• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım güzel nasılsın? Hedefe kaç demiştik mezuniyet yaklaşıyor bi hesap kitap yapalım
sağol kuzum çok daha iyiyim şükürler olsun :KK60:
sen nasılsın fıtığın nasıl zorluyor mu hala seni

canım 58 demiştik yanlış hatırlamıyorsam
bu hafta mezuniyete zorluyorum kendimi :D
kaçla olabilirim ki mezun acaba?

Güzel menu canım afiyet olsun 😊

Canim ramazandan sonra eşimin işi yoğun olur, kendi işi bir yandan köyde annesine yardım eder diğer yandan adamı bulamam ben de onun kadar becerikli değilim açıkçası 🙈 o yüzden bu hafta sonu hallettik aslında ben 2 cam şeklinde sil bırak dedim o başlamışken hepsini bitireyim dedi, inan dediğin gibi nerdeyse ramazandan beri içtiğim en lezzetli çay bu aksamdi 😁

Güzel canım afiyet olsun

Güzel afiyet olsun canım

Güzel canım

İftar biraz ağır olmuş canım

Güzel afiyet olsun canım

Güzel bence afiyet olsun canım

Meyve 1 porsiyon olsaymış daha iyiymiş güzel ama

Pilav biraz fazla olmuş sanki

Güzel afiyet olsun canım

Sahur olmadığı için fazla batmadı gözüme ama pizza belki 2 ya da 3 olsa en fazla daha iyi olurdu afiyet olsun canım

İnşallah ekside olurum Yeşilçay ve form çayı içeceğim

Afiyet olsun Güzel menü bence canim

Ooo baya iş yapmissiniz canim ağız tadıyla oturun evinizde canim.
Allah kolaylık versin canım kolayca ilerler ins her isiniz

Gayet güzel canim afiyet olsun

Güzel menü canim afiyet olsun

Et oranı fazla gibi canim afiyet olsun.

Gayet güzel bence canim afiyet olsun

Güzel bence canim miktarlar az dengelemistir

Pizza zaten varmış sarma olmasaymis iyiymis

Güzel bence canim

Öyle olmuş sanırım canim siz yazınca farkettim

Sahura kadar yürüyemedim ama uyumadım da mutfaktaydim bulaşıklari hallettim

Öyle olmuş valla bı daha bu kadar abartmam

Afiyet olsun canım kızartma değilse içli köfte güzel menü

Afiyet olsun canım güzel menü

Afiyet olsun 🤪

Afiyet olsun ekurim güzel menü

Afiyet olsun canım dolma varken çorba bı kepçe olsa iyiymiş

Afiyet olsun rakibim 5-6 sarma ağzını yorduğuna değmez yeseydin 5-10 daha

Cumaya kadar gider şişlik canım önemli olan o

Maalesef

🤩👏

Evet öyle olmuş canım

Çok geçmiş olsun canım ya dertlerini anlatamıyorlar insanın eli ayağına dolanıyor

Kuru fasulye yanında çorbaya gerek yokmuş Afiyet olsun canım

Bende çok severim çiğ nohut afiyet olsun canım

Baya kaçamakli olmuş😱

Günaydın canım gün içinde uyuyamaz mısın

Harikaaa, bulgur pilavı cokaz zaten ve tek ögün😳bravo
sağolun kızlarrr :KK60::KK60::KK200::KK200:

Üçmelek annesi bize anlatsın ozmn :)) 4 cocuk annesi olarak nicini degıstırmeyı dusunuyor mu 🥰
😂😂😂Ahahaahhha :KK70: :KK70::KK70:nasil guluyum bilemedim ezo 😂😂
Rabbim isteyene hayirlisindan nasip etsin canım.
Rabbim benimkilere de hayirlisindan sağlıklı ömür nasip etsin bile isteye istemiyorum ama olurya kaza naza olur başım gözüm üstüne😂😂😂

Son düzenleme:
Benim 1 yıl oldu 30 kilo verdim. Izine çıktığım zamanlarda cok abarttim 2 günde 3 kilo aldığım oldu nasil yediysem artik ama sonra dengeleyip devam ediyordum işte. Ben tatlısız cok zor cuma günleri kacamak hakkimi kullanirim 😂

Sormaaa yaaa. Hurmayi da abartmaya baslayinca yemin ettim sadece 3 tane hakkim var.
Sen baya vermişin maşallah ye yani haketmişin 😊 Bende bi 70 lere düşüyüm o zaman yicem arada 😀

Kız unutma değilde kafam karıştı kim kiminle neydi diye benim kafa kavgadan sonra döndü 🤨🤨

Yanacaksa beraber mi yanalaik diyorsun 🤣🤣

Canım ekurim dalgınlık o
Eee napiyon nasilsin ekurim ara tarti günün nasıl eksilerde misin
İyiyim canım teşekür ederim kızı uyuttum dinleniyorum 😊 Ben bugun tartılmıcam ya cok kısa geliyor iki gün moralim bozulur dünde pizzayı yedim zaten carsamba Persembe tartılırım 😂 Sen Tartıldın mı nasıl

Sahura kadar yürüyemedim ama uyumadım da mutfaktaydim bulaşıklari hallettim

Öyle olmuş valla bı daha bu kadar abartmam

Afiyet olsun canım kızartma değilse içli köfte güzel menü

Afiyet olsun 🤪

Afiyet olsun ekurim güzel menü

Afiyet olsun canım dolma varken çorba bı kepçe olsa iyiymiş

Afiyet olsun rakibim 5-6 sarma ağzını yorduğuna değmez yeseydin 5-10 daha

Cumaya kadar gider şişlik canım önemli olan o

Maalesef

🤩👏

Evet öyle olmuş canım

Çok geçmiş olsun canım ya dertlerini anlatamıyorlar insanın eli ayağına dolanıyor

