• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün kötü bi gun geçirdim kızlar odamdaki aynalik devrildi az kalsın çocuğun üstüne gelecekdi resmen kafam döndü akşamı zor ettim😔😔
Cok gecmis olsn Allah korumus
Tabure var da canım rahat geçip oturamıyor yine de

Afiyet olsun

Şükür canım ikinci dozu oldum daha az ağrısı oldu G Goklerce nin beli tutulmuş kızını o halde kucağına almak zorunda kalmış ben de öyleyim diyordum

Gezmeye mi canımm? Kayınvalideye değildir inşallah 🤭

Pizza gözümü tırmaladı 😬 gün içinde diyet kek, ekmek filan da var

Afiyet olsun canım suyun az gibi

Kız Allah korusun ya verilmiş sadakanız varmış aslında çok tehlikeli şeyler daha önce @Breeze96 nın da başına böyle bir şey gelmişti
Yok cnm buralarda geziyorz kv bursada onun icin daha uzun izin lazim ki bu ara o tarafa gitmek gibi bir planimiz yok
Aynrn haftasonu pek istedigim gibi gecmedi :/

Sade kahve içildi 30 dk Leslie yapıldı duş alındı ins kahvaltiyida hafif tutabilirim🤭🤭

Bugün birde yürüyüş planı var hadi bakalım.
Masallah supersinn
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar ara tartıları bekliyorum Hoppa
Anaam ben unuttumya sabah piknik telasiyla tartilmadim ama dun artidaydim +700gr kadar :/
Ptesi bildirimi
Ctesi 66.2
Ptesi 65.8
Guzel baslangic cnm
Cum guzel eksi gelicegnin habercisi
Harika 😍 gece emzirmesini bi kes göreceksin mucize gibi çocuk öyle güzel uyuyacak ki başta tabi direnecek uyanacak ağlayacak
Ayy darisi banaa bu ay sonu kesicem memeden ama cok duskunuz nasil uyur durur bilmiyorum

Cok geçmiş olsun canimm cok iyi bilirim cok yaşadım hamileyken. Allah im şifa versin tez zamanda
Çok teşekkür ederim canım 😘
20 Haziran menüm

Kahvaltı:11.00
Kk beyaz peynir
Domates salatalık biber
1yumurta

Ara:1 anjelika erik

Aksam:16.30
4yk taze fasulye
(2biber dolmasının biberini ben içini oğluşum yedi)
Salata
2yk yoğurt

18.00
2üçgen karpuz

Su:2 litre
Spor:70dk yürüyüş
210 puan
Eki Görüntüle 2874232
U UcanSupurge G Goklerce @asliogretmen masal3487 masal3487
Çok güzel canım afiyet olsun 😘
Menum
09 .00 1 haslanmıs yumurta,3 dilim sucuk,2 dilim tb ekmek

16.00 haslanmıs tavuk,1 kaşıkcık kuskus pilavı( eşime yaptım canım cekti😬

Spor yok eşim ateslendi vakir bulamadım:KK43:
Gayet güzel canım, çok geçmiş olsun
Hayırlı aksamlar
11.00
Sabah 2 h. Yumurta
6 yeşil zeytin
3catal peynir
Domates salatalık
Çay

16.00
Bir tabak soğanlı domatesli bulgur pilavı
2b ayran

18.00
1salatalik 1kayisi
Güzel canım afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin 🤲🏻

Geçmiş olsun 😔
20 Haziran Pazar menüsü

Kahvaltı 11.00
İki dilim peynir (yumurta yerine fazladan peynir yedim)
İki dilim ekmek
İki kaşık patates ezmesi
Bir kase yoğurt

Aksam 18.00
Bir tabak bol yesillikli kısır
Ayran

2 litre su 30 dk kızımla yürüyüş yaptik
Güzel ama kahvaltıda hem 2 dilim ekmek hem patates fazla olmus
Menum:

10:00 1 kuru kayisi, 1 hurma, kahve

12:30 1 adet yumurta tavada, 2 dilim tbekmek, 1 kk peynir, 8 zeytin, 3 dilim salam

