• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagol cnm aynen motivasyonum yuksek bu ara dun tokezliyodum nerdeyse toparladım șükur. Burdan ayrılma derim yoksa almasi cok kolay

Tbrkler cnm cok iyi eksi 71 ler en kisa zamanda banad nasip olsunn insallah

Aynenn yaa :)

Yegenimdede olmustu onlar okuldan gectigni duusnmuslerdi cnku dedign gbi bulasiciymis ilaclarla gecmisti diye biliyorm sizede cok gecmis olsun insallah hemen gecirir

Iyi geceler cnm, uzak kalınca oylr oluyor bende 5 ayda 12 kg almisim :)
Hemenbasla bence yazmamissin menunu

Cok guzel. Spor muthiș
Cok sagol canim inşallah. Evet aslında genelde okuldan bulaşıyormuş ama 1.5 yasında benim kızım baskasından bulaşmamıştır heralde büyük ihtimalle sucuktan oldu

Geçmiş olsun Ayla . Belirtiler sadece ishal mi kilo almamak vb var mı ?
Sagol canım. Kilosu normal yani öyle çok değil az da değil. 11.5 kilo. Geçen pazar ateşlendi ishal kusma oldu acile gittik tahlil yaptı bişey cıkmadı geçmedi icim rahat etmedi cocuk doktoruna gittim. Ama cocuk doktoruna gidince tahlil veremedik kakasını yapmadı çünkü. Bikaç gündür kıvamı katılaştı ama yine günde 5 6 kere kaka yapıyordu bende dün yine götürdüm acile bezini değiştirir değiştirmez yine tahlil yaptırdım kıl kurdu cıktı. Ama bir haftadır kızımın eli hep burnunda ben yeni keşfetti dedim ilk başta baktım devam ediyor hala kakasıda mukusluydu doktor balgam atamadığı icin kafasında cıkıyor mukus dedi. Bende burnu tıkalı diye burnuna elliyor diye tahmin ettim ama kıl kurdundanmış

Cok teşekkür ederim canım sağol birlikte ulaşırız inşallah

Tamam canim

Sağol canım katkim olmasina sevindim

🥰🥰 süperrr

Kabak çekirdeği cok iyi geliyor diye duymuştum yiyrbilirsiniz.

Aynen öyle canim 🤗 teşekkür ederim

Sagol canim 😘😘
Evet bende gördüm internette çiğ kabak çekirdeği iyi geliyormuş eşime al dedim bugun. Bide kekik yutmak iyi geliyormuş sabah aksam bir çaykaşıgı ben yuttum bugun sabah

Herkese merhaba. 9. Takimdan Mezun olduğum bu hafta1.olmanın mutluluğunu da yaşıyorum. Güzel bir yüzdeyle mezun olabilmek için bu hafta ekstra çaba sarfettim diyebilirim. Kahvaltımı ve akşam yediklerimi baya azalttim. 2 gün detoks yaptim. Spor yaptim çoğu zaman dışarıdaydım ve bol bol yürümüş oluyordum. Bu haftamın sırrı buydu.
Diyetimde genel olarak aç kalmaktan ziyade yağ yakıcı şeylere odaklandim. Bana iyi gelen şeyleri keşfettim ( akşam içtiğim tarçınlı sütun beni akşam ve sabah wc ye çıkarması gibi). Bebeğim 2.5 aylıkken diyete başlamak zorunda kaldim, evet zorunda kaldim çünkü 97 kilo ile oturup kalkmakta zorlaniyordum ve 2 çocuğuma yetişemiyordum. Onlara yetisebilmem için hafiflemem gerekiyor du ama sütüm un de etkilenmemesi gerekiyordu. Cok şükür kızım 18 aylık sütüm de azalma olmadi. Emziren anneler korkmayin emin olun diyet adı altında ama aslinda daha Sağlık li bir yaşam bizimkisi lütfen kendinize daha fazla eziyet etmeden hafifleyin. Gercekten 30 kilonun hafifliğiniii pahabicilemez 🥰🥰🤗🤗🤗
Tabiiii kiii takimm kaptanlarim ve arkadaşlarımın desteğini gözardı edemem. Destekleri, yardımları, motive edişleri, tam pes ettim artik yapamiyorum derken elimden tutup kaldırmaları hakkınız ödenmez hepiniz iyiki varsiniz sizi çok seviyorum 😘😘😘💗💗💗
U UcanSupurge
Canım elom zaten buradasın bir yere gittiğin yok iyi ki tanımışız seni iyi ki katılmışsın takıma düşünce yapınla ruh eşim farz ediyorum seni 🥰 sakın bir yere gitme sana ihtiyacımız var 😘

Sagol canım. Kilosu normal yani öyle çok değil az da değil. 11.5 kilo. Geçen pazar ateşlendi ishal kusma oldu acile gittik tahlil yaptı bişey cıkmadı geçmedi icim rahat etmedi cocuk doktoruna gittim. Ama cocuk doktoruna gidince tahlil veremedik kakasını yapmadı çünkü. Bikaç gündür kıvamı katılaştı ama yine günde 5 6 kere kaka yapıyordu bende dün yine götürdüm acile bezini değiştirir değiştirmez yine tahlil yaptırdım kıl kurdu cıktı. Ama bir haftadır kızımın eli hep burnunda ben yeni keşfetti dedim ilk başta baktım devam ediyor hala kakasıda mukusluydu doktor balgam atamadığı icin kafasında cıkıyor mukus dedi. Bende burnu tıkalı diye burnuna elliyor diye tahmin ettim ama kıl kurdundanmış
Tekrar geçmiş olsun canım antibiyotikle geçer Allah beterinden korusun.Çocuklar hasta olunca tüm dünyası duruyor insanın kafa hep dağınık dumanlı değil mi ?Ben bazen konuşulanları bile anlamıyorum 😊iyileştiği zaman güneş açıyor sanki.kilo meselesinde motivasyonunu düşürme artı geldiysen haftaya eksi gelirsin bazen herşeyi düzgün yaptığımız halde hormonlar stres vb.sebepkerle istemediğimiz sonuçlarla karşılaşıyoruz olsun yinede bismillah deyip tekrar başlamak lazım.

