• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kayınvalidemin İzmir’deki yaz stili 🤣 İki yazdır köye geliyor diye kazıtmıyor köy epey serin

Evet iştahım da açık şu sıra bulantılar vs geçince

Yok kız yazdım zaten siz hepiniz zayıflamaya çalışırken sizin motivasyonunuzu düşürmemek adına yazmıyorum bi söz vardı ya hoca osurursa cemaat sıçar misali 🤣
Tamamı degil saçımı actigim zaman ensemde boyu.Belli olmuyor.yarıdan bağlanınca belli oluyor.şunun gibi yani
images.webp

Kızlar menü bildirimi yapayım

Kahvaltı
Minicik ısırık çikolata fındık kadar falan
Minik oğlan sabah ağzıma sokuşturdu
3 dilim hindi füme
Kaşar
2 ceviz içi
Domates salatalık

Ara (normalde yapmıyorum )
İki dilim karpuz

Akşam 16:00 ( bu saatlerde yemeye son veriyorum)
2 dilim şinitzel ( fırında)
4 kayısı

Bundan sonra içecekle devam

Kızlar menü bildirimi yapayım

Kahvaltı
Minicik ısırık çikolata fındık kadar falan
Minik oğlan sabah ağzıma sokuşturdu
3 dilim hindi füme
Kaşar
2 ceviz içi
Domates salatalık

Ara (normalde yapmıyorum )
İki dilim karpuz

Akşam 16:00 ( bu saatlerde yemeye son veriyorum)
2 dilim şinitzel ( fırında)
4 kayısı

Bundan sonra içecekle devam
4 gibi bitiyorsa yeme işi ertesi gün baya eksi görüyorsundur tartıda

Evet canım kapışmaya:KK8:

Saçımı yarısından bağlayıp altını kazıttım eşime.Epeydir istiyordum kuaförüm yapmıyordu üzülürsün beğenmezsen diye.
Çok rahat oldu böyle:oha:

Tekrar hoşgeldin canım. Ben de 75,5 kiloyum.
Hoşbuldum inşallah biran önce veririz kiloları

Zeynep’cim tekrardan hoş geldin üyeliğin yeni de eski nickin neydi üyenin mezun mu izinde mi diskalifiye mi gibi durumlarına bakmamız lazım daha önce başka takımda bulunduğunu belirtmişsin çünkü
Ha ben onu yanlış anladım ya hayır hiçbir takımda olmadım ben 🙄

Bugün yeminim bittiği için yine tatlıya saldırdım kıtlık psikolajisi ile abarttım da şimdi aşırı vicdan azabı çekiyorum hemen spor yapacam squatgirl'ün 25 dk lık bir videosu var 300 kalori yakın diyo onu yapacam 😢 ama kızlar sanırım korumayı başaracam çünkü geçen sefer sabah akşam her öğünde abartırken bu sefer tek öğünde sapıttım ve artık korkar oldum yiyeceklerden 😂

Bugün yeminim bittiği için yine tatlıya saldırdım kıtlık psikolajisi ile abarttım da şimdi aşırı vicdan azabı çekiyorum hemen spor yapacam squatgirl'ün 25 dk lık bir videosu var 300 kalori yakın diyo onu yapacam 😢 ama kızlar sanırım korumayı başaracam çünkü geçen sefer sabah akşam her öğünde abartırken bu sefer tek öğünde sapıttım ve artık korkar oldum yiyeceklerden 😂
Ah leylak ah yarın da dengelemeye çalış menünle anca dengelenir

Back
X