• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben en büyük kızda geceleri bağladım ve çok zor oldu gece tekrar bezi bırakmak zor oldu. Ortanca da gece ve gündüzü aynı anda bıraktık o çok rahat oldu gerçekten. Şimdi bucurugede aynı anda bıraktırmak niyetim bakalım.

Zaten arada kacirmalar falan olur ancak alışır daha maşallah siz zorunu halletti iz nazar degmesin
Amin canım inşallah , bakalım bundan sonrası daha kolay olur belki ama oyun sırasında gitmek hiç istemiyor çok tutuyor tuvaletini
Sabitim sukur kizlar gecen cuma cumartesi 57 yi gordum bayramdan doloyi sukur toparlamissim simdi eksilme zamani
Eki Görüntüle 2850951
Yaa ne güzel canım tebrik ederim

Amin canım inşallah , bakalım bundan sonrası daha kolay olur belki ama oyun sırasında gitmek hiç istemiyor çok tutuyor tuvaletini

Yaa ne güzel canım tebrik ederim
O oluyor canim zamanla düzeliyor. Tabi arada kacirmalar 5 yada 6 yaşına kadar arada devam ediyor. Usuttuklerinde yada yine oyunu bırakmak istemedikleri için oluyor

Sağ salim inşallah canım 🤲🏻

90.1 değil miydin canım? Yazım hatası yaptın sanırsam

Güzel canım makarna 2 kaşıkla kalmış 👍🏻

Yapma canım başladıysa o sendrom epey sürecektir kendine yazık etme

Eline emeğine sağlık canım teşekkür ederiz
Evet 90.1 canım yanlıs yazmısım😊

Teşekkür ederim canım ❤️ Eline, emeğine sağlık 😘
Tebrikler @kumsal68 , @Fit mutlu anne ❤️

çektim Zehram çektim ❤️
o kadar iyi geldi ki anlatamam
Yaşadığımı hissettim 🌸

evet canım, mis gibiydi 🥰😘

yine görürsün canım 💪🏻
inanç her şeydir ❤️
hoş geldin yeniden 🌸
İnşallah canım, birkaç ay önce burası sayesinde 6 lı rakamlara yaklaşmışken, tekrar 75 i gördüm. Pes etmek yok 5 li rakamları görene kadar. Hoşbuldum teşekkür ederim canım 💓🤩💓

Canım bence ödem ve bayram kaçamakları var , hem yorgunluk hem de köyde geç yedik yemekleri, bu sabah 4.30 da kalktım misal gece de 1.30 da uyudum :KK43: 3 gün dikkat etsem cozerim gibi geliyor
Uykusuzluk yapar canım. Artı değil o. Gün içinde bile eksilirsin 2 saat uyusan

Canım bence ödem ve bayram kaçamakları var , hem yorgunluk hem de köyde geç yedik yemekleri, bu sabah 4.30 da kalktım misal gece de 1.30 da uyudum :KK43: 3 gün dikkat etsem cozerim gibi geliyor
Perşembe cuma Fenaydı hatırlıyorum ama dediğin gibi dikkat edince elbet gidecek
Cuma: 90.1
Bugun:89.7
Fark: 400
İnsallah cumaya 1 kiloyu geçerim ya çok dikkat ediyorum spora da basladım
Süper :KK5:

Sağlık olsun canım ilk kilolar hızlı gidiyor 2-3 haftaya kalmaz tekrar 71i görürüz
Evet canım, sağlık olsun yeterki.6 lı rakamları görmeyeli neredeyse bir yıl olacak. Bir aya kadar inşallah bu hızlı gelen kilolar giderde 6 lı rakamları görürüm. 💓🙏💓😘

Güzel canım afiyet olsun

Süper vallahi tebrik ederim

Çok güzel canım tebrik ederim

Ah ah ben de fena artilardayim :KK43:

Tek öğün ama hepsi karbonhidratolmuş canım

Tam olarak tamamladım diyemem ama çok şükür iyi gidiyoruz şimdi, ilk günler çok zordu hiç alismayacak sandım ama oldu çok şükür 😊 inşallah sizin de kolaylıkla olur ama gece bez leme canım U UcanSupurge nin dediği gibi gece bezlemeyince daha kolay oldu, kızlarınız aynı yaşta benim ki de haziran sonunda 2.5 yaş olacak

Tebrik ederim güzel eksi

Bence de canım iki stresi bir araya yüklemeyin çocuklar ilk günlerde çok stres oluyorlar

Allah kolaylık versin canım, insallah çabucak giderler 😂
evet canım yaa canım çok çekti yedim ama bin pişmanım şu an inanılmaz şiş her yerim yaramıyor bana bu kadar karbon :(

Evet canım, sağlık olsun yeterki.6 lı rakamları görmeyeli neredeyse bir yıl olacak. Bir aya kadar inşallah bu hızlı gelen kilolar giderde 6 lı rakamları görürüm. 💓🙏💓😘
Canım sen 2013te 3. Takımdan mezun olduktan sonra katıldın mı hiç başka takıma ?

40 dk leslie, 20 dk zumba yaptım şimdide dus alcam 😍 Evde ne kadr zararlı şey varsa hepsinden var yaş pasta, iki çeşit dondurma, ıslak kek hepsi gözümün önünde duruyor ama ağzıma sürmedim 5 tane yenidünya yedim spor yaptım 🙈

İnsallah cumaya 1 kiloyu geçerim ya çok dikkat ediyorum spora da basladım
Harika eksi canım tebrik ederim
Uykusuzluk yapar canım. Artı değil o. Gün içinde bile eksilirsin 2 saat uyusan
İnşallah canım gün içinde uyumam mümkün değil ama inşallah yarına biraz eksilirim bu arada dün 2 kepçe kuru fasulye yedim o da var 🙈

Evet canım ben de gideceğine inanmak istiyorum :( dün akşam yediğim kuru fasulyenin de şişkinliği vardır diye düşünüyorum
evet canım yaa canım çok çekti yedim ama bin pişmanım şu an inanılmaz şiş her yerim yaramıyor bana bu kadar karbon :KK43:

Hoş geldin canım elbette gelebilirsin nasılsın? Ne durumdasın ?

Çok güzel 👏🏻

Eksilme başlamış 👏🏻

Tartı sonucunla belli olur diyecektim belli olmuş zaten :sinirli:

Cumaya kadar maksimum dikkat :KK62:

var var cuma günü ben seni etiketlerim örnek tablo ve bu haftaki sonuçlara

Tek öğün fakat karbonhidrat ağırlıklı ayran aşı pirinç veya buğdaylı , kadınbudu pirinçli bir de bulgur

Hadi kolay gelsin inşallah kolayca öğrenir

Oh çok güzel 👍🏻

Konuşup kendini ifade edene kadar canım genelde
Çok üzgünüm😔 inşallah halletcem cumaya
Bende güzel menü Afiyet olsun canım

😣👍

Afiyet olsun canım güzel menü bence

Of aynı durum bende de var valla ya açlıktan ya da canımın istediğinden yemiyorum

Emeğine sağlık canım kızlar tebrikler @asliogretmen @kumsal68

Tebrikler canım 😉

Cumaya kadar halledersin insAllah cnm

Tebrikler canım 😉

Sağol canım aynen valla ya

Sağol canım
İnşallah canım
Kızlar ben +1 kg dayım :KK43: çok üzgünüm ama cumaya toparlayacagim inşallah
İnşallah canım toparlarsin bende bunhafta artidayim ben şok