• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

12 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
5 zeytin

İftar
Bir kase bulgur çorbası
Bir kaşık papates yemeği
Bir kase yoğurtlu ıspanak
2 litre su
12 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
5 zeytin

İftar
Bir kase bulgur çorbası
Bir kaşık papates yemeği
2 litre su
Çok iyi canım afiyet olsun ❤

12 Mayıs menü

09.00 Kahvaltı
Menemen
Labne, iki dilim kaşar
İki dilim salam
İki zeytin
Domates, salatalık, yeşillik
Bir dilim pide

19.45
Bir kase mercimek corbası
2 tane lahmacun
2 bardak ayran

3 lt su

Kahvaltıdan sonra Aksama kadar bişey yemedim İftar saatine kadar, eşimin dedesinin oraya gittik amcasıgilde geldiler orda yedik lahmacun yaptık mecbur yedim baska secenek yoktu😏

12 Mayıs Çarşamba
Sahur
2 kayısı 2 yenidünya
Çay

Sabah
1 hurma

Öğle
1 dilim pide
Avuç içi kadar 2 tane tavuk köfte
2 lokma dereotlu poğaça

Akşam
2 adana
2 köfte
1 küçük parça kuzu pirzola
1 soğan dolması
Salata

3 tulumba 😏

Su 3 lt olmuştur
Spor yok

Kızlar feci ağrım var nedense kasık karın bel ağrısı adetin 3. Günü ilk günü boyleydim ama geçmişti biraz bugün yine felaketim sabahtan beri ayaktayım sarma sardım, kuru biber ve soğan dolması, bamya çorbası, patlıcanlı kürdan kebabı ve dereotlu poğaça yaptım gerim gerim gerildim yine yeminle kp, kaynimlar şimdiden tatsızlık çıkarmak için bekliyorlar sabah kahvaltıya gelecez bekleyin diyoruz küçük eltimjn korkusuna su saatte gel yok erken gel kp tembihleyip duruyor çıldırıcam gerçekten ben zaten genelde birşeyler hazırlar götürürüm utanmadan yok kahvaltılık yok yemek getirin unutmayın diyolar ya sabır diyorum gitsen böyle huzursuzluk gitmesen olmuyor 🤷 yarın bı an önce gelsin gitsin istiyorum
Menü baya kalabalık canım ama protein ağırlıklı. Afiyet olsun.
Ne çok şey yapmışsın kuzum benim. Eline sağlık
Vay anasını kk çetelemizi tutuyo resmen ,2015 nere çok uzak 🤣gecmısın heryerde karsına cıkıyor bak @gülsüm🤣
Ay evet 6 sene sonra 84 kiloyla başlangıç yaptım. Ne kötü.
Biber dolmasını mı dısardan soledın🤔
Evet canım ev yemekleri yapan bi yerden. Eşim beyefendi de mantı yedi :( öyle baktım
Yok kız mevzu iyi gelinlik değil aslında sorsan ben kötüyüm bizimkilerde menfaat ilişkisi çok benim kızdığım nokta o ne beni gelinim diye sahip çıkar ne torunlarınin değeri var gözünde ayrım yapıyor 2 sene beraber oturduk neler oldu aksam üzeri kaynimlar gelecek diye kp su böreği yaptirirdi bende yapardım tatsızlık olmasın hadi diye ama yok ben alttan aldıkça tepeme çıktılar bende diğer yüzümü gösterdim bak hala da elim boş gidemem gitsem orda duramam yetiştirilme kaynaklı afedersin şimdi eltimden it gibi korkuyor hepsi onun korkusuna kaynım kp kaç kez yiyecek getirin dedi insan utanır vala yok daha da yok erken gelin diyo amaç ben hazırlığın kahvaltıyı falan evdeki eltim laf etmesin düşünceleri onlar yoksa kavga çıkaracak hanfendi kesin Rabb'im ne beni ona ne onu bana muhtaç etmesin vala elden ayaktan düşürmesin tek duam o artık hazırlıklıyiz çok sıkıntı yaparlarsa döner geliriz evimize dedik eşimle o da bıkkın ama bırakamıyor işte Allah rızası için çabalıyor 🤷
Ay eltin kp ile mi yaşıyor? Niye korkuyor eltinden?
12 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
5 zeytin

İftar
Bir kase bulgur çorbası
Bir kaşık papates yemeği
2 litre su
Afiyet olsun canım

