• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haftaya salı belki tartınin durumuna göre cuma olabilir bı dilim ekmeğe dolu bir tatlı kaşığı sürüp yiycem sanırım canım çekti aldırdım eşime 🙈😜🤪
1 kaşık yiyeceksen hayın kocan niye 1 kavanoz almış eski okulumdan bi arkadaşımın eşi Konyalı idi Torku markasının ürünlerini aldıklarını söylemişti sizde de durum öyle sanırsam 😅
01.05.2021 menü

19.00

tavuk döner dürüm

Su:1.5 litre -2.5 litreye tamamlarım .

Babam rahatsızlandı sabahtan beri hastanedeydim. Ancak bu kadar oldu bugün .
Geçmiş olsun canım nasıl babanın durumu? Yakın zamanda ameliyat olmuştu değil mi ?

11.00 fırında patates 2 dilim,5 minik domates,2 salatalık

13.00 turk kahvesi

14.30 1 hurma 1 incir

16.00 1 dolma(annem yapmıstı cok ozlemişim..:KK43: )

Gün bu şekılde bitti

3 litre su

Spor kızım uyuyunca yapayım inş
cgdmk cgdmk 😐
Menü gayet güzel canim hatta bir dolma daha yiyebilir missin günü erken kapatmissin çünkü acikmayacakmisin

13.00 turk kahvesi

14.30 1 hurma 1 incir

Gün bu şekılde bitti

3 litre su

cgdmk cgdmk 😐
1 dolma az değil mi hem de ta 4te yemişsin yanında yoğurt , salata vs yeseydin keşke

1 Mayıs cumartesi
Sahur
1 elma
1 kase yoğurt

İftar
3 kepçe nohut yemeği (2 kepçe idi aslında ama kız yemedi koydugumu onunkinide yedim)
Büyük bir tabak salata
1 buçuk bardak ev yapimk komposto sekersiz erik kayısı vişne karışık

Şu şimdilik 1 litre

60 dk hızlı tempo yürüyüş 180 p G Goklerce

Haftaya salı belki tartınin durumuna göre cuma olabilir bı dilim ekmeğe dolu bir tatlı kaşığı sürüp yiycem sanırım canım çekti aldırdım eşime 🙈😜🤪
Ben de torkunun ürünlerini alırdım artık almıyorum😁
01.05.2021 menü

19.00

tavuk döner dürüm

Su:1.5 litre -2.5 litreye tamamlarım .

Babam rahatsızlandı sabahtan beri hastanedeydim. Ancak bu kadar oldu bugün .
Geçmiş olsun canım.Umarim baban iyidir
Hellööğ kizlarrr nabersiniz bakemmm:KK25:
Hello canım.hoşgeldin❤

13.00 turk kahvesi

14.30 1 hurma 1 incir

Gün bu şekılde bitti

3 litre su

cgdmk cgdmk 😐
Afiyet olsun canım 💕

1 dolma az değil mi hem de ta 4te yemişsin yanında yoğurt , salata vs yeseydin keşke
Kız süpürgem kıZım bağırıp çağırıyor ne istediğini anlamıyorum agresifleşiyor. Kafayı yicem bunlar da mı sendrom ve öyleyse ne Zaman geçiyor:confused:

Kız süpürgem kıZım bağırıp çağırıyor ne istediğini anlamıyorum agresifleşiyor. Kafayı yicem bunlarda mı sendrom ve öyleyse ne Zaman geçiyor:confused:
18 ay dolaylarına mı geldiniz yoksa benimki o sıra çok fenaydı kreşe başlamış olması da etken olmuş olabilir yürüme,konuşma gibi şeylerde de dengeleri değişiyor aslında derdini anlatamadığı için agresiflermiş çocuklar belki de konuşmaya çalışıyordur

1 Mayıs cumartesi
Sahur
1 elma
1 kase yoğurt

İftar
3 kepçe nohut yemeği (2 kepçe idi aslında ama kız yemedi koydugumu onunkinide yedim)
Büyük bir tabak salata

Şu şimdilik 1 litre

Afiyet olsun canım❤

1 Mayıs cumartesi
Sahur
1 elma
1 kase yoğurt

İftar
Büyük bir tabak salata

Şu şimdilik 1 litre

Biraz nohut çok geldi gözüme ama sahurun oldukça hafif

18 ay dolaylarına mı geldiniz yoksa benimki o sıra çok fenaydı kreşe başlamış olması da etken olmuş olabilir yürüme,konuşma gibi şeylerde de dengeleri değişiyor aslında derdini anlatamadığı için agresiflermiş çocuklar belki de konuşmaya çalışıyordur
Senin kız bu yollardan yeni geçti sayılır dedim sen bilirsin 😬 16 ay bitti. Sürekli bi şeyler anlatmaya çalışıyor anlamıyorum basıyor çığlığı deli oluyorum. Kreşe gitmiyor. Yürümeye başlayalı çok oldu. Koştur koştur maşallah. Ama konuşma yok. Arada anne baba mama meme bu o kadar. Ama sürekli mır mor bi şeyler anlatıyor gösteriyor anlamıyorum çoğunu 🤷‍♀️

1 Mayıs menüm

Sahur :
yok

İftar:
1kepce tarhana çorbası
1haslanmis tavuk budu
Soğan salatası
2bardak ayran
1kuru kayısı

Su:3 litre
Spor:Hunharca temizlik sayılır mı 😂
U UcanSupurge