• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

MaşAllah canım 🤩 şu an bu kiloda koşuyu çok zorlamak istemiyorum 70lardan aşağı sallanırken daha cok koşu düşünüyorum şimdilik olabildiğince hızlı yürüyüp arada koşu ile nabız yükseltmeye çalışıyorum
Haklisin kesinlikle zaten kosamazsin ben ilk aldigimda 71 kiloydum kosmak istiyodum olmuyodu nefessiz kaliyodum zamanla tempomu yukselttim iskenceyle yapilan spor bir ise yaramiyo valla

Ay sonunda totomu kaldırdım mutfak dolaplarını yüzünü davlumbazı filan sildim inşallah evi de süpürürüm 😅
Canıııım aman üst dolapları silmek için filan uzanma sakın. Dikkat et kendine.
Dün
Akşam 19.30
Salata
1.5 parça kemikli fırın tavuk
4 5 yk yoğurtlu kabak
2 lt su
1 fincan kahve
@Ezogelin56
Çok güzel menü bravooo
Kizlarrr bugün kv geldi bana Bayram sonuna kadar bende. Üstüne kocam bey da Bayram sonuna kadar evdeymis cismiyormus 😂😂😂
Çifte huni lazım bana 😂😂😂
Gerçi kocamın evde olması işime gelir kv ile muhabbet bulmakta zorlanıyorum en azından iyi olur.
Çok şık ugrayamayabilirim belki haberiniz olsun canlar

gazan mübarek olsun kuzum 😂😂😊
Bugun
09.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilim tb ekmek

13.00 2 adet yumurtanın beyazı tereyagında

18.00 sarma 😬😱🤐🤫

Su 3 litre

Spor tüm gun ayaktaydım ama puanlık bi sporum yok😬
Sarma kaç tane bakim?
Kaç gündür menünde ne yazsan beyim öyle seviyor , kocam öyle seviyor 🤣
Ahahaha benim de dikkatimi çekti 😂😂😂 ezonun yemek içerikli mesajlarında beyim böyle seviyor temalı genellikle 😂 çocuğun odasını ayırdılar mı acep? Ondan mı böyle
Bugün hemen daha sofradan kalkmadan yazayım menümü.

Akşam 19.30
Yarım parça dünden kalan fırın tavuk
Bol peynirli salata 3 zeytin ile
3 yk yoğurtlu kabak
1 bardak ayran
Dünün aynısıydı menü. Diğerleri başka şeyler yedi.
2 lt su olur
Şimdi 1 fincan kahve içicem
45 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım
04.05.2021
Sahur
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz

İftar
2 kepçe kuru fasulye, avuç içi kadar güveç eti, salata, 1 hurma 1 kayısı

Su: 2.5 lt olur
Spor 7 bin adım U UcanSupurge
Çok güzel menü canım. Afiyet olsun
4 Mayıs Salı
Sahur
1.5 yumurta ile omlet
6 yeşil zeytin
1parca peynir
Domates
2 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay

İftar
2 kaşık p.pilav
1sarma+1 kuru dolma
2 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık tavuklu mantar sote
1kepce bamya çorbası
1 tane minik bülbül yuvası
2 bardak ayran
Avuç içi kadar ekmek kadayıfı

4 yenidünya

Su 2 lt bulur
Spor yok henüz

Bugün abarttım biliyorum hemde aşşırı abarttım acayip halsizdim bugün elim ayağım titredi ayakta duramadim son saat nerdeyse nedense iftarda ilk defa bu kadar gözüm döndü yarına dengelemeye çalışcam oğlan 1 dk oturmuyor yerinde sürekli peşinde koşuyorum emiyor bugün uyumadı da doğru düzgün 😩😒
Canım dediğin gibi iftarı abartmışsın. Cuma’ya kadar telafisini bekliyorum 😊
4 Mayıs salı
Sahur
1 yağda yumurta
1 dlm peynir

İftar
5 YK soslu tavuk
2 elma dlm patates kızartması
Bol salata
Soğan söğüş
1 kepçe şehriye çorbası
1 bardak erik şeftali kayısı komposto

Şu 2 litre
Afiyet olsun canım. İftar azıcık karbon ağırlıklı olmuş. Onun dışında güzel
Sağol kuzum