İyi akşamşar herkese şimdiden hayırlı bayramlar 💐

12.05.21
Sahur
1 kase tahıllı gevrek

İftar
2 Sk melemen
2 dl tahıllı ekmek

Su 2 yi geçer yatana kadar
spor yok
U UcanSupurge gulsum462 gulsum462
Allahım şükürler olsun :dua:
97 dogum yaptıgı kilo fln mı , normal kilo mu 😱normal kiloysa hele aşırı şaşıracagımmmm
Doğum ve lohusalık sürecinde almış canım
12 Mayis menum
Sabah 10:00 sekersiz kahve

oglen 11:00 1 rafadan yumurta,5zeytin,2 dlm keci peyniri,3tomates ceri

ara 15:30 1 servis kasigi guvec

aksam 19:00 1 kucuk dlm ispanakli borek

yine kustum bgun midem yaniyo salcali guvec dokundu galiba

3 litre su

9 bin adim 90 p (ipimi atliyamiycam
30 dk yuruyus 60 p
Toplam 160 p
U UcanSupurge G Goklerce
Hayırlıysa şu endoskopiyi yaptır da her bi şey dokunuyor midene ya
Kızlar iki gündür temizlik yapıyorduk,malum yarın bayram.Kizimin ilk bayrami olacagi için ozenelim dedik,eşimde bir kaç gün evde,yarın bayramliklarimizi giyer bol bol foto cekiniriz artık☺️

Ben yarın tartilacagim canım,belki mini minicik kaçamak yapabiliriz U UcanSupurge
Tamamdır canım 👍🏻
Sabah 13:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 örgü peynir
Yarım salatalık- yarım domates

Ara öğün 14:00
Sade Türk kahvesi
1 gün kurusu

Akşam yemeği 20:00
2 biber dolması
Roka salatası
Cacık

su : 2 lt
@Zeycan123
kızlar öğleden sonra full temizlik yaptım evde. O kadar yoruldum ki. Kışlıkları kaldırdım. Yazlıkları da yıkayıp ütülemek için ayırdım. Evi sildim süpürdüm. Mutfağı da aynı şekilde. Evde 3-4 kilim vardı hepsini makineye atıp yıkadım. Şimdi de nevresimler yıkanıyor. Onu da astığım zaman işim bitmiş olcak.
Yemeği dışardan söyledim bugün. Hiç yemek yapacak halim yoktu.

kaptanım yarın ve cuma tartılsam hangisi daha azsa onu paylaşabilir miyim? U UcanSupurge
Afiyet olsun canım güle güle kirletin inşallah cuma günü duruma bak ikisini de fotoğrafla canım ona göre paylaşımını yaparsın cuma günü
12 Mayıs Çarşamba
Sahur
2 kayısı 2 yenidünya
Çay

Sabah
1 hurma

Öğle
1 dilim pide
2 lokma dereotlu poğaça

Akşam
2 adana
2 köfte
1 soğan dolması
Salata

3 tulumba 😏

Su 3 lt olmuştur
Spor yok

Kızlar feci ağrım var nedense kasık karın bel ağrısı adetin 3. Günü ilk günü boyleydim ama geçmişti biraz bugün yine felaketim sabahtan beri ayaktayım sarma sardım, kuru biber ve soğan dolması, bamya çorbası, patlıcanlı kürdan kebabı ve dereotlu poğaça yaptım gerim gerim gerildim yine yeminle kp, kaynimlar şimdiden tatsızlık çıkarmak için bekliyorlar sabah kahvaltıya gelecez bekleyin diyoruz küçük eltimjn korkusuna su saatte gel yok erken gel kp tembihleyip duruyor çıldırıcam gerçekten ben zaten genelde birşeyler hazırlar götürürüm utanmadan yok kahvaltılık yok yemek getirin unutmayın diyolar ya sabır diyorum gitsen böyle huzursuzluk gitmesen olmuyor 🤷 yarın bı an önce gelsin gitsin istiyorum
Üfff sabır canım Sabır özel günler hariç bir araya pek gelmiyorsunuz galiba boş ver
Bu arada menün berbat :bicak:
12 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
5 zeytin

İftar
Bir kase bulgur çorbası
Bir kaşık papates yemeği
2 litre su
Güzel bak bunj sevdim full karbonhidrat değil sebze var yoğurt var 👍🏻
12 Mayıs menü

