• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar 💕🌸🌸

bugün yeni bi başlangıç olsun hepimiz için, elimizden gelenin en iyisini yapıp bu hafta kaptanımızı gururlandıralım 🤩😍

ben kendi adıma hergün menülerimi yazıp her yazılan menüye de yorum yapacağım ama alınma darılma yok kaçamak görürsem affetmem söylerim lafımı 😁

veeee tabii ki en az %1lik bi eksiyle geleceğim
Leslie yapamasam bile her gün 10 bin adımımı tamamlayacağım
Günaydın canım b8 hafta bizim haftamuz olsun 😊😍 inşallah çok güzel yüzdelerle derece yapalım 😊😍 tabi önce reglimin sökülmesi lazım 😣
21 Mayıs Cuma

10.00
Yarım simit
1 yumurta
1 dilim peynir
3 ceviz

19.30
tane sarma
1 avuç Antep fıstığı
15 tane erik

Su: 2,5 lt
Adım: 10.271

@asliogretmen
Cumaya göre güzel canım ama bundan sonra daha dikkatli gidelim 😊😍
Geçen hafta: 82.5
Bu hafta: 82.6
Fark: +100
Yüzde: %-0.121
Bak sen de muhteşem metabolizmayı kötü kullananlardansin :( menulerin de eksikti kim bilir neler yedin
Günaydın Kızlar bizimkiler geldi 😘
Gözün Aydın canım 😂
Bu dönemde 0.6kg azımsanacak bir kg değil canım, bozma moralini. Regle birlikte oluşan ödem gidince cumaya çok güzel bir sonuç gelecektir emin ol🤗

Emeğine sağlık canım🙏💓tebrikler kızlar harikasınız💓🤩💓

38 beden kırmızı çizgimiz 😀gelsin 36 beden. Güle güle giy canım💓🤩💓

Akşam öğünün ve su çok güzel canım. Hamburger göz kırpıyır🤣afiyet olsun.

Sabah geçmi uyanıyorsun canım. Eger öyle ise net 1.5 kg eksi görürsün bu hafta. Süper kurallar düşğnmüşsün.

Öğlen ekmek bir dilim olabilirmiş. Güzel canım afiyet olsun.

Menünün sende farkındasın canım🤣afiyet olsun.

Çok şermiş anneciğin 😀😀😀😀🙈

Harika olur halacığımmm, tok tutar🙈🤗

Çok tatlı yaaa🤣🤣🤣

Canımmm ben bu hafta yeni bir liste oluşturdum. Onu kendime göre uyarlamaya çalıştım.İlk hedef aç kalmadan midemi küçültmek. Ayrıca en önemlisi öğün atlamamak. İnşallah bu haftada bu şekilde devam edeceğim. Artı her gün leslie yürüyüş ve 3lt su. Bu haftaki planım böyle canım🙏🙈🤗😘

Takım olarak spor yarışmaları etkili olur diye düşünüyorum ben de. Bakalım istikrarlı olursak kesinlikle tartıya yansıyacaktır canım. 🙏🤗

Geçmiş olsun canım🙏kurallar süper, özellikle son madde taktire şaya🤩🙈

Yapılan kaçak kiloya yansıyınca 2 yada 3 gün onu verm ek için uğraşıyorsun çok can sıkıcı oluyor. Kaçamaklarıda tadımlık yapabilse süper olacak. Bu defa gelen artıya değil sadece kg vermeye odaklanacağız aslında. Bu hafta leslie aksatmadan yapabilirsek çok iyi olaca diye düşünüyorum canım🙏🤩

Bence de Kesinlikle doğru tespit canım.