Bence de korkmalısın zaten 😂😂

sağol kuzumm 🥰

Ahhhh benim canımm ya kıyamam 😔
Şimdilerde nasıl kardeşin var mı böbrekle alakalı bi sıkıntısı

canım eşimin amcasının kızında var ama doktor genetik sayabilmeyiz için 1.dereceden akrabada olmalı demişti öyle de kimse yok bildiğimiz
Doğumdan sonra işitme taraması sonrası öğrenmiştik kuzum

Sağol canımm 🥰

Sağol canım

Amiiinnn ayaklarına taş değmesin evlatlarımızın 🤲🏻
Aynenn bazen bana da o imdaaattttt durumu geliyor ama saçlarının teline zarar gelse de dünyayı yakarım o moddayım
Geçen bi arkadaşımla konuşuyorum çocuğunun bi tribini anlattı bende dedim ki yok ayyyy bizimkiler olmadı bence nankör bunlar ayyy kurban olduklarım 😂😂😂
Arkadaşım kahkaha attı analık böyle bişe işte say söv sonra kurban ol 🙈
Şimdi iyi kardeşim çok şükür canım 😊 bebişini güzel gözlerinden öpüyorum.
4 Mayıs

Sahur
Bir dilim pide
Hoşaf suyu
Domates
Salatalık

İftar
Bir kepçe yoğurt çorbası
2 kaşık fasulye
Çatal ucukadar şeker pare (çocuktan kalan)

10.30
Yarım avuç badem
Yarım avuç fındık
Sade maden suyu

2 litre su
Afiyet olsun canım.
Merhaba kizlar hepinize afiyet olsun yarasin ama kilo yapmasin yedikleriniz 😄
Ben bugun o kadar kotuyumki tansiyonum dustu erkenden kalkiyoz butun gun uyumadi cocuk pesine perisan etti beni mide bulàtisi bas donmesi esimin isten gelmesini zor bekledim cocugu ona verip vurdum kafayi yattim
Amiiiiinnn. Sporda çok zorladığın için olabilir mi canım? Az beslenip spor yapınca da olur bu. O yüzden spor yaparken biraz daha fazla beslenmemiz bekleniyor
Sahur
Iki lokma ekmek,iki salam
1 litre su

iftar 1 kepce mercimek corbasi,yesil salata,2 yk bulgur plavi,1 mergez ( trde yok iki parmak uzunlugunda et turu

iki litre su icerim

spor yapamiycam iyi hissetmiyorum kendimi
Besbin adimim var 50 p
U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canım gayet güzel

4 Mayıs menü

Sahur 00.00
Mantarlı yumurta
Labne
İki dilim kaşar
2 zeytin
Bol yeşillik, domates,salatalık

İftar 19.36
7 8 tane çig köfte
4 kasık etli nohut
2 bardak ayran
Bol salata

21.00
Şekersiz 2 bardak cay
7 8 badem
7 8 antep fıstığı

Şimdide iki üc çig köfte daha yedim sahur yapmam büyük ihtimalle yapsamda hafif olur
3 lt su spor yok

Kızlar bizim ev ağaçlık bir yerde börtü böceği çok oluyor.Bu aksam kocaman uçan bir böcek girdi içeri,resmen yarım saat uğraştık çıkarmak için🤦 eşek arisina benziyordu ama daha büyük gibiydi.Neyseki cikarabildik.Bir an önce sineklik taktirmamiz lazım yoksa işimiz var bu böceklerden 🙄

Kızlar bizim ev ağaçlık bir yerde börtü böceği çok oluyor.Bu aksam kocaman uçan bir böcek girdi içeri,resmen yarım saat uğraştık çıkarmak için🤦 eşek arisina benziyordu ama daha büyük gibiydi.Neyseki cikarabildik.Bir an önce sineklik taktirmamiz lazım yoksa işimiz var bu böceklerden 🙄
En büyük korktum böcekler. O dedigin böceği biliyorum sankş bi kere annemlerin eve de girmişti bide konduğu yere yapışıyor eniştem tutmuştu atmak icin yerden kalkmıyordu ayy şimdi aklıma gelince bile kaşıntı tuttu. Benim evde balkon kapısı da dahil bütün camlarda sineklik var hiç böcek girmiyor görünce bağırıp kaçıyorum deliriyorum 😀😀

