- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
- #440.821
Afiyet olsun canım çok güzel menüKızlar sabahtan beri gelemedim yinebugün baklava açtık 3 tepsi, tabi yemek çocuk falan aksam oldu , oldum yorgunluktan hemen memumu yazayım
Sahur
3 yk Menemen, 1 kk peynir , 5 zeytin, salatalık , yarim dilim ekmek
İftar
1 kepçe şehriye çorbası , 7 yk bakla yemeği , 3 yk sarımsaklı yoğurt, 1 hurma 1 kayısı
Su 2 lt
Afiyet olsun canım güzel12 Mayıs menüm
Sahur:
1minik pişi kk peynir
İftar:
4yk türlü
Salata
1yk pirinç pilavi
21.30 1 elma 1avuc kuruyemiş
Su:2,5 litre
Spor:10bin adımın 1saati tempolu yürüyüş
180 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Niye ayrı eve çıkmıyor kp? Durumu mu yok?Öyle hayırlısı sabır diyip geçiyoruz
Evet Ramazan sonrası menüleri düzenlemem lazım sağol canım
Evet canım beraber yaşıyorlar bende 2 sene beraber yaşadım eltim dominant karakter sindirdi kaynimi da kp de parmağında oynatıyor biz çok görüşmeyz anlaşamıyoruz hiç biriyle
Aynen canım bayram geçsin uzunca bir süre de görmem sanırım biliyorum süpürgem ya bı hale yola koyamadım menüleri
Evet canım çok oldu maalesef gelir tulumbamutsuz olmamaya çalışıyorum ama olmuyor öğleden bu yana düştü resmen eşimde içten içe tedirgin biliyorum benim huzurumun kaçtığının da farkında asma suratını en fazla tatsızlık çıkarırlar döner geliriz diyor napsin bı sene ramazanda arefe günü kavga çıkardılar ezan vakti eve gelmiştik yolda orucumuzu açmıştık sürekli yüreğim ağzımda tedirgin gidiyoruz ne çıkaracaklar diye
hiç sevmem öyle insanları. Yemekle gelin ne demek? Evdeki eltine yük olmayın mı demek istiyor.
Kocan bunların farkındaysa hiç sıkıntı yapma canım. Bir de babasının sözünden çıkmayan kocalar var. O zaman daha kötü işte