• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

56.100 gibi bişey görünüyor. Annemin tartısı.
Geçen hafta 57.0 idi
Tbrkler cnm guzel eksi
Hepinize çok teşekkür ediyorum canlar iyiyim şükür eve plastik kaydırak almıştık kızım ondan düşüp kafasını tv ünitesinin kulpuna çarptı uç tarafı sivri biraz kafası kanadı çok korktuk hastaneye götürdük şükür bir şey çıkmadı aklım çıktı o korku ve panikle gözüm karardı fenalaştım Şekerim düşmüş hem beni hem kızımı kontrol altında tuttular bebekten dolayı telefon evde kalmış çok zor bi gündü
Canim cok gecmis olsun ya cok sevindim iyi olmanıza Allah korumus :KK200:

25 Haziran menüm

Kahvaltı:10.30
1yumurta
2biber
4zeytin

Aksam:16.00
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğsü
Salata
İnce dilim kavun

Su:2litre
Spor:22dk zumba class
15dk bacak hareketleri
40 dk yürüyüş
268puan

Screenshot_2021-06-25-22-24-29.webp

U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen asliogretmen masal3487 masal3487

Ay canım çok gelmiş geçmiş olsun çok şükür önemli bişey olmamış çok zor bı gün olmuş Rabb'im beterinden korusun bı daha göstermesin yat dinlen insAllah grsrz seviliyosun

Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun 💐 yeni okudum .
Nazar mı var sizde ya ?

Tbrkler cnm guzel eksi

Canim cok gecmis olsun ya cok sevindim iyi olmanıza Allah korumus :KK200:
Çok sağolun kızlar çok teşekkür ederim

Hepinize çok teşekkür ediyorum canlar iyiyim şükür eve plastik kaydırak almıştık kızım ondan düşüp kafasını tv ünitesinin kulpuna çarptı uç tarafı sivri biraz kafası kanadı çok korktuk hastaneye götürdük şükür bir şey çıkmadı aklım çıktı o korku ve panikle gözüm karardı fenalaştım Şekerim düşmüş hem beni hem kızımı kontrol altında tuttular bebekten dolayı telefon evde kalmış çok zor bi gündü
Çok geçmiş olsun canım ikinizde iyisiniz şükür.İşte görünmez kaza ne yapacaksın oluyor hepimizin başına geliyor Allah beterinden saklasın.

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun, çok dikkat et canım sen kendine çantanda elma falan birşeyler taşı dışarı çıkarken,şekerin çok düşüyor...kızın da korkmuştur kıyamam ya:(

23 Mayıs 2021
Göğüs: 111
Göğüs altı: 92
Bel: 90.5
Göbek: 98
Kalça: 112
Basen: 108
Boyun: 36
Sağ bacak üst: 66
Sol bacak üst: 66
Sağ bacak alt: 40.5
Sol bacak alt: 40
Sağ kol: 32
Sol kol: 31.5

82.80 kg
25 Mayıs 2021
Göğüs: 109.5
Bel: 88
Göbek: 97.5
Kalça: 109
Basen: 106
Boyun: 35
Sağ bacak üst: 65
Sol bacak üst: 64.5
Sağ bacak alt: 38.5
Sol bacak alt: 38.5
Sağ kol: 31.5
Sol kol: 30.5

78.95 kg
Çok aşırı bı fark olmasa da aylık ölçümü de yapmış oldum paylaşayım dedim 😘

canım benim bunun bilincinde oman bile emin ol annen gibi olmayacağının göstergesi emin ol
sadece bunu çok fazla düşünüp kendini hırpalama
her kadın her anne zaman zaman bu siniri yaşıyor kimse dört dörtlük değil öyle görünenler bile
dediğin gibi aşamayacak noktada olduğunu hissettiğin anda destek al
eşinle problemlerinde umarım çok yakın zamanda çözülür :KK60:

hayırlı olsun mezuniyetiniz kızlar tebrikler :KK9::KK60::KK200:
@Breeze96

72 değil mi tartı 🤔

Süpersin canım, durmak yok kim tutar seni 😍😍😍

Tebrik ederim canım çok güzel, mezuniyetin hayırlı olsun 😘😍

Yaa çok güzel canım tebrik ederim 😍😍😍😘😘😘 sonunda 7 ler geldi 😍😍

Ahh canım ne guzrl vermiştin niye böyle oldu :KK43:

