- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
- #445.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canını sıkma 1 seneye kadar normal deniyor ama ihmal etmemek en doğrusu olur dediğin gibiYa inan bahane değil ama doğumdan sonra regl olamadim daha ben ona bağlıyorum.Kizim on buçuk aylık oldu,tamam aktif emiyor ama regl olmam da lazım gibi geliyor.Bakalim aslanpençesi alıp içeceğim eğer yine de gelmezse doktora gidicem.
Spor konusunda da çok haklısın,o konuda gerçekten eksiğim var.
Ay Allahım sonundaGünaydın kızlar
Hoşgeldin 70ler diyebilirim artık 80ler artık gitsin gelmesin insAllah ya
Geçen hafta: 81.60
Pazartesi: 82.1
Bu hafta: 78.95
Fark: -2.65
Yüzde: %3.248![]()
Kız nasıl mutlu oldum ne olur bi daha çıkma 8lere 7lerle jet gibi ilerleyeceksin gör bakGünaydın kızlar
Ay Allahım sonunda![]()
Ahh zehram vala bende acayip sevindimKız nasıl mutlu oldum ne olur bi daha çıkma 8lere 7lerle jet gibi ilerleyeceksin gör bak
Harikasın canım ezonun 6lara inmesi senin 7lere acayip sevindirdi beniAhh zehram vala bende acayip sevindimçok şükür insAllah görmek istemiyorum cidden yeter artık ölçülerimi de aldm onları da yazcam birazdan
canım benim bunun bilincinde oman bile emin ol annen gibi olmayacağının göstergesi emin olAh canım,nasıl iyi geldi mesajın teşekkür ederimçiçeğim o benim,tam dört sene bekledim kuzumu,Allah'ın en güzel hediyesi bana.Aslinda bilinç altımda anneme benzemekten korkuyorum,aşırı sinirli biriydi biz çocukken.Simdilerde çok daha iyi ama çocukken yaşanılan şeyler unutulmuyor.Ya ben de onun gibi sinirli aksi olur muyum diye korkmuyir değilim.Tabagi öyle şiddetli attimki,parçaları her yere dagildi,kuzum çok korktu
bakalım eğer devam ederse uzman bir destek alırım.Esimle de biraz sorunlar var içinden çıkamadığimiz,kafama göre bir bakıcı da bulamadım hepsi üst üste geldi ama mazeret değil tabiki.Tekrarlanmamadi için elimden geleni yapacağım inşallah.Ama mesajın kendimi iyi hissettirdi
Benim kızım çok minik doğdu,ondan bu endişem,yoksa bende kendim gibi anneleri hiç anlamaz kinardim hatta.Ya ne olacak yemezse yemesin diye ama o ağzını kitledikce sinirlerim tepeme çıktısanirim bir çok şeyin birikmişligi de vardı.
Ya harikasın tebrikler
![]()
Breeze96 (95.4/93.5/1.9/%1.992) yeni üye BT:11/12/20 BK:97 HDF:65
97-65=32
32*80/100=25.6
97-25.6=71.4 ile mezun ediliyoruz seni canım @Breeze96
hayırlı olsun mezuniyetiniz kızlar tebriklerSağol canım benim emeğimin üstünde emeğin çok hepinize çok teşekkür ederim siz olmasanız yapmazdım sizleri özlicem çiçeklerim![]()
Kız breeze96 daha mezun olamıyor ama epey yaklaştı melek963 mezun oluyor bu hafta ikisi de melek olunca karıştı herhaldecanım benim bunun bilincinde oman bile emin ol annen gibi olmayacağının göstergesi emin ol
sadece bunu çok fazla düşünüp kendini hırpalama
her kadın her anne zaman zaman bu siniri yaşıyor kimse dört dörtlük değil öyle görünenler bile
dediğin gibi aşamayacak noktada olduğunu hissettiğin anda destek al
eşinle problemlerinde umarım çok yakın zamanda çözülür
hayırlı olsun mezuniyetiniz kızlar tebrikler
@Breeze96
Canım bebeğin için uzulmene gerek yok. Bende gün içinde kaç kere kızıyorum. Benim fikrim arada kızmak, yapma demek gerekiyor. Çocukların bı yerde durması gerek. NeyseYa inan bahane değil ama doğumdan sonra regl olamadim daha ben ona bağlıyorum.Kizim on buçuk aylık oldu,tamam aktif emiyor ama regl olmam da lazım gibi geliyor.Bakalim aslanpençesi alıp içeceğim eğer yine de gelmezse doktora gidicem.
Spor konusunda da çok haklısın,o konuda gerçekten eksiğim var.
Hmm anladim cnm bende 8 ay olmusum. Dogum doktorum 1 sene normal demisti. 12 ayı doldurmadan olursun insallah rahatlarsınİstediğim gibi hızlı veremiyorun ama az az da olsa her hafta eksiyimdoğumdan sonra hala regl olmadım (kızım on buçuk aylık) o da ben de çok şişkinlik yapıyor
sanırım bir kadin doğum uzmanına gorunmem gerekecek.
