• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2 Mayıs Pazar
Sahur
5 yeşil biber ocakta kozledim
3 YK yoğurt

İftar
3 YK nohut yemeği
5 YK bulgur pilavı
3 YK tavuk sote
Büyük bir kase salata
1 bardak şekersiz erik kayısı vişne karışık komposto

Şu 1 buçuk litre simdilik
Güzel menü canım ama bulgur pilavı biraz gözüme battı onun haricinde güzel

Kızlar moralim çok bozuk eşimle kavga ettik eşimin kiskanclik kirizi
Sizler ne yaparsınız eşinizle kavga yapınca 😔😔
Benim eşimde cok kıskanç sinir oluyorum ben hic susamıyorm valla car car konuşuyorum iyice delleniyor kendi kendine sonra susuyo geri kendi konusuyor gelip

2 Mayıs Pazar
Sahur
5 yeşil biber ocakta kozledim
3 YK yoğurt

İftar
3 YK nohut yemeği
5 YK bulgur pilavı
3 YK tavuk sote
Büyük bir kase salata
1 bardak şekersiz erik kayısı vişne karışık komposto

Şu 1 buçuk litre simdilik
Afiyet olsun canım suyu artırmayı unutma

2 Mayıs

sahur
1 dilim ekmek
domates
salatalık
hoşaf suyu

iftar
bir kase tarhana çorbası
bir kaşık nohut (dünden kalan)
2 küçük biber dolması
salata

2 litre su
Dolma, tarhana, nohut miktarlar az fakat üçü de karbonhidrat ağırlıklı başka bi sıkıntımız yok

Güzel menü 👍

Akşam cok az geldi arttirilmali.

Tek öğün için güzel

Güzel 👍akşam ekmek olmamasi iyi

Akşam az geldi gözüme

Karbon miktari fazla geldi. Daha dengeli olsa iyi olur.

Off off off diyorum 🤐🤐🤐 hadi ilk gün kaçırdın bari ertesi gün dengeleseydin. Iki günde çok kötü listedesin yanilmiyorsam daha dikkatli olman lazim biliyorsun

Keşkeeeee cok isterdimmm bende. Ev işlerinden nefret ediyorummmm keşke benim de öyle bir inkanim olsaydi 😂😂

Agiyet olsun kolay gelsinn 👍

Süte biraz ta tarçın eklesen hem müthiş bağırsak çalıştırıyor hemde yağ yakiyor. Çoğu diyetisyen listesinde denk geldim

Ne güzel keşke bende sevmeseydimmmmm

Kesinlikle spor cok etkili canim. Benim bacaklar baya eridi spor sayesinde

Harikaaa incelme tebrikler
Ben diyette değilkende aksam ekmek yemezdim sadece kahvaltıda yerim, bide ekmekte yemiyorum nasıl kilo alıyorum anlamıyorum derdim kendimi teselli etme şeklim 😂😂 Halbuki yedigim tatlıların pastaların cikolatalarn haddi hesabı yoktu 😂

Ben diyette değilkende aksam ekmek yemezdim sadece kahvaltıda yerim, bide ekmekte yemiyorum nasıl kilo alıyorum anlamıyorum derdim kendimi teselli etme şeklim 😂😂 Halbuki yedigim tatlıların pastaların cikolatalarn haddi hesabı yoktu 😂
Bunu bir yerden biliyorum :ıslık: ( kendimden)

Eşinde öyle sonradan geri geliyorlar amca bizi uzdukleriyle kaliyo
Aynen öyle aman bosver canım sıkkın sıkma erkekler bizim gibi ince düşünceli anlayışlı değiller. Lafın nereye gittiğini üzdüğünü kırdığını düşünmyüolar. Üzüldükce kendine edersin tamam de geç. Benim eşim bide cevap vermeyince susunca daha cok sinirleniyor bende ondan cok bağırıyorum ondan anlıyo😀

Aynen öyle aman bosver canım sıkkın sıkma erkekler bizim gibi ince düşünceli anlayışlı değiller. Lafın nereye gittiğini üzdüğünü kırdığını düşünmyüolar. Üzüldükce kendine edersin tamam de geç. Benim eşim bide cevap vermeyince susunca daha cok sinirleniyor bende ondan cok bağırıyorum ondan anlıyo😀
Aynen öyle canım

Kaynanmin isleri iste toplamis kadinlari sabah kahvaltisinda gun yapmislar kahve icmeye bana gelmisler guya dundende hic bisi demediydi geliriz diye
Cok düşüncesizce buldum 🤐🤐
😂😂 yok ben farkindayim benide tatli hamurisi aburcubur bitiriyor

Back
X