• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aramızda 7 kilo vardı şimdi 4, aşırı hızlı gelıyosun ya da ben cok yavasım🙈😐
Ben on kiloyu çok hızlı aldım,hizlida gitti şükür 😀 şu an hededim kızımin doğum gününe kadar istediğim kiloya inmek,sen de motivasyon kaynağı belirle canım.Kocisine güzel görünmek,istediğin kıyafeti özgürce giymek,sağlık olmak ........
Liste uzar gider😄😄 seç beğen birini🤭

Emegine saglik canim

Emegine saglik canim

56,4 olsun hedefim fazla hayal kurmayayim ben
Yazıyorum canim
1 saat tempolu yürüyüş yaptım kızlar oğlanı salıncakta sallıyorum birazdan Limonata yapicam eşim istiyordu aksama etli ekmek yaptrcaz yanında bol salata ve ayran yicem bayadir yemiyoruz canımız istedi
Oh masallah
Afiyet olsun canim

Ben on kiloyu çok hızlı aldım,hizlida gitti şükür 😀 şu an hededim kızımin doğum gününe kadar istediğim kiloya inmek,sen de motivasyon kaynağı belirle canım.Kocisine güzel görünmek,istediğin kıyafeti özgürce giymek,sağlık olmak ........
Kociş bana güzel gorunsun🤣 kızımın dogumgunu canım zaten hedefim,
Süpersın daim olsun inşşşş

M Manolya15 ekürimmm sen bildirim yapmamışsın canım, hayırdır ne oldu?
4 gün de menün eksik🙊
Bundan sonra ikimiz de menülerde birbirimizi etiketleyip yorum yapalım mı? Menü yazmadıysak hatırlatalım olur mu😘
Olur canım, biraz motivasyon düşüklüğü .ekuirim sen olduktan sonra artar artık:))

Buarada dogumgunu için nasıl bi konsept yada kutlama düşünuyosun, ve nssıl bir elbiseee😍😍😍

1 saat tempolu yürüyüş yaptım kızlar oğlanı salıncakta sallıyorum birazdan Limonata yapicam eşim istiyordu aksama etli ekmek yaptrcaz yanında bol salata ve ayran yicem bayadir yemiyoruz canımız istedi
Canısııı çok yeme olur mu 🙈

Afiyet olsun ye ye :KK62:
Akşama bizde kıymalı pide yaptıracaz dün yaş pasta yedim bugün pide yiyeceğim buraya tekrar dönecek miyim acaba😂😂
Mezuniyet şenliği çok uzun sürmesin :skandal:

menülerde eksiklik olanlar
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
M Manolya15
@medine66

Jasminium84 Jasminium84

@cgdmk
@Zeycan123
masal3487 masal3487
kızlar menü yazıp yorumlamaya itina göstermelisiniz takım kuralı olduğunu sizler de biliyorsunuz takım motivasyonunun ise hepimize bağlı olduğunu özellikle listedeki ve liste adayı üyelerden eksik menü hiç istemiyorum
Tamamdır canımm haklısın 😍

23 - 29 NİSAN ADIM LİSTESİ

Üye
Cuma
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Toplam
5.0006.00011.000
11.5077.00010.0338.0008.00010.0008.00065.540
1.7004.4073.4139.520
13.60313.603
7.2007.200
4.7004.700

ADIM YARIŞMASI DERECELERİ

1- kumsal68 kumsal68 :sampiyon: - 65.540 Adım

2- Fit mutlu anne Fit mutlu anne :KK200: - 13.603 Adım

3- G Goklerce :KK36: - 11.000 Adım

Emeğine sağlık kuzum 🥰
Tebrikler kızlaaarrr 🎉🥳

30 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
1️⃣Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
2️⃣Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
3️⃣Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
4️⃣Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
5️⃣Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
6️⃣4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
7️⃣Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
8️⃣Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

@Ayla- & M Melek963 %5.446:sampiyon::sampiyon:

2- @medine66 & ] E ela_2019 %4.526:KK9:

3- @Beyaz leylak & kumsal68 kumsal68 %3.877👏👏

Ellerine emeğine sağlık 😍😘

1 Mayıs Cumartesi

16.00
2 yk makarna
3 parça tavuk but
1 kase yoğurt
1 salatalık
1 havuç
1 dilim irmik tatlısı 🙈

Su: 2,5 lt
Bence güzel canim. Tek öğüne geçmişsin yine
İrmik tatlısını da yakarsin bence dünde kacamagin yokmuş zaten

Ben de inanamıyorum canım kulaklarım ağzımda sabahtan beri 1.5 bekliyordum dün -1.800dü bugün sürpriz oldu bana da
Canımmm cok tebrıkler , bidaha inş kilo almazsın mı desem,bencillik edip alırsın inş desem de senı burda sık sık mı gorsem:))

Back
X