• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen beni dinle karbonhidratı sabah veya öğlen öğününe Çek sonucu gör :KK39:

Ah ah ahhh ne olacak şu 70 sınırında gel git 😕
Valla bilmiyorum ya nasıl bir direncse
GEÇEN CUMA: 73,9

BUGÜN: 73,7

FARK: 0,2

YÜZDE: 0,270

Kızlar inanın hiçbir şey yemiyorum. ama 2 haftadır kilo veremiyorum. Mide bulantısından uyuyamıyorum öyle söyleyeyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Yinede eksidesin. Haftaya dah çok ekşi olur ins canim

Eki Görüntüle 2868188
Geçen hafta 73.8
Bu hafta 73.2
Fark -600
Yüzde 0.813

U UcanSupurge

Gecen hafta. 68.750
Bu hafta . 68.=350
Fark. -400
Yüzde. 0.581

Eki Görüntüle 2868306
Cuma 67.6
Bugün 66.9
Fark 0.7
Yüzde 1.036
U UcanSupurge

Geçen hafta:78.15
Bu hafta:77,15
Fark:1
Yüzde:1.279Eki Görüntüle 2868352
U UcanSupurge

Biliyodum bu hafta böyle olacagını dikkat ettim kaçamak falan yapmadım ama regl olamadım ondan kaynaklanıyor galiba😏
Geçen hafta: 87.6
Bu hafta: 87.3
Fark:300
Yüzde:

Kızlar inanın hiçbir şey yemiyorum. ama 2 haftadır kilo veremiyorum. Mide bulantısından uyuyamıyorum öyle söyleyeyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım listedeki üyelerimizin bildirimleri

Geçen hafta 57.95
Bugün 57.80
Fark - 150
Yüzde 0.258

Eklentiler

• IMG_20210611_104604.webp
    IMG_20210611_104604.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 25
Geçen cuma 71.5
Bu cuma 72.0
Fark +500
Regl sisligimi anlamıyorum. Menülerim gayet iyiydi dün erken kapattım günü
menü yazmadigimj şimdi farkediyorum hemen yazıyım.
Regl kaynaklı olabilir sen 70lerden ben 80lerden kurtulmaliyiz bi an once
Haftaya bunlar da gider güzel bir ekşi ile gelirsin ins canim
insAllah canım

Geçmiş olsun canım
Geçen hafta 57.95
Bugün 57.80
Fark - 150
Yüzde 0.258
Tebrikler cnm senin kilolarda güzel eksi

Regl kaynaklı olabilir sen 70lerden ben 80lerden kurtulmaliyiz bi an once

insAllah canım

Geçmiş olsun canım

Tebrikler cnm senin kilolarda güzel eksi
Sen takimdan kopunca böyle oluyir bence canim. Biraz sık gelince cok motive oluyorsun

Eki Görüntüle 2868188
Geçen hafta 73.8
Bu hafta 73.2
Fark -600
Yüzde 0.813

U UcanSupurge
Güzel eksi canım tebrik ederim 😍
Günaydın kızlar dün gece kızımın burnu akıp huysuzlanmaya başladı gece bi dünya ağladı ağrı kesici içirdim yattı inşallah devam etmez kalkmazsa biraz daha uyuyacağım
Çok geçmiş olsun canım inşallah daha ilerlemeden iyileşir
Gecen hafta. 68.750
Bu hafta . 68.=350
Fark. -400
Yüzde. 0.581
Güzel canım tebrik ederim, tartı fotoğrafın var mı göremedim mi ?
Eki Görüntüle 2868306
Cuma 67.6
Bugün 66.9
Fark 0.7
Yüzde 1.036
U UcanSupurge
Güzel canım tebrik ederim 😊😍
Haklisin canim düşürmeyeyim ama düğün falan var ya free de ulaşırım 57 ye

Aynen bence de 57 olacagim insallah ama buranin sorumluluğunu yerine getiremiyorum o yüzden burdan 65 le mezun olup 57 yi free de görürüm inşallah

Valla yetisilmiyor. Mecbur temizlik yapmam lazim düğün misafir derken yoğun olacak

57 yi göreceğim insallah bu kadar çok istiyorken ama 65 le mezun olup free de goreyim. Mahçup oluyorum gelemiyorum diye bide düğün falan var tartı paylasamazsam diye de strese girerim
Evet canım takım sorumlugü bu işte, aslında benim hedefim 57 ama memlekette kontrol etmem mümkün olmadığı için mezun oldum, dönüşte free devam edeceğim insallah
Geçen hafta: 81
Bu hafta: 81.65
Fark: +650
Yüzde: -%0.802 malaesef
Canım ne güzel yaklaşmıştın 70 lere :KK43:
Geçen hafta:78.15
Bu hafta:77,15
Fark:1
Yüzde:1.279Eki Görüntüle 2868352
U UcanSupurge
Çok güzel canım tebrik ederim, harika sonuc
Biliyodum bu hafta böyle olacagını dikkat ettim kaçamak falan yapmadım ama regl olamadım ondan kaynaklanıyor galiba😏
Geçen hafta: 87.6
Bu hafta: 87.3
Fark:300
Yüzde:
Regle göre güzel canım eksidesin sonucta
Geçen cuma 71.5
Bu cuma 72.0
Fark +500
Regl sisligimi anlamıyorum. Menülerim gayet iyiydi dün erken kapattım günü
menü yazmadigimj şimdi farkediyorum hemen yazıyım.
Reglden canım inşallah haftaya güzel bir kesi gelir
10 Haziran Perşembe

