• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet ya hele ben şu donemde kalın hıc gıyınemıyorum, çok şükür 🙏eskiden nasıl bırlıkte yasıolarmıs
Ben 1 yıl yaşadım evde bekar kayinlarimda vardı kp hayattaydi tabi. Tesettürlü tüm sürekli başörtüsü ,uzun kollu ile gezmek ev işini bile öyle yapmak çok zordu. Şimdi kp olmamasına rağmen sadece kv ile bile rahat değildim. Çok rahata alışmışım😂😂

Hosbuldum canim. Biraz aldım ya ama veririm insallah tekrardan, yok birakmiyorum hatta kvden dondukten sonra 1-2 kg verdim.

Dikkat ediyorm cnm aslnda insallah dedign gbi olmaz ablam alman cikolatalari vs getirir kesn korkmuyor deglm ama fazla da salmam ya, kilo almak nekadar kolay ya :KK43: verirken binbir dertle veriyoruz.
Sende cok guzel vermissin gordum tbrkler canim

Hosbuldum canım bende ozledim smdi girince daha iyi anladm aslinda hep aklimdaydiniz ama neden giremedm bilmiyorm :/
Masallah kuzuya cinsiyeto belli olmusdur artık dimi :nazar: :KK36:
Aynen canım.almak kolay vermek zor.7 lere indim artık çok şükür. sağol çok. hafiflemiş hissediyorum.

Güzel menü canim afiyet olsun

Allah kolaylık versin canım, dinlenmeye calis

Bence de canım 2 kiloyu rahat halledersin canını sıkma

1 kepçe pilav mi 🙈

Gofret dışında baya iyi, zaten gofewt de gitmiştir ama yazık değil mi canina

Akşam çok karbonhidrat olmuş canim

Evet canım ya baya yoruldum , yarın da tatlı açacağız yine üstünden de olsa temizlik yaparız falan filan işte :KK43:
sağol kuzumm

Ay kızlar sadece temizlik değil wc eğitimi de çok yoruyor ya :KK43: tutuyor tuvaletinı çok gitmiyor sanki, bugün de açıyor dedi az az yaptı dedim usuttu mu acaba 🤔
Allah kolaylık versin canımm, tez zamanda çözersiniz inşallah bu işi
bakalım ben ne zaman başlayacağım
bildiğin kaçıyorum bu işten ama nereye kadar kaçabilirim bilmem

Afiyet olsun canım, çok güzel ❤️

afiyet olsun canım 👍🏻❤️

Afiyet olsun canım ❤️

güle güle kullan eküricanım ❤️

Afiyet olsun canım ekürim ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

afiyet olsun canım, harikasın ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım, çok hafif bir menü olmuş ❤️

:KK60:

Teşekkür ederim canım benim :KK60:

Rabbim acil şifamızı versin canım, bir daha yaşatmasın 🤲🏻

Afiyet olsun canım, çok güzel ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ama akşam hiç bir şey yememişsin 😔 bence kendine dikkat etmelisin 🌸

afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım, çok güzel ❤️👍🏻
amiinnn kuzumm sağolasın :KK60:

yok canım ne alaka :D:D:D

Aynen canım.almak kolay vermek zor.7 lere indim artık çok şükür. sağol çok. hafiflemiş hissediyorum.
azmine hayranım kuzum, sık girip mesaj yazamıyorum ama takipteyim ve farkındayım ki çok iyi gidiyorsun
ilk geldiğin günler dün gibi aklımda şimdi ne kadar yol katettin maşallah sana :nazar::KK9::KK60:

azmine hayranım kuzum, sık girip mesaj yazamıyorum ama takipteyim ve farkındayım ki çok iyi gidiyorsun
ilk geldiğin günler dün gibi aklımda şimdi ne kadar yol katettin maşallah sana :nazar::KK9::KK60:
Sağol bitanem sizler olmasanız yapamazdım:KK60:

Hayırlı bayramlar canlar. Allah tekrarını bayram gibi yaşatsın inşallah🙏
U UcanSupurge m ben ne zaman geri dönebilirim listeye. Geçen sefer yorulup 55 e düşmeden bırakmıştım. Şimdi 55 e düşmek istiyorum. Ama listeyle kolay oluyor bu. Yoksa gram gram bi ileri bi geri oluyor😬
Tekrar listeye girip 55 ile tamamlamak istiyorum inşallah🥳
Tamam canım bakıp dönüyorum sana ama 6 ay geçmedi zannedersem
Güzel sanki canim afiyet olsun

Güzel canim afiyet olsun

Patates yemeği fazla olmuş canim

Güzel canim afiyet olsun canim

Hoşgeldin canım benim. Kilo işini iyice salmadan bence toparlan. Ablan la da Allah kavuştursun canım güzel vakit geçirin ins. Gel sürekli buraya ozleniyorsun

