• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

1haziran menüm

Kahvaltı:8.30
1sahanda yumurta
Kk peynir
Yeşillik
Şekersiz çay

Aksam:16.00
4yk taze fasulye
Avuç ici kadar tavuk göğsü
2yk pirinç pilavı
Salata
2üçgen karpuz

18.00
16tane çiğ fındık

Su:2,5litre su
Spor:100 dk tempolu yürüyüş
300 puan Eki Görüntüle 2862393

U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen asliogretmen @Ucmelekannesi @masal3487
Harikasın adımlar nasıl işe yarayacak gör bak 😍
1 Haziran salı
12 .00
Domates salatalık
1 dlm peynir
2 dlm ekmek

16.00
1 elma
2 ksk yoğurt
Tarçın

19.30
3 yk sucuklu yumurta
1 kepçe mercimek çorba
1 dlm ekmek
Salata

Şu 2bucuk litre

90 dk hızlı tempo yürüyüş 270 p G Goklerce
Ne güzel oldu ya 🧿😍😍
Selam kızlar öğleden beri kendimi pek iyi hissetmiyorum ruhen.
tiroit sorunum olduğunu düşünürken tamamen Farklı bir noktadan vurdu sağlık beni.
İnsülin direncim varmış ve diyabet riski taşıyormuşum tüm kilo verememem, sıklıkla açlık krizi yaşamam bundanmış.
Tedaviye başladım. Günlük almam gereken ilacımı kullanacağım.
Özür dileyerek cuma listesinden çıkmak istiyorum. Sağlıklı beslenmeye devam edeceğim. Temmuz da diyetisyenle birlikte bir yola çıkacağım ama şuan ki ruh halim bir yarış içine girmeye elverişli değil maalesef :KK43:
Ben yine burada olacağım ama yarışmak istemiyorum artık.
Canını sıkma cancağzım insülin direnci kilo verdikçe düşen bir hastalık ama ilacını şimdi ihmal etme zayıfladıkça ilacı da bırakacaksın gör bak Namaria vardı takımda denk geldiniz mi bilmiyorum 120 kilo civarında başlamıştı takıma onun da insülin direnci vardı diyetisyene gidiyordu ve ilaçsız zayıflayarak kırdı insülin direncini benim anne tarafım full yüksek şeker hastası ve benim şekerim düşük doktor az az sık sık ye diyor bana da biraz daha düşerse baygınlık geçirirmişim bu cuma güzel bir eksi bildirimini yap izne ayıralım seni temmuzda diyetisyene başladığında geri dönersin listeye dilersen
Kizlar bugun ugruyamadim malum izin hazirligi evlerin dip kose temizligi derken zaman bulamadim menumu yaziyim 🙈

sabah10:00 sekersiz kahve

oglen 12:30 dort catal lazanya (cocuktan kalan)

ara 16:00 kahve

aksam 19:00 el buyuklugunde ekmek arasi doner (yemek yapamayîca disardan oldu bugun

uc litre su U UcanSupurge

13 bin adim G Goklerce
Kumsaaallllll lazanya , döner Cuma’ya mezun olacaksın unutmaaaa :sinirli:

Harikasın adımlar nasıl işe yarayacak gör bak 😍

Ne güzel oldu ya 🧿😍😍

Canını sıkma cancağzım insülin direnci kilo verdikçe düşen bir hastalık ama ilacını şimdi ihmal etme zayıfladıkça ilacı da bırakacaksın gör bak Namaria vardı takımda denk geldiniz mi bilmiyorum 120 kilo civarında başlamıştı takıma onun da insülin direnci vardı diyetisyene gidiyordu ve ilaçsız zayıflayarak kırdı insülin direncini benim anne tarafım full yüksek şeker hastası ve benim şekerim düşük doktor az az sık sık ye diyor bana da biraz daha düşerse baygınlık geçirirmişim bu cuma güzel bir eksi bildirimini yap izne ayıralım seni temmuzda diyetisyene başladığında geri dönersin listeye dilersen

Kumsaaallllll lazanya , döner Cuma’ya mezun olacaksın unutmaaaa :sinirli:
İnşallah canım😍😘

A aaaa tabiki dayanırım canim. Buzluğa kaldırdı mi tazecik çıkıyor yine

Gayet güzel menü Afiyet olsun canim

Sabah biraz kalabalık canim. Afiyet olsun canim

Kısır varken aksam patates olmasa iyi olurmuş afiyet olsun canim

Meyve fazla olmuş sanki canim 3 tam dilim karpuz zaten fazla sankim en fazla 3 üçgen dlm öneriliyor sanki

Güzel afiyet olsun canim
sağol canımm

1haziran menüm

1sahanda yumurta
Kk peynir
Yeşillik
Şekersiz çay

4yk taze fasulye
2yk pirinç pilavı
Salata
2üçgen karpuz

18.00
16tane çiğ fındık

hey yavrum vaayyyy :KK9::KK9:

