• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler kızlar 🤗
Bugün sonunda eşim koşu bandını aldı kızlar tabiki denedim yarım saat koşu yaptım duşumu aldım geldim daha nabzım düzelmedi 🤭💃 alt bacaklarımın spor yaparken terledigini hiç bilmezdim sauna takım süper terletti kalan 15 günde elimden geldik koşu yürüyüş yapicam bayramda kimse görmeyecek olsa da biraz daha ağırlığımdan kurtulmak istiyorum 😉
Hayırlı olsun canım güle güle spora da başladıysan kimse tutamaz seni artık 👏🏻👏🏻
gecmis olsun canim yaaa
insallah daha rahat gecirirsin hamileligini
bende de siyatik vardi hamileleik boyunca
ama sukurler olsun dogumdan sonra gecmisti
Şükür canım şimdi daha iyiyim belimde hafif bir ağrı var sadece inşallah tekrarlamaz
ahh canım yaa çok geçmiş olsun, Rabbim şifanı versin
Çok sağol canım 😘
27 Nisan Salı

07.30
1 bardak portakal suyu

13.00
1 bardak kefir

19.30
1 kepçe soğuk ayran çorbası
2 yk kuru fasulye
2 adet kuru patlıcan dolması

su: 2 lt
adım: 7.200
Afiyet olsun canım

İki sahurdur ölüyordum . Valla bu eskiler biliyor. Tahin benimde aklıma geldi hem evde yok ,Hem de epeydir helva yemediğim için Canım çekti.
Canm annem de ben de mideden cok cekmisizdr, tahin helvasi ya da tahin gercekten iyi geliyor, balli ilik su da cok iyi geliyor bunlari deneyebilirsin, mideni yoracak seyler yeme sebze agirlikli beslen, insallah rahatlarsin
27 Nisan Salı

07.30
1 bardak portakal suyu

13.00
1 bardak kefir

19.30
1 kepçe soğuk ayran çorbası
2 yk kuru fasulye
2 adet kuru patlıcan dolması

su: 2 lt
adım: 7.200
Guzel canim afiyet olsun

Hayırlı olsun canım güle güle spora da başladıysan kimse tutamaz seni artık 👏🏻👏🏻

Şükür canım şimdi daha iyiyim belimde hafif bir ağrı var sadece inşallah tekrarlamaz

Çok sağol canım 😘

Afiyet olsun canım
sağol kuzumm :KK200:

Afiyet olsun canım güzel menü

Saol cnm insAllah 😘🤗
sağol canım :KK200:

Canm annem de ben de mideden cok cekmisizdr, tahin helvasi ya da tahin gercekten iyi geliyor, balli ilik su da cok iyi geliyor bunlari deneyebilirsin, mideni yoracak seyler yeme sebze agirlikli beslen, insallah rahatlarsin

Guzel canim afiyet olsun
sağol eküricanım :KK200:

Günaydın canlar 🥰❤️ Yarın ara tartı günümüz bugünü olabildiğince hafif geçirmeye çalışalım.
dün basen hareketleri yaptım. Sabah kalktım bacaklar ağrıyor. Bi mutlu oldum 😂😂 kaslarım çalışmış diye. Her gün yapıp şu basenlerimi eriteceğim. Üst vücudum normal ama aşağı basenlerim çok kötü. Bi ara size fotoğraf atayım. After/before yapayım.
Çetele tuttum 1 ay boyunca her gün yapacağım bu hareketleri. Bakalım öncesi ve sonrası nasıl olacak 🥰🥰🥰
Süpersin devam edebiliyor musun. Ben cok faydasini gördüm hareketlerin. Baya inceldi bacaklarim. Bi ara bende foto koyarim.
Günaydın
Benim oğlan da erken kalkiyo küçükken hep böyle oluyorlar
Benim oğlum 3.5 yaşında kızım 1.5 ikisininde 9 a kadar yattığı gün hiç olmadı. Dogduklarindan beri böyleler.
Ayyyy vala zor benimkiler 7 bucuk 8 en erken uyandıklari o halde sinirim bozuluyor az daha uyusalardi diye
Sorma benim de bozulmuyor değil 😞😞
Neeee :KK20: kızlar linç serbest şefkatli kollarınıza bırakıyorum
@Breeze96

@Beyaz leylak

G Goklerce

Jasminium84 Jasminium84

@gulsum462

asliogretmen asliogretmen

@Ucmelekannesi

Fit mutlu anne Fit mutlu anne

@kumsal68
E ela_2019
@masal3487
@Ezogelin56
@sabahvesen
@Melek963

Sağlıcakla dön aramıza inşallah canım çok özledik seni takviye vs alıyorsun değil mi ?
Galiba linç için geç kaldim 🙈🙈
Kuru var 3. Gün oldu eşim hayatta yemez patlıcan musakka yapmayı planlıyorum

Maşallah bi daha çıkma inşallah 85in üstüne

Süpersin emeklerinin karşılığı

Öyle olursa gidemeyiz zaten canım

Halledeceğine eminim canım

Süpppeeerrr 55e doğru mu gidiyoruz yoksa

Ayyy uzun diyetimde en çok canımın çektiği şeydi patates kızartması

Ayyy harika 😍😍😍 E ela_2019 gördün mü

Eee şimdi beni ne motive edecek , bayram da yalan oldu🤣
2.Düşünüyorum gibi bir şey okudum sanki. Bence bu kiloda hamile kalmak seni cok zorlar. 2.cocukta daha hareketli olmak zorundasin ne kadar hafif olursan o kadar iyi. Bence seni bu motive etmeli
Ah ülen elooo sakalımız yok hele cuma bildirim yapma :sinirli:
Kesin yapiyorum. Başladım bugün çok sıkı hemde. cumaya kadar biraz atarım. Duruma göre çok etkilemezse listeyi alırsın beni de 😘😘
Almanya canım

Biz bunu İnan bi sene önce yaşadık canım rezillikti ve millet WC kağıdı bırakmamıştı ne alakaysa 😁 gecen haftada aynı şekilde yoğunluk oldu yine

Cok geçmiş olsun 🌸

Malesef 😩 perşembe işe gidicem bakalım devamı nasıl olucak.. açık olmayıp içerde devam çalışabiliriz gecen kapanmada öyleydi.. olmazsada kesinti olsada maaş alıcaz..

