• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inşallah canım benim :dua:

işten çıkarma yasağı bitiyor çarşamba günü, uzatmazlarsa eğer :KK43:
canım eğer içine sinmeyen bişeler olursa davadan da çekinme
stresliyse onlara daha büyük stres ki fazlasıyla hakettiler

inşallah kuzum :dua:
büyük kızımın bakıcısının kızıyla anlaştık canım
en azından annesini tanıyoruz dedik hiç tanımadığımız birinden daha iyidir heralde dedik
bakalım hayırlısı ya
Diğer bakıcı ile yaşadığın sorunları da anlatsaydın Yasemin herşeyi önceden bilsin ki ona göre davransın

Fizik tedavi demedi canım ama yüzme çok iyi geliyor dedi, ben de biliyorum ama yüzmeye hangi ara fırsat bulup gideceğim bilmiyorum, plates dedi onu yapabilitim amaç zaten sırt kaslarını güçlendirip omurganin yükünü hafifletmek

Evet klasik kilo d edi sonra bakti bana kilolu görmedi sanırım yani 1 2 kilo yeter ded, iğne verdi canım ağrın oldukça kullan dedi

Ya aslında yanlış hareketten falan oluyor ben yillardir kendimden şüpheleniyordum fıtık konusunda ama hiç gitmemistim, çünkü hastanede çalışırken yatalak hastaları falan az cekmedik yani yoksa normal hayatımda ağır iş yapan birisi değilim, çok ayakta kalmak da olumsuz etkiliyor ama plates iyi gelecektir biran önce başlasam ya da bir salona falan mı yazilsam 🤔
Profesyonel birinden al pilates dersini zor çünkü sakata gelme canım şifa bulursun inşallah

Reglden ve uykusuzluktan artı geldim ben de ya:KK35:

Kararlılıkla azimle gidecek✌

:KK68::cool:

Yüzmek gerçekten iyi geliyor.plates yaparken dikkatli ol dahada artmasın.Ben de dizimi sakatladım yine.

Afiyet olsun canım💕

Spor yokmus 15 dk bizim spor ezom kalk yapmadan yatmak yok hadi:KK39:

Magnum mu yedin sen:KK42:
Afiyet olsun😘

Canın sagolsun 💕

Çok mu tatlı bir gün ben de yiyecem😂😂😂

Dizini neden sakatladin canim

Senin bacak egzersizi ne fena bir şey öyle dizlerim var ya sızlıyor özellikle üst bölge😳😳
Evet @Breeze96 nasıl yaptı anlamadım ben yarım yamslak tamamladım sonrada gözüm yemedi yapmayı ama maşallah kızımız atom karınca gibi yapamadığı Spor yok😂

Hayırlı geceler hanımlar

Yine boşladim yazamadım.

Sabah
11.00 civarı
Bir tabak karpuz

14. 00 gibi
Fırında patlıcan domates biber. Az yağda
2dilim ekmek

16.00
Bir avuç kabak çekirdeği.

19.30
3 parça tavuk ızgara
Yarım lavaş
1kozlenmis biber
Salata
2b kola

10dk cik tempolu yuruyebildim

Kizlar bugün Dr a gittim, bel ve boyun ağrısından.. boynumda düzleşme ve fıtık, belimde de eğrilik ve fıtık varmış 🙄 ağrılar ondan demek kilo ver dedi bana dedi , dedim 18 kilo verdim 2 kilo daha ver dedi, spor yap dedi ama bu ağrılarla nasıl yapacağım
Geçmiş olsun canım.
Eğilirken ve uzanırken dikkat et. Ani hareketler çok zorluyor.

Aslında çok mantikli ben de öyle düşünüyordum para verince kesin giderim diye ama sorunum zaman 🙄. Yani şimdi bazen köyden gidip geliyorum ise o zaman mümkün değil...bekarken ne güzel giderdim salona şimdi çocuğu bırakıp gitmek ne mümkün :( kız benim de kamburum çıktı kilo verince biraz düzeldi ama

Gayet güzel canım afiyet olsun

Akşam biraz karbonhidrat olmuş ama günün toplamı hafif
Teşekkür ederim canım 🌸

Ay o zıkkımlar bende de var fizik tedavi önerdi de gidemedim ki hiç sen ihmal etme bari canım

Çok güzel değil mi ya :KK9:

Tarhana patates ikisi de karbonhidrat tereyağında yumurtayı ekmeksiz mi yedin ?

Magnum mu :KK67:

Akşam birden fazla karbonhidrat bir arada kalabalık geliyor göze

Sporun menün on numara beş yıldız
Teşekkür ederim canım 🌸

Gunaydn kizlar biz bugun erkenciyiz meme biraktirma biraz zorluyor benm goguslee de sagmama ragmen cabuk doluyor sızı yapiyor napcam bilemedm sut kesilsn diye ilac mi kullansam mastit olrmu diye korktm sagdikca d devam gelicek bi kisirdongu bileniniz varmi. Dün sadece sizladiginda tamamen sagmama ragmen 300ml cikti toplam simdi de her ikiside davul gbi ve aciyor uyudum ya dolmuslar

Helal olsun sana 😍😍😍 maşallah harika gidiyorsun ,😍😍😘😘

Süpersin canım vazgevmeden devam et ,😍😍😘

İnşallah canım ben de 6 kardan kurtulmak istiyorum ama 2 hafta sonra memlekete gideceğim orda mümkün değil :KK43:

