• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-03-10-06-49-79.webp
    Screenshot_2021-05-03-10-06-49-79.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 20
İyi geceler kızlar.
Bugün temizlik günümüzdu evi sildik,supurduk,dinlenmeye vakit kalmadan kızım huysuzlanmaua başladı.Bizi çok korkuttu bu gece.Sekizden on dk öncesine kadar aralıksız ağladı😔 arada öksürük krizlerine girdi.Dis çıkarıyor ondan mıdır nedir kızlar? Özellikle yatak odasına goturup uyutmaya calistigim an,katila katıla ağlıyordu.Artik acile götürelim dediğimiz an kucağımda ağlaya ağlaya uyudu😔 Birazda burnu akıyordu sanki,bilemedim ki neden oldu.
Geçmiş olsun canım en zoru da bu derdini anlatamaduğı zamanlar insan çaresiz hissediyor kendini.inşallah bugün düzelir

Benim oğlum her diş dönemi ni soğuk algınlığı gibi atlatti. O ara baya araştırmıştım disten oluyormuş soğuk algınlığı sanılıp bu sebepten gereksiz ilaç kullanımı da cok oluyormuş. Sende bi dikkat et bakalim sonraki dişlerde de aynı durum olacak mi.
Çocuklar uyutmadı 😟😟
İlk defa duyuyorum iyi oldu bu bilgi.Evde ilaç yoktu,olsa verirdim ağrısı azalirdi hiç olmasa😔ahh bu çocuklar sağlıkla sihhatle buyuselerdi.Zormus çocuk büyütmek,millet eskiden nasıl beş altı tane yapıyormuş hayret ediyorum🤔

İlk defa duyuyorum iyi oldu bu bilgi.Evde ilaç yoktu,olsa verirdim ağrısı azalirdi hiç olmasa😔ahh bu çocuklar sağlıkla sihhatle buyuselerdi.Zormus çocuk büyütmek,millet eskiden nasıl beş altı tane yapıyormuş hayret ediyorum🤔
Sen takip et canim. Belki de gerçekten üşüttu. Burnunu sık sık aç. Takip etmen lazim. Sorma ben 2 tanede pes ettim 5 6 çocuk dusunemiyorum

Yok canım gitmedik,en son inleye inleye kucagimda uyudu 😔 öksürük var,burun akıntısı var bir de dış cikariyor
Ateşi var mı , dr a gotur istersen için rahat eder en azından 💗acil şifalar.ama acıle gitme aciller aşırı kalabalık ve kovid riski cok, normal muayene al bnce

Sahura kadar yürüyemedim ama uyumadım da mutfaktaydim bulaşıklari hallettim

Öyle olmuş valla bı daha bu kadar abartmam

Afiyet olsun canım kızartma değilse içli köfte güzel menü

Afiyet olsun canım güzel menü

Afiyet olsun 🤪

Afiyet olsun ekurim güzel menü

Afiyet olsun canım dolma varken çorba bı kepçe olsa iyiymiş

Afiyet olsun rakibim 5-6 sarma ağzını yorduğuna değmez yeseydin 5-10 daha

Cumaya kadar gider şişlik canım önemli olan o

Afiyet olsun canım güzel menü

Maalesef

🤩👏

Evet öyle olmuş canım

Çok geçmiş olsun canım ya dertlerini anlatamıyorlar insanın eli ayağına dolanıyor

Kuru fasulye yanında çorbaya gerek yokmuş Afiyet olsun canım

Bende çok severim çiğ nohut afiyet olsun canım

Baya kaçamakli olmuş😱

Günaydın canım gün içinde uyuyamaz mısın
Uyumaya çalışacağım yoksa bitmez gun

Gecen kızım kolunu incittipinde koluna dokundugumuzda bi aglayısı vardı içimden bi parca kopuyo sanki. Otırdum kızınla bırlıkte agladım, eşim şok 🤣 napcanı bılemedı adam benı mı sakınlestrse, cocugumu düşünse

Gecen kızım kolunu incittipinde koluna dokundugumuzda bi aglayısı vardı içimden bi parca kopuyo sanki. Otırdum kızınla bırlıkte agladım, eşim şok 🤣 napcanı bılemedı adam benı mı sakınlestrse, cocugumu düşünse
Allah canını almasın güldüm istemsizce canim.
Dertlerini anlatamiyorlar kuzular rabbim korusun hepsini

Allah canını almasın güldüm istemsizce canim.
Dertlerini anlatamiyorlar kuzular rabbim korusun hepsini
Kızben de kendıme güldüm, ben bide ıkızler burcuyum ya duygusuz bılınırız, agladıgımızı pek kımse gormez, kendı ıcımızde aglar ımsan yanına gelır güleriz biz:))( eşim ilk kez şahıt oldu heralde 🤣

Kızlar 2 gündür temizlik yapıyoruz aşırı yoruldum :KK43: mutfak dolabı iç dış temizledim , bütün camları sildik tül perde yikadık , wc banyo , ev sil süpür toz al , 3 makina çamaşır , ütü, duş al kızı yıka derken çok şükür isim bitti rahatça oturup çay jcecegim , yarın da aşırı yoğun olacak :KK43: cumaya görünen 100 den fazla Ası Randevusu vardı :KK43: ve yarın eksik sayıyla çalışacağız inşallah seri bir şekilde ilerler yığılma olmaz biz de gerilmeyiz
İnsallah canum , Allah kolaylık versın, ben bu halimde gezenlere cok kızgınım, siz saglıkcıları dusunemıyorum, bitsin inş şu illet artık

Yok be canim benimki baska b pencereden bakiyo olaya evimin duzensizligi onu rezil etmezdi cunki kiziyla beni kiyas icindedir her zaman acikcasi ben daha becerikliyimdir ona gore kv de iyi biliyo bunu benim en ufak bir duzensizligim onun icin mutluluktur yani arada denetime gelir boyle cat kapi yakinizda iki km var arada yuruyuse ciktim bahanesiyle ama allahta insanin icini biliyoya hic bir zaman daginik halime denk gelememistir 😂
Canım ben senın yerınde olsam evi çok dagınık gormesını saglarım hele ki misafir getırdıgınde. Bidaha asls cat kapı yapamaz ozmn 🤣 bana 10 kişi öle gelse delikten bakıp ölü numarası yapardım🤣🤣

Yabancı yok çamaşır asmaya cikdim o sadece amannn boş boşuna tantana valla iki gündur evde sıkıntıdan bana patliyo yarın işe giderde bi derin nefes alırım

Sizde benim gibi misinniz kızlar eşiniz işe gidince bı ohh be diyo musunuz 🤔🤔
Yok kız demıyorum ben , kapıdan gırınce oyle mutku oluyorum ki bebegı hemen kucagına verıyorum🤣

Back
X