• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Her şey ilk menü ile başlar bu çikolataların pirinç pilavların yerini haşlanmış yumurta ve sebze alacak 👍 ama ilk menülerin geldi aklıma bir tebessüm ettim🙂 bence onlara göre fena değil
Ben insan gibi yemiyorum çok şükür😂
Çikolatayı hayatımdan bi süre uzaklaştırmak için girdim listeye yoksa gitmeyecek aldığım kilolar. Şubatta aldım hala duruyorlar 😬

Listeyi her türlü yaparım sorun değil geriye size kalan kuralları uygulamak ki insanız her gün aynı derece gelemiyoruz ilgilenemiyoruz o da dert değil ama canımı sıkan her hafta aynı uyarıları yapıyor olmam ve bir şeylerin değişmemesi

Tamamdır canım 👍🏻

Annem un su ile hamur yapar bağlardı krem filan vermediler mi azıcık ağrısını alır çocuğun
Krem vermediler canim bnde deniyim bari belki ise yarar

14.05.2021 menü

13.20

Yulaf lapası

14.10

Sade Türk kahvesi

16.00

1 bardak Kefir

18.10

Salata

Ev yapımı 2 adet tavuk şiş

Bir büyük bardak ayran

Su : 2.5 litre - 3.5 litreye tamamlarım

@masal3487
Güzel menü 👍🏻
Vira bismillah menümü yazayım da başka bi şey yemeyim 😝 gözleriniz kanayacak hazır olun🙈

09.00
1 çikolata gafret
1 çikolata

11.00
sucuk ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık (miktarları hesaplamadım. Yeni karar verdim buraya yazmaya😬)

15.00
1 muz
1 avuç ceviz

18.00
8 kaşık pirinç pilavı
3 tane fırın baget
1 kase tavuk çorbası

su 2 lt yi tamamlarım.
Spor yapmaya çalışıcam
Abıooooo :skandal:
14.05.21
9.30
3 lokma ekmek
3 lokma yumurta tavada

11.30
1 nektari

15.00
4 küçük Melanur balığı
Salata

17.00
1 sek Quark yoğurt meyveli

18.30
Ispanaklı topalak çorbası (bulgur köfteli)

Su 2.5 L olur yatana kadar
spor yok

U UcanSupurge
Afiyet olsun 👍🏻
@Breeze96 eküri listesinin nasıl yapıldığını anlatayım. Kuzum U UcanSupurge nin en son geçen cuma gönderdiği eküri listesini alıntılayacaksın alıntıladığın mesajı ekleyince; mesaj yazdığın ekranın sağ üst kısmında üç noktaya basacaksın .orada iki parantez var ona bas.sonra mesaj değişik bir forma giriyor mesajın üstünde ve altında parantez içinde [Quote ]gibi bişey yazıyor onu silip yukardaki [ ]basacaksın .mesaj üzerinde yazı yazmaya müsait hale geliyor üzerinde oynamalar yapıp cevaplaya basıp gönderiyorsun.Ayy karışık mı oldu aslında süpürgem resimli falan daha güzel anlatır .Zehracım meleğe bana anlattığın gibi anlatır mısın bu sefer çok zorlanmayacağına eminim benden daha hızlı kavrar😂😂😂
Ben ona geçen hafta özelden anlatmıştım alıntıyı düzenlemeyi canım sağolasın
U UcanSupurge çok eski listeyi göndermişim aslında geçen haftanın listesini kaydetmiştim🤷 bu olmaz değil mi
Ayarlarız inşallah canım

Ben insan gibi yemiyorum çok şükür😂
Çikolatayı hayatımdan bi süre uzaklaştırmak için girdim listeye yoksa gitmeyecek aldığım kilolar. Şubatta aldım hala duruyorlar 😬
Ben de ben de 😂😂 güya şekersiz az yağlı diyet fit kek yapıyorum bir oturuşta yarısını yiyorum aahhh bu boğaz ahh neydeceyük 😂😂😂

Ben de ben de 😂😂 güya şekersiz az yağlı diyet fit kek yapıyorum bir oturuşta yarısını yiyorum aahhh bu boğaz ahh neydeceyük 😂😂😂
Spor yapcaz kuzum akılsız başın cezasını ayaklar ve yere vurup kaldırdığımız popo çeker:spor: Spor yapınca yakıyor insan ideal kiloya ulaşınca. Ben 3 aydır almadım işte ama vermek için kısmak şart. Spor korumaya yarıyor da ekstra vermeye :KK4:yetmiyor