Kalabalık ama güzel sanki canim

Afiyet olsun canim güzel bence

Afiyet olsun canim güzel bence

Magnum ve son kaçamak olmasaymis canim afiyet olsun

Güzel bence canim afiyet olsun

Kalabalık bir menü canim sondaki tatlı da olmamış sankim

Konya etliekmegi canim. Ama fındık lahmacun la 2 lahmacun ancak yapıyor canim inceydi baya cunku
Etli ekmek ben niye etimek diye okudum ki 🤔 yeni uyanmıştım olabülü
Kv dün diğer küçük eltime gitti onlarda gelmişlerdi iftara. Sabah kalkınca baya alışmışım görmeye 1 haftadır. Ama evin içinde askılı ve yayla gezmek ne büyük bir luksmus😂😂
Gözün Aydın canım benimki ilk evlendiğim zamanlarda yanımda eltimi övüp dururdu çok saygılı filan diye kayınvalidemin bile yanında etek , başörtü otururmuş diye ben de çok ta tın tayt tişörte devam kadın kendini namahrem sanıyordu zannedersem 🤣

i ekmek ben niye etimek diye okudum ki 🤔 yeni uyanmıştım olabülü
Olabilir uykulu gozlerle
Gözün Aydın canım benimki ilk evlendiğim zamanlarda yanımda eltimi övüp dururdu çok saygılı filan diye kayınvalidemin bile yanında etek , başörtü otururmuş diye ben de çok ta tın tayt tişörte devam kadın kendini namahrem sanıyordu zannedersem 🤣
Sağol canım.
Benimki de evde basın acik gezince melekler gelmez gibi biseyler diyordu bir ara ama şükür artık ses etmiyor.

Seninkiler ne zaman geliyor

7-8 de kucumsencek bi kilo drgıl bence hafife alma, hafife aldıkca veremıor ınsam, gelırsın ıns listeye, benım listeye girmem yalan oldu , kumsalı spor rakıbum sectım işte motivasyonum o :)((
2 ayda gider inşallah diye Ümit ediyorum. Liste olunca kaçamak yapamıyorsun yazıcam diye strese giriyorsun😬 benim yeme konusu malum olduğundan sıkarsam veririm diye düşünüyorum inş. Baksana yalnız başıma 3-4 kilo veremedim adam akıllı. Listedeyken ayda 4 gidiyordu

Tamam canım bakıp dönüyorum sana ama 6 ay geçmedi zannedersem
Olmuştur inşallah. Yaza kadar vermek istiyorum. Yazın tatile gitmek istiyorum Allah nasip eder ve canı çıkasıca pandemi izin verirse🙄 bi de üreme takvimimi de yaz sonuna aldım inş🤪 60 larda hamile kalamam yine. Düşüncesi bile geriyor beni yine 90 a dayanma fikri tüylerimi ürpertiyor:KK17:

Sağol canım.
Benimki de evde basın acik gezince melekler gelmez gibi biseyler diyordu bir ara ama şükür artık ses etmiyor.

Benim kv nin de hayali kapanmam. Git kendini hayata bağlayacak daha gerçekçi hayaller kur 😄

Olabilir uykulu gozlerle

Sağol canım.

Meleklerin saçtan ürktüğünü de anca bizim kayınvalideler iddia edebilirdi zaten 🤣

Ya cok kızıyorum boyle ınsanlara, kapalılara saygım sonsuz da , kaoanma baskısı sacma, kapalı kız alaydın kardesım açık alıo kapatcagına
Kızgın saçlarda yanmamı istemediği için iyiliğim için söylüyor😄 kötü niyet yok ama onu biliyorum. İnandığı şey bu yönde. O da beni cehennem ateşinden kurtarmak için söylüyor kendince. Saygısızlık yapmıyor ama o nedenle Tölere ediyorum ben de🤷‍♀️😄

denizbenimadim denizbenimadim 25 Aralıkta mezun olmuşsun canım mezuniyet kilonun altında olmadığın için 6 ay listeye giremiyorsun 25 Haziran’dan sonra seni listeye alabiliyoruz
Aboww 25 Haziran çokmuş kızz😲 mezuniyet kilomun altında olsam zaten ideal kilomda olurum😝 neyse inşallah tek başıma yapabilirim. Sıkıcaz kendimizi el mecbur🤷‍♀️ İnşallah 25 hazirana kadar veririm birkaç kilo🙏Kocam sürekli çikolata alıyor. Beni bu çikolatalar mahvediyor süpürgem🙄 listedeyken sadece cumaları yerdim. Şimdi hergün yiyorum🥴

Kv dün diğer küçük eltime gitti onlarda gelmişlerdi iftara. Sabah kalkınca baya alışmışım görmeye 1 haftadır. Ama evin içinde askılı ve yayla gezmek ne büyük bir luksmus😂😂
Uyarı gözün aydın bayramda napacaksiniz gelecekler mi bu tarafa
Sanırım bugün sonunda regl sökülüyor ama tartıda ekşi gördüm ve çok mutlu oldum regle rağmen eksi gördüğüme. İns cumaya güzel ekşi gorecegim
Vay iyi haber bu canım 😉🤩

Back
X