• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Burda bi sıcak var haftasonundan beri inanılmaz neyse ki akşamları epey serin oluyor buranın
Erzurumda değil mıydın sen? Bursa'da bu ara sürekli yağmur yagiyor,hava çok değişiyor,bir gün 27-28 diğer gün 22-23 e düşüyor🙄 akşamları güzel serin,sıcağı hiç sevmiyorum.

Yazın hamilelikte çok zor oluyor,karnın çıktı mı çok?

Rabbim kolayligini verir ins canim. Hafize çok zorlanmisti benimkiler hep kış hamileliği idi
Akıllı hatunlar kışın hamileliğini geçirir🤣 Biz beş kardeşiz hepimiz kışın ya da ilk baharda dogmusuz.Benimki tüp bebek olduvu için ayarlayamadim ağustosta doğurdum,hazirandan sonra aşırı zor olmuştu.

Erzurumda değil mıydın sen? Bursa'da bu ara sürekli yağmur yagiyor,hava çok değişiyor,bir gün 27-28 diğer gün 22-23 e düşüyor🙄 akşamları güzel serin,sıcağı hiç sevmiyorum.

Yazın hamilelikte çok zor oluyor,karnın çıktı mı çok?
32 derece filan gündüz biz bile inanamıyoruz Erzurum’da Ağustos’ta bile böyle sıcak olmaz diye
:KK70::KK70::KK70::KK70:ya sen nerden buluyon bunları.
Kedidir o kedi😅😅
Almanya Aslanı :KK70:
Rabbim kolayligini verir ins canim. Hafize çok zorlanmisti benimkiler hep kış hamileliği idi
İnşallah canım evler serin neyse ki

Akıllı hatunlar kışın hamileliğini geçirir🤣 Biz beş kardeşiz hepimiz kışın ya da ilk baharda dogmusuz.Benimki tüp bebek olduvu için ayarlayamadim ağustosta doğurdum,hazirandan sonra aşırı zor olmuştu.
Ayarlama bende hiç yapamadım denkgeldi🤭
En küçük Kasım 30 doğumlu son aylarım Eylül Ekim kasim olduğu için ondada pek zorlanmadım.
Büyük Ocak diğeri Mart doğumlu baya rahattı yani🤭🤭

Çok sağ ol canim , ağır birsey kaldırdım ama bence yanlış kaldırdım ondan oldu:KK43: off ne kadar zormuş ya

İnşallah ise yarar canım, memnun kalırsan biz de alırız belki 😁

Çok sağ olun kizlar, cok zormuş onu anladım dinleneyim diyorum ama kız bırakmıyor sağ olsun , az önce mecbur kucağıma almak zorunda kaldim
çok geçmiş olsun canım bugün nasıl belin

Şükür burası iki gündür sıcak ya

Mecbur kalınıyor canım arkadaşlarım filan ağır kaldırma diyor oysa kızımı kaç kere kaldırıyorum günde
ahh canım yaa Allah kolaylık versin, ben de 2.ye hamileliğimde büyük kızım sürekli kucağıma gelirdi
eşim deli olurdu aklı çıkardı bebeğe bişe olacak diye ama ben de büyüğüme kıyamazdım hele hele bebek var sakın çıkma kucağıma diyemezdim üzülür diye

Bugün kötü bi gun geçirdim kızlar odamdaki aynalik devrildi az kalsın çocuğun üstüne gelecekdi resmen kafam döndü akşamı zor ettim😔😔
canım çok geçmiş olsun :(

ahh canım yaa Allah kolaylık versin, ben de 2.ye hamileliğimde büyük kızım sürekli kucağıma gelirdi
eşim deli olurdu aklı çıkardı bebeğe bişe olacak diye ama ben de büyüğüme kıyamazdım hele hele bebek var sakın çıkma kucağıma diyemezdim üzülür diye

canım çok geçmiş olsun :KK43:
Aynen canım bizimki çok kucakçı değil de bazen zorunda kalıyorum ama ben de kıyamıyorum minik kuşuma bazen kucağımda otururken annecim karnıma dikkat dediğimde bile üzüldü mü diye suratına bakıyorum minik kuşumun

Aynrn öyle vücudunu buna alıştırmak nerdeyse 21 gün sürüyor bi yedin mi her şey başa sarıyor malesef

6 dilim ekmek çok fazla , dondurma, kurabiye ve cevizli sucuk zaten hiç olmamalıydı

Biraz mısır gözümü tırmaladı

Güzelmiş melek bu hafta sağlam yüzde gelecek sanki

Afiyet olsun

Geçmiş olsun canimm.
Rabbim korumuş kuzunu 🤲

Tabure var da canım rahat geçip oturamıyor yine de

Afiyet olsun

Şükür canım ikinci dozu oldum daha az ağrısı oldu @Goklerce nin beli tutulmuş kızını o halde kucağına almak zorunda kalmış ben de öyleyim diyordum

Gezmeye mi canımm? Kayınvalideye değildir inşallah 🤭

Pizza gözümü tırmaladı 😬 gün içinde diyet kek, ekmek filan da var

Afiyet olsun canım suyun az gibi

Kız Allah korusun ya verilmiş sadakanız varmış aslında çok tehlikeli şeyler daha önce @Breeze96 nın da başına böyle bir şey gelmişti

Ayy Allah korumuş ekürim ya verilmiş sadaknız varmış kendiliğinden mi düştü

canım çok geçmiş olsun :KK43:
Sağolun kızlar 😔

Back
X