4 Mayıs

Sahur
Bir dilim pide
Hoşaf suyu
Domates
Salatalık

İftar
Bir kepçe yoğurt çorbası
2 kaşık fasulye

10.30
Yarım avuç badem
Yarım avuç fındık
Sade maden suyu

2 litre su
Güzel canim afiyet olsun
Ben bugun o kadar kotuyumki tansiyonum dustu erkenden kalkiyoz butun gun uyumadi cocuk pesine perisan etti beni mide bulàtisi bas donmesi esimin isten gelmesini zor bekledim cocugu ona verip vurdum kafayi yattim
Geçmiş olsun canım. Geçende yazmamismiydin tansiyonunun düştüğünü yanlış mı hatirliyorum
Sahur
1 litre su

iftar 1 kepce mercimek corbasi,yesil salata,2 yk bulgur plavi,1 mergez ( trde yok iki parmak uzunlugunda et turu

iki litre su icerim

Besbin adimim var 50 p
U UcanSupurge G Goklerce
Güzel menü canim afiyet olsun
gazan mübarek olsun kuzum 😂😂😊
Amin canım benim😍
Afiyet olsun canım. İftar azıcık karbon ağırlıklı olmuş. Onun dışında güzel
Sağol canim
Kahvaltı 09:30
Çeyrekten biraz fazla tam buğday ekmeğine domates ve peynirli tost
3 zeytin

Akşam yemeği 16:30
2 haşlama içli köfte
1 dilim kavurmalı pide

Su:2,5 lt
İp atlama : 500 - 100 puan

Toplam - 100 puan

U UcanSupurge G Goklerce TemelinSafinazi TemelinSafinazi
Güzel göründü gözüme canim
4 Mayıs menü

Sahur 00.00
Mantarlı yumurta
Labne
İki dilim kaşar
2 zeytin

İftar 19.36
7 8 tane çig köfte
4 kasık etli nohut
2 bardak ayran
Bol salata

21.00
Şekersiz 2 bardak cay
7 8 badem
7 8 antep fıstığı

Şimdide iki üc çig köfte daha yedim sahur yapmam büyük ihtimalle yapsamda hafif olur
3 lt su spor yok
Çiğ köfte ile nohut bir arada olmasa iyiymiş canim. Afiyet olsun
Bugünkü menum yazarhanim35 yazarhanim35

Sahur

İki haşlanmış yumurta
Roka tere
Bir dilim ekmek

İftar
Bir orta boy levrek(fırınlanmış)
Bir kase tarhana çorbası
Bol salata

2 litre su sahura kadar 45 dk yürüyüş
Güzel canim bence afiyet olsun
Ay sinek bile can sıkıcı olabiliyor başka böcekler iyice can sıkar canim. Sineklik en güzeli

Güzel canim afiyet olsun

Geçmiş olsun canım. Geçende yazmamismiydin tansiyonunun düştüğünü yanlış mı hatirliyorum

Güzel menü canim afiyet olsun

Amin canım benim😍

Sağol canim

Güzel göründü gözüme canim

Çiğ köfte ile nohut bir arada olmasa iyiymiş canim. Afiyet olsun

Güzel canim bence afiyet olsun

Ay sinek bile can sıkıcı olabiliyor başka böcekler iyice can sıkar canim. Sineklik en güzeli
Sagol canım ne bileyim sadece çig köfte de azıma gitti yemeksiz olmaz dedim 😂😂

Ah çiğköfte ben ilk defa 20 gün aralıksız diyet yaptim ve artık ne duysam canım cekiyo 🥺
Ekurim sanada afiyet bal şeker olsun benim yerime de azıcık ye fazlada abartmada cumaya az kaldı biliyorsun

Yok çamaşır makinesine sığmayan iki tane battaniyem vardi onları yıkadım sonradan pişman oldum yikamaciya vermedime ama iş isden gecdi bikere bide üstüne üstünluk gorumcem onlar varken banyo yapmış sinir küpü oldum geri basdan öyle 😤

