• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Derya
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:62
HEDEF KİLONUZ:56
MEDENİ DURUMUNUZ: boşanmak üzere 😊
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 oğlum var, 4 ve10 yaşlarında
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır😊
MESLEĞİNİZ:ev hanımı (şimdilik)
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır (çok şükür)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kilolu olmayı sevmiyorum
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: yemeyi çok seviyorum
Yiyecekleri dengeleme sorunum var
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: çocuklarımla vakit geçiriyorum. Zorlu bir süreçten geçtim atlatmak üzereyim
Resim öğretmenliği için güzel sanatlara hazırlık aşamasındayım şimdilik böyle🥰
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: düzenli spor ve hiç kaçamak yapmadan İyi bir yoldaş olacağım sizlere
Her gün sizlerleyim 🥰
Hoş geldiniz 🌸

ben bugün kilo bildirimi yqpamadım maalesef hiç vaktim olmadı sürekli bir.koşturmaca. şimdi elime alabildim teli. çarşamba sınavım var bir yandan da ona çalılıyorum ama bugün yemek bildirimi yapayım bir yerden başlayayım inş yolunda gider her şey. ama ben saat saat hatırlamıyorum o yüzden total de ne yediğimi yqzacağım.

1 fincan nescafe kremalı şekerli
1 yemek tabağı pırasa yemeği
2 çorba kasesi havuç çorbası
3 4 tane çubuk kraker
1 avuç fıstık

05.07.2021

12.30
2 sahanda yumurta, 2 dlm ekşi maya ekmek, domates salatalık,1 nektarı

16.00 sade kahve, 1magnum mini 🙈 :KK43:

19.00 2 sk taze fasulye,2 YK kuru fasulye, 2 YK bulgur pilavı

Şu: 2 lt
Adım 10 bin olmuş bugün ilk kez baktım ben de şok oldum 😳😳 asliogretmen asliogretmen
Yine götürmüşsün miniyi :sinirli:
25 Haziran / 1 Temmuz
Adım Yarışması Sonuçları

NİCKLER
25 Haziran26 Haziran27 Haziran28 Haziran29 Haziran30 Haziran01 Temmuz
Toplam
@Breeze9611.16210.31311.02310.0008.00010.72961.227
asliogretmen asliogretmen 6.5905.03211.11912.8168.95610.03810.26064.811
M Manolya15 6.0006.000
Ucmelekannesi Ucmelekannesi 10.4728.9114.53223.915
Pnrrr-12 Pnrrr-12 10.0002.0007.00019.000
@Goklerce9.0007.0008.0007.00031.000
1. asliogretmen asliogretmen :sampiyon: 🥇
2. @Breeze96 :sampiyon: 🥈
3. @Goklerce :sampiyon: 🥉

Spor yapan, adım atan bütün canları kutluyorum.
:KK9: :KK9: :KK9:
Eline emeğine sağlık canım çok teşekkür ederim ❤️
Çok şükür Zehram iyiyim, geçen hafta bir gün öğrencilerimi ziyaret ettim, başka bir gün oğlumun ana sınıfı mezuniyeti vardı. Cuma günü karne telaşı, hafta sonu köyde kayınvalideydim vs derken gelemedim bir türlü. Ama aklım hep dizdeydi.
Bugünlerde bir de kitap incelemesi yapıyorum. Oldukça vaktimi alıyor. 🌸
Benden böyle umarım herkes iyidir. ❤️
Hayırlı olsun nice mezuniyetleri olsun inşallah canım kolay gelsin benim de köye gidişim yakındır umarım çok kalmayız
ben bugün kilo bildirimi yqpamadım maalesef hiç vaktim olmadı sürekli bir.koşturmaca. şimdi elime alabildim teli. çarşamba sınavım var bir yandan da ona çalılıyorum ama bugün yemek bildirimi yapayım bir yerden başlayayım inş yolunda gider her şey. ama ben saat saat hatırlamıyorum o yüzden total de ne yediğimi yqzacağım.

1 fincan nescafe kremalı şekerli
1 yemek tabağı pırasa yemeği
2 çorba kasesi havuç çorbası
3 4 tane çubuk kraker
1 avuç fıstık
Afiyet olsun canım biraz salata , yoğurt kahvaltıda peynir yumurta vs eklesen daha dengeli gelecek göze ah bi de üçü bir arada var tabi sade Türk kahvesi veya sütlü Türk kahvesi denesen daha iyi olmaz mı ?
bir de bana bildirim yaodıysanız bazen bildirim geliyoe bqzen gelmiyor. ben normal akış içerisinde okurken denk gelirsem görüyorum. neden boyle oluyor ki acep
Altlarda kalıyordur muhtemelen canım fark etmiyorsundur

Hayırlı olsun nice mezuniyetleri olsun inşallah canım kolay gelsin benim de köye gidişim yakındır umarım çok kalmayız

Afiyet olsun canım biraz salata , yoğurt kahvaltıda peynir yumurta vs eklesen daha dengeli gelecek göze ah bi de üçü bir arada var tabi sade Türk kahvesi veya sütlü Türk kahvesi denesen daha iyi olmaz mı ?

türk kahvesi wvet daha güzel olur aynen ama türk marketinden almayı unutmuşuz bir daha ne zaman gideriz bilmiyorum. gidince alırız o zaman inş alınca.