09.00 Kahvaltı
Menemen
Labne, iki dilim kaşar
İki dilim salam
İki zeytin
Bir dilim pide

19.45
2 tane lahmacun
2 bardak ayran

3 lt su

Kahvaltıdan sonra Aksama kadar bişey yemedim İftar saatine kadar, eşimin dedesinin oraya gittik amcasıgilde geldiler orda yedik lahmacun yaptık mecbur yedim baska secenek yoktu😏
E 1 tane yiyeydin :KK11: mercimeği içmeyeydin:KK11:

12 Mayıs menü

09.00 Kahvaltı
Menemen
Labne, iki dilim kaşar
İki dilim salam
İki zeytin
Bir dilim pide

19.45
2 tane lahmacun
2 bardak ayran

3 lt su

Afiyet olsun canım 2 lahmacun fazla olmuş 😊 1 tanesini bol salatayla yeseydin süper olurdu
Dışardan ızgara filan yenir değil mi ev yemeği hayatta benim de aklıma gelmez 🤣
Ahaha biz sürekli dışardan yiyoruz. Dün ızgara tavuk salatayı da dışardan söylemiştim. Normalde hiç yemek yapmayı bilmiyordum. Korona döneminde evde yemek yapmaya başladım. Bekarken annem yoruluyorsun diye asla iş yaptırmazdı. Öyle alıştım mutfağı pek sevmiyordum. 84 kilo olmamın sebebi de ilaçlarla birlikte her gün eşimle pizza, hamburger yiyorduk. :KK70: o 95 kiloya çıktı ben de 85.

Afiyet olsun canım 2 lahmacun fazla olmuş 😊 1 tanesini bol salatayla yeseydin süper olurdu

Ahaha biz sürekli dışardan yiyoruz. Dün ızgara tavuk salatayı da dışardan söylemiştim. Normalde hiç yemek yapmayı bilmiyordum. Korona döneminde evde yemek yapmaya başladım. Bekarken annem yoruluyorsun diye asla iş yaptırmazdı. Öyle alıştım mutfağı pek sevmiyordum. 84 kilo olmamın sebebi de ilaçlarla birlikte her gün eşimle pizza, hamburger yiyorduk. :KK70: o 95 kiloya çıktı ben de 85.
Biz ayda 1-2 kez dışardan yeriz o zaman da ızgara filan tercih ediyoruz sen bıkmışsın desene 🤣

Yok kabagı pek sevmez,anca cekırdeksızkalırsa evde kabak cekırdegı varsa ole 🤣gecen benim Stokları da tüketmiş ,offf yaaa herseyı rahatca yıyup ıcsek, yemek yemek cok zevklı biiiişi yaaaa
Ben abur cuburcu değilim,karbonhidrat seviyorum,kiloyu da hep onlardan alıyorum zaten 😏 çiğköfte,börek,pilav,makarna.....
Bu liste uzar gider 🙄 yiyip yiyip kilo almayanlara çok özeniyorum valla.Su içsem yarıyor resmen☹️

Kızlar sabahtan beri gelemedim yine :( bugün baklava açtık 3 tepsi, tabi yemek çocuk falan aksam oldu , oldum yorgunluktan hemen memumu yazayım

Sahur
3 yk Menemen, 1 kk peynir , 5 zeytin, salatalık , yarim dilim ekmek

İftar
1 kepçe şehriye çorbası , 7 yk bakla yemeği , 3 yk sarımsaklı yoğurt, 1 hurma 1 kayısı

Su 2 lt

IMG_20210512_232509.webp

U UcanSupurge 😘

11 Mayıs menü
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
İki dilim kaşar
İki dilim salam
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim pide

14.00
Yesil cay
5 badem,5 kuru üzüm, 5 fındık

17.30
3 çilek, 3 kayısı,3 yenidünya

19.43
Bir kase yoğurt corbası
Bir servis kaşığı mantar sote
Bir servis kasıgı ciğer
Bol salata
Bir bardak ayran

21.00
Bir çatal yaş pasta

Şimdide sade türk kahvesi içiyorum
3 lt su
Güzel canım afiyet olsun
Sabah 10:30

1 sade Türk kahvesi

1 gün kurusu

Kahvaltı 12:00

2 dilim ekmek arasına peynir ve domatesli tost

1 Muz

Akşam yemeği 16:30

Izgara tavuk salata

19:00

3 yk barbunya

5 çilek

2 yenidünya

1 erik

su: 2 lt
Spor yok :KK43:
Güzel canım afiyet olsun
11 Mayıs menüm

Sahur:

