• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhabalar

Kaç gündür abime kız bakıyoruz. Dün baktık abim beğendi bu sefer karşı taraf beğenmemiş. Bı turlu işi olmuyor. Geçen hafta yine baktık bu sefer kız beğendi abim beğenmedi yine işi olmadı. Böyle kaçtır olmuyor. Yorulduk bizde. Diyeceksiniz kendisi bulsun, yok kendisi, bizim ev kızı bulmamizi istiyor. Annemde üzülüyor evlenmedi diye 30yasinda.
Kizlar duanizda abimi de bulundurmanızi rica edecem. Kimin duası kabul olur bilemeyiz

Sabah 10.30
2 h yumurta
Bı kaşık patatesli yumurta
Bı kaşık patlıcan sogurme
Bi kare peynir
Bir dilim ekmek
Domates salatalık

Çay

16.30
Bir lahmacun
Bir kase ayran çorbası
Yeşillik

18.00
1kayisi bir uzun dilim karpuz
Afiyet olsun canım

Merhabalar

Kaç gündür abime kız bakıyoruz. Dün baktık abim beğendi bu sefer karşı taraf beğenmemiş. Bı turlu işi olmuyor. Geçen hafta yine baktık bu sefer kız beğendi abim beğenmedi yine işi olmadı. Böyle kaçtır olmuyor. Yorulduk bizde. Diyeceksiniz kendisi bulsun, yok kendisi, bizim ev kızı bulmamizi istiyor. Annemde üzülüyor evlenmedi diye 30yasinda.
Kizlar duanizda abimi de bulundurmanızi rica edecem. Kimin duası kabul olur bilemeyiz
Kayinbiraderim de aynıydı.32yasında evlendi mutlu şükür.nasip zamanı var demekki sıkmayın canınızı.Rabbim gönlüne göre versin.

Insallah korktugun degildir cnım

Hosgeldin cnm biz tanisiyormuyuz acaba 1 kez mezun olmussun burdan bense 3 kez oldum ama gel gor ki akilanmiyorum :)

Bizede soyle denediginde cnm

Masallah ya gercekten ne kilolar veriyorlar biz surda 5-6 kiloyu zor veriyorz ama tbi onlarda neler cekiyor kimbillir :)

Guzel menu bence afyt olsn esinede gecmis olsun cnm
evet tabiki geçen sene birlikteydik ven seni hatırlıyorum

Merhabalar

Hayırlısı inşallah , annemle ben de abimi evlendırme merakkısıydık , o gercı bızım buldgumuzu istemezdi:) zaten ben de abıme kımseyı layık gormez begenemezdım, şimdi evli, yüzünü zor goruyoruz:))) yanı bence acele etmeyın enınde sonunda evlenır, abınızle bol bol vakıt gecırın 😅 hayırlı nasipler versın Allah

Merhabalar

Kız siz Erzurum’lu musunuz? Görücü usulü burda tam hız devam abinin yaşı çok büyük değil ki evlenir hayırlısıyla parkta oturuyordum bir gün teyzenin biri yanaştı kız var mı diye sordu şok olmuştum

08.00 az tereyagında1 yumurta,1 dilim tb ekmek

13.00 sucuklu yumurta kucuk tava,1 dilim tb ekmek

15.00 1 grisserın

18.00 1 tabak tavuk suyu corba,1 but tavuk

Su 3 litre

Spor: 1000 ip atlama
Afiyet olsun ip harika
21 Haziran menüm

Kahvaltı:10.30
yumurta
Yarım kk peynir
2biber
4zeytin
Bol yeşillik

Aksam:15.00
4yk taze fasulye
Yoğurt
Salata

17.00
2 üçgen dilim karpuz
1ancelika
8kaju

Su:2,5 olur
Spor:44dk zumba
22dk zumba class
40dk yürüyüş
384puan

Eki Görüntüle 2874902
U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen asliogretmen masal3487 masal3487
Off of spora bayıldım 😍
Sabah 10.30
2 h yumurta
Bı kaşık patatesli yumurta
Bı kaşık patlıcan sogurme
Bi kare peynir
Bir dilim ekmek
Domates salatalık

Çay

16.30
Bir lahmacun
Bir kase ayran çorbası
Yeşillik

18.00
1kayisi bir uzun dilim karpuz
Lahmacunun yanında ayran olsa daha iyş olurmuş
kızlar şimdi ben de bu grupta başlıyor muyum. brn tartımı yazamadım şimdi yazayım cuma ya tam görmüş olurum kaç gr verdiğimi. bir de be in başta 72. yazmışım kilomu ama bu sabah aç karnına tartılldığımda 72.9 çıktım 73 yani :mad: :eek:
Evet canım menülerini sporlarını yazmaya başla cuma günü fotoğraflı ve üzerinde tarih ve nick yazılı tartı bildirimini unutma (kızlar parlaşınca görürsün) mezun üye olduğun için haftaya seni listeye alabiliriz

Ayy kıyamam ya,kaç yaşında kızın?
2.5 yaşında canım 😊
Bir pazartesi klasiği halletmeye çalış canım tüm hafta verdiğin iki günde geri gelmiş

+700 den belli zaten :işsiz:

Lahana şişkinliği olabilir

Durur canım durur birkaç gün sabır sadece
Ay evet ya tam pazartesi klasiği, zaten artı geliyordum her pazartesi bir de bu hafta sonu abartı nca iyice artı geldi :(
Kızlaaarr geçen haftaki kilom 63.5 tu bugün 62.5 1 kilo vermişim şükürler olsun💃💕
Harikasın canım 😍😍😍
Anladım canım çalışıyorsun sen dinlenemiyorsun ki Allah yardımcın olsun. Evet ya geç saatte yemek iyi değil ama eşimin işleri yazın yoğun olduğu için geç geliyor anca 6.30 7 gibi geliyor gelir gelmez hemen masayı hazırlıyorum. Biraz daha erken gelse en geç 6 da yemiş olsam çok iyi olur ama hafif tutmaya çalışıyorum geç oldugu için yemekten sonra da bişey yemiyorum
Biz de köyde olduğumuz için geç yiyoruz canım :( kötü oluyor ya ama mecburum işte
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben bugün m beden tişört ve tayta girdim.
En son ne zaman giymistim hatırlamıyorum.:halay::KK71:

Feracede setremste 40 beden ferace oldu.sitarede 40 birazcık dar geldi 42oldu
:rapci:
Almadım sadece denedim.ilk once 44 e gittim o kadar büyük geldiki.Cok şükür
Allahım yolumu aç ineyim istediğim kiloya
:dua:
Süpersin canımm 😍😍😍😎😎 harika bir motivasyon senin için 😎😍😍😍

Back
X