• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar 🤗
Hoşgeldin 70ler diyebilirim artık 80ler artık gitsin gelmesin insAllah ya
Geçen hafta: 81.60
Pazartesi: 82.1
Bu hafta: 78.95
Fark: -2.65
Yüzde: %3.248 🎉💃

Eklentiler

• IMG20210625091102.webp
    IMG20210625091102.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 22
Ya inan bahane değil ama doğumdan sonra regl olamadim daha ben ona bağlıyorum.Kizim on buçuk aylık oldu,tamam aktif emiyor ama regl olmam da lazım gibi geliyor.Bakalim aslanpençesi alıp içeceğim eğer yine de gelmezse doktora gidicem.

Spor konusunda da çok haklısın,o konuda gerçekten eksiğim var.
Canını sıkma 1 seneye kadar normal deniyor ama ihmal etmemek en doğrusu olur dediğin gibi

Günaydın kızlar 🤗
Kız nasıl mutlu oldum ne olur bi daha çıkma 8lere 7lerle jet gibi ilerleyeceksin gör bak

Ah canım,nasıl iyi geldi mesajın teşekkür ederim♥️ çiçeğim o benim,tam dört sene bekledim kuzumu,Allah'ın en güzel hediyesi bana.Aslinda bilinç altımda anneme benzemekten korkuyorum,aşırı sinirli biriydi biz çocukken.Simdilerde çok daha iyi ama çocukken yaşanılan şeyler unutulmuyor.Ya ben de onun gibi sinirli aksi olur muyum diye korkmuyir değilim.Tabagi öyle şiddetli attimki,parçaları her yere dagildi,kuzum çok korktu😔 bakalım eğer devam ederse uzman bir destek alırım.Esimle de biraz sorunlar var içinden çıkamadığimiz,kafama göre bir bakıcı da bulamadım hepsi üst üste geldi ama mazeret değil tabiki.Tekrarlanmamadi için elimden geleni yapacağım inşallah.Ama mesajın kendimi iyi hissettirdi☺️

Benim kızım çok minik doğdu,ondan bu endişem,yoksa bende kendim gibi anneleri hiç anlamaz kinardim hatta.Ya ne olacak yemezse yemesin diye ama o ağzını kitledikce sinirlerim tepeme çıktı😔 sanirim bir çok şeyin birikmişligi de vardı.

👏👏👏 Ya harikasın tebrikler♥️
canım benim bunun bilincinde oman bile emin ol annen gibi olmayacağının göstergesi emin ol
sadece bunu çok fazla düşünüp kendini hırpalama
her kadın her anne zaman zaman bu siniri yaşıyor kimse dört dörtlük değil öyle görünenler bile
dediğin gibi aşamayacak noktada olduğunu hissettiğin anda destek al
eşinle problemlerinde umarım çok yakın zamanda çözülür :KK60:

Breeze96 (95.4/93.5/1.9/%1.992) yeni üye BT:11/12/20 BK:97 HDF:65

97-65=32
32*80/100=25.6
97-25.6=71.4 ile mezun ediliyoruz seni canım @Breeze96

Sağol canım benim emeğimin üstünde emeğin çok hepinize çok teşekkür ederim siz olmasanız yapmazdım sizleri özlicem çiçeklerim 💐💐💐
hayırlı olsun mezuniyetiniz kızlar tebrikler :KK9::KK60::KK200:
@Breeze96

canım benim bunun bilincinde oman bile emin ol annen gibi olmayacağının göstergesi emin ol
sadece bunu çok fazla düşünüp kendini hırpalama
her kadın her anne zaman zaman bu siniri yaşıyor kimse dört dörtlük değil öyle görünenler bile
dediğin gibi aşamayacak noktada olduğunu hissettiğin anda destek al
eşinle problemlerinde umarım çok yakın zamanda çözülür :KK60:

hayırlı olsun mezuniyetiniz kızlar tebrikler :KK9::KK60::KK200:
@Breeze96
Kız breeze96 daha mezun olamıyor ama epey yaklaştı melek963 mezun oluyor bu hafta ikisi de melek olunca karıştı herhalde

Günaydın hanımlar
Ya inan bahane değil ama doğumdan sonra regl olamadim daha ben ona bağlıyorum.Kizim on buçuk aylık oldu,tamam aktif emiyor ama regl olmam da lazım gibi geliyor.Bakalim aslanpençesi alıp içeceğim eğer yine de gelmezse doktora gidicem.

Spor konusunda da çok haklısın,o konuda gerçekten eksiğim var.
Canım bebeğin için uzulmene gerek yok. Bende gün içinde kaç kere kızıyorum. Benim fikrim arada kızmak, yapma demek gerekiyor. Çocukların bı yerde durması gerek. Neyse
Sen çok iyi bı annesin ki vicdan yapıyorsun..