4 mantar
Yarım kk peynir
Kapya biber
Yeşillik

İftar:
4yk taze fasulye
1tavuk baget
1dilim çavdar

Su:2,5 litre
Spor: 12.910 adım
129 puan

U UcanSupurge G Goklerce
Güzel canım afiyet olsun
Allah kolaylık versin canım kaç gün geçti bırakma epey yol kat ettiniz tuvalette ilgisini dağıt acıyacağını sanıp korkuyorlar maalesef

Maalesef Bugün az değil şu iki dilim ekmek olmasa kurtarırdı dediğim gibi

Hoş geldin Sefa geldin canım çok özlettim kendini

Şükür canım ben de iyiyim yolu yarıladık sayılır 19 haftalık oldu

Ne kadar çok çeşit var hangi birine fazla diyeceğimi şaşırdım

Güzel öğün sayısı fazla olsa da miktarlar az

Harikasın :KK5:
Canim 6. Gün olması lazım, yok bundan sonra geri donemetin zaten; bugün daha iyiydi inşallah kolayca hallederiz
10.05.21
Sahur
1 kase tahıllı yulaflı gevrek sütle

iftar
1 tabak taze fasulye
4 kaşık tavuklu bulgur pilavı
1 kase cacık

21.00 civarı
1 küçük magnum dondurma 133 kalori

su 3 L
Spor yok

11.05.21
Sahur
1 kase tahıllı gevrek sütle

iftar
1 Sk makarna
Yarım kase cacık

21.00 civarı
3 küçük bayram kömbesi (kurabiye) çok canım istedi 🙈

su 2 L
Spor yok

Baya fazla olmuş canim
İyi Sahurlar Canlar
❤️
11 Mayıs Menü Bildirimi

Sahur : 1 dolma biber, 4 yk yoğurt, 1 gün kurusu kayısı

İftar : 1 kase tarhana çorbası, 6 yk yumurtalı pırasa, 4 yk yoğurt ve bol çoban salata

22.00 4 kayısı

2 litre su

11 Mayıs Spor Bildirimi
70 dk hızlı tempolu yürüyüş: 210 puan

❤️ U UcanSupurge ❤️ G Goklerce ❤️

Eki Görüntüle 2847514
Güzel canım afiyet olsun
12 Mayıs salı
Sahur
1 hurma

İftar
3 dlm ince etliekmek
Serçe parmak kadar muz
2 bardak ayran
3 ksk bamya çorbası

Şu 2 buçuk litre

İftara misafirlerim vardı eltimgil geldiler birlikte iftar açtık sahuru bilerek yememissin az da olsa dengeleyebiliyim diye
Güzel canım afiyet olsun
55 e düşeyim de rahat edeyim. Hem şu 2 ileri 1 geri durumundan da kurtulurum. Hızlıca veririm diye düşünüyorum. İlk zamanki gibi değil. O zaman 20 küsür fazlam vardı şimdi 7-8 kilo. Daha kolay olur diye düşünüyorum 🤪
Bence de inşallah kolaylıkla verirsin canım ama sen güzel spor yapiyorsun daha güzel incelirsin
sağol kuzumm

Allah kolaylık versin canımm, tez zamanda çözersiniz inşallah bu işi
bakalım ben ne zaman başlayacağım
bildiğin kaçıyorum bu işten ama nereye kadar kaçabilirim bilmem

amiinnn kuzumm sağolasın :KK60:

yok canım ne alaka :KK70::KK70::KK70:
Aynen ben de kaciyordum ama dedim bayramda evdeyken deneyim ne yapayım, bugün daha iyiydik inşallah biran önce hallederiz ama gerçekten zor iş ya :(
Sanırım bugün sonunda regl sökülüyor ama tartıda ekşi gördüm ve çok mutlu oldum regle rağmen eksi gördüğüme. İns cumaya güzel ekşi gorecegim
Ay maşallah ya ne güzel inşallah ben de yarın eksi gorurum
Eki Görüntüle 2847693

Son on haftalık dönemi kapsayan ve 725. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.