15:30 kahve, 2 dilim diyet kek (un seker yag yok icinde kendim yaptim) asiri tatli istegim var bu ara

18:00 3 dilim pizza, bol Salata

20:30 1 bardak sut icine 1 tk kakao ve tarcin 2 kare bitter

8.000 Adım
2.5lt Su
Güzel canım ama aksam ki pizza 3 dilim fazla mı bilemedim
20 Haziran
8.30
Şekersiz çay
2 dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
3 parça dil peyniri

1.00
Bir carca çikolata

4.30
Bir kase şehriye çorbası

1.5 litre su
Güzel canım afiyet olsun
Bugün kötü bi gun geçirdim kızlar odamdaki aynalik devrildi az kalsın çocuğun üstüne gelecekdi resmen kafam döndü akşamı zor ettim😔😔
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş ya :(
Geçmiş olsun canım biraz azaldı mı ağrısı. O çok kötü ablamda da olmustu bikaç kez, yanlıs hareketten yanlıs eğilmekten falan oluyor. Bikaç güne geçer insallah
Ya azaldı ama yürürken bile ağrıyor sabit durunca daha iyi ama yoğunuz da duramıyorum ki , inan buraya bile şimdi girebilir oglen arasinda
21 Haziran menü
Kahvaltı 11.30
Bir haslanmis yumurta
İki kasık kıymalı menemen
Bir dilim süzme peynir
Bir dilim kaşar
3 zeytin
Domates salatalık biber
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek

15.00
8 Antep fıstığı
5 fındık

17.30
Bir kase kiraz
5 erik

20.00
Bir kücük karnıyarık
İki kasık bulgur pilavı
Bir kase yogurt
3 lt su
Yarım saat yürüyüş

Aksam yemeği geç oldu dısarıdsydık o yüzden ama karnıyarık cok kücüktü az yedim geç oldugu icin
Guzrl canim afiyet olsun, benim de aksam geç saate kaldı çok etkiliyor ya :(
Sade kahve içildi 30 dk Leslie yapıldı duş alındı ins kahvaltiyida hafif tutabilirim🤭🤭

Sabahtan beri bilmem kac tane aşı yapıldı 😂
Evet canım yavas yavas zaten bi sürec sanırım , bikaç ayı buluyo heralde bugun karar versem bile. Benım zatej bu konu olmasa da emzirerek uyutmayı bırakmam lazım , emme ile uykuyu bagdastırdı, gece dönerken uyanıp dalamadıgunda bile memeistıyo mesela
Sagolcanım bu sefer kararlıyum kılo konusunda , eşim ve annem de desteklıo 😍
Evet canım birkaç ayı bulacak o zamana daha büyümüş olur, benim kız emmeyi bıraktı ama uyurken memeyi tutup uyuyor 😣 yani bağ hala devamke 😂😂😂

Ben de beyaz fisto gıydım

Senin konsept ne olacak, ben makaron pastel tonlar kullandım .

Evet dogumgununde masanın ortasında dur kilolar gorunmuo😅😅😅😅

Ben bugun 70. İm. 250 ip atladım bugun,1000 e tamamlıcam inş.

Benım kız ilginç bi şekılde tüp dr uyla gorustukten sonra memeye düştğ, hissetti melegim sanırım :KK43: okdr duygusalım ki ... Yaşım 37 olmasa o bırakanakadar ertelerım ama şimdi cok ikilemdeyım
Fisto kumaştan düşünüyorum bende.Erkek kardeşimin kızı ve ablamın oğlu kızımla aynı dönemde doğdu,birer hafta var aralarında,yazın hep beraber bir yaş kutlamasını yapmayi düşünüyoruz.Kardesimin eşi kızına beyaz fisto elbise almış 😏 yoksa hiç düşünmeden secebilirdim usttekini.Ben de başka bir renk tercih edeyim,pudra da olabilir,bilemiyirum karar veremedim bir türlü.

