• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eloşş maşallah maşallah sana harikasın tebrikler canım 👏 👏 😘

Güzel eksi canım tebrikler 👏

Vayy harikasın tebrikler 👏

Günaydın canım ne güzel yürümüşsün😍 keşke senin gibi başlayabilsem diyet başladı ama sporu başlatamadım çok ağır spora gerek yok yürüyüşü hayatıma dahil etsem yeter en güzeli o bence

Haftaya 75 görsek ne güzel olur 😍
Ahhh ah keske🙏

Tebrik ederim canım Harika sonuç 😊😍

Çok çok güzel canim tebrik ederim 😍😘

Vayy helal olsun efsane gitmiş 😍😎

Ahh canım şu duygusal açıklarını bıraksan çok güzel gidiyordün aslında ama sakin bırakma haftaya müthiş bir eksi ile gel

Ah gece yemeleri ah yine de artı değilsin

Eline emeğine sağlık canım 😍😘

Canım bu konuda çok görüş var ama 6 ay dolduysa olunabilir , bizim arkadaş oldu birsey olmadi
İnşallah canım🙏

Günaydın canım ne güzel yürümüşsün😍 keşke senin gibi başlayabilsem diyet başladı ama sporu başlatamadım çok ağır spora gerek yok yürüyüşü hayatıma dahil etsem yeter en güzeli o bence

Evet Leylağım, ben diyetin ilk günlerinde farklı farklı sporlar ve videolar denerdim. Yürüyüşü hayatıma dahil ettiğimden beri farklı bir spora yönelemiyorum. Karnım gitsin, dümdüz olsun çok istiyorum ama yürüyüş dışında başka bir şey yapmayı da canım istemiyor. 🤷‍♀️ Böyle böyle bakalım nereye kadar gidecek 🥰

Ahh canım şu duygusal açıklarını bıraksan çok güzel gidiyordün aslında ama sakin bırakma haftaya müthiş bir eksi ile gel

Canım bu konuda çok görüş var ama 6 ay dolduysa olunabilir , bizim arkadaş oldu birsey olmadi
:KK60:
Eline emeğine sağlık canım çok teşekkür ederim tebrik ederim kızlar 👏🏻👏🏻
Estağfurullah canım benim ❤️
Emeğine sağlık canım.yürüyen tüm arkadaşların ayağına dizine sağlık💕💕💕💕
:KK60:

Geçen hafta 87.3
Bu hafta 87.8
Fark +500

Niye böyle oldu anlamıyorum o kadar dikkat ettim dondurma almıştı eşim onu bile yemedim bir haftadır cuma zayıflasamm yicem dedim ama yok artı geldi hemde 500 gr. Tiroitten mi şişkinlik var ondan mı nedense bilmiyorum ya kafayı yicem gerçekten o kadar emek veriyorum yemiyorum sonuç böyle. Listeden cıksam mı sizinde ortalamanızı düşürüyorum U UcanSupurge

Eklentiler

• DSC_5538.webp
    DSC_5538.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 21
Afiyet olsun canım ara öğünlerin porsiyonu çok geliyor gözüme

Afiyet olsun akşam dolma yerine salata ile tercih etseydin yarınki farka inanamazdın canım
Sagol cnm daha tam kıvama gelemedi menulerm duzelcek insallah.
Bazen benim ki biraz cana yakın olsaydı diyorum ama böylesi de iyi hiç kimseyi yaklastirmiyor 😂 kimseyi öpmez pipirık li beni bile öpmez 😂 hayır diyememe çok kötü birşey bence, ben keşke daha fazla diyebilsem derim hep yani ben hayır derim ama o insandan hoslanmiuorsam yoksa hic kıyamam, benim de şöyle kötü bir huyum var birisi bana kötüluk yapsa bile yüzüme gülünce hemen unutuyorum sonra bir daha yapıyor ve ben salak sonra yine unutuyrum :KK43: hep kendi kendime diyorum bu kez yapmayacağım inanmayacagim diye ama olmuyor :KK43:

