- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
- #445.341
Yamune ezocum sen de mi alacan hadi alalım sucuk gibi terleyelimAy hangisini alcan kızzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yamune ezocum sen de mi alacan hadi alalım sucuk gibi terleyelimAy hangisini alcan kızzzz
@Breeze96 atmıştı biraz yukarıda link mink uğraştırrma beni teknoloji özürlüyüm benLink atarmısın canım
www.yamunakorse.com
Yoksunluk gibi bir şey açlıktan ziyade.
.İki gün yedim sadece nasıl bu kadar bağımlı oldum anlamıyorumGulerek kullan canım.Erisin aksın yağlar@Breeze96 canım inceledim yorumlar çok güzel alıyorum buradan bir tayt çok vakim yok Memlekete ince dönmem lazım![]()
Askılı ten renginden var benım , kullanayayım yenıden, ben tayt sandım canımM Manolya15 buradan bak canım ben de alacağımOrijinal Vücut Şekillendirici Korseler
Orijinal Vücut Şekillendirici Korseler Artık Türkiye'de, Sizde Anında 2-3 Bedene kadar incelmek istiyorsanız Hemen alınwww.yamunakorse.com
![]()
Tayt sandım kız,yamuna korsem var :)))@Breeze96 atmıştı biraz yukarıda link mink uğraştırrma beni teknoloji özürlüyüm beneper spor bandını soruyorsan decotlandan aldım
Anladım canım , ben kılo vereyım 1-2 ay dıyorum, bu surecte kızımın durumu belli olur belki , sonra da başlarım belki. İlk hedefım gece emmelerını yok etmek , adım adım gideyim. Doktora bi de aşıyı sordum , ol tedavı oncesi hallet o işi dedi, hangısı dedım demedi, tum dr lar anlasmıs gıbı ol dıyo , bıyontec te ımzalattıkları kagıtta emziren ve hamılelerde denemmemiş karar sızın vs yazıomıs. Smovac olurum olursam sanırım . İşte bu 1_2 aylık kilo verme emme gozlemleme surecınde aşıyı da mı halletsem bklm. Ya karar vermeyi hiç sevmıorumEvet canım az emiyormjs aslında, gece uykuya dalmak için alışkanlık olmuştur , ben çalıştığım için sagip bırakıyordum aksam emiyor du zamanla azaltti tabi sagdikca benim sutum de azaldı, 9 aydan sonra gündüz için sagmadim zaten kv gerek yok yorulma ben yemek yediriyorum dedi ki zaten çok sutum yoktu sonra gece de birakti, 14 aydan sonra gece yatmadan bir biberon inek sütü verdim onu da bu ara bıraktı. ..yani sen emzirmeyi bırakınca yerine mama verneyeceksin normal yemek yiyecek sonuçta , tabi bu sizin kararınız biraktirma sureci biraz psikolojik olarak zor olabilir biz öyle bir süreç yaşamadık kendi birakti
Tayt zaten canım korse yazıyor ama linke tıklayınca görürsün siteye yönlendiriyor .hem tayt hem body aldım 300 lira tuttu.piyasa nasıl bilmiyorum ama pahalı geldi bana ama herkes çok övmüş gözümü karartıp aldım sürekli kullanırımTayt sandım kız,yamuna korsem var :)))
Ben de 14 günlük yemin ettim canım gerçekten bağımlılık bu .tatlıyı geçtim patates bile bağımlılık yapıyor .fırın bozuldu diye hamurişi yapamıyorum uzun süredir gerçekten unutuyor insan ama 1 kere yapsam 2-3 gün sonra yine canım istiyorDedim ki takım arkadaşlarım yemin edip diyetlerini düzene sokuyor.Ben de yemin edeyim ekmek, hamur isi ,pilav ,makarna
Cumaya kadar yemeyeceğim diye yemin ettim persembe günü.kaldırım taşlarını kemiresim varYoksunluk gibi bir şey açlıktan ziyade.
.İki gün yedim sadece nasıl bu kadar bağımlı oldum anlamıyorum
.Beyaz ekmek yemek pişmanlıktır.
![]()
Evdekiler yiyor yapıyorum yapmazsam diyetimi sabote ediyorlar.açma gözleme falan.Bir de ekmek yapıyorum ya fırında pişerken bir kokuyor ki sorma.cuma faydasını görürsem diğer cumaya uzatırım.Ben de 14 günlük yemin ettim canım gerçekten bağımlılık bu .tatlıyı geçtim patates bile bağımlılık yapıyor .fırın bozuldu diye hamurişi yapamıyorum uzun süredir gerçekten unutuyor insan ama 1 kere yapsam 2-3 gün sonra yine canım istiyor
Gülerek kullan canım.Tayt zaten canım korse yazıyor ama linke tıklayınca görürsün siteye yönlendiriyor .hem tayt hem body aldım 300 lira tuttu.piyasa nasıl bilmiyorum ama pahalı geldi bana ama herkes çok övmüş gözümü karartıp aldım sürekli kullanırım
Kesinlikle öyleyiz canim benim. Burdayim merak etmeeeCanım elom zaten buradasın bir yere gittiğin yok iyi ki tanımışız seni iyi ki katılmışsın takıma düşünce yapınla ruh eşim farz ediyorum senisakın bir yere gitme sana ihtiyacımız var
![]()
Leylağim fitmutlu annenin paylaştığı detoks vardi onu yaptim. Foto bulursam atayim sana. 2 kilo verdirdi bana. Hatta 2 gündür biraz kaçırdım yarıntekrar yapmak istiyorum ama ayda 1 olmasi lazim bakalim. Senin listeyi de coo merak ettim özelden atsana banaaa lutfennnnnE ela_2019 canım 2 kilonun sırrını bizle paylaşır mısın ?daha önce bir detoks yapmıştın sana çok iyi gelmişti yine ondan mı yaptın.İki hafta içinde verebileceğim en fazla kiloyu vermem lazım .Ben bir liste buldum onu uygulayacağım 2 haftada 8 kilo vermiş yapan kişi tabi bukadar istemiyorum ama 4 -5 kilo hiç fena olmaz![]()
Çok teşekkür ederim canım insallahÇok güzel canım afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım, dün yazamadım inşallah biran önce toparlarsen de üzülme inşallah haftaya güzel bir eksi ile gelirsin merak etme yeter ki kızın iyileşsin
Hakkında hayırlısı olsun canım, direk tüp bebeğe yönelmişsin bildiğin bir sıkıntın mi var bebek yönünden ? Bebeğin 1 yasinda oldu emzirmek güzel bir şey ama tercih senin benim kızım 13 aylıkken kendisi bırakmıştı, o da çok düşkün değildi
Leylağim fitmutlu annenin paylaştığı detoks vardi onu yaptim. Foto bulursam atayim sana. 2 kilo verdirdi bana. Hatta 2 gündür biraz kaçırdım yarıntekrar yapmak istiyorum ama ayda 1 olmasi lazim bakalim. Senin listeyi de coo merak ettim özelden atsana banaaa lutfennnnnyarin ona da baslayabilirim