• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ama öyle bakınca yiyemem belki 😩 kahrından mi diyon:KK70:
Tamam ye ye dün de kaçamak yapmamıştın 😅
30 Nisan Cuma

10.30
5 zeytin
2 dilim peynir
1 tk karadut reçeli
1 tk tereyağı
1,5 haşlanmış yumurta
2 ceviz

17.00
2 yk kavurma et
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

su: 2 lt
Dün çok güzelmiş
1 Mayıs Cumartesi

16.00
2 yk makarna
3 parça tavuk but
1 kase yoğurt
1 salatalık
1 havuç
1 dilim irmik tatlısı 🙈

Su: 2,5 lt
Ah o irmik tatlısı 🙃

Tebrik ederim kuzum💕😘
Sağol canım 😘sen mezun olunca çok özenmiştim sana şükür nasib oldu.Şimdi sıra koruma olayında herşeyi yiyesim var firenliyorum kendimi sen ilk günler çok yemiş miydin
Afiyet olsun ye ye :KK62:

Mezuniyet şenliği çok uzun sürmesin :skandal:
😂😂Ahh süpürgem sen nasıl korudun ya çok zor çok şey yiyesim var ama hala diyette gibi korkuyorum öyle candan mutlu mutlu yiyemiyorum.bugünkü pideyi iptal ettik .dünkü yaşpastadan mı bilmiyorum +300 düm .Hergün manyak gibi tartılırım herhalde her cuma burada bildirim yapmsyı düşünüyorum iştahım freni boşalmış kamyon gibi versen her şeyi yerim😂😂
Canımmm cok tebrıkler , bidaha inş kilo almazsın mı desem,bencillik edip alırsın inş desem de senı burda sık sık mı gorsem:))
Ne güzel şeyler söylüyorsun sağolasın 😘 aman almıyayım bu yol uzundur yokuşu boldur çilesi çoktur😂😂 ben yine burakarda olurum inşallah

IMG_20210501_181947.webp

30 Nisan Cuma

10.30
5 zeytin
2 dilim peynir
1 tk karadut reçeli
1 tk tereyağı
1,5 haşlanmış yumurta
2 ceviz

17.00
2 yk kavurma et
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

su: 2 lt
1 Mayıs Cumartesi

16.00
2 yk makarna
3 parça tavuk but
1 kase yoğurt
1 salatalık
1 havuç
1 dilim irmik tatlısı 🙈

Su: 2,5 lt
Afiyet olsun canım iki menüde güzel bence 😘
Tamam ye ye dün de kaçamak yapmamıştın 😅
🤩😘
Hhahhaha:D

😂😂Ahh süpürgem sen nasıl korudun ya çok zor çok şey yiyesim var ama hala diyette gibi korkuyorum öyle candan mutlu mutlu yiyemiyorum.bugünkü pideyi iptal ettik .dünkü yaşpastadan mı bilmiyorum +300 düm .Hergün manyak gibi tartılırım herhalde her cuma burada bildirim yapmsyı düşünüyorum iştahım freni boşalmış kamyon gibi versen her şeyi yerim😂😂
İlk günler olur öyle canım ama en geç pazartesiden itibaren daha kontrollü yemeye başla yoksa hop diye 60 gelir sen bile inanamazsın
Altttaki kızla tarzlarımız aynı 🤣

Sağol canım 😘sen mezun olunca çok özenmiştim sana şükür nasib oldu.Şimdi sıra koruma olayında herşeyi yiyesim var firenliyorum kendimi sen ilk günler çok yemiş miydin
Maşallah sana. Devamlı olsun inşallah 🥰Ben hep söylüyorum ya annemlerde çok yedim ve spor yapamadım vücut az yemeye ve spora alışıtığından hemen alabiliyor canım. Arada sporu unutma

Back
X