Spor yapcaz kuzum akılsız başın cezasını ayaklar ve yere vurup kaldırdığımız popo çeker:spor: Spor yapınca yakıyor insan ideal kiloya ulaşınca. Ben 3 aydır almadım işte ama vermek için kısmak şart. Spor korumaya yarıyor da ekstra vermeye :KK4:yetmiyor
Haklısın canım pazartesi başlıyorum👍

Kızlar selam kusura bakmayın yine aksama kadar gelemedim :( malesef köyde olunca böyle oluyor, menümü yazayim alıntılara öyle bakayım

14.05.2021
11.00
3 yk Menemen, 1 dlm peynir, salatalık, 1 dilim börek, 1 dlm ekmek, 1 tk reçel

16.00 sade kahve, 2 kurabiye

20.00
4 yk bakla, 2 SK bezelye, 3 yk yoğurt

Su: 2 lT

Spor olarak bugün odun attık alt kata baya terledim ama puanlayabilecegimi sanmıyorum 😂 yakkaşık 1 saat falan surdu

Bayramda sarma baklava yedim😔😔tutamadım kendimi
Senin canın bir şeye mi sıkkın ?

Sabah 10:30 sekersiz kahve,

oglen 12:00 1 dilim ekmek 1 dilim peynir avuc ici kadar doner eti

aksam 18:30 mini hamburger (bugun bahcede calistik evde yemek yapamadim disardan esim ne aldiysa en masumunu secip ydim hamburger in ust ekmegini biraktim

3 litre su
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım kurtarır menü
Kızlar selam kusura bakmayın yine aksama kadar gelemedim :KK43: malesef köyde olunca böyle oluyor, menümü yazayim alıntılara öyle bakayım

14.05.2021
11.00

20.00

Spor olarak bugün odun attık alt kata baya terledim ama puanlayabilecegimi sanmıyorum 😂 yakkaşık 1 saat falan surdu
Börek ve ekmek bir arada ❌ 2 kurabiye 👎🏻

14 Mayıs Perşembe
8.00
5 dlm sucuk
2 dlm ekmek
1 dlm peynir
1 kase yoğurt
3 zeytin

1 tatlı kaşığı çakıl taşı çikolata

19.30
1 tabak semiz otu yemeği
1 kase yoğurt
2 kepçe yoğurt

Şu 1bucuk ancadir bugün icemedim
Güzel canım afiyet olsun
İyi Bayramlar Canlarım
🍭❤️🍭

11.00 1 yumurta, 1 domates, 2 biber, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 2 kayısı

15.00 1 baklava, 2 top dondurma

18.00 6 yk taze fasulye yemeği, 1 kase cacık ve bol çoban salata

3 litre su

42 dk hızlı tempolu yürüyüş: 126 puan

U UcanSupurge ❤️ G Goklerce
Eki Görüntüle 2848758
Güzel canım afiyet olsun
Günaydın kızlar

Geçen hafta . 71.75
Bu hafta . 70.50
Fark . 1.25
Yüzde. 1.742

Eki Görüntüle 2848825
Çok güzel canım tebrik ederim 😊
Günaydın kızlar 🤗❤️
Geçen hafta: 82.80
Bu hafta: 82.50
Fark: -300
Yüzde: %0.362
Yediklerime göre artı olmadığına sevindim şükür çok acıktım bekleyemem daha fazla akşam menü yazdıktan sonra da birşeyler yedim bu arada itiraf edeyim 🤦 bı dahası olmaz insAllah 2 tereyağlı gevrek, 2 minik çikolata ve yarım süt mısırı fazladan
Bence o kadar yemene rağmen iyi ben olsam hemen artiya gecmistim
Anladm kuzum aynen sen cok almamissin ben bir saldım bide bi sure kvdeydik. Ramazanda yaramiyor bana hic malesef böyle oldu. 2 ay kaldı yanilmiyorsam 6 ayın dolmasina ayni zamanda mezun olmadikmi seninle.

2.5 yas ideal bencede tuvalet egitimi icin.

Bende oyle dusundm 1 ay icinde memeyi biraktirip bez olayinida bi 5-6 ay sonrasi deneriz diye dusunuyorum.