Kuru fasulye yanında çorbaya gerek yokmuş Afiyet olsun canım

Bende çok severim çiğ nohut afiyet olsun canım

Baya kaçamakli olmuş😱

Günaydın canım gün içinde uyuyamaz mısın
Valla bana kalsa 20 bile yiyebilirim ama sana yenilmemek için kendimi frenledim 😂😂

Oyy hakikaten bitmez bu gün sana.
Çocuklar mi uyutmadi bir sikintilarimi var yoksa sen mi uyuyamadım canim
Benim işlerim vardı biraz geç uyumak zorunda kaldim. Uyuyamadan kızımın uykusu kaçtı sonra 5 te uyuduk 6 da uyandılar
Üçmelek annesi bize anlatsın ozmn :)) 4 cocuk annesi olarak nicini degıstırmeyı dusunuyor mu 🥰
😂😂 ben net bi hayır almadim olabilirligi varrr sanki 😂

Sen baya vermişin maşallah ye yani haketmişin 😊 Bende bi 70 lere düşüyüm o zaman yicem arada 😀
1 yil da bir kaç kere izne çıktım ama yani neredeyse 6 ayda 30 gitti 6 ayda koruma oldu gibi. Aynen arada oluyo. Tatlinin yanina süt unutma
İyiyim canım teşekür ederim kızı uyuttum dinleniyorum 😊 Ben bugun tartılmıcam ya cok kısa geliyor iki gün moralim bozulur dünde pizzayı yedim zaten carsamba Persembe tartılırım 😂 Sen Tartıldın mı nasıl
Canim p tesi tartısı takim kuralı 🥰🥰 amaçta tam olarak bu. Haftasonu kaçamağı olmasın moraller bozulmasin. Bir kaç hafta p.tesi artı olman moralini bozacak kaçamakları kacirmayacaksin.

Benim oğlum her diş dönemi ni soğuk algınlığı gibi atlatti. O ara baya araştırmıştım disten oluyormuş soğuk algınlığı sanılıp bu sebepten gereksiz ilaç kullanımı da cok oluyormuş. Sende bi dikkat et bakalim sonraki dişlerde de aynı durum olacak mi.
Çocuklar uyutmadı 😟😟
Ya benim kızm da öyleydi her dış döneminde hasta gibi olurdu, cok zor oluyordu ya
İlk defa duyuyorum iyi oldu bu bilgi.Evde ilaç yoktu,olsa verirdim ağrısı azalirdi hiç olmasa😔ahh bu çocuklar sağlıkla sihhatle buyuselerdi.Zormus çocuk büyütmek,millet eskiden nasıl beş altı tane yapıyormuş hayret ediyorum🤔
Evet canim benim kızım da oyleydi her dış dönemi öksürük hırıltı hasta gibi olurdu

Canım pazartesi tartışı takım kuralı canım, hafta sonu kaçamakları kontrol etmek amaçlı 😊 tatil ve sonucunu buraya yaz ki Pizza ların farkını görelim ona göre zamanla hafta sonunu daha hafif geçirmeye çalışacaksin
tünaydın kızlar.

cuma :69.5
bugün : 70.00
fark:+500

2 gün düzgün dikkat etmeyeyim hemen + çıkıyorum :KK43:
Cumaya kadar hallederim inşallah canım

Bugün yani pazar
İkindi saati tam hatırlamıyorum ama 16.30dan sonra
1.5 sigara böreği
Yarım haşlanmış yumurta

Akşam 19.45
1 kepçe etli nohut yemeği
Salata
2 yk yoğurtlu kabak
Çeyrek muhallebili revani (2-3çatal)
1 yaprak sarma
1 avuç çekirdek ve az kaju
Yarım bardak kola
Su 2 lt olur
M Manolya15
Allah sana insaf, merhamet versin kalbime indireceksin illa yahu mezuniyet için seni listeye almaya çalıştığım haftalarda niye böyle yapıyorsun sigara böreğini yedin iyi ettin kola niye içtin kolayı içtin iyi ettin revani niye yedin ?
Gunaydinn kizlarrr. 1 saatlik uykuyla duruyorum. Nasıl bitecek bugün 🤔🤔
Ah canım hasta değil çocuklar değil mi fırsat bulursan uyu dinlen
sağol kuzum çok daha iyiyim şükürler olsun :KK60:
sen nasılsın fıtığın nasıl zorluyor mu hala seni

canım 58 demiştik yanlış hatırlamıyorsam
bu hafta mezuniyete zorluyorum kendimi :KK70:
kaçla olabilirim ki mezun acaba?
İyiyim şükür canım geçti bi bakıp hesap yapıp dönüyorum sana kuzum 😘
Takım kuralı ara tartı canım hele tartıl günahının bedelini görelim bi güzel linç edelim 🤣 bakalım kaçamağı abartıyor musun ?
tünaydın kızlar.

cuma :69.5
bugün : 70.00
fark:+500

2 gün düzgün dikkat etmeyeyim hemen + çıkıyorum :KK43:
Aaaa dün çok çok hafifti dün bile telafi ederdi aslında Cuma’ya daha var hallolmayacak gibi değil canım

Back
X