İlk on dereceye beş üyesini yerleştiren 9. Takım tebrikler! :nazar: :KK9:
Liste birincisi E ela_2019
(9. Takım) kocaman tebrikler! :nazar: :KK9:
Yaa süper bir derece 😍😍😍 ya ben 5. Olmuşum nasıl gururlandım 😂😂 bir de E ela_2019 201 gibi 1. Olsam havadan geçilmez 😂😂 tebrik ederim ela harikasın 😍😍😍
G Goklerce bugün hemşirelik haftasının başlangıcıymış günün haftan kutlu olsun canım heleki şu dönemde kıymetiniz iyice anlaşıldı emekleriniz için teşekkürler 😘

Ay evet ya takımımızın biricik hemşiresi 🥰 G Goklerce iyi ki tanımışız

G Goklerce canım gunun kutlu olsun ıykıvarsın senı sevıyoruzzzz🥰🥰

G Goklerce canıııım haftanız kutlu olsun ❤️❤️ Canım hemşiremiz
Çok teşekkür ederim kızlar çok dusuncelisiniz 😍😍😍😘😘😘
İyi akşamşar herkese şimdiden hayırlı bayramlar 💐

12.05.21
Sahur
1 kase tahıllı gevrek

İftar
2 Sk melemen
2 dl tahıllı ekmek

Su 2 yi geçer yatana kadar
spor yok
Güzel canım afiyet olsun
12 Mayis menum
Sabah 10:00 sekersiz kahve

oglen 11:00 1 rafadan yumurta,5zeytin,2 dlm keci peyniri,3tomates ceri

ara 15:30 1 servis kasigi guvec

aksam 19:00 1 kucuk dlm ispanakli borek

yine kustum bgun midem yaniyo salcali guvec dokundu galiba

3 litre su

9 bin adim 90 p (ipimi atliyamiycam
30 dk yuruyus 60 p
Toplam 160 p
U UcanSupurge G Goklerce
Güzel canım afiyet olsun ama akeske kusmaların olmasa :(
Sabah 13:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 örgü peynir
Yarım salatalık- yarım domates

Sade Türk kahvesi
1 gün kurusu

Akşam yemeği 20:00
2 biber dolması
Roka salatası
Cacık

su : 2 lt
@Zeycan123
kızlar öğleden sonra full temizlik yaptım evde. O kadar yoruldum ki. Kışlıkları kaldırdım. Yazlıkları da yıkayıp ütülemek için ayırdım. Evi sildim süpürdüm. Mutfağı da aynı şekilde. Evde 3-4 kilim vardı hepsini makineye atıp yıkadım. Şimdi de nevresimler yıkanıyor. Onu da astığım zaman işim bitmiş olcak.
Yemeği dışardan söyledim bugün. Hiç yemek yapacak halim yoktu.

kaptanım yarın ve cuma tartılsam hangisi daha azsa onu paylaşabilir miyim? U UcanSupurge
Güzel canım afiyet olsun güle güle kirLET , Allah kolaylık versin
12 Mayıs Çarşamba
Sahur
2 kayısı 2 yenidünya
Çay

Sabah
1 hurma

Öğle
1 dilim pide
2 lokma dereotlu poğaça

Akşam
2 adana
2 köfte
1 soğan dolması
Salata

3 tulumba 😏

Su 3 lt olmuştur
Spor yok

Akşam baya fazla olmuş canim, şimdiden enerjini düşürüp mutsuz m kendini, mecbur olduğumuz şeyleri degistiremiyorsak görmezden gelelim evet çok zor sana diyorum ben ne kadar yapıyorum orası ayrı ama en azından kendini mutsuz etmemeye çalış
12 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
5 zeytin

İftar
Bir kase bulgur çorbası
Bir kaşık papates yemeği
2 litre su
Baya karbonhidrat olmuş yine canım :(
12 Mayıs menü

09.00 Kahvaltı
Menemen
Labne, iki dilim kaşar
İki dilim salam
İki zeytin
Bir dilim pide

19.45
2 tane lahmacun
2 bardak ayran

3 lt su

Güzel canım

Ay nasıl hortum salcaklar derkem🙁
Endeskopi oluyo galiba zehraninda dedigi gibi
Kv yaptilar yakin zamanda burnundanmi agzindanmi tam bilmiyom mideye hortum uzatiyolar sonra ne yapiyolar bilmiyom
Hayırlıysa şu endoskopiyi yaptır da her bi şey dokunuyor midene ya
Insallah canim az kaldi bakalim n cikicak
Kızlar sabahtan beri gelemedim yine :KK43: bugün baklava açtık 3 tepsi, tabi yemek çocuk falan aksam oldu , oldum yorgunluktan hemen memumu yazayım

