ekşi tebriklerKizlar anca geldim ama super geldimm benceee
Eki Görüntüle 2832943
İnsallah canım çok sagolCanım kaçamak yok menülerin güzeldi moral bozma gidecek elbet vardır vücudunun bı tepkisi hiç üzülme haftaya daha güzel eksin olacak bence
Süpersin canım tebriklerhaftaya 7leri görürsün bence
Ya çok geçmiş olsun kuzum kıyamam incinmiş demek ki çok şükür ya
WC çıkmamışsin daha iki gün olmuş eksi eksidir diyorum canım tebrikler haftaya tatmin olacağın rakamı görürsün insAllah![]()
Bende öyle düşünüyordum önceleri kilo vermiştim iki haftada 2.500 gidiyordu ilk baslarda. Bu sefer biras canım sıkılıyor oruc mu etkiledi desem sahursuz iftardan iftara yiyorum daha cok vermem lazım anlamadım. İnsallah haftaya bir kilo gitmiş olurda biraz motive olurımGülsem mi aglasam mi hangi emojiyi koysam bilemedimya oruçlu değilim sabahta kahvaltı yaptim. Ama birazdan bibakayim . Belki haftaya girerim
Benim başladığım kilolardasin. Cok iyi verirsin aslinda başlarda 2 3 garanti gidiyor.
Tatlının yaninda ılık bir bardak süt akşam da tercih edeniliyorsan et yada tavuk ye canim. Bu şekilde tatlınin kalorisi yarıya iniyor.
Uzaklaşıyorsun iyice 7lerdenGeçen cuma 69.2
Bu cuma. 68.5
Fark -700
Yüzde %1.011
Daha fazlası gidecek gör bakBende öyle düşünüyordum önceleri kilo vermiştim iki haftada 2.500 gidiyordu ilk baslarda. Bu sefer biras canım sıkılıyor oruc mu etkiledi desem sahursuz iftardan iftara yiyorum daha cok vermem lazım anlamadım. İnsallah haftaya bir kilo gitmiş olurda biraz motive olurım