• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

En Büyük TÜRKİYE 9. TAKİM SPOR SONUÇLARIEn Büyük TÜRKİYE

:sampiyon:. 1. @Breeze96:2398p. :KK55::KK200:

:spor:. 2. @Ucmelekannesi:180 p. :KK6::KK200:.

Tebrik ederim kizlar 😍😘 özellikle @Breeze96 seni harika puanın var.....bu hafta ikinizden başka spor yapan olmadı :KK43: kizlar özellikle listedeki canlar spora zaman ayırmaya çalışın faydasını muhakkak göreceksiniz
Eline eemeğine sağlık canım💕

line emeğine sağlık canım 😍😘 vay be kendime şaşırdım ilk basladigimda sondan 3. Falandim 😍😍gerçekten bu takımın katkısı çok 😍çok teşekkür ederim 😍
Liderlik güzel şey😍tebrikler canım kendi emeğin
Selam kizlar ben memlekete gidiyorum 😍önümüzdeki iki hafta çok aktif olamayabilirim 😘
Güzel vakit geçir canım hayırlı yolculuklar
Emeğine sağlık canım Pnrrr-12 Pnrrr-12 rakip olduk sanırım💕
😍
9 Temmuz menüm

Kahvaltı:10.00
2 yumurta
1kızarmış ekmek
1sucuklu tost
4zeytin
Kk beyaz peynir

Aksam:16.30
Avuç içi kadar tavuk
4yk firinda kabak
4yk sarımsaklı yoğurt

18.00
1top sade dondurma

Su:3 litre
Spor:90 dk yürüyüş
20dk zumba
350 puan

Eki Görüntüle 2885958

U UcanSupurge @Goklerce @asliogretmen masal3487 masal3487
Cuma için güzel menü canim afiyet olsun
En Büyük TÜRKİYE 9. TAKİM SPOR SONUÇLARIEn Büyük TÜRKİYE

:sampiyon:. 1. @Breeze96:2398p. :KK55::KK200:

:spor:. 2. @Ucmelekannesi:180 p. :KK6::KK200:.

Tebrik ederim kizlar 😍😘 özellikle @Breeze96 seni harika puanın var.....bu hafta ikinizden başka spor yapan olmadı :KK43: kizlar özellikle listedeki canlar spora zaman ayırmaya çalışın faydasını muhakkak göreceksiniz
Eline sağlık canım . Ben ve ikincilik🤭bu takımda garip şeyler oluyor a dostlar hadi bir silkelenin bakiyim kaç kişiyiz spordan kırılmamış lazim🤗
Aaaa çok sevindim 1. olmuşuz 🎉🎊💃🏼
Aynı şekilde devam öyleyse 🤜
Hepinizi tebrik ederim kızlar
Tek tek akıntı yapamadım, bugün çok keyifsizim

Çocuklarıma karşı, özellikle küçük olana farklı bir burukluk içindeyim
Babasız kalması, bu ağır sınavlar için daha minicik ve çok masum olması, dünyadan bi haber öylece oyunlar oynaması; ne bileyim değişik bir duygusallık çöktü üzerime
Kimseye de diyemiyorum ki bu yüzdem yazıp rahatlamak istedim
Annemi de Perşembe günü kardiyolojiye kontrol amaçlı götürdüm
Biraz sıkıntılı çıktı, yarın farklı bir hastanede Prof dr buldum, oraya götüreceğim ama kalbim çok fena
Anksiyetem bu aralar çok hortlamaya başladı, psikoloğumun yolunu tutma vakti sanki
Buna da şükür demekten başka çare yok, Rabbim beterinden korusun
Rabbim kolaylık içine ferahlık versin canım benim. Çocuklar da alışır ins . Annen3de geçmiş olsun önemli birşey değildir ins

Aaaa çok sevindim 1. olmuşuz 🎉🎊💃🏼
Aynı şekilde devam öyleyse 🤜
Hepinizi tebrik ederim kızlar
Tek tek akıntı yapamadım, bugün çok keyifsizim

Çocuklarıma karşı, özellikle küçük olana farklı bir burukluk içindeyim
Babasız kalması, bu ağır sınavlar için daha minicik ve çok masum olması, dünyadan bi haber öylece oyunlar oynaması; ne bileyim değişik bir duygusallık çöktü üzerime
Kimseye de diyemiyorum ki bu yüzdem yazıp rahatlamak istedim
Annemi de Perşembe günü kardiyolojiye kontrol amaçlı götürdüm
Biraz sıkıntılı çıktı, yarın farklı bir hastanede Prof dr buldum, oraya götüreceğim ama kalbim çok fena
Anksiyetem bu aralar çok hortlamaya başladı, psikoloğumun yolunu tutma vakti sanki
Buna da şükür demekten başka çare yok, Rabbim beterinden korusun
Canım bosanma süreci tamamlandı mı , evet hayata güçlü başlıyo ve zor başlıyo biraz ama en azından annesi babası sağ saglıklı şükür 🙏
Cok zor bi sürec hele ki cocukla , cok guclusun ,arada boyle hıssetmem cok dogal,kötü hissettıkce yaz bize , gercek hayatta bazı seyler daha zor anlatılıp paylasılıyıo, annene acıl şifalar versın Allahım yardımcınız olsun inş