Afiyet olsun canım. Tek öğün zorlanmadı mı

Hepimiz aynı amaç için burdayız canım. Emeklerin için çok teşekkür ederiz. Bu gelip geçici bir durumdur. En kısa sürede toparlanır inşallah canım🙏💓😘4+

+1🤗

Afiyet olsun canım

Emeğine sağlık canım🙏💓tebrikler kızlar💓🌷💓

Tebrikler canım💓🌷💓

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Ay gorur muyum acaba 36 yi 😂😊
Boya devam ediyor bizim evde bende bir şeyler yapıyorum :) bu komodin 2 adet ve annemle babamın ilk yatak odasının komodinleri 28 -29 senelikler ve ahşapları çok Kaliteli :) ben büyük odaya çıkıp onlar odayı değiştirince almıştım odama :) rengi dalgalı kahveydi :) kitaplığım da beyaz madem evde boya var diyip kendime iş çıkartarak bende bunları boyadım :)) gerçi bir kat daha istiyor ama şimdiden güzel oldular :)

Eki Görüntüle 2854658
Kolay gelsin canım güzel olmuş bitir mutlaka yarım bırakma 😊😍

Günaydın canım b8 hafta bizim haftamuz olsun 😊😍 inşallah çok güzel yüzdelerle derece yapalım 😊😍 tabi önce reglimin sökülmesi lazım 😣

Cumaya göre güzel canım ama bundan sonra daha dikkatli gidelim 😊😍

Bak sen de muhteşem metabolizmayı kötü kullananlardansin :KK43: menulerin de eksikti kim bilir neler yedin

Gözün Aydın canım 😂

Ay gorur muyum acaba 36 yi 😂😊

Kolay gelsin canım güzel olmuş bitir mutlaka yarım bırakma 😊😍
saol canım :) bitti bitti kuruması kaldı bir tek :)

Boya devam ediyor bizim evde bende bir şeyler yapıyorum :) bu komodin 2 adet ve annemle babamın ilk yatak odasının komodinleri 28 -29 senelikler ve ahşapları çok Kaliteli :) ben büyük odaya çıkıp onlar odayı değiştirince almıştım odama :) rengi dalgalı kahveydi :) kitaplığım da beyaz madem evde boya var diyip kendime iş çıkartarak bende bunları boyadım :)) gerçi bir kat daha istiyor ama şimdiden güzel oldular :)

Eki Görüntüle 2854658
Çok güzel olur eminim çok zevkli bi işe el atmışsın 🥰

Eki Görüntüle 2854658
Kolay gelsin canım
Bak sen de muhteşem metabolizmayı kötü kullananlardansin :KK43: menulerin de eksikti kim bilir neler yedin
Evet malesef canım ya kacamakliydi yazmadığım günler hep malesef

09.00 1 yumurta haşlama

13.00 5 dilim sucuk, 2 kaşık karışık kızartma ( eşim yedi cok canım çekti 😬) süt çekti😐😱
1 dilşm tb ekmek

15.00 sütlükahve

19.00 1 kase nohutlu pilav ve cacık ve atom olcak

Su az içtim 2 anca olmustur bu aracanım istemıo

Spor puanlık bişi yok ama cok iş yaptım evde dötüm yer yüzü gormedi😁

Bitti komodinimin boyası :)

EE9282CF-9693-4D43-B4AE-190133F1D2CC.webp

E6E6DB6C-2BA5-41DF-B8D1-213CAE64E05C.webp
E6E6DB6C-2BA5-41DF-B8D1-213CAE64E05C.webp

09.00 1 yumurta haşlama

13.00 5 dilim sucuk, 2 kaşık karışık kızartma ( eşim yedi cok canım çekti 😬) süt çekti😐😱
1 dilşm tb ekmek

15.00 sütlükahve

Nohutlu pilav nerden cıktı ya, etli nohut diyecektim😁 no pilav

09.00 1 yumurta haşlama

1 dilşm tb ekmek

15.00 sütlükahve

Karışık kızartma olmamış canım, etli nohut olmasına sevindim lincten kurtardı seni, suyu 3 e çıkan lazım en az hem de emziriyorsun
Çok güzel olmuş canim güle güle kullan

22.05.2021 menü

10.30

Bir çay bardağı şekersiz çay

12.00

Sade Türk kahvesi

13.00

Bir kase ekşili köfte

2 tahta kaşık nohut yemeği

2 yk yoğurt

15.30

Bir bardak kefir