• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fındıklığa savaş açalım kızlar yaşasın fıstık 😂fındık Out fıstık in😂
Screenshot_2021-04-24-06-04-30-705.webp

Allah kolaylık versin canım
Aminnn 🤲🤲
Hamile olduğumu söyledim canım ona göre yazdı zaten çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum ilaç
Rüyamda %8 yapmıştın eloş 🤣
Aynen ben corona da bile anca 2 tane ağrı kesici almışımdır hep direndim. Sende dahaa cok dikkat etmelisin. Kızına anlatmaya başladınız mi kardeş geliyor diye.

Rüyanda cok hoşuma gitti. Istersek %10 da yapariz ne var yani 😆😆
Size gösterdiğim eteğin 44 ünü sipariş etmiştim.etek hasarlı geldi ufacık da olsa değişim için göndermeye çalışıyorum kargoya ulaşamadım bile henüz.etegin başka 44 u yok.Çok da güzelmiş.Bedeni bulamazlarsa 42 istiycem.
Bence 42 al canim. Gerçi yoksa mecbur öyle olacak ama 42 ye de girersin az kaldi
Yaaa tekrar 71 mi ne kadar guzel dusmustun 6 lara ama olsun cogu odemdir gayret edince cabuk dusersin tekrar

Yaaa 44 nasil oldu peki beden olarak, bence de begendiysen al 42 yi yakindir icine girmen 😍
🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️ maalesef. Insallah cumaya kadar 69 larla bildirim yaparim.

Aynen ben corona da bile anca 2 tane ağrı kesici almışımdır hep direndim. Sende dahaa cok dikkat etmelisin. Kızına anlatmaya başladınız mi kardeş geliyor diye.

Rüyanda cok hoşuma gitti. Istersek %10 da yapariz ne var yani 😆😆
Biliyor canım kardeş onun karnındaymış 😅 kontrole gidince doktordan kardeşinin fotoğrafını istiyor hastanede yaşadığını zannediyor koridorlarda kardeşi bulalım kardeşi arayalım diye dolaşıyor 😅

Biliyor canım kardeş onun karnındaymış 😅 kontrole gidince doktordan kardeşinin fotoğrafını istiyor hastanede yaşadığını zannediyor koridorlarda kardeşi bulalım kardeşi arayalım diye dolaşıyor 😅
Ayy kuzum ya ne tatlı 😍 inşallah kardeşi gelince de kıskançlık krizleri olmaz 😊 gerçi kaçınılmaz ben de olsam ben de kıskanırım 😂

Ahahahaha yerim onu hayal dunyasina bak ne kadar guzel 😍😁😁 ama kardes gelince kucuk capli bir sok yasayacak, simdi gelince direk beraber oyun oynayacagi bir arkadas olacak saniyor ama bakima muhtac bir bebek gorunce ne yapacak mecbur istmeyecek annesi 😊 artik Allahn emri kiskancliklar 😍😊
Fıstık yersen fındık olursun😂 bol bol brokoli vb😂
Yaaa simdi de ne brokoli yenir hep gecmistir onlarin ici 😂 benm kv koyde yine toplar degisik otlar kavurur 😂

Baklavayı anca eritmistir canım :-)
Nasıl olsa koşar yakarım diye yemeye devam eder gör bak:KK75:
Öyle mi dersin 🤪 bu ramazanı çok verimli geçiriyorum 🤭
Size gösterdiğim eteğin 44 ünü sipariş etmiştim.etek hasarlı geldi ufacık da olsa değişim için göndermeye çalışıyorum kargoya ulaşamadım bile henüz.etegin başka 44 u yok.Çok da güzelmiş.Bedeni bulamazlarsa 42 istiycem.
Bu bı işaret sanırım 🤭

Yaaaa nasıl anladın:D
Ya yerim çok tatlı 🤗❤️

günaydın kızlar :KK60:
nasil canim bugun
27 Nisan Salı

07.30
1 bardak portakal suyu

13.00
1 bardak kefir

19.30
1 kepçe soğuk ayran çorbası
2 yk kuru fasulye
2 adet kuru patlıcan dolması

su: 2 lt
adım: 7.200
guzel canim
gule gule kulan canim

tam biz turkleri anlatmis🤣🤣
ayy yerim yaa
cok tatli😍😍

Back
X