- Konu Sahibi Handandandan
- #444.861
Güzel menü canım afiyet olsun12 Haziran menu
Kahvaltı 08.30
İki dilim ekmekten kaşarlı sucuklu tost
14.00
Üç dilim kıymalı pide
İki bardak ayran
15.30
Sade kahve
17.00
Yeşil çay
19.00
Bir kase yogurt
4 lt su
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel menü canım afiyet olsun12 Haziran menu
Kahvaltı 08.30
İki dilim ekmekten kaşarlı sucuklu tost
14.00
Üç dilim kıymalı pide
İki bardak ayran
15.30
Sade kahve
17.00
Yeşil çay
19.00
Bir kase yogurt
4 lt su
Başlangıç için çok zorlama canım tüm vücut olarak mı istiyorsun yoksa bölgesel mi ?Günaydın kızlar
Bu hafta spor yapmak istiyorum sikilasmak için en iyi spor hangisi sıkılaşmak için
Günaydın canım bölgesel mi düşünüyorsun, tüm vücut ise leslie ile başlayabilirsin , sonraları zumba falan yaparsinGünaydın kızlar
Bu hafta spor yapmak istiyorum sikilasmak için en iyi spor hangisi sıkılaşmak için
Cok mutlu oldum cnm sagol insallah yemiycem yediklerime sayicam valla, sende cok iyi gidiyorsun masallahEmeğine sağlık canım.tebrik ederim @asliogretmen @sudem34
Değdi ama canım.Ağrıdan duramadığım günler oldu.Bir de persembe açlıktan erkenden uyuyakaldım
Yeme gülüm.kolay mı verdin.Valla adını görünce sevindim özlemişim çok.
Sagol canım![]()
Hosbuldum amin cnm sagolasin evet cok iyi geldi banad kilolar dıșında tabi ki :)Daha iyiymiş kızın heralde canim sevindim. İns yarına daha da toparlar
Hayırlısı olsun abla nasıl istiyorsanız orası olsun ins
Ya sen adımda aldın başını gidiyon maşallah san. Ben neden bı istikrar olusturamiyorum acaba
Allah kavuştursun canım.
Ne güzel olmuş birlikte vakit geçirmiş siniz.
Hoşgeldin bu arada canim
Geldinmi canim evine hayırlısıyla.
Kilo değildir zaten odemdir çabucak gider canim
Harikasın ya yarın yürüyüş yapmam lazım benimde
Güzel menü canim adıma ve spora bayildim
Basladimm canim kesin :)Canim senin bence zaten cok tatlı isteğin olmuyordu sanki daha cok karboncuydun
Acaba vucudun ihtiyaci mi var. Yada yemedin yemedin bir den yiyince yine istiyor vücut eskiye dönmek için
Güzel canim ama sabah 1 ekmek mi olsaydi
1 kase kiraz cok fazla o saatte bide. Evet pide de biraz fazla. Önce ki günde kaçamaklı. Bu iki günün telafisini yapman lazım canim. Bu hafta daha iyi olacak demiştin
Erken kapatmış olman dengelemiş
E hadi gel başla artik sende canim. Evet senin gece çikolata atistirmalarin basina bela.
Evet ya mercimek koftesini kaçırdığım için akşama yemedim yemek.
Hadi birakmak yok sen birakirsan bende bırakırım![]()
Oh afyiet olsunGünaydın bende limonlu su iciyodum okurken![]()
1 ay varmis hadi insallah ozamana kadarda 4-5 kg gitse super olurEmin ol zayıf insanlar da dikkat ediyor kardeşim 55 kilo birkaç kilo aldı mı hemen bir şeyler yapıyor 60ı geçmemeye çalışıyor
Dün de pide kaçmış lütfen dikkat canım geçen hafta da iki gün kaçamak vardı sonrasında tüm hafta kaçamakların telafisi için geçiyor
Afiyet olsun canım tost ekmeği ise sabahki karbonhidratı erken saatte tutarak dengelemişsin
Baktım canım 15 ocakta mezun olmuşsun 15 temmuzda listeye alabiliyoruz seni
Hurma filan ye bari eloş ya da tahin ile kuruyemiş ezmesi karıştırıp ye o da kesiyormuşRegl oluyorum Allah im bugün bi bitseydiiii
Ağzım hiç boş durmasin istiyorum. Aksamı kabakla bitirmem lazim. Gerçi yeminliyim beyaz un ve beyaz şekerli bir şey yiyemiyorum ama korkuyorummmmm![]()
Hurma yokta bi tk kadar tahin biraz badem yedim canim. Ama hep içim boş gibi. Şimdi de 3 kayısı 2 erik yedimHurma filan ye bari eloş ya da tahin ile kuruyemiş ezmesi karıştırıp ye o da kesiyormuş
İnşallah geçer tarçınlı Türk kahveni de ihmal etmeHurma yokta bi tk kadar tahin biraz badem yedim canim. Ama hep içim boş gibi. Şimdi de 3 kayısı 2 erik yedim![]()
Sabah ilk onu içtimİnşallah geçer tarçınlı Türk kahveni de ihmal etme![]()
Daha iyi canım sesi kısık hafif bir öksürüğü varSabah ilk onu içtimyavruşun nasil oldu
Öksürük iyidir balgam varsa atar. Daha iyi olur insallahDaha iyi canım sesi kısık hafif bir öksürüğü var
Geçmiş olsun canım yaa . Kızına verdiyse ishal tozunu zararı olmaz işgalinin kesilmesi için vermenin zararı olmaz heraldeKızlar ya benim kızın ateşi var öğlen uykusundan uyandı ateşliydi hemen calpol verdim ılık duş aldırdım. Şimdide mukuslu kaka yaptı sanki burnu da biraz tıkalı gibi. Geçen günki probiyotikli ishal tozundan versem mi acile mi götürsem sabahı mı beklesem napsam bilemedim ya
İnşallah canımÖksürük iyidir balgam varsa atar. Daha iyi olur insallah
Geçmiş olsun canımKızlar ya benim kızın ateşi var öğlen uykusundan uyandı ateşliydi hemen calpol verdim ılık duş aldırdım. Şimdide mukuslu kaka yaptı sanki burnu da biraz tıkalı gibi. Geçen günki probiyotikli ishal tozundan versem mi acile mi götürsem sabahı mı beklesem napsam bilemedim ya
Şükür geçmiş canım çocuklar hep hasta hakikatenGeçmiş olsun canım yaa . Kızına verdiyse ishal tozunu zararı olmaz işgalinin kesilmesi için vermenin zararı olmaz heralde
Çocuklara ne oluyor acaba ya.
Dünde benimki atesliydi bı ara çıkardı şükür bugün iyi.
Çok sagol canım evet geçen kızım icin almıştık İshal olmustu verdim ateşi de biraz düştü. Şimdi gitcez acile hazırlanalım da canm sizede geçmiş olsunGeçmiş olsun canım yaa . Kızına verdiyse ishal tozunu zararı olmaz işgalinin kesilmesi için vermenin zararı olmaz heralde
Çocuklara ne oluyor acaba ya.
Dünde benimki atesliydi bı ara çıkardı şükür bugün iyi.
Çok sagol canımGeçmiş olsun canım![]()