Öncekilere göre güzel canım gittikçe azaliyor

Güzel canım ama perşembe akşamları karbonhidrat almasan tartıda çok daha güzel sonuç görebilirsin 😊
Ne guzel bence bu zamanda en iyisi yaklasmasin bosver opturmemeside cok iyi :)
Yaa o huy da seni yipraticak birsey haklisin kin tutmamak guzel ama seni uzenle arana mesafe koysan kafan rahat olur aslında. Gerci soylemesi kolay yapmasi zor :)
Kızlar yarın sabah görünmeyebilirim sabah erkenden çıkıp tetanoz aşımın 2. Dozunu olup ordan okula geçeceğim toplantı varmış da katılmayacağım 24. Haftada başlayan rapor aldım geçen onu vereceğim idari iznimi başlatsınlar sınıf defterlerinde eksiklerim vardı onları da tamamlayıp eve dönerim babamın kontrolü var yarın o da gelecek
Hadi gelmia gecmia olsun cnm așın
Eki Görüntüle 2872775
Cuma 66.9
Bugün 64.9
Fark 2
Yüzde 0 990
Internetim yok kizlar dışarda kahvaltı yapacağız erkenden paylaşmam gerekti.
Zehroşummm mezun olayim canimm. 57 mezunken görürüm Free olarak gorurum insallah hepinizi seviyorum veda konuşması yapmayacağım zaten burda olacağım😍😍😍
Supersinn cnm ne guzel gitmis 2 kg mezuniyetin hayirli olsunnn tam h3defin kactı
Eki Görüntüle 2872800
Geçen hafta 73.2
Bu hafta 72.6
Fark -600
Yüzde :%0.819
Tbrlee cnm guzel eksi
Geçen hafta. 68=350
Bu hafta . 67.150
Fark. 1.200
Yüzde . 1.755
Tbrkler cnm cok iyi eksi
Baya iyi canım tebrik ederim ☺️
Tskrler canım
Geçen hafta:77.15
Bu hafta :77.35
Fark:+200
Yüzde:-0,25
Eki Görüntüle 2872913
Haftaya telafi edersin canım uzme kendini
Çok iyi canım tebrikler 🤩❤️ mezuniyetin de hayırlı olsun 🤩👏

Güzel eksi canım tebrikler

Süper canım tebrikler 🤩👏

Çok iyi canım maşAllah 🤩👏

Çok değil canım telafi edersin umarım
Sagolasın cnm
Geçen hafta: 81.65
Bu hafta: 81.60
Fark: 0.05
Yüzde: %0.061 dün akşam çok gec yemek yedik ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum dün sabah 80.9dum çünki sağlık olsun yeniden toparlama vakti artık bayrama ne kaldı şurda hedefim 77ydi hala umut var mı bilemem ama 70lerde girerim insAllah 🤲
Eksidesindir ozaman muhtemelen, bence hedefini tuturabillirsin daha 1 ay var :) her hafta - 1 kg
11 / 17 Haziran Adım Yarışması
🏃🏼‍♀️

Nickler
11 Haziran​
12 Haziran​
13 Haziran​
14 Haziran​
15 Haziran​
16 Haziran​
17 Haziran​
Toplam
@Breeze96
14.323​
10.3364.00012.00011.00010.07361.732
asliogretmen asliogretmen 16.73211.25110.54210.72616.09710.42015.44091.208
@sudem3410.87010.870
Pnrrr-12 Pnrrr-12 10.00012.00013.00010.0005.00050.000
masal3487 masal3487 3.8002.6006400
G Goklerce 7.0008.0007.00022.000

1. asliogretmen asliogretmen 🥇:sampiyon:
2. @Breeze96 🥈:sampiyon:
3. Pnrrr-12 Pnrrr-12 🥉:sampiyon:

Adım atan,
spor yapan bütün canları
tebrik ediyorum.
:KK9: :KK9: :KK9:
Ellerine emwgine saglik cnm tbrkler kizlar bende3. Olmusum ne guzeell mutlu oldumm

Sagol cnm evt baslangic oldugu icin guzel gitti :)
Kızlar anca gelebildim
Pazartesi: 62.3
Cuma : 61.4
Fark: -900
Kızlar aşırı siskinligim var wc den mi yorgunluktan mi bilmiyorum
Eki Görüntüle 2873006
Tbrkler cnm guzel eksi
Geçen hafta 87.3
Bu hafta 87.8
Fark +500