Güzel canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş ya :KK43:

Ya azaldı ama yürürken bile ağrıyor sabit durunca daha iyi ama yoğunuz da duramıyorum ki , inan buraya bile şimdi girebilir oglen arasinda

Guzrl canim afiyet olsun, benim de aksam geç saate kaldı çok etkiliyor ya :KK43:

Evet canım birkaç ayı bulacak o zamana daha büyümüş olur, benim kız emmeyi bıraktı ama uyurken memeyi tutup uyuyor 😣 yani bağ hala devamke 😂😂😂
Ayy kıyamam ya,kaç yaşında kızın?

Ay insallah🙏🙏bana da cok iyi gelecek öyle yoruldum ki, 1 yaş ta sendrom varmıydı ya ,istedıgı bişey fln olmayınca yırtıyı ortalıgı.😅sen ne durumdasın zorluyomu artık hamılelık, zaman ne hızlı demı ya daha gecenkerde bebek dusuncektın:)))
Karnım belirginleşmeye başladı artık şu an için bi zorluğu yok da az daha büyüyünce başlayacak herhalde hızlı geçiyor şükür 25 haftalık oldu bi şey de kalmadı şükür artık

Kızlar günaydın anca gelebildim 😘😍 ama kötü geldim +1 kg ile geldim 😣😣 ama köyde yemeği çok geç saatte yiyoruz ondan sanırım
Bir pazartesi klasiği halletmeye çalış canım tüm hafta verdiğin iki günde geri gelmiş
Cok gecmis olsn Allah korumus

Yok cnm buralarda geziyorz kv bursada onun icin daha uzun izin lazim ki bu ara o tarafa gitmek gibi bir planimiz yok
Aynrn haftasonu pek istedigim gibi gecmedi :/
+700 den belli zaten :işsiz:
Dünkü menümü yazayım
20.06.2021
11 00
1 sk patates kızartması, 1 haşlanmış yumurta Domates salatalık, 1 dlm peynir, 1 tk reçel, 2zeytin

14.00 sade kahve 3 kare bitter,

17.00 1 muz , 7 8 badem
20.30
1 kepçe mercimek çorbası, 2 SK taze fasulye, 8 9 kıymalı lahana sarması

Su: 1.5 litre
Lahana şişkinliği olabilir
Masallah supersinn

Anaam ben unuttumya sabah piknik telasiyla tartilmadim ama dun artidaydim +700gr kadar :/

Guzel baslangic cnm

Cum guzel eksi gelicegnin habercisi

Ayy darisi banaa bu ay sonu kesicem memeden ama cok duskunuz nasil uyur durur bilmiyorum
Durur canım durur birkaç gün sabır sadece

Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış şükür bişey olmamış kimseye
Tabure var da canım rahat geçip oturamıyor yine de

Afiyet olsun

Şükür canım ikinci dozu oldum daha az ağrısı oldu G Goklerce nin beli tutulmuş kızını o halde kucağına almak zorunda kalmış ben de öyleyim diyordum

Gezmeye mi canımm? Kayınvalideye değildir inşallah 🤭

Pizza gözümü tırmaladı 😬 gün içinde diyet kek, ekmek filan da var

Afiyet olsun canım suyun az gibi

Kız Allah korusun ya verilmiş sadakanız varmış aslında çok tehlikeli şeyler daha önce @Breeze96 nın da başına böyle bir şey gelmişti
Canım tetanoz aşısını niçin vuruluyorsun tam hatırlamıyorum ama okulda vurulmamış mıydık biz onu🤔

Üfff Haticem harikasın bana da ilham oldun şu an midem çok dolu su kahvaltı ama 2 saat sonra size mesaj Atacam Lesli yaptım diye atmazsam Allah aşkına sorun diyet başladı spor bir türlü başlayamadı😭
Tek öğrenciyle ders işliyorum 😄😄
Ben de öyleyim canım.Ama çocuklara da hak veriyorum 21 Ağustostan beri ekran karşısındalar kendi oğluma girme dedim çünkü bence okul gerçekten bitti çocukların motivasyon bitti sıkıldılar ve bana sorarsanız yaz geldi onları 2 hafta daha derslere getirmek gereksiz bir karardı.
Kızlar günaydın anca gelebildim 😘😍 ama kötü geldim +1 kg ile geldim 😣😣 ama köyde yemeği çok geç saatte yiyoruz ondan sanırım
Ahh kuzum dikkat et ibretlik örnek olarak karşındayım 😭

