• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

17 Mayıs Spor Bildirimi
14.138 adım : 141 puan

U UcanSupurge ❤️ G Goklerce

3F94826C-A10C-48A7-B872-1FA0305FF96E.webp

Geçmiş olsun canım burası bile baya ısındı kaç gündür dışarı çıkarken sadece tunik giyiniyorum hırka , trench giymeyi bıraktım

O sırada da sen yoktun sanırsam denk gelmediniz

Canım dizlerini bükmeden ayak parmak uçlarına dokun veya sırt üstü uzan dizlerini karnına Çek bu pozisyonlarda rahat gaz çıkarabilirsin
Saol canım . Muhtemelen denk gelmedik. Ay şu sıcaklarda daha çok oynuyor tansiyonum benim zor attım eve kendimi

Saol canım . Muhtemelen denk gelmedik. Ay şu sıcaklarda daha çok oynuyor tansiyonum benim zor attım eve kendimi
İzmirin sıcağı da sıcak yani geçen yaz gitmedim bu yaz da gitmeyiz gibi kayınvalidemle geliyor zaten 3-4 ay köydeler gidip geliyoruz

Gel canım ilk sayfada takım kuralları var okur kabul edersen yine ilk sayfada tanıtım formu var onu doldurup bizimle paylaşırsan tanışalım

En sevdiğim üye 😍 sorumlu

Ye köfteni salatanı iç ayranını mis ondan öteye geçme kendine göre ayarla canım

Gün geneline dağıtınca sıkıntı yok da simit yerine daha doyurucu daha sağlıklı bir şey tercih edebilirmişsin

Afiyet olsun canım 👍🏻

Yok canım yeni başladın 2 ay dolmadan izin hakkın yok dikkatli yersen kilo da almazsın inşallah çok mu kalacaksın? İzinden kilo almadan döneni görmedim daha yazık etme emeklerine misafirlik gezme hep hayatımızda olacak unutma
İnşallah ayarlaya bilirim dikkat eticem
Valla 10 gün kalmayı düşünüyorum dikkat etmeye çalışan bakalım

Ya sen yemek yiyemiyorsun ama bitki çaylarını bıraksan mı ? Uzun süre kullanımda mideye zarar veriyormus
Galiba birakicam haklisin canim wc ye cikariyo diye iciyorum ama bazen ishal oluyorum
Baya hafif canim
Saol canim
Geçmiş olsun canım. Uzun süredir mi yapıyorsun kabak detoksunu. Kilo verdiğim dönemlerde bende farklı detokslar yaptım ama 2 günlük sadece ödem atmak içindi.yorma bünyeni bu kadar fazla🤗😘
Yok canim gecenlerde yine denemistim iki gun yapabildim ama bu kez yine beni zorluyo uc gun detos icin fazlaymis bugun ara verip carsamba persembe tekrar yapicam sabah uyandigimda yine basdonmem devam ediyor

Back
X