• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar selam, bugun olaylı bi gundu, anca girebıldım. Kilom 70.5 , ben beceremıyorum ya , U UcanSupurge senden utanıyorum hamıle halınle bu cabana ragmenben veremıyorum, fire veroyorum, toparlıycam inş.senlık bi durum yok. Herşeu eşimin suçu dermişim:))) kalorili şeylrr sevıyo kerata😁işin şakası benım planım aksam yemegı saatını erkene almak ve kendıme ayrı yemek yapmak fırını bol kullanmak

21.05.2021
11.00 sütlü kahve

13.00
2 yk kuymak, 5 zeytin, domates salatalik, 1 tk reçel, 1 dlm eksi maya ekmek

16.00 sade kahve
18.00 8 tane mercimekli sarma, yogurt, 1 muz, 1 avuç fıstık, 2 küçük dilim karpuz

Su: 3 lT
Spor 8 bin adim 80p U UcanSupurge
Akşam biraz kaçmış hadi cuma göremeyelim

Kızlar selam, bugun olaylı bi gundu, anca girebıldım. Kilom 70.5 , ben beceremıyorum ya , U UcanSupurge senden utanıyorum hamıle halınle bu cabana ragmenben veremıyorum, fire veroyorum, toparlıycam inş.senlık bi durum yok. Herşeu eşimin suçu dermişim:))) kalorili şeylrr sevıyo kerata😁işin şakası benım planım aksam yemegı saatını erkene almak ve kendıme ayrı yemek yapmak fırını bol kullanmak
Ne olayı oldu kız

Kızlar leslie etkinliğimiz var kimse yokmu başka L LESA76 ve benle yarışacak maksat gaza gelmek bekliyorum
Ben de yapmayı planliyorum.
Kızlar sorun benden de kaynaklı olabilir insanız sonuçta takımın durumunu biliyorsunuz sadece motivasyonunuzu kaybetmeyin bir arada tanıdığımız insanlarla daha rahat yönetiriz bu süreci diye takımı devam ettiriyorum cidden artık takımımız , ben sizleri motive edemiyorsak herkes fikrini söylesin böylesi daha kötü size iyi gelmiyorsa başka takıma transfer de olabilirsiniz. Çoğunluk ne derse ona göre hareket edelim takımı kapatmaya elbet gönlüm el vermiyor fakat devam ettirmenin de faydası yoksa süründürmenin de bir anlamı yok aslında
Sorun senden neden kaynaklansin canim benim. sonuçta ramazan di ve sonrasinda bayram, bayram sonrası böyle olmasi normal. Ama böyle devam etmek sıkıntı. Insallah hepimiz Toparlaniriz.
Karamsarlık yapmayın ya hu
Olur böyle şeyler kilo verme süreci hep düzlük değildir ki bi sürü patikası var. Bazen nefesin yetmez bazen yorulursun bazen sıkılırsın sonradan tekrar devam. Bazen de kilo alıp kuyruğu sıkıştırıp dönersin😝
Bunlar olağan şeyler. Haftaya yüzdeler havada uçuşur olur biter
Okuduklarıma bakılırsa haftaiçi aşırı sıkıp kaçamak dönemleri çok yükleniyorsunuz. Bu dengeyi kurmak lazım.
Hangi kaçamaklar be kadar zarar veriyor bulursanız daha kolay olur
Mesela bana en fazla kilo aldıran beyaz ekmek ve çikolatadır. Beyaz ekmek poğaça falan yedim ama (onları da erken saatte) hiç çikolata yemedim. Bi süre daha yememeyi düşünüyorum.
çünkü başlarında duramadığım ve kontrolümü kaybettiğim tek yiyecek çikolata ve çikolata içeren besinler. Abarttığını düşüneceksiniz ama yemin ederim büyük bir kavanoz nutellayı bitirip kalkabilirim bana mısın demez🙈
Velhasıl herkes en tehlikeli besinini bulsun ve bi süre uzak dursun
Benimmm de çikolata ve tahin pekmez. 1 ay boyunca yemesem ne güzel olacakkk.

Jasminium84 Jasminium84 5 eksik menü
E ela_2019 hiç menü yok
Fit mutlu anne Fit mutlu anne 3 eksik menü
Ucmelekannesi Ucmelekannesi hiç menü yok
gulsum462 gulsum462 4 eksik menü
M Manolya15 5 eksik menü
masal3487 masal3487 5 eksik menü
M Melek963 tek eksik menü

Bugün uzun uzun tablo yapamadım canlar yani işin vehameti gözler önünde yarın misafirim var malum çok yoruldum bilgisayar başında iki büklüm oturamayacağım
Haklısın canım menuler çok eksik inan bakıyorum bazen yorumlayacak menü çok az oluyor

21 mayıs menüm

Kahvaltı:10.00
Yarım kk tulum peynir
Yarım kk beyaz peynir
4 zeytin
2Dilim salam

Aksam:15.00
1dilim pizza
Yarım kase sütlaç

Su:2 litre
Spor: 40 dk kardio
5451 adım
210 puan

IMG_20210521_232830.webp

U UcanSupurge G Goklerce

Sanki bizi sınıyorlar 😂

Canım haftaya evimde olacağım inşallah biraz ev iş derken aperatif şeyler tüketebilirm söz verecektim ama aklıma geldi gideceğim ama evime geçtikten sonra süper olacak inşallah 😍 kaçamaklar ve spor yapmamam benim sorunum
Annemlern evi çok küçük kendi evimde çok daha iyi olacak bol bol ip atlarım söz 😍

Troid ve d vitamini eksikliği ciddi anlamda kilo vermeye engel oluyor test edildi 😣 1 ay kullanmadım troid ilacını 1 haftadır da d vitamini kullanmadım kalmadı diye kilo vermem yavaşladı
aklıma gelmişken kalkıp içeyim 😀

Maşallah kaçamaksız bir cuma

Güzel bence afiyet olsun
Sakın kaptan senlik bir durum yok aslında bayramdan kalan kilolar bence biraz zorladı bu hafta sadece bundan sonraki haftalar çok daha güzel olacak inanıyorum hem burası sadece kilo vermek için olamaz şahsen ben kendimi buraya gelince çok daha iyi hissediyorum çok alıştım buraya sizlere başka bir takımda düşünemiyorum bile kendimi 😢
Bende dün başladım canım

Çok teşekkür ederim canım karamsar mesajını gördüm çok üzüldüm bu pantolana girebilmemde senin ve takımın çok büyük payı var hakkını nasıl öderim 😊😍

Güzel canım Hamburger cuma kaçamağı

Çok güzel plan canım, bende tarçınlı limonlu şu jcecegim, spor yapacağım ve yemegimi evde yiyeceğim köyde yeyince geç saate kalıyorum

Canım oglen 2 dilim ekmek fazla olmus

Baya kötü bir menü olmuş canim

😂😂😂

Evet canım kesinlikle benim için kilit nokta haftasonu, cuma ve hafta sonu hafif geçirirsem daha güzel kilo veriyorum

Ben de d vit kullanmaya başladım canım inşallah faydası olur

Evet canım takım arak hoş görülüyüz bu konuda ama ne yapabiliriz ki menüleri güzel olsa bile bazen regl kaynaklı artı veya az eksi ile gelebiliyoruz

Çok iyi canım

Ya ben leslieden sıkılıyorum 🙈 ip atlarım muhtemelen ge karın egzersizleri düşünüyorum

Güzel canım afiyet olsun

Canım olur mu öyle şey takımımızı kapatmaya lim sen çok çabaladin hakkını helal et, bizim hatam rehavete kapildik
Saol canım

Back
X