E ela_2019 canım 2 kilonun sırrını bizle paylaşır mısın ?daha önce bir detoks yapmıştın sana çok iyi gelmişti yine ondan mı yaptın.İki hafta içinde verebileceğim en fazla kiloyu vermem lazım .Ben bir liste buldum onu uygulayacağım 2 haftada 8 kilo vermiş yapan kişi tabi bukadar istemiyorum ama 4 -5 kilo hiç fena olmaz😂

Kızlar selam tüp bebek merk ıle gorustum, kullancagım ilaçlar süte gecıomus, ya emzırmeyı bırakıp tedavıye baslıcam ua da kızımın sütü bırakmasını beklıcem,hazır işsizken 2. Bebegım olsun istiyordum , kızım süte cok duskun degıl aslında ama degısık bi vicdan... Napıcam bılmıorum. Buarada dr aşılarını al tedavı oncesi dedi ,hangisi konusunda bişey demedi. Bıyontec erkeklerdekısırlık yapıo diye okudum bi de varmı bılgınız sizler naptınız

Tekrar geçmiş olsun canım antibiyotikle geçer Allah beterinden korusun.Çocuklar hasta olunca tüm dünyası duruyor insanın kafa hep dağınık dumanlı değil mi ?Ben bazen konuşulanları bile anlamıyorum 😊iyileştiği zaman güneş açıyor sanki.kilo meselesinde motivasyonunu düşürme artı geldiysen haftaya eksi gelirsin bazen herşeyi düzgün yaptığımız halde hormonlar stres vb.sebepkerle istemediğimiz sonuçlarla karşılaşıyoruz olsun yinede bismillah deyip tekrar başlamak lazım.
Çok teşekkür ederim mesajın icin canım inanki iyi geldi. Bir haftadır zaten kafam allak bullaktı ishali gecmeyince korktum hastaneye de gidiyoruz içeri bile sokamıyoruz başlıyor ağlamaya hastanenin önüne gelince tahlil vermekte zor cocuk olunca muayene ettirmiyor falan. Cocuk hasta olunca cok zor gerçekten dedigin gibi insanın icinden iş yapmak bile gelmiyor ama buna da şükür Rabbim dermansız dert vermesin geçer insAllah

Kızlar selam tüp bebek merk ıle gorustum, kullancagım ilaçlar süte gecıomus, ya emzırmeyı bırakıp tedavıye baslıcam ua da kızımın sütü bırakmasını beklıcem,hazır işsizken 2. Bebegım olsun istiyordum , kızım süte cok duskun degıl aslında ama degısık bi vicdan... Napıcam bılmıorum. Buarada dr aşılarını al tedavı oncesi dedi ,hangisi konusunda bişey demedi. Bıyontec erkeklerdekısırlık yapıo diye okudum bi de varmı bılgınız sizler naptınız
Hayırlısı olsun inşallah hakkında canım ben aşı olmayı düşünmüyorum doğurana kadar geçen Eşim aşı olacak eşime diyorum biontech kısırlık yapıyormuş ( şehir efsanesi olduğu söyleniyor) diyor ki canına minnet sen de iki çocuk istiyordun 🤣 kızın çok küçük değil bence ama sen daha iyi bilirsin tabi ben okula gittiğim için emzirme döneminde çok sütüm yoktu ama devam ediyordum emzirmeye

Kızlar termal tayt almak istiyorum şöyle iyi terletsin beni selülitler gitsin😂 normalde çok zor terleyen bir yapım var o yüzden spor ve yürüyüş yaparken giymek istiyorum.Kullanıp memnun kalan ve bana bir marka tavsiye edecek olan var mı ?
Fit mutlu anne Fit mutlu anne almıştı ben kesin giyemem sıcağı hiç sevmiyorum direkt tansiyonum düşüyor

18haziran menüm

Kahvaltı:10.30
2yumurta kk peynirle omlet
1tane biber

14.30
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk
1 çatal zeytin ezmesi
Domates salatalık
1minik parça helva

15.00
16tane çiğ badem
Şekersiz türk kahvesi

17.00
1kase yoğurt

Su:2,5 litre
Spor:44 dk zumba
22 dk zumba class
40 dk yürüyüş
384 puan
Eki Görüntüle 2873424
U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen asliogretmen @masal3487
Çok güzel canım afiyet olsun 😘
Bezli canım altı o yönden şanslıyız galiba aynı Tuvaleti kullanınca bulusma riski fazlaymış. İnşallah bulaşmaz kızımınki de hemen geçer çok sagol😍😍
Çok geçmiş olsun canım, dün yazamadım inşallah biran önce toparlar 😘😘 sen de üzülme inşallah haftaya güzel bir eksi ile gelirsin merak etme yeter ki kızın iyileşsin 😘
Hakkında hayırlısı olsun canım, direk tüp bebeğe yönelmişsin bildiğin bir sıkıntın mi var bebek yönünden ? Bebeğin 1 yasinda oldu emzirmek güzel bir şey ama tercih senin benim kızım 13 aylıkken kendisi bırakmıştı, o da çok düşkün değildi

Back
X