9 temmuz cuma
11 30
Domates salatalık
1dlm peynir
2 dlm ekmek

15 50
Yarım çay bardağı leblebi
Çay

17.00
1 topsade dondurma

19.00
3 ksk yumurtalı patates kavurma
Domates
5 ksk cacık
1 dlm peynir
3 zeytin

Şu 2bucuk litre
Miktarlar az az ama her öğünde karbonhidrat var akşam belki patates olmasa dondurmayı da görmeyebilirdim neyse dün cumaydı
Kızlar ben şimdi listedemıyım cok takıp edemedim dün, 1. Olmuşuz galıba .tebrıkler cok sevındım
Yok canım listeye yeniden giriş yaptığın için iki hafts üst üste fotoğraflı bildirim olması lazım hayırdır nereye gidiyorsun canım ?

Gunaydin kizlar,dun aksam itibariyle memlekete geldik,bebekle ne kadar zormus,iki uc cocukla yolculuk yapanlari ayakta alkisliyorum😄 Bursa'dan Sabiha gokcene gectik,bir saat yol buyunca kizim durmadaj agladi,insanlari rahatsiz ettigimiz icin ekstra gerildim.

Sonra hava alanina geldik,kizin kimligi yok,islem yapamayiz dediler😱 bir tarafta kiz kucagimda bagira bagira agliyor,bir taraftan kendime kiziyirum nasil kimlik almadim diye.Neyse bir sekilde halledildi memlekete geldik😀 simdilik sicaklik farkindan bogulmak disinda bir sikinti yok 😄

Gunaydin kizlar,dun aksam itibariyle memlekete geldik,bebekle ne kadar zormus,iki uc cocukla yolculuk yapanlari ayakta alkisliyorum😄 Bursa'dan Sabiha gokcene gectik,bir saat yol buyunca kizim durmadaj agladi,insanlari rahatsiz ettigimiz icin ekstra gerildim.

Sonra hava alanina geldik,kizin kimligi yok,islem yapamayiz dediler😱 bir tarafta kiz kucagimda bagira bagira agliyor,bir taraftan kendime kiziyirum nasil kimlik almadim diye.Neyse bir sekilde halledildi memlekete geldik😀 simdilik sicaklik farkindan bogulmak disinda bir sikinti yok 😄
aaa kız nasıl unuttun sen küçük hanımın kimliğini Allahtan hallolmuş neyse ki Erzurum’dan İzmir’e gidince ben öyle oluyorum Allah kolaylık versin
Dun birinci olmusuz emegi gecen basta U UcanSupurge ve Ucmelekannesi Ucmelekannesi olmak uzere listedeki arkadaslari tebrik ediyorum💃💃
Estağfirullah canım sizin emek ve katkılarınız kayınvalidende isen gözüm arkada değil çok yiyemezsin 🤣 annende misin ?

Sonunda gelen 1. Maşallah tebrikler kizlarrr😍😍😍
@Muzmus canim bireyselde derece almışsın tebrikler canim

Yakında yukarılara gideceğine eminim canim ben
Insallah canım
Selam kizlar ben memlekete gidiyorum 😍önümüzdeki iki hafta çok aktif olamayabilirim 😘
Hayirli yolculuklar insallah guzel gecer zamanın
Emeğine sağlık canım Pnrrr-12 Pnrrr-12 rakip olduk sanırım💕
Aynen cnm bu hafta guzel vermeliyim yoksa yakaliycaksin beni :olamaz:

Ayy zor gercekten Allah kolaylik versin iyi eglenceler size Ozamann :)

Miktarlar az az ama her öğünde karbonhidrat var akşam belki patates olmasa dondurmayı da görmeyebilirdim neyse dün cumaydı

Yok canım listeye yeniden giriş yaptığın için iki hafts üst üste fotoğraflı bildirim olması lazım hayırdır nereye gidiyorsun canım ?
Tatile gıdıyoruz canım , eşim stresımı gordukce pandemi ve iş konularında , bans ıyı gelcegını dusundu ani bi tatıl planı yaptık...😅amsvardır orda da zaten diye dusunuyorum

Back
X