Cok şükür iyim canım sen nasılsın?
sizinden görüp heveslenip bende artık yemeğe dur dedim 😍 bir kaç gündür ekmek tüketmiyorum ve zararlı şeyler yemiyorum bakalım nereye kadar gider🌸

Bir an önce toparlanmazsam tekrar 97 kiloya çıkacağım 😭😭🤦‍♀️🤦‍♀️ hemen cuma bildirimi yapip listeye girmem gerek. Sinirlerim cok bozuluyor, bugün yarin diye ye aldı başını gidiyor kilolarrrr 😫😫😫

E ela_2019
Aman canım benim hatamı yapma hemen eline al dizginleri 🌸
Ahh sorma hemen dur demek için listeye girmem şart.
Eski kiloma düşebilirmiyim sence 🙃 eşim kilomu verdin dedi sanırım ödemler gitti 😄😄
Kaç kilosun şu an cok mu aldin.
Ben de iyiyim canım çok teşekkür ederim takıma yazmadım kızların modunu düşürmemek adına cumartesinden bu yana bel fıtığım ayağıma vurdu ağrısı bel, bacak ağrısından mahvoldum seni andım ne çekmiş Nazlı dedim dün doktora gittim merhem vs verdi şükür Bugün daha iyiyim
Cok geçmiş olsun canimm. Cok şükür daha iyiymissin. Kremlerde emzirmeye uygundur insallah. Benim de kızımda kramp giriyordu belime kitlenip kaliyordum olduğum yerde. Allah im yasatmasjn kimse ye cok zor.

Sakın bırakma kendini canım yüzdün düzdün kuyruğuna geldin pes etme bak kilo almak çok kolay ama vermesi uğraştırıyor 😟
Evett birakmak istemiyorum bende. Hemen geriye takıyorum

Harika menü canım afiyet olsun 👏👏

Çok az geldi gözüme🤷

Geçmiş olsun canım dikkatli beslen belki açlıktandır benimde ramazanda çok sık gözüm kararır tansiyonum hep düşük zaten.

Aman eloş ne diyon sen ya Allah korusun 67 ye düşmüştün ne güzel şu an kaçsın ki

Afiyet olsun canım güzel 👏
Leylağim sorma ya neredeyse 66 görecektim yine 70 üstüne çıktım. Senin diyete başladım bugün insallah devam ettirirsem veririm tekrar. 71 civarıyım şu an

Süpersin devam edebiliyor musun. Ben cok faydasini gördüm hareketlerin. Baya inceldi bacaklarim. Bi ara bende foto koyarim.

Benim oğlum 3.5 yaşında kızım 1.5 ikisininde 9 a kadar yattığı gün hiç olmadı. Dogduklarindan beri böyleler.

Sorma benim de bozulmuyor değil 😞😞

Galiba linç için geç kaldim 🙈🙈

2.Düşünüyorum gibi bir şey okudum sanki. Bence bu kiloda hamile kalmak seni cok zorlar. 2.cocukta daha hareketli olmak zorundasin ne kadar hafif olursan o kadar iyi. Bence seni bu motive etmeli

Kesin yapiyorum. Başladım bugün çok sıkı hemde. cumaya kadar biraz atarım. Duruma göre çok etkilemezse listeyi alırsın beni de 😘😘

Ahh sorma hemen dur demek için listeye girmem şart.

Kaç kilosun şu an cok mu aldin.

Cok geçmiş olsun canimm. Cok şükür daha iyiymissin. Kremlerde emzirmeye uygundur insallah. Benim de kızımda kramp giriyordu belime kitlenip kaliyordum olduğum yerde. Allah im yasatmasjn kimse ye cok zor.

Evett birakmak istemiyorum bende. Hemen geriye takıyorum
Hamile olduğumu söyledim canım ona göre yazdı zaten çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum ilaç
Rüyamda %8 yapmıştın eloş 🤣

Guzel canim afiyet olsun
Sağol canım.insallah 💕

Leylağim sorma ya neredeyse 66 görecektim yine 70 üstüne çıktım. Senin diyete başladım bugün insallah devam ettirirsem veririm tekrar. 71 civarıyım şu an
Yaaa tekrar 71 mi ne kadar guzel dusmustun 6 lara ama olsun cogu odemdir gayret edince cabuk dusersin tekrar
Size gösterdiğim eteğin 44 ünü sipariş etmiştim.etek hasarlı geldi ufacık da olsa değişim için göndermeye çalışıyorum kargoya ulaşamadım bile henüz.etegin başka 44 u yok.Çok da güzelmiş.Bedeni bulamazlarsa 42 istiycem.
Yaaa 44 nasil oldu peki beden olarak, bence de begendiysen al 42 yi yakindir icine girmen 😍

Yaaa tekrar 71 mi ne kadar guzel dusmustun 6 lara ama olsun cogu odemdir gayret edince cabuk dusersin tekrar

Yaaa 44 nasil oldu peki beden olarak, bence de begendiysen al 42 yi yakindir icine girmen 😍
Olmadı canım.Zaten gaza gelmek için istiyordum.Dar kesim sanırım.Ama eteğe aşık oldum.

Back
X