Selam kızlar öğleden beri kendimi pek iyi hissetmiyorum ruhen.
tiroit sorunum olduğunu düşünürken tamamen Farklı bir noktadan vurdu sağlık beni.
İnsülin direncim varmış ve diyabet riski taşıyormuşum tüm kilo verememem, sıklıkla açlık krizi yaşamam bundanmış.
Tedaviye başladım. Günlük almam gereken ilacımı kullanacağım.
Özür dileyerek cuma listesinden çıkmak istiyorum. Sağlıklı beslenmeye devam edeceğim. Temmuz da diyetisyenle birlikte bir yola çıkacağım ama şuan ki ruh halim bir yarış içine girmeye elverişli değil maalesef :KK43:
Ben yine burada olacağım ama yarışmak istemiyorum artık.
canım çok geçmiş olsun inşallah diyabete dönmez

İnşallah canım. Şok oldum resmen derler ya kafamdan kaynar su döküldü diye. Şimdi çoğu şeyi tüketmemem gerek. Sık ve az yemem gerekiyor doktor 6 öğün beslenmelisin sabah erken kalkıp ilacını içmelisin vs deyince ona göre bir plan çizmeye çalışıyorum kendime.
canım babandan da biliyorsundur muhakkak, ama benim abim de 10 yaşından beri diyabetti, salatalığı bile hatta suyu bile ölçülü tüketmeliydi, paketli gıdalar kesinlikle yoktu, yapay şeker de
ama diyabet hastaları eğer öğünlerine dikkat ederlerse diyabet olmayan insanlara göre daha da sağlıklı oluyorlar ben hep bunu gördüm
daraltma içini Rabbim dermansız dert vermesin
dediğim gibi inşallah diyabete dönmez, bu da bi yerde senin elinde diyetisyenin vereceği listeye birebir uyarsan bir sıkıntı yaşamayacağına eminim
Rabbim şifanı versin

Afiyet olsun canım güzel menü

Evet canım öyle olmuş

Süper menü ve Spor gözlerim parladı 🤩👏

Afiyet olsun canım güzel menü bence

Canım insülin direnci bende de vardı zor gerçekten öğün atlamak pek iyi bişey değil sürekli ara öğün yapmak öğünleri vaktinde yapmak gerekiyor sonra açlık krizi el ayak titremesi göz kararması var dönmesi yapıyor öğün atlayınca o açlıkla ne kadar yersem yiyim tokluk hissi gelmiyor titremem geçmiyordu benim mümkün mertebe yürüyüş yap canım insülin direncini kırmaya çok yardımcı oluyor cidden benim şükür kırıldı biraz zor olsa da şu an yok çok şükür doğumdan sonra da baktırdım sağlıklı beslenmeye geçince Allah in izniyle kırılır insAllah sıkma canını
sağol canımm

1 Haziran menü

Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Bir dilim salam
İki lokma ekmek
Yeşil çay

13.30
Bir kase kısır

16.30
Sade Türk kahvesi

19.00
Fırında bir tavuk but
İki dilim patates
Birsz sebze biber domates sogan sarımsaklı falan
Salata
Bir kase yogurt
Bir sade soda

3 lt su
Spor yok cok temizlik yaptım yoruldum baya terledim zaten
Güzel canım afiyet olsun
Ne güzel benim eşim nohut fasulye corba gibi sulu yemekleri yiyorda böyle fırında pişen katı seyleri tavuk vs gibi yemiyor kalınca. Yoksa yemek seçmez yer cogunu yemek seçen erkek çok zor babamdan biliyorum babam etten tavuktan baska bişey yemez sebze falan, yemekte sogan yemez annem ne yapacağını şaşırır yazık
Vallahi benim ki taştan yumuşak herseyi yer 😂 bazı arkadaslar söylerdi eşi çok yemek seciyormus diye vallahi çok zor hiç de cekemem öyle valla 😂
01.06.21
9.30
2 yumurtalı yarım parmak sucuklu omletin çeyreği
1 kaşık labne
Domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği

12.00
2 tam dilim karpuz

15.00
1 avuç kiraz
3 çilek
Filtre kahve

20.15
3 içli köfte haşlanmış
1 bardak ayran
Taze nane

Su 2.5 L
2 bardak bitki çayı

100 ip atlama 20 p
10 dk bacak egzersizi 30 p
25 skuat 5 p
3046 adım 30 p
U UcanSupurge asliogretmen asliogretmen
Güzel canım afiyet olsun
Kızlar ben geçen sene emziriyordum acaba ondan mı daha iyi veriyordum bu sene çok kötü ilerliyorum ya 😕 bir de koca kanıma girdi ikinciyi düşünüyoruz pko olduğu için hemen olmuyor ilaç başlayacağım inşallah
Çok şekerli tüketmek istiyorum görünce dayanamıyorum benim normalde şeker ilacı da kullanmam gerekti ama uzun zamandır kullanmıyorum bu kg larda olmam bile mucize benim için ama hamile kalmadan önce biraz daha kg vermem benim için yine de çok iyi olur 😟 gel gelelim hiç motive değilim bir türlü ilerleme yok 🙄napsam ki 🤔
Canım sen aslında güzel verirsin de motive olman lazim ve biraz sabretmen lazım, menulerin çok kötü değil ama meyveyi falan biraz azaltsan mi daha mı iyi olur ve akşam öğünlerini daha erkene çek çok geç kalınca da kilo vermeyi etkiliyor
Allah sabır versin bacıımmm 😅😂
Allah razı olsun canım 😂😂😂
1 Haziran Salı