Tbrkler cnm az olsun 3ksi olsun
Tbrklerr supersinn bende istiyorm 6larii insallah en kısa zamanda gelseGünaydın 69.3 rüya gibihadi inşallah
Tbrkler mezuniyet in hayirli olsun :)Geçen hafta. 67.150
Bu hafta . 66=60
Fark.55
Yüzde . 0.812
U UcanSupurge mezun olmak istiyorum kaptanım
@Ayla-
Ayy cok sevindm cnm Tbrklerr hadi bu hizla 6lara koș inșallahGünaydın kızlar
Aynen ezoyla direnci kırdık insAllah bı daha görmeyizHarikasın canım ezonun 6lara inmesi senin 7lere acayip sevindirdi beni![]()
Aaa niye böyle oldu ki cnm haftaya eksi gelirisn insAllahGünaydın kızlar bugun tekrardn basladim insallah:
Ilk baslangicim pazar 13.6 : 76.2
Gecen cuma 18.6. : 73.8
Bugun: 75.5![]()
Saol cnm insAllahAyy cok sevindm cnm Tbrklerr hadi bu hizla 6lara koș inșallah
Ayy iyi bari ben de menepoza falan mı girdim diye korkuya kapıldım,öyle bir riskim var çünküGünaydın hanımlar
Canım bebeğin için uzulmene gerek yok. Bende gün içinde kaç kere kızıyorum. Benim fikrim arada kızmak, yapma demek gerekiyor. Çocukların bı yerde durması gerek. Neyse
Sen çok iyi bı annesin ki vicdan yapıyorsun..
Regl için 1.5 seneye kadar olmaman doğal. Sıkıntı yapma kendine benim 3cocugum da da regl geç oldum. Son çocuğumda 1yas 3aylikti olduğumda. Dr.a gittim normal dedi. 1.5 yaşına kadar.
Ben de bazen hem yemek konusunda hem de wc yw bıle gıdemedıkce ( çok ilgi istiyor) sinirlerım cok zoplıyor, bazen okdr sınırlenıyorumkş cocugu eşime bırakıp baska odaya kacıyorum resmen sonra sakımlesıp gelıyorum mutlu ve oslemıs bişekılde ama eşim yoksa bagırdıgım oldu bıkackez ve sonra nasıl vicdan yaptım, benımki de tüp bebek cpk bekledık dıyorum oyle olmasa demekki ben baya kötü bi anne olcakmısım, ya hepımız yasıyoruz bunları galıba ,cogumuz itiraf edemeıyoruz sadece , insallah alışırız,Ah canım,nasıl iyi geldi mesajın teşekkür ederimçiçeğim o benim,tam dört sene bekledim kuzumu,Allah'ın en güzel hediyesi bana.Aslinda bilinç altımda anneme benzemekten korkuyorum,aşırı sinirli biriydi biz çocukken.Simdilerde çok daha iyi ama çocukken yaşanılan şeyler unutulmuyor.Ya ben de onun gibi sinirli aksi olur muyum diye korkmuyir değilim.Tabagi öyle şiddetli attimki,parçaları her yere dagildi,kuzum çok korktu
bakalım eğer devam ederse uzman bir destek alırım.Esimle de biraz sorunlar var içinden çıkamadığimiz,kafama göre bir bakıcı da bulamadım hepsi üst üste geldi ama mazeret değil tabiki.Tekrarlanmamadi için elimden geleni yapacağım inşallah.Ama mesajın kendimi iyi hissettirdi
Benim kızım çok minik doğdu,ondan bu endişem,yoksa bende kendim gibi anneleri hiç anlamaz kinardim hatta.Ya ne olacak yemezse yemesin diye ama o ağzını kitledikce sinirlerim tepeme çıktısanirim bir çok şeyin birikmişligi de vardı.
Ya harikasın tebrikler
![]()
aaaaa ben senin mesajını yanlış anlamışımKız breeze96 daha mezun olamıyor ama epey yaklaştı melek963 mezun oluyor bu hafta ikisi de melek olunca karıştı herhalde
Sen kacla ayrılmıstın canım cokmu aldınHmm anladim cnm bende 8 ay olmusum. Dogum doktorum 1 sene normal demisti. 12 ayı doldurmadan olursun insallah rahatlarsın
Tbrkler cnm az olsun 3ksi olsun
Tbrklerr supersinn bende istiyorm 6larii insallah en kısa zamanda gelse
Tbrkler mezuniyet in hayirli olsun :)
Ayy cok sevindm cnm Tbrklerr hadi bu hizla 6lara koș inșallah
64 ile mezun etmiştik sanki galiba beş ayda 11 kilo idi yanlış hatırlamıyorsam bi tatile gitsin gelsin süresi de doluyor onu da listeye alalımSen kacla ayrılmıstın canım cokmu aldın![]()
Oyyyy ayrılmayak burdan ya64 ile mezun etmiştik sanki galiba beş ayda 11 kilo idi yanlış hatırlamıyorsam bi tatile gitsin gelsin süresi de doluyor onu da listeye alalım
KesinlikleOyyyy ayrılmayak burdan ya![]()