• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senin kız bu yollardan yeni geçti sayılır dedim sen bilirsin 😬 16 ay bitti. Sürekli bi şeyler anlatmaya çalışıyor anlamıyorum basıyor çığlığı deli oluyorum. Kreşe gitmiyor. Yürümeye başlayalı çok oldu. Koştur koştur maşallah. Ama konuşma yok. Arada anne baba mama meme bu o kadar. Ama sürekli mır mor bi şeyler anlatıyor gösteriyor anlamıyorum çoğunu 🤷‍♀️
2 yaş sendromu canım nedeni ise çocuğun konuşmaya çabalayıp sözcükleri çıkaramaması bu yüzden agresifleşiyorlarmış adı 2 yaş diye illa çocuğun 2 yaşında olması gerekmiyor kendini ifade edecek sözleri çıkarmaya başladığında epey rahatlar inşallah şu sıra su mu istiyorsun? Kızıma su şeklinde yaptığın şeyleri sözel tekrarlaman konuşmasını destekleyecek, kolaylaştıracaktır
1 Mayıs menüm

Sahur :
yok

İftar:
1kepce tarhana çorbası
1haslanmis tavuk budu
Soğan salatası
2bardak ayran
1kuru kayısı

Su:3 litre
Spor:Hunharca temizlik sayılır mı 😂
U UcanSupurge
Olur 👍🏻 soğan yemeseydin keşke miden şu sıra ağrıyor inşallah dokunmaz

2 yaş sendromu canım nedeni ise çocuğun konuşmaya çabalayıp sözcükleri çıkaramaması bu yüzden agresifleşiyorlarmış adı 2 yaş diye illa çocuğun 2 yaşında olması gerekmiyor kendini ifade edecek sözleri çıkarmaya başladığında epey rahatlar inşallah şu sıra su mu istiyorsun? Kızıma su şeklinde yaptığın şeyleri sözel tekrarlaman konuşmasını destekleyecek, kolaylaştıracaktır

Olur 👍🏻 soğan yemeseydin keşke miden şu sıra ağrıyor inşallah dokunmaz
Salata yoktu pratikce onu yaptım.unutmuşum mideyi haklısın ağrıtacak yine 😔

01.05.2021 menü

19.00

tavuk döner dürüm

Su:1.5 litre -2.5 litreye tamamlarım .

Babam rahatsızlandı sabahtan beri hastanedeydim. Ancak bu kadar oldu bugün .
Afiyet olsun geçmiş olsun cnm neyi var babanın Rabbim şifa versin insAllah
Hellööğ kizlarrr nabersiniz bakemmm:KK25:
Slm cnm iyilik senden Naber 😘
1 kaşık yiyeceksen hayın kocan niye 1 kavanoz almış eski okulumdan bi arkadaşımın eşi Konyalı idi Torku markasının ürünlerini aldıklarını söylemişti sizde de durum öyle sanırsam 😅
Dursun evde almışken büyük alayım demis bizde cidden baya durur bu hemen bitmez kaç ay sürünecek bklm bı kez yeriz alınınca sonra bekler aylarca yok herşeyi Torku almayız ama sürülen çikolatada bunu çok seviyorum
1 Mayıs cumartesi
Sahur
1 elma
1 kase yoğurt

İftar
3 kepçe nohut yemeği (2 kepçe idi aslında ama kız yemedi koydugumu onunkinide yedim)
Büyük bir tabak salata
1 buçuk bardak ev yapimk komposto sekersiz erik kayısı vişne karışık

Şu şimdilik 1 litre

60 dk hızlı tempo yürüyüş 180 p @Goklerce
Afiyet olsun canım güzel menü suyu fazla iç
Ben de torkunun ürünlerini alırdım artık almıyorum😁
Şimdi gördüm attığın videoyu ama çoğu şeye gözümüzü kapatıyoruz malesef 🙈😩 neler oluyordur görmediğimiz daha kim bilir Torku olduğunu acikladiklarini bilmiyordum 🤷😒
1 Mayıs menüm

Sahur :
yok

İftar:
1kepce tarhana çorbası
1haslanmis tavuk budu
Soğan salatası
2bardak ayran
1kuru kayısı

Su:3 litre
Spor:Hunharca temizlik sayılır mı 😂
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel menü bence

1 Mayıs Cumartesi
Sahur
3 kaşık yulaf+ 1 buçuk bardak süt ile lapa
1.5 çay kaşığı bal,çeyrek muz, 2 çilek, 2 ceviz
750 ml su

İftar
2 bardak ayran
Acı biber turşusu
Salata, köz biber
Avuç içi kadar karpuz
1 adet etliekmek(4dilim)

Çayla 3 hurma

Su 2 lt olur
Spor şimdilik 1 saat tempolu yürüyüş

Son düzenleme:
1 kaşık yiyeceksen hayın kocan niye 1 kavanoz almış eski okulumdan bi arkadaşımın eşi Konyalı idi Torku markasının ürünlerini aldıklarını söylemişti sizde de durum öyle sanırsam 😅

Geçmiş olsun canım nasıl babanın durumu? Yakın zamanda ameliyat olmuştu değil mi ?
Şuan iyi şükür cnm 1.5 ay önce apandisit ameliyatı oldu

Afiyet olsun geçmiş olsun cnm neyi var babanın Rabbim şifa versin insAllah

Slm cnm iyilik senden Naber 😘

Dursun evde almışken büyük alayım demis bizde cidden baya durur bu hemen bitmez kaç ay sürünecek bklm bı kez yeriz alınınca sonra bekler aylarca yok herşeyi Torku almayız ama sürülen çikolatada bunu çok seviyorum

Afiyet olsun canım güzel menü suyu fazla iç

Şimdi gördüm attığın videoyu ama çoğu şeye gözümüzü kapatıyoruz malesef 🙈😩 neler oluyordur görmediğimiz daha kim bilir Torku olduğunu acikladiklarini bilmiyordum 🤷😒

Afiyet olsun canım güzel menü bence
Saol canım 1.5 ay önce apandisit ameliyatı oldu işte yara yerimde ağrı var diyordu

Soğuk süt , 3 yudum iyi geliyor diye okumuştum sanki bi yerlerde Aklımda kalmış
1 Mayıs Cumartesi
Sahur
3 kaşık yulaf+ 1 buçuk bardak süt ile lapa
1.5 çay kaşığı bal,çeyrek muz, 2 çilek, 2 ceviz
750 ml su

İftar
2 bardak ayran
Acı biber turşusu
Salata, köz biber
Avuç içi kadar karpuz
1 adet etliekmek(4dilim)

Su 2 lt olur
Spor şimdilik 1 saat tempolu yürüyüş
Afiyet olsun etli ekmeğin hamuru ince neyse ki 👍🏻

Sendromları bitmiyor anasını satayım

Back
X