Sahur
3 yk Menemen, 1 kk peynir , 5 zeytin, salatalık , yarim dilim ekmek

İftar
1 kepçe şehriye çorbası , 7 yk bakla yemeği , 3 yk sarımsaklı yoğurt, 1 hurma 1 kayısı

Su 2 lt
Afiyet olsun bu menulere oruca ragmen nasil sabit kaliyon anlamiyorum valla
Kizlar ben bugun aksam tartıldım ama malesef hala sabitim :KK43: inşallah yarın eksi görürüm :KK43:
Uzulme canim bnde bu sabah tartilmistim -200 ciktim ama yarina arti olmam insallah cunki cayin yanina midemin bulantisi gecmiyo diye avuc ici kadar pideyle 4 zeytin yedim saat 21hde bu hafta fazla bir kilo kaybi olmaz gurupta hafta basi cogumuz artidaydik

Boşver canım takma kafana Allah büyüktür en azından ayrisin kapını kapat ne yaparlarsa yapsınlar bu dünyanın bıde diğeri var burası geçici önemli olan diğer dünya sen üzülme Allah var gam yok..
Öyle hayırlısı sabır diyip geçiyoruz 🤲😏
Menü baya kalabalık canım ama protein ağırlıklı. Afiyet olsun.
Ne çok şey yapmışsın kuzum benim. Eline sağlık
Evet Ramazan sonrası menüleri düzenlemem lazım sağol canım
Ay eltin kp ile mi yaşıyor? Niye korkuyor eltinden?
Evet canım beraber yaşıyorlar bende 2 sene beraber yaşadım eltim dominant karakter sindirdi kaynimi da kp de parmağında oynatıyor biz çok görüşmeyz anlaşamıyoruz hiç biriyle
Üfff sabır canım Sabır özel günler hariç bir araya pek gelmiyorsunuz galiba boş ver
Bu arada menün berbat :bicak:
Aynen canım bayram geçsin uzunca bir süre de görmem sanırım biliyorum süpürgem ya bı hale yola koyamadım menüleri
Akşam baya fazla olmuş canim, şimdiden enerjini düşürüp mutsuz m kendini, mecbur olduğumuz şeyleri degistiremiyorsak görmezden gelelim evet çok zor sana diyorum ben ne kadar yapıyorum orası ayrı ama en azından kendini mutsuz etmemeye çalış
Evet canım çok oldu maalesef gelir tulumba 😏 mutsuz olmamaya çalışıyorum ama olmuyor öğleden bu yana düştü resmen eşimde içten içe tedirgin biliyorum benim huzurumun kaçtığının da farkında asma suratını en fazla tatsızlık çıkarırlar döner geliriz diyor napsin bı sene ramazanda arefe günü kavga çıkardılar ezan vakti eve gelmiştik yolda orucumuzu açmıştık sürekli yüreğim ağzımda tedirgin gidiyoruz ne çıkaracaklar diye

Öyle hayırlısı sabır diyip geçiyoruz 🤲😏

Evet Ramazan sonrası menüleri düzenlemem lazım sağol canım

Evet canım beraber yaşıyorlar bende 2 sene beraber yaşadım eltim dominant karakter sindirdi kaynimi da kp de parmağında oynatıyor biz çok görüşmeyz anlaşamıyoruz hiç biriyle

Aynen canım bayram geçsin uzunca bir süre de görmem sanırım biliyorum süpürgem ya bı hale yola koyamadım menüleri

Evet canım çok oldu maalesef gelir tulumba 😏 mutsuz olmamaya çalışıyorum ama olmuyor öğleden bu yana düştü resmen eşimde içten içe tedirgin biliyorum benim huzurumun kaçtığının da farkında asma suratını en fazla tatsızlık çıkarırlar döner geliriz diyor napsin bı sene ramazanda arefe günü kavga çıkardılar ezan vakti eve gelmiştik yolda orucumuzu açmıştık sürekli yüreğim ağzımda tedirgin gidiyoruz ne çıkaracaklar diye
Cennet mahallesi sakinleri gibi sizinkiler hır gür için bahane arıyorlar resmen desene

Back
X