Tebrik ederim canım harika kilo verdin ,😍😍😘
Sagol cnm insallah
Hoşbulduk canım.
İnşallah hep birlikte kışa daha mutlu gireceğim.
Amin cnm insallah
Çalışıyor, şimdılık geceye odaklandık, gunduz ayakta salkıorum genelde,yarımsaat oncesınden emzırıp, memede uyucak gibi olursa uyanık tutmaya calısıyorum
Anladm cnm hayirlisiyla alisir insallah hemen
Kızlar 61.7 yim ilginç cumadan beri hiç vermrmişim diyetime ekstra olarak hurma ve kuruyemiş eklemiştim onları çıkarayım bari ben 60 ı görürüm bu hafta diye beklerken işe bak olduğum yerde sayıyorum
Hmm adet zamanin falanmi odem vsdir belki bi anda gider pes etme
Kabak detoksu için 2 kilo kabak aldım.
Kabak detoksu yapacak hatunlar tedarik efiniz kabaklarinizi:kk77:
Bende carsamba gnu pazardn alip yapcm insallah hadi iyi eksiler getirsin n bize :)
Kizlar bugün Dr a gittim, bel ve boyun ağrısından.. boynumda düzleşme ve fıtık, belimde de eğrilik ve fıtık varmış 🙄 ağrılar ondan demek kilo ver dedi bana dedi , dedim 18 kilo verdim 2 kilo daha ver dedi, spor yap dedi ama bu ağrılarla nasıl yapacağım
Aaa cok gecmis olsn ya zor vallahi gercekten fizik tedavi en mantiklisi sanki bide duydunmu hic bilmem kayroterapi diye bir bak istersn oda iyi gelyr bu tarz seylere
Afiyet olsun canım😘
Sagol cnm
Dizini neden sakatladin canim

Senin bacak egzersizi ne fena bir şey öyle dizlerim var ya sızlıyor özellikle üst bölge😳😳
Ayy bende istiyorm atabillrmisn Video u ust bacaklarm incelse super olur
Etler çok değil canım ama hem pilav hem yufka iki karbonhidrat bir arada fazla sadece çünkü sabahta iki dilim ekmek var

Evet ya plates tek başına yapmak riskli mi acab 🤔. Off yedim ya yemesem iyiydi ama aşırı sıcak burası dayanamadım :KK43: ya buradaoyle bir nem var ki anlatamam
Haklisin cnm hic oyle dusunmemistim biraz dha planlı hareket etmeliyim
28 haziran menüm

Kahvaltı:10.00
1 yumurta
Yarım kk peynir
2biber
4zeytin

Aksam:15.00
4yk menemen
Salatalık
Ceyrek kk peynir

18.00
İnce bir dilim kavun

Su:2,5litre
Spor:22 dk zumba class
15dk bacak videosu
40dk yürüyüş
268 puanEki Görüntüle 2879287
U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen asliogretmen @masal3487
Cok guzel menün ve sporun cnm

Gunaydn kizlar biz bugun erkenciyiz meme biraktirma biraz zorluyor benm goguslee de sagmama ragmen cabuk doluyor sızı yapiyor napcam bilemedm sut kesilsn diye ilac mi kullansam mastit olrmu diye korktm sagdikca d devam gelicek bi kisirdongu bileniniz varmi. Dün sadece sizladiginda tamamen sagmama ragmen 300ml cikti toplam simdi de her ikiside davul gbi ve aciyor uyudum ya dolmuslar
Azaltarak kesseydin canım sırayla günlük emzirme sayısını düşürsen hiç sıkıntı olmuyor hem bebek hem anne için ben kızımda öyle yaptım

Dün zumba yaparken ters hareket yaptım
Gözüm dönüyor bazen:confused:
Bacak videosu rahatlatiyordu iyiydim
Bugun de spora devam ettim.Ama hareket ederken acıyor
Zorlama bari canım dikkat et aman
Evet @Breeze96 nasıl yaptı anlamadım ben yarım yamslak tamamladım sonrada gözüm yemedi yapmayı ama maşallah kızımız atom karınca gibi yapamadığı Spor yok😂
Aynen maşallah. Ben yürüyüş arkasına yapıyorum birde hareketlerin sonuna doğru yanıyor bacakalrim
Benim hiç birikmemisti sütüm zaten çok yoktu. Olmazsın ins mastır. Ama sagdikca devamı gelir dediğin gibi
Ayy bende istiyorm atabillrmisn Video u ust bacaklarm incelse super olur

Video bu canim

En Büyük TÜRKİYE 9.TAKİM SPOR SONUÇLARIEn Büyük TÜRKİYE

:sampiyon: 1. @Breeze96: 2337p :KK55:

:spor: 2. @Ezogelin56:300 p:halay:

:KK6: 3. asliogretmen asliogretmen : 240p :KK73:

Hepinizi tebrik ederim kizlar 😍 özellikle seni @Breeze96 harika spor yaptin:KK37::KK200: puanlamada hata varsa kusura bakmayın iki telefondan toparladım puanları 😘😘😘
Eline emeğine sağlık canım vay vay ezoya bakın nasıl atak yapmış bu hafta tebrik ederim Kızlar

Azaltarak kesseydin canım sırayla günlük emzirme sayısını düşürsen hiç sıkıntı olmuyor hem bebek hem anne için ben kızımda öyle yaptım
Denedm cnm bundan 2 ay once ama vermiycem diyince anlamiyor kafasini vuriyodu duvarlara bende arada salca vs surdm oyle olmadi sil diyodu artk bi ver bi verme kafasi karışıyor du o yuzden bu sekil yapmak zorunda kaldm aslinda gunduz cok Problem yok ama gece zorliycam belli uykuya dalmakta zorlanan bir cocuk zten

Back
X