Öyle düşünme canım, tüp bebek olmasa da aynı şeyi dusunecektin yani sevgin ve anneliğin değişmezdi emin ol, Allah izin verirse bir ömür seninle yavrun biraz büyüdüğünde kızmani gerektirecek durumlar olacak o zaman da tüp bebek diye herseye göz yumayim diyemeyeceksin çünkü çoğunlukla kizdi gün şeyler onun için riskli olanlar olacak, içimizi ferah tütün ve Tüp Bebek diye kendi vicdanınizi yormayin, canınızı yazık çünkü fark etmiyor evlat ayni evlat

Çok güzel canım tebrik ederim 😍😍😍😘😘😘

Çok güzel canım tebrik ederim 😘😘😍

Yaa helal olsun sana 😎😎😎😎

Şimdi bildirdim canım, memlekette almıştım onu verdim sayılır şimdi kesilmek istiyorum 😘😘

Kizlar zaten yazmışlar canim. Etten kemikte duygulari olan varlıkların bizde sıkma canını. Böyle düşünüyor olman bile iyi bir anne olduğunu gösterir zaten.😍😍

Ekşi eksidir canim

Harikasın balım😍😍😍😍dediğini ettin beni geçtin 🥺

Tebrikler canım mezuniyetin hayırlı olsun

👏👏👏👏👏Harikasın kardescanim. Tebrik ederim canim

Hadi bismillah sen bı başlarsan tıkır tıkır gidiyor

Tebrikler canim

Tebrikler canim

Tebrikler canım ekside olman super

Valla hiç yazasim yok be gülüm😔
Siz ben burda hem yokmuşum hem varmisin gibi davranın😏
Çok sağolun kızlar darısı sizin başınıza inşallah çiçeklerim 💐💐💐

Cok gecmis olsun canim cok sükur iyi olmaniza sevindim 🥰
Liste icinde son 5 dakika başladık neyse ki yetistirebildim 🤗🤗

Iyi aksamlar kîzlar bugun nispeten guzeldi menum yarindan itibaren yazicam insallah. Yemin lafı gecmis bende cikolataya yeminmi etsem diye dusundm onu yemesem gerisinde skntı olmaz bende
Et et 3 gunlukle başla canim🤭uzunu yoruyor adami
Mukemmel gidiyorsun ya tbrkler cnm yerime sayarsam benide geciceksin

Tbrkler cok guzel eksi cnm

Insallah cnm sagolasin

Masallah iradene hayran kaldım

Masallah cnm korumada eksi cok iyi

Bu hafta olmadi cnm haftaya telafi edicem insallah

Yaa ne guzel motivasyon :)

Bende öyleyim motivasyon Korumak zor olabilliyor hele Liste olmayinca dahada zorlaniyorm ama burya gelip bildirim yapmak bile iyi geliyor bence bosverme
Ya ne tamamen dalıyorum ne diyet modundayim neyse dün azda olsa spor yapıldı. Bugünde ins yapılacak
23 Mayıs 2021
Göğüs: 111
Bel: 90.5
Göbek: 98
Kalça: 112
Basen: 108
Boyun: 36
Sağ bacak üst: 66
Sol bacak üst: 66
Sağ bacak alt: 40.5
Sol bacak alt: 40
Sağ kol: 32
Sol kol: 31.5

82.80 kg
25 Mayıs 2021
Göğüs: 109.5
Bel: 88
Göbek: 97.5
Kalça: 109
Basen: 106
Boyun: 35
Sağ bacak üst: 65
Sol bacak üst: 64.5
Sağ bacak alt: 38.5
Sol bacak alt: 38.5
Sağ kol: 31.5
Sol kol: 30.5

78.95 kg
Çok aşırı bı fark olmasa da aylık ölçümü de yapmış oldum paylaşayım dedim 😘
Azar azar olsada heryerinden incelmissin tebrikler

Ahhhh canım benim çok çok geçmiş olsun 😔
Şimdi nasılsınız

Ben daha yeni gördüm mesajları canim. Cok geçmiş olsun Allah korusun ikinizide. Çok şükür ki iyisiniz. Allah razı olsun kaptanlar halletmiş bizde bundan sonra ekstra dikkat ederiz cuma günleri insallah. Gorevdesindir şu an kızın nasil oldu. Sen dedaha iyimisin

Back
X