• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet canım kapışmaya:KK8:

Saçımı yarısından bağlayıp altını kazıttım eşime.Epeydir istiyordum kuaförüm yapmıyordu üzülürsün beğenmezsen diye.
Çok rahat oldu böyle:oha:

Tekrar hoşgeldin canım. Ben de 75,5 kiloyum.
Bayıldım cok tarzzzz😍😍😍ben de asimetrk küt mü yapsam, evde heryer saç , eşime acıyorum bazen

Bugün yeminim bittiği için yine tatlıya saldırdım kıtlık psikolajisi ile abarttım da şimdi aşırı vicdan azabı çekiyorum hemen spor yapacam squatgirl'ün 25 dk lık bir videosu var 300 kalori yakın diyo onu yapacam 😢 ama kızlar sanırım korumayı başaracam çünkü geçen sefer sabah akşam her öğünde abartırken bu sefer tek öğünde sapıttım ve artık korkar oldum yiyeceklerden 😂
Yaaa dengelersin bence bir şekilde korumayı basaracaksin canim
Koronadan beri ilk defa düğüne gidiyoruz eşimin iş arkadaşının korkuyorum :KK17:
Maskeni indirmeden bence birşey olmaz canım. Ellerini de sık sık dezenfekte et rabbim korusun ins

Pınar napmıs ole masallahhh
Sagol cnm gecen hafta +1.6 kg vardi o yuzden aslinda tam da hepsi eksi denemez
Geçen hafta da aynı şekilde eksi yüzdedeydi Pınar = ben istese harika veriyor da alıyor da
Aynen bogazimi tutsam guzel gidicek de işte :/ ama bu defa kararliym tatile kadar 6lari gorucemm
Pınar bu yuzdenin sırrı ne kızzzz
Genel seyler cnm cikolata abur cubur yemedim Karbon minimum aksamlari genelde protein tuketmeye calistim. Sabah yumurta beni tok tutuyor onu yedim ve bence spor ikisi bir olunca harikalar olabilliyor bide bu son kiloları yeni almistm o yuzden de iyi gidiyor
Günaydın kizlar 😍 bugün 1.5 yıldır ilk kez alış verise çıkacağım AVM ye gideceğim aşırı heycanliyim ,🤣🤣🤣
Nasıl gecti canim
Eşim için alışverıs yapmam lazım benım de adam hiç sevmıyor ya alışverısı , bi de saçlarımı kestırmek istitorum kıpkısa😬şıan belimde. Ama bi sonrakibunalım için çok ta kısakestirmesemmi lazım olur😅😅
Deli yaa kipkis kestirme bence begenmezsin uzun kullaniyorsan normalde
ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:164
KİLONUZ:75
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 1 buçuk
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayır
MESLEĞİNİZ:ev hanımı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: evet
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: zayıflamak istiyorum
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:hep kiloluydum zaten artık sıkıldım
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: sıradan ev hanımıyım
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE

YAPABİLİRSİN: yorum paylaşım yaparım detokslara önem veririm
Merhaba hosgeldn umarm biran önce gider kilolar
Merhaba Zeynep hoş geldin
Bende dün katıldım takıma
Henüz yarışmada değiliz ama olsun hazırlık aşamasındayız 😊
İnşallah hepimiz hedef kilolarımıza kavuşup sağlıklı ve mutlu bir şekilde mezun oluruz❤️
Sende hosgeldin canim, zamanla kaynasiriz insallah
Evet şu ara hızlı almaya başladım ilk 5 ay 5 kilo aldım son bir buçuk ayda 5 kilo daha aldım 27 haftalık olmak üzere canım 7. Aya başladık şükür 75i geçtim anlayacağın 😏
Bence cok iyi cnm insallah az kiloya bitirrsn ama son zamanlarin tam sicaklar odem olmaz insallah ben cok olmustum
Koronadan beri ilk defa düğüne gidiyoruz eşimin iş arkadaşının korkuyorum :KK17:
Nasıl gecti cnm

Menumu de yazaym:

10:00 2 tb ekmegi ile kaşarlı tost, kahve

12:00 sütlü soguk kahve

14:30 4yk yulaf 1bardak sut, 1yk chia, 1tk keten tohumu

19:00 1 tabak bamya, 1 kase yogurt, biraz Salata

20:30 1 soda, yarım züber

6.000 adım
2.5lt Su

İnşallah canım benim de en korktuğum ödem kızımda 32 sonrası ödem olmaya başlamıştım

Şükür canım çok durmadık takı takıp çıktık yakınımız değil sonuçta
Insallah olmaz cnm ödem tuzlu ya dikkat edip otururken ayaklarni yukari uzat biliyorsun dur gerci soyluyorm yinede :)

Anladım canım aynı durum çok sevdiğim bir arkadaşımda da var ilaç kullanıyor düzenli canını sıkan durumlarda atak geçiriyor genelde
Benim ataklarım çok zamansız uykuda bile yakalıyor
Can sıkıntısından ziyade anksiyete sebep oluyor buna

Kızımda çok ayakta kalıyordum 37ye kadar çalıştım 37den sonra dip köşe yaptım filan ondan mı oldu diye düşünüyorum bazen
Etkisi illaki vardır tabiki cnm insallah bu defa daha iyi gecer cnm
Kızlar akşam saatlerinde ufak bir panik atağım oldu xanax almak durumunda kaldım
O yüzden bugün gün içinde yediklerimden biraz daha yedim
Bugün olmadı maalesef
Vazgeçmek yok tabii ki
Gecmis olsn cnm saglik en onemli si tabiki

Back
X