14.30
2 haşlanmış yumurta
3 adet köfte
Bi büyük kase yoğurtlu semizotu salatası
3 ceviz
10 adet erik
3 adet kayısı

su: 3 lt
Adım: 9886
Güzel canım afiyet olsun
Selam kızlar.
Yorucu bir gündü benim için,okuldan eve gelince aksama kadar pencere kapı sildim,daha da bitmedi işler,mutfak dolaplarını da sileyim.Kayinvalide takık,şimdi bir şey söyler canım sıkılır gerilirim hiç gerek yok.
Kolay gelsin canım, Allahım ya bu kv isı mi yok, ona buna takılıyor
Geçen seneki menülerime baktım her güne spor eklemişim az da olsa ve 2 ana 2 ara öğün yapmışım genellikle ve porsiyonlar az ayrıca ekmek tüketmemişim akşamı da baya erken kapatmışım
Nedenini buldum izne ayrılma konusunda kararsızım 🤔 şimdi niye yapamayayım ki ya 😞
Sen bana d3mistin ekmeği kes diye gerçekten o zaman kilo vermeye başlamıştım

Güzel canım afiyet olsun

Vallahi benim ki taştan yumuşak herseyi yer 😂 bazı arkadaslar söylerdi eşi çok yemek seciyormus diye vallahi çok zor hiç de cekemem öyle valla 😂

Güzel canım afiyet olsun

Canım sen aslında güzel verirsin de motive olman lazim ve biraz sabretmen lazım, menulerin çok kötü değil ama meyveyi falan biraz azaltsan mi daha mı iyi olur ve akşam öğünlerini daha erkene çek çok geç kalınca da kilo vermeyi etkiliyor

Güzel canım afiyet olsun

sağol canımm :KK60:

A aaaa tabiki dayanırım canim. Buzluğa kaldırdı mi tazecik çıkıyor yine

Gayet güzel menü Afiyet olsun canim

Sabah biraz kalabalık canim. Afiyet olsun canim

Kısır varken aksam patates olmasa iyi olurmuş afiyet olsun canim

Meyve fazla olmuş sanki canim 3 tam dilim karpuz zaten fazla sankim en fazla 3 üçgen dlm öneriliyor sanki

Güzel afiyet olsun canim
Evet canım attım kendim için dondurucuya, yattım pusuya cumayı bekliyorum 😂
1haziran menüm

1sahanda yumurta
Kk peynir
Yeşillik
Şekersiz çay

4yk taze fasulye
2yk pirinç pilavı
Salata
2üçgen karpuz

18.00
16tane çiğ fındık

Çok güzel canım afiyet olsun
1 Haziran salı
12 .00
Domates salatalık
1 dlm peynir
2 dlm ekmek

16.00
1 elma
2 ksk yoğurt
Tarçın

19.30
3 yk sucuklu yumurta
1 kepçe mercimek çorba
1 dlm ekmek
Salata

Şu 2bucuk litre

90 dk hızlı tempo yürüyüş 270 p G Goklerce
Güzel canım afiyet olsun
Kizlar bugun ugruyamadim malum izin hazirligi evlerin dip kose temizligi derken zaman bulamadim menumu yaziyim 🙈

sabah10:00 sekersiz kahve

oglen 12:30 dort catal lazanya (cocuktan kalan)

ara 16:00 kahve

aksam 19:00 el buyuklugunde ekmek arasi doner (yemek yapamayîca disardan oldu bugun

uc litre su U UcanSupurge

13 bin adim G Goklerce
Lazanya ve döner sagliksiz olmuş ama miktarlar az en azindan

Güzel canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun

Canım meyveyi pek tüketmem aslında dün karpuzu abartmış olabilirim en sevdiğim meyve ve yazın ilkiydi ayrıca çok güzeldi tadı yedim biraz tabi yemesem iyiydi 😶

Ekmek de sadece sabah tüketiyorum yumurtadan felan tiksindim omleti de ekmeksiz tüketemiyorum 😐
Ama öğünleri azaltacağım artık gerekirse aralıklı oruç yapacağım kahvaltı da yapmayabilirim 🤔
Az da olsa her güne spor ekleyeceğim 🤜🏻

Back
X