- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #446.041
Sabahtan beri bu şarkı dolandı dilime sizde dinleyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım ikinizde iyisiniz şükür.İşte görünmez kaza ne yapacaksın oluyor hepimizin başına geliyor Allah beterinden saklasın.
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun, çok dikkat et canım sen kendine çantanda elma falan birşeyler taşı dışarı çıkarken,şekerin çok düşüyor...kızın da korkmuştur kıyamam ya![]()
Ahhhh canım benim çok çok geçmiş olsun
Şimdi nasılsınız
Ben daha yeni gördüm mesajları canim. Cok geçmiş olsun Allah korusun ikinizide. Çok şükür ki iyisiniz. Allah razı olsun kaptanlar halletmiş bizde bundan sonra ekstra dikkat ederiz cuma günleri insallah. Gorevdesindir şu an kızın nasil oldu. Sen dedaha iyimisin
Çok sağolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorumÇok geçmiş olsun canım şükür birşeyi yokmus
Çok sağol kaptanım Allah eksikliğini göstermesin çok mutlu oldum inanın Çok teşekkür ederimCok gecmis olsun canim cok sükur iyi olmaniza sevindim
Liste icinde son 5 dakika başladık neyse ki yetistirebildim![]()
Can Haticem yoruldum Bugün 8.15te okulda oldum 7de kalktım yorgun ve uykusuzumU UcanSupurge nasılsın canım dondunmu eve
Kızlar bi çılgınlık edıp esım mutlu olsun dıye onun arklaryla pıknıge gıdıyoruz ama aşırı kprkuyorum cocuga yaklasırlarsa korona olursak diye
Ay Ezo senin yerine kim olsa delirir ben de görüşüyorum arkadaşlarımla ama hiç böyle dikkatsiz davrananı olmadıBana deli muamelesı yapıorlar korona onlemı alıyorum diye , az once arabanın kapısı actı kızımın tarafını dibine girdi tükrük saca saca konustu , orda mıncırcam bunu dedi yavas mıncır dedim kızın maskesını taktım, delı bu senın annen dıyo kızıma
Masallah cnm bende bugun az da olsa spor yaptmKizlarr ne habersiniz. Bugünkü bacak egzersizi tamamdıryarım saatte yürüdüm biraz daha yürüyüş yapmak istiyorum bakalim
Gecmis olsun cnm insallah kotu bisey cikmazCanım çok bunaltma kendini vakalar biraz azaldı yavaş yavaş normale dönüp sosyal hayata karisabilitsin anlıyorum seni korkuyoruz ama aşırı da bunaldik yani ben öyleyim açıkçası saldım salicam yani aşırı bunaldım
Cumaya göre guzel canım afiyet olsun
Ay ben belimden ve boynumdan hiç birşey yapamıyorum ya ,pazartesi beyin cerrahiye randevu aldım ama mr dan korkuyorum ne yalan söyleyim inşallah kolay geçer
Kizcen uyusada sende uyusanCan Haticem yoruldum Bugün 8.15te okulda oldum 7de kalktım yorgun ve uykusuzum
Azı çoğu yok sporun iyi olmuş canimMasallah cnm bende bugun az da olsa spor yaptm
Gecmis olsun cnm insallah kotu bisey cikmaz
Mantıklı cnm bu yemin olayı benide cok dusunduruyor ya
Babasına satayım iyisi miKizcen uyusada sende uyusan
Azı çoğu yok sporun iyi olmuş canim
Daha iyi şükür canım sağolasın sen nasılsın ?U UcanSupurge kızın nasıl canım
Biz şu kızları niye babaci yapamadık acabaBabasına satayım iyisi mi
Daha iyi şükür canım sağolasın sen nasılsın ?
Benimki bayılıyor babasına sen düşünBiz şu kızları niye babaci yapamadık acaba![]()
Yaa yerim ben onu maşallahBenimki bayılıyor babasına sen düşün
geçen diyorum sana bayılıyorum sen de bana bayılıyor musun yok diyor ben babama bayılıyorum![]()
Ya belim geçti sayılır hafif ağrıyor ama asıl sorunum boynumda, en ufak bir harekette bıçak saplanıyor sanki misal mutfak tezgahını silmek, çamaşır katlamak bunlar dün ölüm gibi geldi her hareketimde boynum ağrıyorHala gecmedimi canim. Çok bile beklemişsin mr evet kapalı alan biraz sıkıntılı gibi ama korkacak bişey yok canim. Bir ilaç krem falan verir rahatlarsin ins
Kız benim ki sonradan oldu gibi inşallah devam ederBiz şu kızları niye babaci yapamadık acaba![]()
Ay benim ki bu ara babaci olmaya başladı inşallah devamı gelirBenimki bayılıyor babasına sen düşün
geçen diyorum sana bayılıyorum sen de bana bayılıyor musun yok diyor ben babama bayılıyorum![]()
İns oda geçer gider canim. Gece ters falanmi yattın acaba boynun tutuldu.Ya belim geçti sayılır hafif ağrıyor ama asıl sorunum boynumda, en ufak bir harekette bıçak saplanıyor sanki misal mutfak tezgahını silmek, çamaşır katlamak bunlar dün ölüm gibi geldi her hareketimde boynum ağrıyor
Kız benim ki sonradan oldu gibi inşallah devam ederdun odasında oyun oynuyorlar biraz gideyim yanlarına dedim hemen bana anne sen git dedi ,ohhhmis gibi geçtim salona çay içtim
Ay benim ki bu ara babaci olmaya başladı inşallah devamı gelir![]()
Babadan da kaynaklı olabilir canım benimki oynar,vakit geçirir ondan belki deYaa yerim ben onu maşallah
Benimki hiç bayilmiyor ya . Çoğu zaman mecburiyetten öper sarılır .![]()
Amin amin harika bir şeyYa belim geçti sayılır hafif ağrıyor ama asıl sorunum boynumda, en ufak bir harekette bıçak saplanıyor sanki misal mutfak tezgahını silmek, çamaşır katlamak bunlar dün ölüm gibi geldi her hareketimde boynum ağrıyor
Kız benim ki sonradan oldu gibi inşallah devam ederdun odasında oyun oynuyorlar biraz gideyim yanlarına dedim hemen bana anne sen git dedi ,ohhhmis gibi geçtim salona çay içtim
İyi olmasına sevindim canım.Babasına satayım iyisi mi
Daha iyi şükür canım sağolasın sen nasılsın ?
Geçmiş olsun canımYa belim geçti sayılır hafif ağrıyor ama asıl sorunum boynumda, en ufak bir harekette bıçak saplanıyor sanki misal mutfak tezgahını silmek, çamaşır katlamak bunlar dün ölüm gibi geldi her hareketimde boynum ağrıyor
Ne oldu balım hayırdır birileri üzmüş seniİyi olmasına sevindim canım.
Ya süpürgelim bu dünya da herkese iyi olmaya çalıştım da kimseye yaranamadım ben ya.Canım sıkkın biraz.
İnan benim deİyi olmasına sevindim canım.
Ya süpürgelim bu dünya da herkese iyi olmaya çalıştım da kimseye yaranamadım ben ya.Canım sıkkın biraz.
Benimki değişmeyecek düzelmeyecek şeyler boş ver sen anlat bacımİyi olmasına sevindim canım.