10.30
2 yumurtadan marullu yumurta salatası
1 kase yoğurt

14.30
Sade kahve
Yarım cay bardağı leblebi

15.30
2ucgen dlm karpuz
1 dlm elma

17.00
Semiz otu yemeği 1 tabak
Sarımsaklı yoğurt
1 kepçe mercimek çorba

Şu 2bucul litre
@masal3487
Menün çok güzel canim
Balım, örneğin 10 dakika 1400 adım oluyor. Öyle çok hızlı yürüyemiyorum. Tiroid izin vermiyor, çok hızlı olmama 😉 buna da şükür . İlk zamanlarımı hatırlarsan yürümekten korkuyordum 😅 şimdi ohooooo 🥰

Yaseminciğim ben kreşi dene derim. Bence kuzuma iyi gelecek 🌸

:KK66::KK36:

Bende jillian ve pilates deneyeceğim canım ❤️

geçmiş olsun canım 😔

:KK9: :KK9: :KK9:
Jillian hiç duymadım canım 🤔

Stres etkilemiştir canım, ne dyrumdasiniz toparladiniz mi biraz
Geçen hafta 57.95
Bugün 57.80
Fark - 150
Yüzde 0.258
Güzel canım tebrik ederim

Jasminium84 Jasminium84 ben 80 ya da 100 atladım bugün 80 kabul et sen canım 💜

Nerde atlıyorsun sen koridor fayans zemin halıyı kaldırıp atladım ama arada lambaya çarptı.

Salonda denedim perdeye çarpıyor 🤪

Eşim vir vir ediyor dizine yük biniyor atlama diye sinirimi bozuyor 🤪

Sayıları azaltip anlayabilirim 🤗 çünkü sıkilasmak da istiyorum 🎯
canım ben balkonda atlıyorum, ya da koridorda halının üstünde :21:

Mısır çerezı ve limonata olmasa saha iyiymiş canim

Evet ya ben de karın eritmek istiyorum, telefona indirilen karın programı çok hafif geldi bana sanki ise yaramayacak gibi, eve dönünce plates mi yapsam diyorum 🤔

Canım hedefi ı kadar yükseltme Jasminium84 Jasminium84 un dedigi gibi 60 olsun en azindan

Canım açıkçası kreş daha mantikli gibi görünüyor, özel bir çocuk evet ona göre öğretmenini iyice araştırırsin eminim ve inşallah verdiğin kreş ten çok memnun kalırsın çünkü bu da şans isı çok iyi bir öğretmene denk gelirsin inşallah 😊 inan çok rahat edersin öyle olduğunda

Canim kabızlık fazla artı yapıyor :KK43:

Canım senin tiroitten dolayı gecikmiş olabilir

Evet ya akşam öğünü karbonhidratsiz yap harika bir sonuç alacaksın ve sonrasında ara öğün yapma gerçekten çok iyi geliyor bana ❤

Tebrikler canım Harika bir sonuç elde ettin 😊😍

Güzel canım afiyet olsun, mercimek corbasi nin miktarı çok değildir inşallah yarına şişkinlik yapmasin 😊

Güzel canım afiyet olsun

Canım iki gün de 4 kaşık bulur pilavı tartı öncesi şişkinlik yapmaz inşallah 😊

Güzel canım afiyet olsun

Burçak biraz düşündürdü ama aksam öğünün çok guzel

Ay ben de senin gibiyim canım izinde yim gelemiyorum , ohh ne güzel yürümenin sebep olmuş 😊
inşallah canımm :KK60:

Haklisin canim düşürmeyeyim ama düğün falan var ya free de ulaşırım 57 ye

Aynen bence de 57 olacagim insallah ama buranin sorumluluğunu yerine getiremiyorum o yüzden burdan 65 le mezun olup 57 yi free de görürüm inşallah

Valla yetisilmiyor. Mecbur temizlik yapmam lazim düğün misafir derken yoğun olacak

57 yi göreceğim insallah bu kadar çok istiyorken ama 65 le mezun olup free de goreyim. Mahçup oluyorum gelemiyorum diye bide düğün falan var tartı paylasamazsam diye de strese girerim
inşallah kuzum inersin tabii

Balım, örneğin 10 dakika 1400 adım oluyor. Öyle çok hızlı yürüyemiyorum. Tiroid izin vermiyor, çok hızlı olmama 😉 buna da şükür . İlk zamanlarımı hatırlarsan yürümekten korkuyordum 😅 şimdi ohooooo 🥰

Yaseminciğim ben kreşi dene derim. Bence kuzuma iyi gelecek 🌸

:KK66::KK36:

Bende jillian ve pilates deneyeceğim canım ❤️

geçmiş olsun canım 😔

:KK9: :KK9: :KK9:
inşallah canımm :KK200:
Kızlar kızımın ateşi de çıkmaya başladı demin kustu muhtemelen enfeksiyon var hastaneye gidiyoruz
ahh çok geçmiş olsun canımm, haberdar et bizi de :(

ahh çok geçmiş olsun canımm, haberdar et bizi de :(
Anladım canım 💜 yumuşak zeminde spor ayakkabı ile atlamak gerekiyor mus 🎯dün baya araştırdım.