Zaten memeden gına geldi bu ara acayip sardı 10dk oncesi emmis olsada tuturunca yerlere yatip agliyor kafasini vuruyor sinirine illa istediginde vericem ve cok sık istiyor :KK43: oyuncak etti
Evet canım iyi olur zaten 22 ay yeteri kadar almış meme, bundan sonra istahsizlik falan yapar, ben de 5 ay önce falan emzigi biraktirdim şimdi de bezi hallettik şükür, insallah kolaylıkla halledersin
Geçen hafta :90.3
Bu hafta :90.1
Fark :200
Yüzde :9.478 Cıktı ben bu yüzde işinin işinden cıkarıyorum yanlıs oldu galiba 😀😀
U UcanSupurge
Ahahahaha yüzdene çok güldüm 😂😂😂
Eki Görüntüle 2848902
Cuma 68.5
Bugün 68.1
Fark 0.4
Yuzde 0.584
Güzel canım tebrik ederim
Eki Görüntüle 2848920 gecen hafta:79.75
Bu hafta:80.30 😔
Fark:-0,55
Yüzde:-0,68
Üzüldüm senin adına canım ama Moral bozmak yok inşallah odemin biran önce gider haftaya güzel bir eksi ile gelirsin 😊
Günaydın Canlarım
❤️
14 Mayıs Kilo Bildirimi

7 Mayıs : 68,200

14 Mayıs : 67,400

Fark : 800 gram

Yüzdeliği : 1,173 gram

❤️ U UcanSupurge ❤️

Zehram, izninle mezun olmak istiyorum. Ama senden ve takımımdan şöyle bir ricam var. Kabul ederseniz...
Her gün düzenli menü paylaşamasam da hayatıma yürüyüşü yerleştirmek istiyorum. Takımın adımsayarı olmak istiyorum. 🌸
Şöyle ki takımın adım sayılarını takip edip listesini ben hazırlayabilirim. Böylece hem takımdan da kopmamış olurum. 🙏🏻 Her türlü fikrinize açığım. Her şey için teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 2848973
Tebrik ederim canim cok güzel 😊😍 mezuniyetin de şimdiden hayırlı olsun, aramızda kalacak olmana ayrıca sevindim 😊😍😍😍
Bayram diye biraz kaçamak yapmış oldum . Muhtemelen bunun bir kısmı da zaten ödem. 2 gündür yeteri kadar su içemiyorum

geçen hafta :69.9
Bu hafta:71.2
Fark : +1.300

Eki Görüntüle 2849015
Keske dün tartilsaydin canım :( inşallah haftaya güzel bir eksi gelir
13.05.2021

Sabah 10:00
3 dilim sucuktan sucuklu yumurta
4 dilim patates kızartması
2 dilim kömbe (patatesli ekmek gibi bir şey)
1 gubate (patatesli börek gibi)
Tulum peyniri-örgü peynir-Çeçil peyniri
Yarım salatalık- yarım domates
2 zeytin
1 çay bal

Akşam yemeği 17:30
2 sigara böreği
1 dilim güllaç
Bayram menüsü olduğu için yorum yapmayacağım 🙈
GEÇEN CUMA: 75,00
BUGÜN: 74,00
FARK: 1,00
YÜZDE: 1,333

Dün 74,8 çıktım tartıda. Fakat WC’ye çıkamamıştım. Dün o kadar kaçamağa rağmen WC çıktım ve bugün sonuç bu oldu ❤️ Çok mutlu oldum.
Çok güzel canım tebrik ederim 😊😍
Selam kızlar 😍

Dün regl oldum çok ödemim vardı sabah hala inmemişti ne yazık ki 😔

geçen hafta: 59,10
Bu hafta: 59,30
Fark: +200
Yüzde: 0,34

Eki Görüntüle 2849062
Uzulme canim inşallah haftaya guZEL bir eksi gelir

D’un bayramlik b elbise giymistim kizlar diz kapaklarimda bacaklarimin kasi cikti ortaya ince corabi giyince zaten kaslarim vardi ama yumusamisti spora ara verince simdi ip atlamaktan olsa gerek tam bi erkek bacagina bnziyo tekrar toparladi kaslarim ip atlamak tan cok karin kaslari calismam lazim alt gobek kismim kaldi biraz beni goren hastamisin n kadar zayiflamissin diyo aslinda 55 ideal kilom ama 53 olmak istiyom biliyomki biraz yedigimde 1 iki kilo fazlam olacak dun biraz yedim bugun sabah hemen tartida farki gordum 🤦
Ay bana da çok zayiflamissin yorumları geliyor çok mutlu oluyorum ama dediğin gibi baldirdaki kasi ben de sevmiyorum, eve geçeyim de ben de tekrar spora başlayacağım
14.05.2021 menü

