• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar termal tayt almak istiyorum şöyle iyi terletsin beni selülitler gitsin😂 normalde çok zor terleyen bir yapım var o yüzden spor ve yürüyüş yaparken giymek istiyorum.Kullanıp memnun kalan ve bana bir marka tavsiye edecek olan var mı ?
Best life dan termal değil sıkıştırıcı tayt aldım.giydiğinde bayağı topluyor.o markanın termal taytlarina bakiyorum kararsızim çünkü kaliteli arıyorsan yamuna korse en iyisi. sanırım iki markada da indirim var.bestlife 2günde gönderdi insta dan sipariş veriliyor yamuna korsenin internet sitesi var.bir bak istersen bende almak istiyorum

Çok güzel canım afiyet olsun 😘

Çok geçmiş olsun canım, dün yazamadım inşallah biran önce toparlar 😘😘 sen de üzülme inşallah haftaya güzel bir eksi ile gelirsin merak etme yeter ki kızın iyileşsin 😘

Hakkında hayırlısı olsun canım, direk tüp bebeğe yönelmişsin bildiğin bir sıkıntın mi var bebek yönünden ? Bebeğin 1 yasinda oldu emzirmek güzel bir şey ama tercih senin benim kızım 13 aylıkken kendisi bırakmıştı, o da çok düşkün değildi
Evet canım 1. De tüp bebek bizim, acıklanamayan infertilite. Cocuk yapmaya calısmak ilişkimizi daha da kotuye goturuyo bizim, hem de ugrastıkca olmuyo..tedavi stresi; yumurtlama takibi ve eşimi ayartma:)))) vs stresınden daha az bnce:)))))))

Best life dan termal değil sıkıştırıcı tayt aldım.giydiğinde bayağı topluyor.o markanın termal taytlarina bakiyorum kararsızim çünkü kaliteli arıyorsan yamuna korse en iyisi. sanırım iki markada da indirim var.bestlife 2günde gönderdi insta dan sipariş veriliyor yamuna korsenin internet sitesi var.bir bak istersen bende almak istiyorum
Evet yamuna yi duymuştum çok iyi bir marka, doğumdan sonra korse giymemjsyim keşke giyseydim :(
Evet canım 1. De tüp bebek bizim, acıklanamayan infertilite. Cocuk yapmaya calısmak ilişkimizi daha da kotuye goturuyo bizim, hem de ugrastıkca olmuyo..tedavi stresi; yumurtlama takibi ve eşimi ayartma:)))) vs stresınden daha az bnce:)))))))
Kesinlikle canım sirf çocuk için ilişki bile insanı sinir ediyor ve geriyor 😂 inşallah hayırlısıyla olur canim 😘
Bugun menumu yazarak sıkı diyete start verıyorum.
10.00 soganlı yumurta kucuk tava, 2 dilim tb ekmek
14.00 1 tabak etlü nohut yemegi

Akşamda etlı nohut yerım 1 tabak

Su 3 litre

Spor: bugun annemdeyız spor olmaz heralde ,spora yarın başlıyım
Başlangıç için çok güzel canim 😘

Çok güzel canım afiyet olsun 😘

Çok geçmiş olsun canım, dün yazamadım inşallah biran önce toparlar 😘😘 sen de üzülme inşallah haftaya güzel bir eksi ile gelirsin merak etme yeter ki kızın iyileşsin 😘

Hakkında hayırlısı olsun canım, direk tüp bebeğe yönelmişsin bildiğin bir sıkıntın mi var bebek yönünden ? Bebeğin 1 yasinda oldu emzirmek güzel bir şey ama tercih senin benim kızım 13 aylıkken kendisi bırakmıştı, o da çok düşkün değildi
Canım dısardaysak ,annemde abimde vs isek zaten asla emmıuor , meraktan mı ortam farklı diye m ne bılmıorum, sagıyodum dusarı cıktıgumda sagma makınasını yanıma alıyordum. Sabah uyanınca bi emıyı, bi ogle uykusuna yatınca , bi de gece uyumadan. Gece sıksık uyanıo ama ondauykuya dalabılmek için emıyo sanki . Az once emerkende vicdan yaptım emcegı tuttu onun da :)))) neyse gozlemlıyım biraz..

