• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün aşının (Biontecht)ikinci dozunu olacam içimde bir korku var ikinci dozlarda yan etki çok oluyormuş hasta oluyormuş insanlar o yüzden bir tedirginlik var üzerimde dua edin şifa olsun beni hasta etmeden virüsten korusun
İnşallah olmaz canım yan etkisi canını sıkma şifa olsun

Bugün aşının (Biontecht)ikinci dozunu olacam içimde bir korku var ikinci dozlarda yan etki çok oluyormuş hasta oluyormuş insanlar o yüzden bir tedirginlik var üzerimde dua edin şifa olsun beni hasta etmeden virüsten korusun
Sifa olsun canım

Yeşilçay +soda+limon ödem attırıyor denedim internette tarifleri var canım bakabilirsin yeşilçayı demle 2-3 bardak olacak kadar sonra içine soda kat limon doğra ve gün içinde bu çayı tüket ciddi ödem atıyor.çok aç kalma benim tansiyonum düşmüştü
Demeyecem mutlaka

Tamam canım hadi vira bismillah bakalım

Ben hiç yapmadım canım daha covid olmadık şükür dikkat ettiğim üç şey maske, mesafe ve el hijyeni

Bazen ne olacaksa olsun diyorsun böyle sürümcemede kalması daha can sıkıcı oluyor

Tabi ki hayır 😕 biri içerde biri dışarda doğum sonrası ücretsize ayrılacağım şu anda tatile ayıracak bütçemiz de yok

Ooo buna bayıldım elbet olur ya 60 kilo kadınsın 👏🏻

Ben ödemin yaptığı uyuşukluktan dinlenmiş olarak uyanamazdım hiç dövülmüş gibi uyanırdım

Detoks için acele etme canım daha yeni başladın diyete durma takılma ya da fazla kaçırma durumunda detoks denersin menülerini saat ve ölçüleri ile yazar mısın ?

mesela

10.00
1 domates
1 haşlanmış yumurta

17.00
6 kaşık yeşil fasülye
4 kaşık

Şeklinde
Tamam bir dahakine öyle yaparım haftaya kardeşime istemeye gelecekler sonraki haftada nişan olacak o zamana kadar giyeceğim kıyafetin üstümde güzel durmasını istiyorum

Çok kalorili değil fakat eksi de getirmez sanki
Getirmedi de zaten🤭
Sagolun kızlar enazindan kosup oturup kalkabiliyor insallah gecer banad bahane bezi bırakmak icin belki ama daha 2 yasinda denesemmi bilemiyorm siz ne diyorsnuz
Çocuk hazırsa bezden rahatsizsa dene canim
Günaydınlar
Ara tartı bildirimi yapaym :KK43:
Gece adet olmusum onun şişliği vsr bence cunki dun daha bukadr yoktu:

Cuma: 72.7
Bugun: 74.2
Fark : +1.5kg
Ovvv baya çok ama cumaya halledersin bence canim
4 Temmuz menüm

Kahvaltı:10.00
1sahanda yumurta
Kk beyaz peynir
Domates salatalık biber

Aksam:16.00
4yk taze fasulye
4yk pirinç pilavı
Salata
Yoğurt

Su:1,5 litre
Spor:4400 adım
44puan

U UcanSupurge G Goklerce @asliogretmen @masal3487
Gayet güzel menü canim afiyet olsun
Şifa olsun canim benim. İns olmaz yan etkisi birinci rahatsa bu da rahat olur heralde
+350gram geldim.
Ödem sanırım.
Cok degil canim halledersin
Hanımlar kilo bildirimi
62 kg en son tartıldığımda
Bu sabah 61.5
Ooo güzel ekşi canim

Getirmedi de zaten🤭

Çocuk hazırsa bezden rahatsizsa dene canim

Ovvv baya çok ama cumaya halledersin bence canim

Gayet güzel menü canim afiyet olsun

Şifa olsun canim benim. İns olmaz yan etkisi birinci rahatsa bu da rahat olur heralde

Cok degil canim halledersin

Ooo güzel ekşi canim
İnşallah canım öyle olur

Hanımlar kilo bildirimi
62 kg en son tartıldığımda
Bu sabah 61.5
Güzel sonucun canım maşallah 🧿
Tamam bir dahakine öyle yaparım haftaya kardeşime istemeye gelecekler sonraki haftada nişan olacak o zamana kadar giyeceğim kıyafetin üstümde güzel durmasını istiyorum
Liste durumunu da ona göre ayarlayalım canım hayırlı uğurlu olsun inşallah
Cuma 70
Pazartesi 70.2

Dünkü makarna büyük ihtimal hallolmayacak şey değil şimdicik Dukan birami yaptım içeceğum. 😂
Ah ah iç çabuk iç :sinirli:

Back
X