• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Meşhur kivirtan hocamızın bu videosuna bayılıyorum bende tam yapamasamda kızlarla mutfakta kivirttik az önce minnak uyurken eşimde maç izlerken😂😂😂

@Breeze96 @Fit mutlu anne :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Çok iyi yapmışsın canım.Zumba yaptığım zaman bu adamın tüm videolarını yapıyorum.Bir kaç da baska sevdiklerim var.Çok eğlenceli değil mi.

3 Temmuz menüm

Kahvaltı:10.00
1haşlanmış yumurta
Ceyrek kk peynir
Domates salatalık biber

Aksam:16.00
4yk taze fasulye
Salata
Yoğurt

Su:2 litre
Spor:22dk zumba class
1saat tempolu yürüyüş
268 puan
11500 adım(resmini çekmeyi unuttum)
U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen asliogretmen masal3487 masal3487

Kızlar akşam saatlerinde ufak bir panik atağım oldu xanax almak durumunda kaldım
O yüzden bugün gün içinde yediklerimden biraz daha yedim
Bugün olmadı maalesef
Vazgeçmek yok tabii ki
Geçmiş olsun canım tabiki telafi edersin bugun
Çok iyi yapmışsın canım.Zumba yaptığım zaman bu adamın tüm videolarını yapıyorum.Bir kaç da baska sevdiklerim var.Çok eğlenceli değil mi.
Gerçekten eğlenceli bu adamın videoları biz kivirttik kendimi,e gore

Hadi bakalım Hatice’m izindeydin sen değil mi ? Bu gidişle zorla listeye sokacağım seni
İzindeyim evet balım bu hafta fotolu yapıyım paylaşımımi artık alışiyim listeyi etkilemedigim bir hafta da girmek isterim listeye başka türlü olmayacak sanirim

Bugun 67.5 gordum , dün masterjefte canımız pattıs kızartması cektı aylardır yemıoduk sabah yaptım ben az yedım ama ,zatwn iştahım cok az ya , az once işyerı pc vs emanetleri toparladım , kalbim sinirden küt küt , ice modum düştü yarın benı ne beklıo bklm,kurtulalım şunlardan artıkhayrlısıyla, anneme gıtces bırazdan da

Gunaydinlarrrr😍😍😍

Bugün den itibaren menua yazmaya başlıyorum bı düzen gelsin bakalım hayatıma
Gunaydinn aynen cok iyi dusunmussun canim
Kızlar pazar ve alısverıs sonrası poset degıstırme , kolonya fısfıslama yada yıkama işlemı yapıyormusunuz aldıklarınıza , oandemıden berı yapıorık artık sıkıldım ,korona bu sekılde bulasmıyor galıba degılmı bıraksammı
Ben bayadir yapmiyorm cnm aralarda ve sonunda ellerimi yikiyorm dezenfekte ediyorm yeterli oluyor bence

Back
X