Niye böyle oldu anlamıyorum o kadar dikkat ettim dondurma almıştı eşim onu bile yemedim bir haftadır cuma zayıflasamm yicem dedim ama yok artı geldi hemde 500 gr. Tiroitten mi şişkinlik var ondan mı nedense bilmiyorum ya kafayı yicem gerçekten o kadar emek veriyorum yemiyorum sonuç böyle. Listeden cıksam mı sizinde ortalamanızı düşürüyorum U UcanSupurge
Her hafta boyle degilse bence arad olabillr yani haftaya guzel bir eksiyle telafi edersn cnm

Oglan uyudu leslie yapmayi planliyorm insallah sonra ugrarm kızlar yine
Pınar çok güzel motivesin maşallah 👏 hoş geldin ben gittim sen dönmüşsün sonra ben yine döndüm hem de minicik bir aradan sonra 😂pis boğazım sağolsun 😂 vermem gereken 5-6 kilo var ve kısa sürede vermek istiyorum inşallah başarırım 🤷

Yaa o huy da seni yipraticak birsey haklisin kin tutmamak guzel ama seni uzenle arana mesafe koysan kafan rahat olur aslında. Gerci soylemesi kolay yapmasi zor :)

Supersinn cnm ne guzel gitmis 2 kg mezuniyetin hayirli olsunnn tam h3defin kactı

Tbrlee cnm guzel eksi

Tbrkler cnm cok iyi eksi

Tskrler canım

Sagolasın cnm

Eksidesindir ozaman muhtemelen, bence hedefini tuturabillirsin daha 1 ay var :) her hafta - 1 kg

Ellerine emwgine saglik cnm tbrkler kizlar bende3. Olmusum ne guzeell mutlu oldumm

Tbrkler cnm guzel eksi

Her hafta boyle degilse bence arad olabillr yani haftaya guzel bir eksiyle telafi edersn cnm
Tebrikler canım 🥰
asliogretmen asliogretmen şunu bir dene bu sabah kesfettim.

bakaym canım, çok teşekkür ederim. ❤️

Aynen buna da şükür 🤷

Yine de eksidesin süper canım tebrikler
Teşekkür ederim canım 😘
Okuldan geldim babam koca bir kasa kayısı getirmişti biraz okuldakilere dağıttım biraz apartmana dağıttım vişneleri paketleyip dondurucuya attım meyve suyu için semizotu filan vardı onları da doğradım çorba vs için onları da dondurucuya koydum yoruldum yahu
Kolay gelsin canım, bir sürü birsey yapmışsın güle güle tüketin 😊😘
Geçen hafta 87.3
Bu hafta 87.8
Fark +500

Neden oldu ki canım acaba gaz ve şişkinlik sorunun vardı ondan mı 🤔

Teşekkür ederim canım 😘

Kolay gelsin canım, bir sürü birsey yapmışsın güle güle tüketin 😊😘

Neden oldu ki canım acaba gaz ve şişkinlik sorunun vardı ondan mı 🤔
Valla bilmiyorum canım bende anlamıyorum troidim var bayadır kontrole gitmedim ondan mı şişkinlik gaz var bikaç gündür ondan mı bilemedim

Evet canım kesinlikle öyle , sırf kavga çıkarmak için gelenler var yani

Yaaaa 😍😍😍😍 süper bir sonuç tebrik ederim canım 😘😍 zaten burda olacaksan veda yok mezuniyetin hayırlı olsun
Cok sağol canım aynen burdayim 😘😘
Tebrikler canım
Sağol canım 😘
Masallah hayırlı olsun mezuniyetin canım inşallah hep istediğin kiloda kalırsın bundan sonra 😘
Ayy insallahhhh çok teşekkür ederim
Süper canım,hayırlı olsun mezuniyetin♥️😍
Sağol canım 🥰🥰
Çok iyi canım hayırlı olsun mezuniyetin ☺️

Güzel eksi canım ☺️
Teşekkür ederim canım 🤩🤩
Çok iyi canım tebrikler 🤩❤️ mezuniyetin de hayırlı olsun 🤩👏