Fisto kumaştan düşünüyorum bende.Erkek kardeşimin kızı ve ablamın oğlu kızımla aynı dönemde doğdu,birer hafta var aralarında,yazın hep beraber bir yaş kutlamasını yapmayi düşünüyoruz.Kardesimin eşi kızına beyaz fisto elbise almış 😏 yoksa hiç düşünmeden secebilirdim usttekini.Ben de başka bir renk tercih edeyim,pudra da olabilir,bilemiyirum karar veremedim bir türlü.
Bende oktarozge instagramdan mint mavi elbuseyı kızında gorunce dayanamadım kelebeklı o da cok gusel degısık renklerı var acaip tatlı oluyo gıyınce

Ne zamandı sizib dogum tarıhı , gecıkmelımı yapcaksın

Ptesi bildirimi
Ctesi 66.2
Ptesi 65.8
Harika ekşi canim 2gunde
Atayım canım cok gusel iki elbıse aldım😍😍😍
Çok tatlılar mis ikiside canim. Doğum günü kutlu olsun kizcenin o ara yazamadım😘

Ben de beyaz fisto gıydım

Senin konsept ne olacak, ben makaron pastel tonlar kullandım .

Evet dogumgununde masanın ortasında dur kilolar gorunmuo😅😅😅😅

Ben bugun 70. İm. 250 ip atladım bugun,1000 e tamamlıcam inş.

Benım kız ilginç bi şekılde tüp dr uyla gorustukten sonra memeye düştğ, hissetti melegim sanırım :KK43: okdr duygusalım ki ... Yaşım 37 olmasa o bırakanakadar ertelerım ama şimdi cok ikilemdeyım

Artı bir halledilmeyecek birşey değil canim halledersin ins
Yaş düştükçe siz daha da yoğun oluyorsunuz. Biontec de sağlık ocaklarında yapılmaya başlandığı için yoğunluk daha da fazladır. 30 yasa indi bende bir randevu alsam bari eşimde ağrı sızı çok olmadı şükür benimkide öyle olur ins
Üfff Haticem harikasın bana da ilham oldun şu an midem çok dolu su kahvaltı ama 2 saat sonra size mesaj Atacam Lesli yaptım diye atmazsam Allah aşkına sorun diyet başladı spor bir türlü başlayamadı😭
İns devamlı olsun🤦🏼‍♀️ evet bildirimini bekliyorum 4e kadar yapmazsan:sinirli:
Kızlaaarr geçen haftaki kilom 63.5 tu bugün 62.5 1 kilo vermişim şükürler olsun💃💕
Tebrikler canım ne güzel masallah

Kız bugün nasıl güldürüypsun beni Allah da seni güldürsün😂
Hepimizi inşallah canım 🤣
Ay onu nasıl biraktircam ya benim oğlanda aynı 🤪😢
Zor tabi ama kendinize de çocuğa da eziyet etmeyin ben ettim siz etmeyin uykusuzluk yüzünden hastalığa düştüm ya ben
Canım tetanoz aşısını niçin vuruluyorsun tam hatırlamıyorum ama okulda vurulmamış mıydık biz onu🤔
Kızımda da 20 ve 24te olmuştum canım 5 doz yanılmıyorsam diğer dozlara da devam etseydim şimdi gerek kalmayacaktı aslında
Saglıkla kucagına al ınş canım 😍😍
Sen de inşallah canım 🤲🏻

Güzel canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş ya :KK43:

Guzrl canim afiyet olsun, benim de aksam geç saate kaldı çok etkiliyor ya :KK43:

Anladım canım çalışıyorsun sen dinlenemiyorsun ki Allah yardımcın olsun. Evet ya geç saatte yemek iyi değil ama eşimin işleri yazın yoğun olduğu için geç geliyor anca 6.30 7 gibi geliyor gelir gelmez hemen masayı hazırlıyorum. Biraz daha erken gelse en geç 6 da yemiş olsam çok iyi olur ama hafif tutmaya çalışıyorum geç oldugu için yemekten sonra da bişey yemiyorum

Back
X