• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Denedm cnm bundan 2 ay once ama vermiycem diyince anlamiyor kafasini vuriyodu duvarlara bende arada salca vs surdm oyle olmadi sil diyodu artk bi ver bi verme kafasi karışıyor du o yuzden bu sekil yapmak zorunda kaldm aslinda gunduz cok Problem yok ama gece zorliycam belli uykuya dalmakta zorlanan bir cocuk zten
İnşallah alışır kolayca canım

IMG_20210627_095941.webp

Kolay gelsin canim işin bitip belkide evine gelmissindir bile ben yazarken. Pazartesi klasiği bence cumaya halledersin

İns alisirlar canim gönlünüze göre olsun ins

Hakkında hayırlısı canım ya baya uzadı bu mevzu canim. İns hallolur sende rahatlarsin

Allah Allah fazla olan biseyler var demekki. Ekmeği de kes olmadı yiyorsan. Ama cumaya halledersin bence

Ohhhhh maşallah. Ben bugunden başladım 🤭
Sabah 1 yumurtayla yağsız tavada omlet yaptım yanında 1 dlm peynir maydonoz yedim 11 gibi. Az öncede fırında 2 kabağını yedim yoğurtla akşam 8 gibi kahve ve 2 ceviz yerim acikirsam
inşallah canımm :dua:

Kizlar bugün Dr a gittim, bel ve boyun ağrısından.. boynumda düzleşme ve fıtık, belimde de eğrilik ve fıtık varmış 🙄 ağrılar ondan demek kilo ver dedi bana dedi , dedim 18 kilo verdim 2 kilo daha ver dedi, spor yap dedi ama bu ağrılarla nasıl yapacağım
cnım çok geçmiş olsun :(
doktora sorsaydın keşke ne yapabilirim bu durumda diye o sana hareket verirdi

Diğer bakıcı ile yaşadığın sorunları da anlatsaydın Yasemin herşeyi önceden bilsin ki ona göre davransın
anlattım canım
tek tek hepsini söyledim
artık umarım anlamıştır

Ay o zıkkımlar bende de var fizik tedavi önerdi de gidemedim ki hiç sen ihmal etme bari canım

Çok güzel değil mi ya :KK9:

Tarhana patates ikisi de karbonhidrat tereyağında yumurtayı ekmeksiz mi yedin ?

Magnum mu :KK67:

Akşam birden fazla karbonhidrat bir arada kalabalık geliyor göze

Sporun menün on numara beş yıldız
Fizik tedavi demedi canım, yüzme falan önerdi ama nasıl fırsat bulup gideceğim ...off evet Magnum is yerinde alıyorlar :(
Profesyonel birinden al pilates dersini zor çünkü sakata gelme canım şifa bulursun inşallah
Evet canım evde daha kotu olurum diye korktum, amin sağ ol canım
Hayırlı geceler hanımlar

Yine boşladim yazamadım.

Sabah
11.00 civarı
Bir tabak karpuz

14. 00 gibi
Fırında patlıcan domates biber. Az yağda
2dilim ekmek

16.00
Bir avuç kabak çekirdeği.

19.30
3 parça tavuk ızgara
Yarım lavaş
1kozlenmis biber
Salata
2b kola

10dk cik tempolu yuruyebildim
Canım akşam kola çok kötü olmuş :(
Geçmiş olsun canım.
Eğilirken ve uzanırken dikkat et. Ani hareketler çok zorluyor.
Çok sağ ol canım, ağrıyor zaten yapamıyorum
Gunaydn kizlar biz bugun erkenciyiz meme biraktirma biraz zorluyor benm goguslee de sagmama ragmen cabuk doluyor sızı yapiyor napcam bilemedm sut kesilsn diye ilac mi kullansam mastit olrmu diye korktm sagdikca d devam gelicek bi kisirdongu bileniniz varmi. Dün sadece sizladiginda tamamen sagmama ragmen 300ml cikti toplam simdi de her ikiside davul gbi ve aciyor uyudum ya dolmuslar
Sabret canım çok zorlu süreçler ama sabredince geçiyor,şimdi çok gibi gelebilir ama sagdikca gerçekten azalıyor elinle de sagabilirsin makineyle de , tamamen boşaltma rahatlacak kadar sağ azalacaktır
Sagol cnm insallah

Amin cnm insallah

Anladm cnm hayirlisiyla alisir insallah hemen

Hmm adet zamanin falanmi odem vsdir belki bi anda gider pes etme

Bende carsamba gnu pazardn alip yapcm insallah hadi iyi eksiler getirsin n bize :)

Aaa cok gecmis olsn ya zor vallahi gercekten fizik tedavi en mantiklisi sanki bide duydunmu hic bilmem kayroterapi diye bir bak istersn oda iyi gelyr bu tarz seylere

