• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

23.05.2021
Kahvaltı 7.00
Bir yumurtadan omlet
Bir sap çeçil peyniri
2 zeytin
Bir dilim tam buğday ekmeği
Ara 10.30
Orta Türk kahvesi
3 ceviz
Öğlen 12. 00
Bir kase tavuk suyu çorba
Bir servis kaşığı tavuklu bezelye
İki kaşık pilav
Ara 16.00
Bir kupa sütlü kahve
Akşam 19.00 bir kase çorba(biiti) 🙈
Bir kase sade makarna bunu yemeseydim iyi olacaktı.
İki dilim karpuz
Su üç lt
Spor fat 30 minute, bunun adımı 3 mile yakın, kaç mil olarak alacağiz
6000 adım
@Breeze96

Su 3 lt
O hızlı 3 mil yazıyorum😘

İnşallah olur canım, bizde çok istiyoruz bahçeli ev Allah inşallah nasip eder 🙏🙏🙏💓

Önemli değil canım. Ben düz mantık ölçüyü kaçırmadan, karnım doysun kaloriyi dengelemek amacındaydım. Ana karbo yüklemesi yapmışım. Yorumların etkisi teşekkürler 😘🙏
Evet güzeldir bizim oralar. Az kalmış senin mezuniyetine maşallah. Çok iyi gidiyorsun, memlekete istediğin hedef kilona ulaşıp gideceksin eminim💓😘🤩

Çok fark olmuş cnm, sert zeminde yada farklı yerlerde denedin mi.

Ooo hayırlı olsun canım. 🤩
Evet canım kalori hesabı da cok ise yarıyor ama daha az kaloriye daha çok yiyebilirsin 😁 hem karbonhidrat ödem yapar, metabolizman da diğer türlü daha hızlı çalışır 😊 tabi bu hiç tuketmemek değil öğünlerde ya da bir öğünde kullanılabilir ama öğünlerde ikili karbonhidrat fazla oluyor
Canim sizinkiler biliyor mu diyette olduğunu. Baya şaşıracaklar bilmiyorlarsa. Ekstra mutlu olursun.
Canım biliyorlar ama bence bu kadarını beklemiyorlar çok sasiracaklar 😊😍 babam hiç görmedi annem ile en son gorustugumuzde yeni başlamıştım ve daha 4 kilo vermiştim o zaman bile ne kadar zayiflamissin diyordu şimdi ne yapacak acaba 😊😁

24 mayis menum
Sabah 11:00 sekersiz kahve

oglen 12:30 1 yumurta sahanda 4 yesil sogan 1 dilim peynir,6 zeytin

aksam 16:30 3 tane izgara et 2 yk yesil salata, 1 yk bulgur p,1 yk kisir

3 litre su

bugun yediklerim bana fazla geldi ama yesil sogani dayanamayip cok yedim oda istah aciyo malesef su an cok tokum ben boyle eksilemem biliyorum kendimi acil b duzene girmeliyim midem bosken daha rahat hissediyodum kendimi

Evet canım kalori hesabı da cok ise yarıyor ama daha az kaloriye daha çok yiyebilirsin 😁 hem karbonhidrat ödem yapar, metabolizman da diğer türlü daha hızlı çalışır 😊 tabi bu hiç tuketmemek değil öğünlerde ya da bir öğünde kullanılabilir ama öğünlerde ikili karbonhidrat fazla oluyor

Canım biliyorlar ama bence bu kadarını beklemiyorlar çok sasiracaklar 😊😍 babam hiç görmedi annem ile en son gorustugumuzde yeni başlamıştım ve daha 4 kilo vermiştim o zaman bile ne kadar zayiflamissin diyordu şimdi ne yapacak acaba 😊😁
Vayy süper hadi bakalim. Neler soyleyecekler bizimle de paylaşirsin. Cok şaşıracaklari kesin.
Bende annemlere gidinceye kadar biraz zayiflasam iyi olacak.

Heyecanlıyım kızlar ya sanki hiç birşey yapamayıp elime yüzüme bulaştıracak gibi hissediyorum
Bana sinavlara girme anımı hatirlattin. Cok iyi çalıştığım sinava bile, sinav ani yaklaştıkça sanki hic bir şey bilmiyorum, her şeyi unutmusum hissine kapılıyor dum. Hayırlı olsun. 1-2 haftadan sonra rahatlarsin

Bana sinavlara girme anımı hatirlattin. Cok iyi çalıştığım sinava bile, sinav ani yaklaştıkça sanki hic bir şey bilmiyorum, her şeyi unutmusum hissine kapılıyor dum. Hayırlı olsun. 1-2 haftadan sonra rahatlarsin
İnşallah canım

Aaaa bukadar cabukkkk, çok sevındım kız hayorlı olsunnnn neresı? Senı kızdırdıkları yer degıl drmi
Bende beklemiyordum patron ile görüştüm bugün yarın iş başı diyince kaldım bir inme geldi :D yok değil canm orası :) teşekkür ederim 🥰

24 mayis menum
Sabah 11:00 sekersiz kahve

oglen 12:30 1 yumurta sahanda 4 yesil sogan 1 dilim peynir,6 zeytin

aksam 16:30 3 tane izgara et 2 yk yesil salata, 1 yk bulgur p,1 yk kisir

3 litre su

bugun yediklerim bana fazla geldi ama yesil sogani dayanamayip cok yedim oda istah aciyo malesef su an cok tokum ben boyle eksilemem biliyorum kendimi acil b duzene girmeliyim midem bosken daha rahat hissediyodum kendimi
Canım güzel bence fazla bişe yok gibi
Afiyet olsun 🌸

Heyecanlıyım kızlar ya sanki hiç birşey yapamayıp elime yüzüme bulaştıracak gibi hissediyorum
Akşam yatarken ve sabah evden çıkmadan bol bol dua et kuzum
Hayırlısı olsun inşallah 💕

09.00 1 haslanmıs yumurta ,1 dülim tb ekmek

13.00 ton balıklı salata

18.00 2 köfte( kızartma olarak😬🙈) 1 kaae salata 5 kasık yogurt

Su :3 litre

Spor :500 ip atlama , 100 mekık
Canım emziren bi anne olarak az geldi menün yumurta sayını 2ye çıkarıp köfteyi 4 yapabilirsin
Afiyet olsun 💕

24.05.2021 menü

11.30

Yumurta

4 yeşil zeytin

Yarım simit

Bir parça peynir

17.30

Sade Türk kahvesi

19.00

Köz patlıcan

1 yk yoğurt