2 saatir uyanan cocugu uyutmaya calisiyorm ya artik sabrim kalmadi dunde biturlu dalamamisti. Ilk hafta iyi gibiydi hemen tekrar uyuyordu smdi dalamiyor sanki ayagimda salliyorm en az 1bucuk saatir kollarm kopuyor cunki biraksam agliyor :/
ahh ya bu uyku bizim de sorun valla çok yoruldum ya çok zorlanıyorum ben de Allah hepimizin yardımcısı olsun

Teşekkür ederiz canım benim. Benim de kendi köyüme gitme ihtimalim var bu perşembe . Henüz kesinleşmedi. Kesinleşsin mutlaka yazarım çünkü köyüm köy gibi bir köy. Ne dolmuş geçer, ne telefon çeker 🥰

5 Temmuz menüm

Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin

14.00
4kayısı
1 nektari

Aksam:17.00
4yk fırın poşetinde etsiz türlü(patates yok)
4yk yoğurt

Su:3litre
Spor:22dk zumba class
40dk 400kalorilik aerobik zumba
30dk zumba
368 puanEki Görüntüle 2883234
U UcanSupurge @Goklerce asliogretmen asliogretmen @masal3487
Güzel menü canim afiyet olsun
05.07.2021

12.30
2 sahanda yumurta, 2 dlm ekşi maya ekmek, domates salatalık,1 nektarı

16.00 sade kahve, 1magnum mini 🙈 :KK43:

19.00 2 sk taze fasulye,2 YK kuru fasulye, 2 YK bulgur pilavı

Şu: 2 lt
Adım 10 bin olmuş bugün ilk kez baktım ben de şok oldum 😳😳 asliogretmen asliogretmen
Magnum olmasa süper menü canim
25 Haziran / 1 Temmuz
Adım Yarışması Sonuçları

NİCKLER
25 Haziran26 Haziran27 Haziran28 Haziran29 Haziran30 Haziran01 Temmuz
Toplam
@Breeze9611.16210.31311.02310.0008.00010.72961.227
asliogretmen asliogretmen 6.5905.03211.11912.8168.95610.03810.26064.811
M Manolya15 6.0006.000
Ucmelekannesi Ucmelekannesi 10.4728.9114.53223.915
Pnrrr-12 Pnrrr-12 10.0002.0007.00019.000
@Goklerce9.0007.0008.0007.00031.000
1. asliogretmen asliogretmen :sampiyon: 🥇
2. @Breeze96 :sampiyon: 🥈
3. @Goklerce :sampiyon: 🥉

Spor yapan, adım atan bütün canları kutluyorum.
:KK9: :KK9: :KK9:
Emeğine sağlık canim
Çok şükür Zehram iyiyim, geçen hafta bir gün öğrencilerimi ziyaret ettim, başka bir gün oğlumun ana sınıfı mezuniyeti vardı. Cuma günü karne telaşı, hafta sonu köyde kayınvalideydim vs derken gelemedim bir türlü. Ama aklım hep dizdeydi.
Bugünlerde bir de kitap incelemesi yapıyorum. Oldukça vaktimi alıyor. 🌸
Benden böyle umarım herkes iyidir. ❤️
Baya yoğun geçmiş. Bizde aynı durumlar iyiyiz canim
2 saatir uyanan cocugu uyutmaya calisiyorm ya artik sabrim kalmadi dunde biturlu dalamamisti. Ilk hafta iyi gibiydi hemen tekrar uyuyordu smdi dalamiyor sanki ayagimda salliyorm en az 1bucuk saatir kollarm kopuyor cunki biraksam agliyor :/
Allah Allah bir sıkıntısı var demekki. Alışır canım şimdi uyku düzeni oluşturmaya çalışıyor belkide ondandir

türk kahvesi wvet daha güzel olur aynen ama türk marketinden almayı unutmuşuz bir daha ne zaman gideriz bilmiyorum. gidince alırız o zaman inş alınca.
Sen yurtdışındaydın değil mi hangi ülkedeydin canım ?
Çok Teşekkür ederiz canım benim. Benim de kendi köyüme gitme ihtimalim var bu perşembe . Henüz kesinleşmedi. Kesinleşsin mutlaka yazarım çünkü köyüm köy gibi bir köy. Ne dolmuş geçer, ne telefon çeker 🥰
Tam kayınvalidemlerin köyü biz de öyle bir yere gidiyoruz

ahh ya bu uyku bizim de sorun valla çok yoruldum ya çok zorlanıyorum ben de Allah hepimizin yardımcısı olsun
Valla yipratiyor insan ya Allahtan sonrasi uzun uyumus da dinlenmisiz
Güzel menü canim afiyet olsun

Magnum olmasa süper menü canim

Emeğine sağlık canim

Baya yoğun geçmiş. Bizde aynı durumlar iyiyiz canim

Allah Allah bir sıkıntısı var demekki. Alışır canım şimdi uyku düzeni oluşturmaya çalışıyor belkide ondandir
:( bilmiyorm ama yoruyor gercktn pipimizdendir belki insallah bu gece iyi uyur diyorm

Back
X