- 3 Eylül 2015
- 3.421
- 11.404
- 408
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
- #445.481
Günaydın hanımlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HarikasınPtesi bildirimi
Ctesi 66.2
Ptesi 65.8
Atayım canım cok gusel iki elbıse aldımBen de sana yetiştimgerçi hedefimden hala çok uzağım
yaz da geldi.Kizina doğum günü hazırladın mi? Kıyafet ne aldın kıza? Ben de bakıyorum bu ara ama karar veremedim bir türlü
Bayılıyorum buna ve KaratayaGüne dr now ile başlamakEki Görüntüle 2874510
Ben deBayılıyorum buna ve Karataya![]()
Allah utandırmasın inşallah çok guzel sonuç alırım aminHadi bakalım![]()
Ben de sana yetiştimgerçi hedefimden hala çok uzağım
yaz da geldi.Kizina doğum günü hazırladın mi? Kıyafet ne aldın kıza? Ben de bakıyorum bu ara ama karar veremedim bir türlü
İnşallah canımAllah utandırmasın inşallah çok guzel sonuç alırım amin![]()
Elbiseler çok tatlı![]()
Le Mabelle Kısa Kollu Mint Kelebek Kanatlı Kız Bebek Elbise - Butterfly Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Le Mabelle Kısa Kollu Mint Kelebek Kanatlı Kız Bebek Elbise - Butterfly yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
easybaby clothing Beyaz Fisto Kız Çocuk Elbise Ve Beyaz Taç Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
easybaby clothing Beyaz Fisto Kız Çocuk Elbise Ve Beyaz Taç Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de beyaz fisto gıydım
Senin konsept ne olacak, ben makaron pastel tonlar kullandım .
Evet dogumgununde masanın ortasında dur kilolar gorunmuo
Ben bugun 70. İm. 250 ip atladım bugun,1000 e tamamlıcam inş.
Benım kız ilginç bi şekılde tüp dr uyla gorustukten sonra memeye düştğ, hissetti melegim sanırımokdr duygusalım ki ... Yaşım 37 olmasa o bırakanakadar ertelerım ama şimdi cok ikilemdeyım
Estağfirullah canım kendi irade ve çabanız biz birbirimize destek olmak için bir aradayız sadeceTeşekkür ederim cnm sayenizde![]()
Estağfirullah canım kendi irade ve çabanız biz birbirimize destek olmak için bir aradayız sadece
Evet canım yavas yavas zaten bi sürec sanırım , bikaç ayı buluyo heralde bugun karar versem bile. Benım zatej bu konu olmasa da emzirerek uyutmayı bırakmam lazım , emme ile uykuyu bagdastırdı, gece dönerken uyanıp dalamadıgunda bile memeistıyo meselaİnşallah canım
Elbiseler çok tatlıip atlaman da ayrıca harika
Kendini üzme sabırlı ol sen kilo verene kadar devam edersin emzirmeye
HarikaEvet canım yavas yavas zaten bi sürec sanırım , bikaç ayı buluyo heralde bugun karar versem bile. Benım zatej bu konu olmasa da emzirerek uyutmayı bırakmam lazım , emme ile uykuyu bagdastırdı, gece dönerken uyanıp dalamadıgunda bile memeistıyo mesela
Sagolcanım bu sefer kararlıyum kılo konusunda , eşim ve annem de desteklıo![]()
Ay insallahHarikagece emzirmesini bi kes göreceksin mucize gibi çocuk öyle güzel uyuyacak ki başta tabi direnecek uyanacak ağlayacak