• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günü kapatmışken menümü yazayim. Sonra uyuya kaliyorum gidiyo

Sabah 07.30
2 yumurta
1 t.b ekmek
1 muz
Domates
Salatalik roka

Ara
Sütlü türk kahvesi
2 kayisi
8 badem

Öğle 13.00
10 sıkım mercimek köftesi

Akşam 16.30
1 tabak semiz otlu yoğurt
Su 3.5 olur
Spor 55 dk leslie
250 ip

Günü kapatmışken menümü yazayim. Sonra uyuya kaliyorum gidiyo

Sabah 07.30
2 yumurta
1 t.b ekmek
1 muz
Domates
Salatalik roka

Ara
Sütlü türk kahvesi
2 kayisi
8 badem

Öğle 13.00
10 sıkım mercimek köftesi

Akşam 16.30
1 tabak semiz otlu yoğurt
Su 3.5 olur
Spor 55 dk leslie
250 ip
Afiyet olsun eloş 😍

Canım aynı. İyice depresyona girdim. İntihar düşüncesi bile geçti aklımdan. Gerçekten yaşadığım şeyleri hiç ama hiç hak etmedim. Bu kafayla yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Akışına bıraktım hayatı. Mutlu olmaya bakıyorum.
Hiç birşey senden kıymetli değil.Kendine bir uğraş bul canım.Kendin için çabala.Seni üzen bu hale sokan seylerden uzak dur bu sevdiğin adam bile olsa.Rabbim huzur versin😘

Kızlar ben de diyette sonra tatlı isteği bitti, yani canım tatlı çok istemiyor ama aşırı karbonhidrat istiyor canım anlamadım neden böyle oldu 😣😣
Ben de tatlı aramam öyle de ekmek veya bulgur filan bir şey istiyorum yemekte karbonhidrat da şeker gibi bağımlılık yapıyor maalesef

12 Haziran menüm

Kahvaltı:10.00
1haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
2dilim salam
4zeytin
2dilim ekmek

Aksam:16.30
4yk taze fasulye
2yk pirinç pilavı
1kase yogurt
1üçgen karpuz

Su:2,5 litre
Spor:40 dk zumba
40 dk yürüyüş
280puan

Screenshot_2021-06-12-21-23-31.webp

U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen asliogretmen masal3487 masal3487 Ucmelekannesi Ucmelekannesi

Ben de tatlı aramam öyle de ekmek veya bulgur filan bir şey istiyorum yemekte karbonhidrat da şeker gibi bağımlılık yapıyor maalesef
Ben tatlıda yerim tuzluda yerim karbonhidrat dersen ekmeğe sarıp sarıp yediklerim gelir aklıma saat gece 11de12 de.şimdi salsam 100 ü gecerim Allah korusun.

Ben tatlıda yerim tuzluda yerim karbonhidrat dersen ekmeğe sarıp sarıp yediklerim gelir aklıma saat gece 11de12 de.şimdi salsam 100 ü gecerim Allah korusun.
Aynen valla iştahım hep var benim de sadece istediğim zaman kısıtlayabiliyorum kendimi bu kadar

Selam herkese dün regil oldum ve tatlıyı kaçırdım o yüzden menü paylasmadim
12 Haziran
9.00
Şekersiz çay
Domates
Zeytin 5
Biraz peynir
Sucuklu yumurta 2 tane
Bir dilim ekmek

4.30
4 dilim pide (nisandaydim o saate kadar hiç bişey yemedim o yüzden biraz fazla oldu )
2 bardak ayran

9.00 bı kase kiraz

2 litre su

Back
X