Regl için 1.5 seneye kadar olmaman doğal. Sıkıntı yapma kendine benim 3cocugum da da regl geç oldum. Son çocuğumda 1yas 3aylikti olduğumda. Dr.a gittim normal dedi. 1.5 yaşına kadar.

İstediğim gibi hızlı veremiyorun ama az az da olsa her hafta eksiyim☺️ doğumdan sonra hala regl olmadım (kızım on buçuk aylık) o da ben de çok şişkinlik yapıyor😔 sanırım bir kadin doğum uzmanına gorunmem gerekecek.
Hmm anladim cnm bende 8 ay olmusum. Dogum doktorum 1 sene normal demisti. 12 ayı doldurmadan olursun insallah rahatlarsın
Eki Görüntüle 2877396
Geçen hafta 73.6
Bu hafta 73.3
Fark -300
Yüzde 0.407
Tbrkler cnm az olsun 3ksi olsun
Günaydın 69.3 rüya gibi😍😍😍🧿🧿 hadi inşallah
Tbrklerr supersinn bende istiyorm 6larii insallah en kısa zamanda gelse :(
Geçen hafta. 67.150
Bu hafta . 66=60
Fark.55
Yüzde . 0.812
U UcanSupurge mezun olmak istiyorum kaptanım
@Ayla-
Tbrkler mezuniyet in hayirli olsun :)
Günaydın kızlar 🤗
Ayy cok sevindm cnm Tbrklerr hadi bu hizla 6lara koș inșallah

Günaydın hanımlar

Canım bebeğin için uzulmene gerek yok. Bende gün içinde kaç kere kızıyorum. Benim fikrim arada kızmak, yapma demek gerekiyor. Çocukların bı yerde durması gerek. Neyse
Sen çok iyi bı annesin ki vicdan yapıyorsun..

Regl için 1.5 seneye kadar olmaman doğal. Sıkıntı yapma kendine benim 3cocugum da da regl geç oldum. Son çocuğumda 1yas 3aylikti olduğumda. Dr.a gittim normal dedi. 1.5 yaşına kadar.
Ayy iyi bari ben de menepoza falan mı girdim diye korkuya kapıldım,öyle bir riskim var çünkü 😔

Benim kızım daha on aylık kuzum, bagirmaktan anlamaz ki,su an sadece benim sefkatime ihtiyacı var.Ama ileriki zamanlarda haklısın bazen kızmak uyarmak gerekir ki çok normal.

Ah canım,nasıl iyi geldi mesajın teşekkür ederim♥️ çiçeğim o benim,tam dört sene bekledim kuzumu,Allah'ın en güzel hediyesi bana.Aslinda bilinç altımda anneme benzemekten korkuyorum,aşırı sinirli biriydi biz çocukken.Simdilerde çok daha iyi ama çocukken yaşanılan şeyler unutulmuyor.Ya ben de onun gibi sinirli aksi olur muyum diye korkmuyir değilim.Tabagi öyle şiddetli attimki,parçaları her yere dagildi,kuzum çok korktu😔 bakalım eğer devam ederse uzman bir destek alırım.Esimle de biraz sorunlar var içinden çıkamadığimiz,kafama göre bir bakıcı da bulamadım hepsi üst üste geldi ama mazeret değil tabiki.Tekrarlanmamadi için elimden geleni yapacağım inşallah.Ama mesajın kendimi iyi hissettirdi☺️

Benim kızım çok minik doğdu,ondan bu endişem,yoksa bende kendim gibi anneleri hiç anlamaz kinardim hatta.Ya ne olacak yemezse yemesin diye ama o ağzını kitledikce sinirlerim tepeme çıktı😔 sanirim bir çok şeyin birikmişligi de vardı.

👏👏👏 Ya harikasın tebrikler♥️
Ben de bazen hem yemek konusunda hem de wc yw bıle gıdemedıkce ( çok ilgi istiyor) sinirlerım cok zoplıyor, bazen okdr sınırlenıyorumkş cocugu eşime bırakıp baska odaya kacıyorum resmen sonra sakımlesıp gelıyorum mutlu ve oslemıs bişekılde ama eşim yoksa bagırdıgım oldu bıkackez ve sonra nasıl vicdan yaptım, benımki de tüp bebek cpk bekledık dıyorum oyle olmasa demekki ben baya kötü bi anne olcakmısım, ya hepımız yasıyoruz bunları galıba ,cogumuz itiraf edemeıyoruz sadece , insallah alışırız,

Hmm anladim cnm bende 8 ay olmusum. Dogum doktorum 1 sene normal demisti. 12 ayı doldurmadan olursun insallah rahatlarsın

Tbrkler cnm az olsun 3ksi olsun

Tbrklerr supersinn bende istiyorm 6larii insallah en kısa zamanda gelse :KK43:

Tbrkler mezuniyet in hayirli olsun :)

Ayy cok sevindm cnm Tbrklerr hadi bu hizla 6lara koș inșallah
Sen kacla ayrılmıstın canım cokmu aldın:(

Back
X