Kizlar nasilsiniz ne yapiyonuz takipte kalamadim son zmanlar son 1 haftam kaldi asiri bir yogun geciyo gunlerim niye boyle oldu anlamadim
Her sabah tartiliyorum 55 ,55;3 cikiyorum biraz artis oldu son b haftadir sadece tek ogun beslendim gunde en Gec aktida ydim sabah kahve cay meyveyle gecistirdim aksam yemegimi ydim Ama ona ragmen aldim
Bu pazartesi yogurt kurume basliycam 54 le geliyim bari trye
B suru elbise pantalon aldim hepsi 34 beden saclarimida sariya boyattim valla genc kizlar gibi oldum

Canım dısardaysak ,annemde abimde vs isek zaten asla emmıuor , meraktan mı ortam farklı diye m ne bılmıorum, sagıyodum dusarı cıktıgumda sagma makınasını yanıma alıyordum. Sabah uyanınca bi emıyı, bi ogle uykusuna yatınca , bi de gece uyumadan. Gece sıksık uyanıo ama ondauykuya dalabılmek için emıyo sanki . Az once emerkende vicdan yaptım emcegı tuttu onun da :)))) neyse gozlemlıyım biraz..
Evet canım az emiyormjs aslında, gece uykuya dalmak için alışkanlık olmuştur , ben çalıştığım için sagip bırakıyordum aksam emiyor du zamanla azaltti tabi sagdikca benim sutum de azaldı, 9 aydan sonra gündüz için sagmadim zaten kv gerek yok yorulma ben yemek yediriyorum dedi ki zaten çok sutum yoktu sonra gece de birakti, 14 aydan sonra gece yatmadan bir biberon inek sütü verdim onu da bu ara bıraktı. ..yani sen emzirmeyi bırakınca yerine mama verneyeceksin normal yemek yiyecek sonuçta , tabi bu sizin kararınız biraktirma sureci biraz psikolojik olarak zor olabilir biz öyle bir süreç yaşamadık kendi birakti

Kizlar nasilsiniz ne yapiyonuz takipte kalamadim son zmanlar son 1 haftam kaldi asiri bir yogun geciyo gunlerim niye boyle oldu anlamadim
Her sabah tartiliyorum 55 ,55;3 cikiyorum biraz artis oldu son b haftadir sadece tek ogun beslendim gunde en Gec aktida ydim sabah kahve cay meyveyle gecistirdim aksam yemegimi ydim Ama ona ragmen aldim
B suru elbise pantalon aldim hepsi 34 beden saclarimida sariya boyattim valla genc kizlar gibi oldum
Ooo fıstık gibi olmuşsundur şimdi maşallah canım sağ salim gelin inşallah

Kızlar mutlu hafta sonları dilerim dün gelemedim , menümü de yazamadım biraz kaçamaklı oldu 🙈 Beyaz leylak Beyaz leylak termal tayt ise yarar mı acaba 🤔 ben de çok zor terlıyorum ya
Canım ben spor bandı aldım bel kısmına sarılanlardan öyle terletiyor ki su akıyor sanki normalde ve kadar koşarsam koşayım p göbek kısmı terlemezdi o yüzden termal taytın işe yarayacağını düşünüyorum

Bi inceleyim canım sağol😘

Yaaaa ne güzel 😍 kendim fıstık olmuş kadar sevindim😂aman sağlığına dikkat et hassas bir miden var. Türkiye'de nazar ederler sana oku kendine😂 inşallah buraya sadece sohbet için gelirsin 😘

Back
X