• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo bildirimi
Geçen cuma 63.45
Bugün 63.00
Fark - 450 gr
Yüzde 0,71
EAFC6A85-DCA1-409E-BBBF-3AF8E820AA35.webp

Olabilir cnm bende uzun yıllardır 80lerde kaldım
Oglanla hayat nasıl gıdıyor, benım kız cok şımarık ya nasıl oyalıycamı sasırıyorum, oyuncakla oynamıo hep benle oynamak istiyo , bagımlı olmasını istemıyorum biraz kendi takılsa ona da iyi bana da iyi olcak ama belki dobemseldir bklm, yasaklar bitsın de dısarda takılırız en azından 1-2 saat

Günaydın :) ilk tartı bildirimi benden gelsin

geçen hafta :69.5
Bu hafta :69.9
Fark :+400
Son 2 gün toparlama ile ancak bu kadar oldu kızlar . Haftaya kesin eksiyim inşallah

Eki Görüntüle 2843570
Listede olmasan dert edilecek bir artı değil canim. Haftaya güzel yuzdeyle gelip telafi edersin
Tansiyonum için hastaneye geldim kızlar. Doktorun istemediği tahlil kalmadı 🤦🏼‍♀️ Kan var mı diye soran yok 😂
Geçmiş olsun canım onemli birşey çıkmaz ins
Kilo bildirimi
Geçen cuma 63.45
Bugün 63.00
Fark - 450 gr
Yüzde 0,71
Eki Görüntüle 2843612
Tebrikler canim
Gecen cuma :70.5
Bugun :70.2
😬😬
Hedefe 200 grcik kaldı . Yinede güzel eksi canim

50 ipli 50 ipsiz ip atladım şimdi 😍bunun puanı kaç ki ,günde kaç hedefım olsun sence😁ablanı gecmem için
Atlayabildigin kadar atla bacım bence 🤭😄
Oglanla hayat nasıl gıdıyor, benım kız cok şımarık ya nasıl oyalıycamı sasırıyorum, oyuncakla oynamıo hep benle oynamak istiyo , bagımlı olmasını istemıyorum biraz kendi takılsa ona da iyi bana da iyi olcak ama belki dobemseldir bklm, yasaklar bitsın de dısarda takılırız en azından 1-2 saat
Tam anlamıyla aynı cnm vala bana acayip düştü sürekli yanında olayım istiyor

Back
X