Güzel eksi canım tebrikler

Süper canım tebrikler 🤩👏

Çok iyi canım maşAllah 🤩👏

Çok değil canım telafi edersin umarım
Çok teşekkür ederim canım sağol 😍😍

Sağol leylağim. Ilk günden batırdım 🤐🤐 kahvalti yemek 🤦‍♀️🤦‍♀️ esimin okulundaydik bir sürü şey hazırlamışlardı.
Okuldan geldim babam koca bir kasa kayısı getirmişti biraz okuldakilere dağıttım biraz apartmana dağıttım vişneleri paketleyip dondurucuya attım meyve suyu için semizotu filan vardı onları da doğradım çorba vs için onları da dondurucuya koydum yoruldum yahu
Ooo o kayisilarla bi recelde yapılır sankii.

Tbrlee cnm guzel eksi

Tbrkler cnm cok iyi eksi

Tskrler canım

Sagolasın cnm

Tbrkler cnm guzel eksi

Sağol canım benim. Hedefim 57 🤗🤗

Eki Görüntüle 2872775
Cuma 66.9
Bugün 64.9
Fark 2
Yüzde 0 990
Internetim yok kizlar dışarda kahvaltı yapacağız erkenden paylaşmam gerekti.
Zehroşummm mezun olayim canimm. 57 mezunken görürüm Free olarak gorurum insallah hepinizi seviyorum veda konuşması yapmayacağım zaten burda olacağım😍😍😍
Süper bir yüzdeyle mezun oluyorsun canım çok teşekkür ederim 😍 hayırlı olsun mezuniyetin
Eki Görüntüle 2872800
Geçen hafta 73.2
Bu hafta 72.6
Fark -600
Yüzde :%0.819
Az kaldı geliyor 6lar ah bi de sen gelsen
Geçen hafta. 68=350
Bu hafta . 67.150
Fark. 1.200
Yüzde . 1.755
Oooo eski melek geri döndü 👏🏻👏🏻
Geçen hafta:77.15
Bu hafta :77.35
Fark:+200
Yüzde:-0,25
Eki Görüntüle 2872913
Hatanı biliyorsun canım bir ileri iki geri motivasyonunu da kötü etkiliyor bu durum bu hafta olağanüstü dikkat lütfen
Geçen hafta: 81.65
Bu hafta: 81.60
Fark: 0.05
Yüzde: %0.061 dün akşam çok gec yemek yedik ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum dün sabah 80.9dum çünki sağlık olsun yeniden toparlama vakti artık bayrama ne kaldı şurda hedefim 77ydi hala umut var mı bilemem ama 70lerde girerim insAllah 🤲
Ah bi gitse şu 8
Kızlar ben sabitim ama regl kaynaklı çünkü baya şişkinlik hissediyorum her hafta düzenli 1-1.5 kilo alan birine göre iyi sonuç spora başlarsam daha güzel olacak( kilom bende kalsın utanıyorum 🙈)
Ah leylak ah yazık etme emeklerine haydi
Kızlar anca gelebildim
Pazartesi: 62.3
Cuma : 61.4
Fark: -900
Kızlar aşırı siskinligim var wc den mi yorgunluktan mi bilmiyorum
Eki Görüntüle 2873006
Oh gidiyor ödemler mezuniyet kilonun altına düşmeye az kaldı 👏🏻👏🏻
Geçen hafta 87.3
Bu hafta 87.8
Fark +500

Trioit için kontrole gittin mi canım ? Düzenin bozulduğu bir haftaydı dur bakalım akşam sebze yoğurt , protein salata tavsiyemi dikkate al muhakkak
Geçen cuma 72
Bu cuma 71
Fark. -1
Şükür eksideyim
Gelemedim sabahtan evleri topla süpür derken evden çarşıya çıktık eltimle buluştuk kvye geldik saat 7 gibi girip bildirim yapamadım şimdi geçmişe bakabilirsin bakacagim
Off sen de şu 70 sınırından kurtul bacım ben de Bugün çok yoğundum anca listeyi kontrol edip paylaştım sağolsun kızlar düzenlemiştiler 😍

Back
X