13.20

Yulaf lapası

14.10

Sade Türk kahvesi

16.00

1 bardak Kefir

18.10

Salata

Ev yapımı 2 adet tavuk şiş

Bir büyük bardak ayran

Su : 2.5 litre - 3.5 litreye tamamlarım

@masal3487
Güzel canım afiyet olsun
Vira bismillah menümü yazayım da başka bi şey yemeyim 😝 gözleriniz kanayacak hazır olun🙈

09.00
1 çikolata gafret
1 çikolata

11.00
sucuk ekmek
Peynir
Zeytin
Domates

15.00
1 muz
1 avuç ceviz

18.00
8 kaşık pirinç pilavı
3 tane fırın baget
1 kase tavuk çorbası

su 2 lt yi tamamlarım.
Spor yapmaya çalışıcam
Zamanla duzelecek bir menü 😁
14.05.21
9.30
3 lokma ekmek
3 lokma yumurta tavada

11.30
1 nektari

15.00
4 küçük Melanur balığı
Salata

17.00

18.30

spor yok

U UcanSupurge
Güzel canım afiyet olsun
@Breeze96 eküri listesinin nasıl yapıldığını anlatayım. Kuzum U UcanSupurge nin en son geçen cuma gönderdiği eküri listesini alıntılayacaksın alıntıladığın mesajı ekleyince; mesaj yazdığın ekranın sağ üst kısmında üç noktaya basacaksın .orada iki parantez var ona bas.sonra mesaj değişik bir forma giriyor mesajın üstünde ve altında parantez içinde [Quote ]gibi bişey yazıyor onu silip yukardaki [ ]basacaksın .mesaj üzerinde yazı yazmaya müsait hale geliyor üzerinde oynamalar yapıp cevaplaya basıp gönderiyorsun.Ayy karışık mı oldu aslında süpürgem resimli falan daha güzel anlatır .Zehracım meleğe bana anlattığın gibi anlatır mısın bu sefer çok zorlanmayacağına eminim benden daha hızlı kavrar😂😂😂
Ya ne kadar zormuş 😂🙈
30 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
1️⃣Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
2️⃣Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
3️⃣Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
4️⃣Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
5️⃣Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
6️⃣4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
7️⃣Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
8️⃣Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

Ayla- Ayla- & M Melek963 %5.446:sampiyon::sampiyon:

2- @medine66 & ]@ela_2019 %4.526:KK9:

@Breeze96 bu mesajı favorilere ekle her hafta üzerinde değişiklik yaparsın
Emeğine sağlık canım, tebrik ederim kızlar 😊

09.00
1 çikolata gafret
1 çikolata

11.00
sucuk ekmek
Peynir
Zeytin
Domates

15.00
1 muz
1 avuç ceviz

18.00
8 kaşık pirinç pilavı
3 tane fırın baget
1 kase tavuk çorbası

su 2 lt yi tamamlarım.
Spor yapmaya çalışıcam
Bn okurken gozum doyduda artik 😂afiyet olsun
14.05.21
9.30
3 lokma ekmek
3 lokma yumurta tavada

11.30
1 nektari

15.00
4 küçük Melanur balığı
Salata

17.00

18.30

spor yok

U UcanSupurge
Afiyet olsun canim
Kızlar selam kusura bakmayın yine aksama kadar gelemedim :KK43: malesef köyde olunca böyle oluyor, menümü yazayim alıntılara öyle bakayım

14.05.2021
11.00

20.00

Afiyet olsun canim sende benim gibi cikamamissin bayram modundan
Afiyet olsun canım kurtarır menü
Saol canim
Ay bana da çok zayiflamissin yorumları geliyor çok mutlu oluyorum ama dediğin gibi baldirdaki kasi ben de sevmiyorum, eve geçeyim de ben de tekrar spora başlayacağım
Basla valla canim ama dikkat et fazla kas bayana yakismiyo bn hc begenmiyorum baldirimdaki kasi

14 Mayıs

Kahvaltı 13.00
Bir dilim ekmek
2 çatal ucu reçel
2 yumurta kırma
2 dilim salam
Bir bardak çay

3.00 çikolata (regil oluşum karın ağrım vardı o yüzden yedim yoksa yemicekdim sözde ekurim kaçamak yapmicakdik Ayla- Ayla- )
Bir avuç fındık

6.00 akşam yemeği
Bir kase mercimek çorbası
3 kaşık patates salatası

3 litre su

Back
X