Gayet güzel canım afiyet olsun

Çok güzel menü üstüne üstünluk spor müthiş
Battaniye varken banyo yapmak mı 😣 kuzu spor yapamadım aslında şimdi akşamları köye geliyoruz burda ip atlayamiyorum,
4 Mayıs

Sahur
Bir dilim pide
Hoşaf suyu
Domates
Salatalık

İftar
Bir kepçe yoğurt çorbası
2 kaşık fasulye

10.30
Yarım avuç badem
Yarım avuç fındık
Sade maden suyu

2 litre su
Güzel canım hoşaf suyu çok şekerli mi bilemedim 🤔
Canım uykusuzluk çok kötü yapıyor, dikkat et kendine sahurda az yemisin ondan da olabilir
Sahur
1 litre su

iki litre su icerim

Besbin adimim var 50 p
U UcanSupurge G Goklerce
Sahur da cok az yemisin acaba ondan mı düştü bir de uykusuzluk halsizlik kalmış olabilirsin 🤔
Aynen ekürim dikkat ediyorum eşim baklava almıs yemedim hic kızdım alma diye adama oda yazık canım çekti napıyım millet al der bizimki alma diye kızıyor diyo 😂😂
Ayy canım benim koca ramazan başından beri her akşam tatlı alıyor ben doğum gunum dışında yemedim sanırım 🤔 hatta bu aksam çayın yanına onlara baklava, muhallebili kadayıf ve kurabiye şeklinde tabak yaptım kendime de hurma ve kayısı aldım, inan artık eskisi gibi canim istemiyor hurma kesiyor
Kahvaltı 09:30
Çeyrekten biraz fazla tam buğday ekmeğine domates ve peynirli tost
3 zeytin

Akşam yemeği 16:30
2 haşlama içli köfte
1 dilim kavurmalı pide

Su:2,5 lt
İp atlama : 500 - 100 puan

Toplam - 100 puan

U UcanSupurge G Goklerce TemelinSafinazi TemelinSafinazi
Güzel canım afiyet olsun
4 Mayıs menü

Sahur 00.00
Mantarlı yumurta
Labne
İki dilim kaşar
2 zeytin

İftar 19.36
7 8 tane çig köfte
4 kasık etli nohut
2 bardak ayran
Bol salata

21.00
Şekersiz 2 bardak cay
7 8 badem
7 8 antep fıstığı

3 lt su spor yok
Akşam biraz kalabalık canım
Bugünkü menum yazarhanim35 yazarhanim35

Sahur

İki haşlanmış yumurta
Roka tere
Bir dilim ekmek

İftar
Bir orta boy levrek(fırınlanmış)
Bir kase tarhana çorbası
Bol salata

2 litre su sahura kadar 45 dk yürüyüş
Çok güzel canım afiyet olsun
Ya bizim evde de sineklik ler var ama yaz dönemi sivri sinek eksik olmuyor sinir oluyorum :(

Battaniye varken banyo yapmak mı 😣 kuzu spor yapamadım aslında şimdi akşamları köye geliyoruz burda ip atlayamiyorum,

Canım uykusuzluk çok kötü yapıyor, dikkat et kendine sahurda az yemisin ondan da olabilir

Sahur da cok az yemisin acaba ondan mı düştü bir de uykusuzluk halsizlik kalmış olabilirsin 🤔

Ayy canım benim koca ramazan başından beri her akşam tatlı alıyor ben doğum gunum dışında yemedim sanırım 🤔 hatta bu aksam çayın yanına onlara baklava, muhallebili kadayıf ve kurabiye şeklinde tabak yaptım kendime de hurma ve kayısı aldım, inan artık eskisi gibi canim istemiyor hurma kesiyor

Güzel canım afiyet olsun

Ya bizim evde de sineklik ler var ama yaz dönemi sivri sinek eksik olmuyor sinir oluyorum :(
Gerçekten öyle yemeyince insanın canı istemiyor ama tadına bakınca daha cok yiyesi geliyor insanın. En iyisi hic bulaşmamak 😊 İnsan alışıyor bi süre sonra ama baklavayı da çok severim yani hoş sevmediğim tatlı yok da neyse 😂😂

Güzel canım afiyet olsun

Ay bide muhallebili kadayıf dedin gözümün önüne geldi olsa da yesek 😂😂

Back
X