Gerçekten faydası çok kontrollu biçimde atlamak lazım 🤗

Anladım canım 💜 yumuşak zeminde spor ayakkabı ile atlamak gerekiyor mus 🎯dün baya araştırdım.

Gerçekten faydası çok kontrollu biçimde atlamak lazım 🤗
yaa evet o yumuşak zemin işi ben de sıkıntı biraz :)

aslında en güzeli dışarıda atlamakta utanıyorum koca kadın ne yapıyor derler diye :KK23:

Ay tesadüf gördüm geçmiş olsun kaptanım :KK43:

ahh çok geçmiş olsun canımm, haberdar et bizi de :KK43:

Çok geçmiş olsun ne yaptınız ne dedi doktor haber et bizede

Geçmiş olsun canım önemli bişey değildir ins haber et bizede
Çok sağolun çok teşekkür ederim idrar yolu enfeksiyonu başlangıcı dedi zinco, probiyotik filan verdi

selam canlarrrrrr:)))
6 aydır gelmemişim kk ye babamdan sonra amcam da vefat etti 48 yaşındaydı sonrası bizim sülalenin miras davaları asıl mirasçı olan bizden daha fazla ilgilendirip ortalık karıştı durdu , elimize miras olarak da koca bir sıfır kaldı , zaten miras beklentisi olanımız da aman aman yoktu :)
şimdi ev topluyorum ufak ufak güya ama ev başını aldı gitti eskişehirden konya ya tayin gidicez allah nasip ederse lojman çıkıp çıkmayacağının sonucunu bekliyorum 4 gözle 10 boş daireye 80 başvuru varmış :)))
bu ay sonu da benim oğlanın üniversite sınavı var , dün erkek kardeşimin nikahı oldu gidemedim tabi watsaptan görüntülü uzaktan görüp salya sümük bakındım anca :))
evett bende özet bu, temmuz ortasına taşınmış olup bayrama memlekete gidip, dün evlenen kardeşim ağustosta düğün yaparsa da antalya ya gidip dönersem allah nasip ederse eylül de damlarım buraya kızlar
hepinizi seviyorum kimler kaldıysa artık gurupta eylül de görüşürüz canlarımmm:)

selam canlarrrrrr:)))
6 aydır gelmemişim kk ye babamdan sonra amcam da vefat etti 48 yaşındaydı sonrası bizim sülalenin miras davaları asıl mirasçı olan bizden daha fazla ilgilendirip ortalık karıştı durdu , elimize miras olarak da koca bir sıfır kaldı , zaten miras beklentisi olanımız da aman aman yoktu :)
şimdi ev topluyorum ufak ufak güya ama ev başını aldı gitti eskişehirden konya ya tayin gidicez allah nasip ederse lojman çıkıp çıkmayacağının sonucunu bekliyorum 4 gözle 10 boş daireye 80 başvuru varmış :)))
bu ay sonu da benim oğlanın üniversite sınavı var , dün erkek kardeşimin nikahı oldu gidemedim tabi watsaptan görüntülü uzaktan görüp salya sümük bakındım anca :))
evett bende özet bu, temmuz ortasına taşınmış olup bayrama memlekete gidip, dün evlenen kardeşim ağustosta düğün yaparsa da antalya ya gidip dönersem allah nasip ederse eylül de damlarım buraya kızlar
hepinizi seviyorum kimler kaldıysa artık gurupta eylül de görüşürüz canlarımmm:)
Hoşgeldin abla.
Başın sağolsun .rabbim mekanını cennet eylesin amcanın.
Erkek kardeşinin nikahıda hayırlı olsun bir ystikta kocasinlar abla.
Oğlun ins gonlunden geçen yeri kazanır

Ayrıca konya ya da hosgeliyorsun😍

Hoşgeldin abla.
Başın sağolsun .rabbim mekanını cennet eylesin amcanın.
Erkek kardeşinin nikahıda hayırlı olsun bir ystikta kocasinlar abla.
Oğlun ins gonlunden geçen yeri kazanır

Ayrıca konya ya da hosgeliyorsun😍
sağ ol gülüm hepsi için allah razı olsunnn
aaa sizde iki bacı konya daydınız değil mi allahhhhh belki nasip olur görüşürüz bile , lojman çıkmazsa bir bak komşu bile oluruz :))

Back
X