Sagol cnm

Ayy bende istiyorm atabillrmisn Video u ust bacaklarm incelse super olur

Haklisin cnm hic oyle dusunmemistim biraz dha planlı hareket etmeliyim

Cok guzel menün ve sporun cnm
Kayroterapi hiç duymamıştım canım, sağ ol araştırayım ben onu 😘😘
inşallah canımm :dua:

cnım çok geçmiş olsun :KK43:
doktora sorsaydın keşke ne yapabilirim bu durumda diye o sana hareket verirdi

anlattım canım
tek tek hepsini söyledim
artık umarım anlamıştır
Çok sağ ol canım sordum plates yüzme falan dedi, ağrı kesici verdi

Ay o zıkkımlar bende de var fizik tedavi önerdi de gidemedim ki hiç sen ihmal etme bari canım

Çok güzel değil mi ya :KK9:

Tarhana patates ikisi de karbonhidrat tereyağında yumurtayı ekmeksiz mi yedin ?

Magnum mu :KK67:

Akşam birden fazla karbonhidrat bir arada kalabalık geliyor göze

Sporun menün on numara beş yıldız
Ya süpürgem insaf et😅😅😘😘

Hayırlı geceler hanımlar

Yine boşladim yazamadım.

Sabah
11.00 civarı
Bir tabak karpuz

14. 00 gibi
Fırında patlıcan domates biber. Az yağda
2dilim ekmek

16.00
Bir avuç kabak çekirdeği.

19.30
3 parça tavuk ızgara
Yarım lavaş
1kozlenmis biber
Salata
2b kola

10dk cik tempolu yuruyebildim
Lavaş hariç gusel canım😘

Kızlar ben pek gelemiyorum hala annemdeyim kızın ateşi yine cıkıyor geceleri, yoruldum valla 2 haftadır ateşi cıkıyor baska hiçbişeyi yok antibiyotiğide kullanıyoruz bugun 6. Gün ama yok gece ateşleniyor yine. Ne dogru düzgün diyet yapabiliyorum ne uyuyabiliyorum saçma sapan bi haldeyim..

Kızlar ben pek gelemiyorum hala annemdeyim kızın ateşi yine cıkıyor geceleri, yoruldum valla 2 haftadır ateşi cıkıyor baska hiçbişeyi yok antibiyotiğide kullanıyoruz bugun 6. Gün ama yok gece ateşleniyor yine. Ne dogru düzgün diyet yapabiliyorum ne uyuyabiliyorum saçma sapan bi haldeyim..
Allah Allah 6 gündür antibiyotik alıyor hala mı ateşli ?Bence başka doktora daha götürün dozaj az gelmiş olabilir ya da gözden kaçırılmış bir şey iki hafta uzun süre ateş için .ne çekti yavrucak inşallah şifa bulursunuz canım

Ahh yavrum yaa :(
Leylağın da dediği gibi başka bi doktora daha götürün canım, antibiyotiğin 6. gününde hala ateşi olmaması gerekmez mi

Corona testi yaptırdınız mı canım.

yaa sormaa bu masterchef beni benden alıyor yaa akşamları yeme işini kesecektim güya :işsiz:
Ay beide benide
Allah Allah 2 hafta düşmeyen ateş çok sanki canim. Başka doktora götür kızların dediği gibi antibiyotik hemen toparlıyor çünkü ya dozajı az geldi
Bebe düşünenler ozelkıkle kocalarınız hangi aşıyı oldu kızlar , kısırlık soylentısı yalandır heralde biyontec ile ilgii?
Biz düşünmüyos biontec olduk ikimizde. Valla asiyla ilgili o kadar çok şey söyleniyorki gözümüzu kapatıp vurunduk.

Kizlar bugün Dr a gittim, bel ve boyun ağrısından.. boynumda düzleşme ve fıtık, belimde de eğrilik ve fıtık varmış 🙄 ağrılar ondan demek kilo ver dedi bana dedi , dedim 18 kilo verdim 2 kilo daha ver dedi, spor yap dedi ama bu ağrılarla nasıl yapacağım
Canım, çok geçmiş olsun. 😔
En Büyük TÜRKİYE 9.TAKİM SPOR SONUÇLARIEn Büyük TÜRKİYE

:sampiyon: 1. @Breeze96: 2337p :KK55:

:spor: 2. @Ezogelin56:300 p:halay:

:KK6: 3. asliogretmen asliogretmen : 240p :KK73:

Hepinizi tebrik ederim kizlar 😍 özellikle seni @Breeze96 harika spor yaptin:KK37::KK200: puanlamada hata varsa kusura bakmayın iki telefondan toparladım puanları 😘😘😘
Canımmm teşekkür ederim, emeğine sağlık
ama sanki benim puanım daha yüksek olmalı 😉

Back
X