• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

IMG_20210623_154950.webp

Bana deli muamelesı yapıorlar korona onlemı alıyorum diye , az once arabanın kapısı actı kızımın tarafını dibine girdi tükrük saca saca konustu , orda mıncırcam bunu dedi yavas mıncır dedim kızın maskesını taktım, delı bu senın annen dıyo kızıma
Seni çok iyi anlıyorum.Madem gittin rahat olmaya çalış.yürüyüş yap ufaklığı gezdiriyor gibi bolbol.Hem sana yürüyüş olur hem de canını sıkamazlar😘

Hepinize çok teşekkür ediyorum canlar iyiyim şükür eve plastik kaydırak almıştık kızım ondan düşüp kafasını tv ünitesinin kulpuna çarptı uç tarafı sivri biraz kafası kanadı çok korktuk hastaneye götürdük şükür bir şey çıkmadı aklım çıktı o korku ve panikle gözüm karardı fenalaştım Şekerim düşmüş hem beni hem kızımı kontrol altında tuttular bebekten dolayı telefon evde kalmış çok zor bi gündü
Çok geçmiş olsun canım şükür birşeyi yokmus

25 Haziran menü
Kahvaltı 10.00
Üç kasık kadar menemen
Bir dilim beyaz peynir
4 zeytin
Domates salatalık
1 dilim ekmek

16.00
Bir fırında tavuk but
Üç dilim patates
Üç kasık bulgur pilavı
Salata, acılı sos
Bir kase cacık

20.30
Bir dilim kesme dondurma

4 lt su
Bir saat tempolu yürüyüş

Et et 3 gunlukle başla canim🤭uzunu yoruyor adami

Ya ne tamamen dalıyorum ne diyet modundayim neyse dün azda olsa spor yapıldı. Bugünde ins yapılacak

Azar azar olsada heryerinden incelmissin tebrikler
Aynen bende tam salam zaten kesin artilar gelr ortaya karisim ama artik vermem gerek
Kızlar bi çılgınlık edıp esım mutlu olsun dıye onun arklaryla pıknıge gıdıyoruz ama aşırı kprkuyorum cocuga yaklasırlarsa korona olursak diye
Tadini cikar cnm binde bir ihtimal yani sonucta kalabalik bir orta degl 2 kisi ve buyk ihtimal korona degillerdir oyle dusun enazindan

Geçen hafta persembeden beri ekmek pilav makarna patates yeminim vardı.Çoğu istediklerini yaptım evdekilere.cuma günü bitti aslında yine yemedim.Ama bir haftadır lahmacun ve ıspanaklı pide istiyorlar bugün mecbur yapacağım.Bugün cozutmadan ben de yiyip.yeminime yarın devam etmeyi planlıyorum.

Geçen hafta persembeden beri ekmek pilav makarna patates yeminim vardı.Çoğu istediklerini yaptım evdekilere.cuma günü bitti aslında yine yemedim.Ama bir haftadır lahmacun ve ıspanaklı pide istiyorlar bugün mecbur yapacağım.Bugün cozutmadan ben de yiyip.yeminime yarın devam etmeyi planlıyorum.
Harikasin yaa
Bugünde tadına bak pidenin lahmacun ama kaçırmamaya çalış canim

Mantıklı cnm bu yemin olayı benide cok dusunduruyor ya

Kızlar bi çılgınlık edıp esım mutlu olsun dıye onun arklaryla pıknıge gıdıyoruz ama aşırı kprkuyorum cocuga yaklasırlarsa korona olursak diye
Canım çok bunaltma kendini vakalar biraz azaldı yavaş yavaş normale dönüp sosyal hayata karisabilitsin anlıyorum seni korkuyoruz ama aşırı da bunaldik yani ben öyleyim açıkçası saldım salicam yani aşırı bunaldım :(
25 Haziran menü
Kahvaltı 10.00
Üç kasık kadar menemen
Bir dilim beyaz peynir
4 zeytin
Domates salatalık
1 dilim ekmek

16.00
Bir fırında tavuk but
Üç dilim patates
Üç kasık bulgur pilavı
Salata, acılı sos
Bir kase cacık

20.30
Bir dilim kesme dondurma

4 lt su
Bir saat tempolu yürüyüş
Cumaya göre guzel canım afiyet olsun
Kizlarr ne habersiniz. Bugünkü bacak egzersizi tamamdır👍 yarım saatte yürüdüm biraz daha yürüyüş yapmak istiyorum bakalim
Ay ben belimden ve boynumdan hiç birşey yapamıyorum ya ,pazartesi beyin cerrahiye randevu aldım ama mr dan korkuyorum ne yalan söyleyim inşallah kolay geçer

Canım çok bunaltma kendini vakalar biraz azaldı yavaş yavaş normale dönüp sosyal hayata karisabilitsin anlıyorum seni korkuyoruz ama aşırı da bunaldik yani ben öyleyim açıkçası saldım salicam yani aşırı bunaldım :KK43:

Cumaya göre guzel canım afiyet olsun

Ay ben belimden ve boynumdan hiç birşey yapamıyorum ya ,pazartesi beyin cerrahiye randevu aldım ama mr dan korkuyorum ne yalan söyleyim inşallah kolay geçer
Hala gecmedimi canim. Çok bile beklemişsin mr evet kapalı alan biraz sıkıntılı gibi ama korkacak bişey yok canim. Bir ilaç krem falan verir rahatlarsin ins

Back
X